kesken leffan

actiontähti

Jollain tavalla ukkosi sai sinut suostuteltua mukaan elokuviin katsomaan oikeata toimintapläjäystä. Ajattelit että jos ei ehkä elokuvan teema niin ainakin syviä silmiä ja tiukkoja perseitä saattaisi valkokankaalla vilahtaa, silmänruokaa siis. Ja niin suostuit mukaan. Liput olitte saaneet aivan perimmäisestä rivistä, oikeasta reunasta. Kun pääsitte omien paikkojenne luokse huomasitte että reunassa oli kolme tyhjää penkkiä joista kaksi sisimmäistä oli teidän. Neljännellä istui lihava mies jonka näytti aivan siltä että hän tuoksuisi maidolle. Ukkosi näki ilmeestäsi ettet välttämättä haluaisi hänen ja lihavan miehen puristuksiin joten hän suostui ottamaan miehen viereisen paikan. Sinä istuit omallesi ja asetit takkisi ja veskasi rivin viimeiselle tyhjälle penkille. Juuri kun mainokset olivat loppuneet ja valot sammuivat istuin viereesi tyhjälle penkille ja ojensin sinulle laukkusi ja takkisi. Elokuva alkoi.

Olit jo hetken päästä hieman kyllästynyt alituiseen ammuskeluun ja paukkeeseen ja ajattelit mielessäsi että tätäkö seuraava puolitoista tuntia pitää sisällään. Ukkosi katsoi sinuun ja pyysi hyväksyntää ja katsoit takaisin ja hymyilit vienosti. Ja käänsit katseesi takaisin valkokankaalle. Samalla otin sinua vasemmasta ranteesta kiinni. Siirsin kätesi hyvin hitaasti ensin reidelleni ja sitten vetoketjun päälle. Tunsit sillä sekunnilla kuinka munani pullotti farkkujeni sisällä kuumana. Tunsin ranteestasi pulssisi nopeasti nousevan. Et uskaltanut katsoa minuun ollenkaan etkä liioin ukkoosi. Tuijotit niska jäykkänä valkokankaalle ja nielaisit. Hitaasti siirsin kättäsi ylös ja alas housujeni etumuksella niin että sait melko kattavan kuvan missä asennossa ja minkä kokoinen kullini sillä hetkellä oli. Sitten läpi elokuvan paukkeen kuulit kuinka vetoketju hyvin hitaasti aukeni. Ohjasin kätesi vetskarin aukosta sisään ja tunsit sormiesi päillä kuuman kyrpäni yrittävän epätoivoisesti ulos farkuista. Pistit sormesi sen ympärille ja varovasti kaivoit sen ulos. Nyt se oli koko komeudessaan. Aloin ohjata kättäsi jälleen ylös ja alas, koko kyrpäni pituudelta. Uskalsit sivusilmällä katsoa sitä ja huomasin pienen hermostuneen hymysi. Heti perään katsoit ukkoasi joka puolestaan oli täysin elokuvan lumoissa. Aloit runkata minua hitaasti ja nostin oman takkini operaation suojaksi katseilta.

Päästin ranteestasi irti ja ilokseni huomasin sinun määrittelevän tempon erittäin hyvin. Muutama aivan hidas veto ylös ja alas, sitten muutama vähän nopeampi ja rajumpi. Tunsit kuinka kyrpäni paisui entisestään nyrkkisi sisällä. Katsoin sinuun ja huomasin kuinka nännisi yrittivät tulla paitasi lävitse. Halusin tietää oletko yhtään kostea. Näit sivusilmällä että tuijotan sinua päästä varpaisiin ja ikään kuin merkiksi minulle nostit laukkusi ja takkisi syliisi. Samantien ujutin käteni niiden alta jalkoväliisi ja tunsin kuinka tulvit housujesi läpi. Painelin kahdella sormella klitoristasi housujesi päältä ja sinä runkkasit minua samaan aikaan. Ja ukkosi katsoi elokuvaa. Hyvä, kaikilla oli hauskaa :) Yhtäkkiä näit kuinka tönäisin laukkusi sylistäsi eteeni lattialle niin että sen sisältö levisi käytävälle. Katsoit hämmästyneeni ja refleksin omaisesti kumarruit keräämään tavaroitasi lattialta. Ukkosi huomasi sen ja heilautti päätään; hienoa Tarja! Ukkosi katsoi vielä minuun ikään kuin anteeksi pyydellen huolimattomuuttasi ja nyökkäsin ymmärtäväisesti takaisin. Sen jälkeen hän jatkoi elokuvan katsomista. Kun sinä harmistuneena keräsit jo viimeisiä tilpehöörejä laukkuusi ja sinua hennosti leuan alta kiinni ja siirsin pääsi haarovälini kohdalle. Toisella kädellä otin takkini pois tieltä ja edessäsi oli isolla koolla seisova kyrpä. Tiesit mitä halusin, ja nopeasti otit sen suuhusi. Pyörittelit terskaani kielelläsi ja mittasit myös nielullasi sen pituuden, aivan kurkkuusi asti. Et uskaltanut imeä sitä kauan ja nostit katseesi ylös. Näit että en ole vielä tyytyväinen. Sanoin äänettömästi sanan; WC, jonka ymmärsit ilman huulilta lukutaitoakin. Tungin kyrpäni väkisin takaisin farkkuihin, otin takkini ja nousin ylös.

Sinä näytit ukollesi että sait laukkusi lattialta ja hätäpäissäsi keksit että likasit hihasi siinä rytäkässä. Sanoit hänelle että sinun täytyy päästä vessaan. Ukkosi ihmettelee ärtyneenä että; Nyt, kesken leffan?. Mutta minkä teet, otat laukkusi ja nouset ylös. Takkisi jätät omalle penkillesi ja sanot että tulen pian. Lähdet salista kohti vessaa ja mietit matkalla että kumpaan sinun tulisi mennä. Tässä teatterissa sekä miesten että naisten wc:t ovat samalla käytävällä, miesten vessa ensin. Kun kävelet rivakasti kohti naisten vessaa aukeaa miesten wc:n ovi takanasi ja joku tarttuu sinua rivakasti olkapäistä kiinni ja vetää sinut vessaan sisälle. Et ehdi tehdä mitään kun työnnän sinut päin wc:n takaseinää. Olet naama kiinni seinässä kun hapuilen jo housujesi nappeja. Avaan ne nopeasti ja vedän sekä housut että pikkarisi alas nilkkoihin. Sen jälkeen otan tiukasti kiinni hiuksistasi ja kädestäsi ja käännän sen selkäsi taakse. Riuhtaisen sinut voimakkaasti pois seinältä ja käännän sinut lavuaaripöytää vasten niin että painan pääsi lavuaariin. Ja ennen kuin kerkiät sanoa kissa, työnnyn takaapäin sisällesi. Aloitan hurjalla vauhdilla naimaan sinua. Yrität sanoa jotain mutta lauseesi katkeaa joka työnnöllä jonka teen. Irrotan otteeni kädestäsi ja siirrän käteni lanteillesi. Sinä sohaiset rynkytyksessä päälläsi vesihanan vahingossa auki ja hiuksesi kastuvat toiselta puolelta päätä kokonaan. Otat käsilläsi peilistä kiinni jottet löisi päätäsi enää. Saan vyötäröltäsi niin tukevan otteen että aloitan taas aivan demonisella vauhdilla naimaan sinua. Alat huutamaan kovaäänisesti joka työnnön tahtiin ja perseesi päälle tippuu hikipisaroita otsaltani.

Lopetan kuitenkin pian ja astun jalallani housujesi päälle ja käsken sinua nostelemaan jalkojasi niin että saat ne vapaaksi. Housusi jäävät myttyyn vessan paskaiselle lattialle. Käännän sinut ympäri ja nostan sinut istumaan lavuaarin reunalle. Levitän jalkojasi ja kysyn onko sinulla kiire? Nyökkäät ja huomaan että tuijotat pystyssä olevaa kyrpääni joka yrittää jo omin avuin päästä takaisin sisällesi. Levitä jalkojasi enemmän ja työnnyt sisääsi hyvin hitaasti niin että voit tuntea pillullasi jokaisen kyhmyn mikä kyrvässäni on. Nojaat peiliin ja otat kyynärpäillä tukea lavuaarin reunoilta. Alan naimaan sinua siinä. Hetken päästä vessan ovi aukeaa ja sisään astuu hyvin hölmistyneen näköinen nuori mies, ei kuitenkaan ukkosi. Päältä kahden kympin oleva mies ei osaa kysyä kuin; Sopiiko tulla? Katson sinua ja sinä minua takaisin. Puoli ummessa olevilla silmilläsi nyökkäät ja kaveri menee loossiin yrittämään tarpeitaan. Minä jatkan panemistasi. Nostan paitasi helmaa rintojesi päälle ja sen jälkeen rintaliivisi kupit niiden päälle. Jatkan työntämistä ja kumarrun ylläsi suutelemaan nännejäsi jotka ovat huutaneet jo kotvan epähuomiosta. Näet pääni yli että loossin ovi on raollaan ja ylhäältä pilkistää silmä. Kun katsot alemmas, näet että kaverin käsi tekee kovasti sitä samaa duunia jota sinä teit vielä äsken teatterin puolella.

Alan olla lähellä ja kiihdytän vauhtiani taas. Nostan jalkasi olkapäilleni ja panen kuin viimeistä päivää. Äännähtelemme samaan tahtiin etkä ole moksiskaan siitä että takaraivosi paukkuu peiliin ja siitä että kyynärpääsi ovat aivan mustelmilla. Yhtäkkiä tulen ulos sinusta ja otan taas käsivarsistasi kiinni. Vedän sinut pois pöydältä ja painan sinut polvillesi eteen. Tungen puoliväkisin kyrpäni suuhusi ja tukista tiukasti hiuksiasi. Laitat kätesi pakaroilleni ja sinulta pääsee korahduksia aina kun kyrpäni työntyy niin syvälle suuhusi että terska käy nielun tuolla puolen. Yrität hengittää nenän kautta sillä en salli sinun ottaa munaani suustasi pois. Suusi on täynnä kuolaa ja sitä valuu suupielistäsi samalla kun nain rajusti suuhusi. Sitten huomaat kuinka pakarani jännittyvät ja päästän kovan murahduksen ja laukean suusi perukoille. Spermaa täyttää nielusi ja yrität kakoa sitä pois ettet tukehtuisi. Hellitän otetta päästäsi ja vedän kyrvän suustasi ja lasken loput spermat rinnuksillesi ja paidallesi. Samalla kuulemme loossista vienon ynähdyksen ja ovi loksahtaa tiukasti kiinni.

Ennen kuin kerkiät ylös polviltasi ja sanoa sanaakaan, vedän vetoketjuni kiinni ja poistun vessasta. Jäät hölmistyneenä siihen ja hitaasti nouset ylös ja käännyt lavuaarin puoleen. Naamasi on täynnä spermaa ja paitasi myös. Hiuksesi ovat puoliksi märät ja puoliksi takussa. Peset naamaasi puhtaaksi ja näet peilistä kun nuori mies tulee loossista ulos. Hän pesee kätensä vieressä ja katsoo sinua silmiin peilin kautta ja kysyy; Saisinks mäkin?. Vastaat vihaisesti että Mene helvettin!!! Ja kaveri poistuu nopeasti. Puet housusi ja yrität huolitella itseäsi hieman. Mietit että vitun vittu j lähdet takasin teatteriin. Kun saavut paikallesi huomaat että minä istun omallani. Sujautat itsesi edestäni penkille istumaan. Katsot minuun ja sen jälkeen ukkoosi. Ukkosi katsoo nopeasti ja sanoo; Ai sä tulit jo? Kun käännät katseesi taksin minuun, huomaat että olen kadonnut. Leffan jälkeen kävelette ukkosi kanssa pois teatterista. Hän kysyy mitäs tykkäsit? Ihan ok, vastaat… ja hymyilet vienosti.

3

7969

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • leffahullu

      koskaan sitä elokuvaa...muistosi palaa vieläkin mieleeni ja odotan seuraavaa kertaa...toivottavasti ukko haluaa pian uudelleen elokuviin...

      • actiontähti

        uskomatonta :)

        miten osasit tulla ja lukea? anteeksi honey mutta oli PAKKO kirjoittaa se leffa tarinaksi. toivon to-del-la että ukkosi haluaa uudestaan leffaan :)


      • paska
        actiontähti kirjoitti:

        uskomatonta :)

        miten osasit tulla ja lukea? anteeksi honey mutta oli PAKKO kirjoittaa se leffa tarinaksi. toivon to-del-la että ukkosi haluaa uudestaan leffaan :)

        no just joo.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nainen, tervetuloa

      Tule luokseni eka vaikka viikoks tai pariksi. Saisin helliä, kannustaa ja tukea sua ja kokata lempi herkkujasi. Pääsisit
      Ikävä
      27
      3873
    2. Kela valvoo lasten tilejä.

      Tämä isoveli Kela kyttää jopa lasten yli 200,- euron rahat jotka on melko varmasti lahjaksi saatu. Se vaikuttaa perheen
      Yhteiskunta
      298
      3489
    3. TTK-tähti Saana Akiola paljasti tv-ohjelmassa tapahtuneen ahdistelun

      Olisko pitänyt suunnitella ulostulo paremmin? Nyt lehdet soittelevat kaikki 8 läpi ja kuusi sanoo ettei koskenut häntä.
      Maailman menoa
      29
      2361
    4. Olisit ollut varovaisempi

      Nyt jos minut hylkäät ja et meidän asiasta minulle mitään ilmoita niin ettet edes anteeksi pyydä, niin tiedä että minä e
      Ikävä
      36
      2184
    5. Mitä haluaisit sanoa hänelle

      Nyt tällä hetkellä?
      Ikävä
      138
      2041
    6. Vastenmielisyys

      Kuvaa sinua parhaiten
      Ikävä
      53
      1859
    7. Elisa laskuttaa jo sähköpostilaskusta erikseen euron

      Paperilaskuista on otettu lisämaksua jo ajat sitten, mutta nyt Elisa ottaa euron siitä että lähettävät sähköisen laskun
      Maailman menoa
      120
      1771
    8. Oho! Susanna Laine kohtasi epäonnea lomareissulla Italiassa - Avaa tilannetta: "Vähän sahaavaa..."

      Ou nou! Tsemppiä kuitenkin loppulomaan Italiassa, Susanna Laine ja mahdollinen seuralainen! Lue lisää ja katso kuvat:
      Suomalaiset julkkikset
      8
      1495
    9. Ensitreffit alttarilla Jyrki paljastaa hääyön intiimiasioista kameroiden sammuttua: "Fyysinen..."

      Ooo-la-laa… Ensitreffit alttarilla -sarjassa alkaa hääparien välillä ns. tunteet kuumenemaan. Lue lisää: https://www.s
      Ensitreffit alttarilla
      2
      1373
    10. Sinulle, tahtoisin kertoa mitä

      ajattelen siitä. Ehkä olen väärässä, mutta minusta kuulostaa jonkin alulta, mutta ei kerro minkä. Se selvinnee myöhemmi
      Ikävä
      19
      1260
    Aihe