Majoitusräätäli sennasamui

Ruubenssi

Onko kenelläkään kokemuksia tästä hepusta nimeltä sennasamui? Räätälöi kuulemma mitä vaan asikkaan tarpeiden mukaan Samuin saarella.

26

1990

  Vastaukset

  • Tuolla Thaiklupin sivuilla se mainostelee. Kirjoittelee kaksoisnickeillä itsestään ja palveluistaan sepiteltyjä tarinoita. Harmi vain että kirjoitustyyli ja pilkut väärässä kohtaa jutuista paljastu koko pelin henki. Näillä spekseillä en menis välttämättä luottamaan kyseiseen henkilöön. Tämähän on vain minun mielipide.

   • ei taida sitten löytyä mitään nettisivujakaan. en ainakaan löytänyt.


  • Aivan loisto tyyppi osaa asiansa ja tietää paljon samuista ja siellä olemisesta. Suosittelen lämpimästi ottamaan yhteyttä Sennaan jos on aikomusta mennä lomailemaan samuille ja jos ei halua maksaa itteensä kipeeksi hotelleihin Sennan kautta saa edullisia taloja ja mökkejä vuokralle loman ajaksi....

   • Rehellinen soutaja roistojen valissa!
    Ihminen vailla vertaa joka auttaa ja pelastaa!


  • Tiedän tyypin - ei kannata luottaa...kokemusta on!

   • Tutustuin 3viikon ajan kaveriin ja hänen thai vaimoonsa,hommasi meille upean asunnon rannalta,haki ja vei lentokentälle,neuvoi paikat ohjasi hinnoissa,olen valmis käyttämään hänen palveluitaan jatkossakin,monessa asiassa säästyi rahan käyttö kun tiesi "oikean" hinnan palveluista ja ostoista


   • talveksi thaimaahan kirjoitti:

    Tutustuin 3viikon ajan kaveriin ja hänen thai vaimoonsa,hommasi meille upean asunnon rannalta,haki ja vei lentokentälle,neuvoi paikat ohjasi hinnoissa,olen valmis käyttämään hänen palveluitaan jatkossakin,monessa asiassa säästyi rahan käyttö kun tiesi "oikean" hinnan palveluista ja ostoista

    Taas selvastikin on senna mainostamassa itseaan, kirjoitustyyli paljastaa heti herran, kaykaa kurkkaa thaiklupi.fi ja pistakaa haku sennasamui, niin kylla herran kirjoituksia ja kommentteja herrasta loytyy, en suosittele kenellekkaan.


   • senna hunter kirjoitti:

    Taas selvastikin on senna mainostamassa itseaan, kirjoitustyyli paljastaa heti herran, kaykaa kurkkaa thaiklupi.fi ja pistakaa haku sennasamui, niin kylla herran kirjoituksia ja kommentteja herrasta loytyy, en suosittele kenellekkaan.

    Kirjoitustyyli paljastaa. Pilkut kummallisissa paikoissa.


   • senna hunter kirjoitti:

    Taas selvastikin on senna mainostamassa itseaan, kirjoitustyyli paljastaa heti herran, kaykaa kurkkaa thaiklupi.fi ja pistakaa haku sennasamui, niin kylla herran kirjoituksia ja kommentteja herrasta loytyy, en suosittele kenellekkaan.

    Kirjoittaja on aaliot joka kadotti aivot ja kaytti huumeita


  • Mielenkiintoinen artikkeli, missä myös Kari "senna" Väisänen esiintyy

   http://www.oxpaha.fi/remote/pauli_taitto.pdf

   Hiemna pitkä teksti, mutta aikas jännä.

   Toine thaimaassa nykyäänkin vaikuttava Pilvinen.

  • No täällähän on alkanut semmoinen mustamaalaaminen Sennalle,että.Nythän on niin,että yksi räkänokka 19 -20 vuotias Oululainen pokeriamatööri tekee kaikkensa vaikkeuttaakseen Senna Samuin duuneja.Tää on sellanen pelle tää pokeri super amatööri,että saa hakea.Sulle Oulun pelle suosittelisin Oulun Prisman pokerikonetta jatkossa.Sielläkään et tule pärjäämään mummoille.Kattelin tota sun reklamaatiota tuolla pokeri sivustoilla.paskaa jauhat toivotaan ,että tukehdut siihen,sillä ei siinä paljon totta ollut.Kirjoittaja ei ole Senna joten joku muukin tietää sun paskanpuhumisista.Ei muuta ku tervetuloa Samuille.

   • Kirjoitustyyli sulla niinku senna samuilla. Hieman nuorisomaiseen tyyliin väännettynä.. ;)

    Noo, kannattee ehdottomasti matkustaa samuille. Ehkä senna ei olekaan niin paha miltä vaikuttaa. Joskus hommat (bisnekset) voi mennä pilalle ihan tahtomattaan. Vaikea sanoa tähän kun ei ole kokemuksia kyseisestä herrasta, mutta sanoin kumminki.


  • Sennan Villa Schalke 04 on saanut melkoisen suosion ja todennäköisesti villassa on saaren paras hinta/laatusuhde.

  • Ei ole kyllä ollut valittamista. Tullut oltua pariinkiin kertaan sennasamuin majoituksissa.

   Viimisin oli Villa Schalke04. Hieno villa merinäköalalla, altaalla jne. edulliseen hintaan.

   http://sennasamui.com

  • Taas Senna itteään mainostaa.. tai sitten tieto herran netti sivuista, leviää erittäin nopeasti. domain on rekisteröity 10.6.2012 ja 12.6.2012 jo "tyytyväiset asiakkaat" täällä linkittelee..

   • Toi villa on ollut vuokrattana yli vuoden. Ei siinä paljon nettisivujen domainrekisteröinnillä ole merkitystä. Noi sivutkin ovat olleet pystyssä jo ennen tuota domainrekisteröintiä toisella domainilla.

    Joten ton paskanjauhannan voi jättää sikseen.


   • Sivusta seuraaja kirjoitti:

    Toi villa on ollut vuokrattana yli vuoden. Ei siinä paljon nettisivujen domainrekisteröinnillä ole merkitystä. Noi sivutkin ovat olleet pystyssä jo ennen tuota domainrekisteröintiä toisella domainilla.

    Joten ton paskanjauhannan voi jättää sikseen.

    Aktiivisena thaiklupilaisena voin kylläkin sanoa, että ei tolla sennalla ole mitää sivuja aikaisemmin ollut. Sen verta ahkeraa se siellä palveluitaan mainostaa, eika koskaan ole mitään sivuistaan maininnut.. Voisit varmaan pistaa linkkiä noille vanhoille sivuille? Tsekkasin noi sivut ei ne kovin hääppöset ole.


  • Lukemisenymmärtämisessä taitaa olla puutteita. Eiks tossa selvästi sanota että SAMAT sivut ovat olleet pystyssä ennen domainrekisteröintiä.

   Ainakin. sennasamui.wordpress.com osoitteella on toiminut jo ennen sennasamui.com osoitetta

   Ei kai senna ole vieläkään mainostanut klubilla sivujaan? Hepun tietäen tuskin osaa edes laittaa linkkiä palstalle.

   • hei kaikki hän ei oikei ymmärä mistä mitä mä oon hänen vanhin hän on hylänyt poika joka asu suomessa jonka nimi on joni väisänen.


   • joni väisänen kirjoitti:

    hei kaikki hän ei oikei ymmärä mistä mitä mä oon hänen vanhin hän on hylänyt poika joka asu suomessa jonka nimi on joni väisänen.

    Siis anteeksi mitä?


  • ai kari senna vaisanen vai.

  • Huijari isolla H:lla

  • Sama kusetus jatkuu Sennalla, nyt tullut kissat myös kuvioihin. maksa kuukauden Suwanbumin lentoaseman putkassa kun ei ollut maahantulo lupaa palautettiin suomeen,haki uuden passin ja jotenkin keplotteli ittensä sisälle. Pattajan kulmilla moni odottelee rahojaan tosin pikku vippejä pari isompaa,osasi puhu ja sai lainaa,unohti maksaa ja pakeni Samuille noin 10 v sitten.Varoitus Älkää luottako

   • Kekkonen sahkoposti sanoi etta kommariin ei voi luottaa ja pattajan pelle on pelle loppuun asti vaikka linnassa se aika menisikin


   • Anonyymi kirjoitti:

    Kekkonen sahkoposti sanoi etta kommariin ei voi luottaa ja pattajan pelle on pelle loppuun asti vaikka linnassa se aika menisikin

    Lerpasta valtaisa sähköpostimäärä, eri henkilöiltä sanoi aivan samaa


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Poker Run kolari

   Ei mennyt aivan putkeen! Joku loukkaantui vakavasti ja taphtuma keskeytetty. Videolta näkyy ensin yksi vene ajaa melko hiljaa kovalla melulla ja vesis
   Yleistä veneilystä
   192
   3506