No nyt...

Tipu

...on uusi isompi häkki. Puoleen hintaan sain kun oli käytetty ja öh, HIEMAN likainen. Enhän mä sitä kun 1,5 tuntia kuurannut ja puolisen tuntia saunottanut. Edellinen asúkki oli varmaan tehnyt itsemurhan!!!

Mutta nyt on iloinen kun häkki kiiltelee ja uusi lintu tulossa huomenna. Toinen saa toistaiseksi pysyä pikkuhäkissä että tottuvat toisiinsa. Pitäiskö pitää uusi aluksi toisessa huoneessa kun totutetaan ihmisiin, ettei tämä toinen tule mustasukkaiseksi huomiosta?

5

261

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -M-

      Voivat ne samassa huoneessa olla samallahan ne vähän tottuvat toisiinsakin, kunhan annat aina huomion ja namut ensin sille vanhalle linnulle, vasta sitten uudelle. Näin vanhan tipun ei pitäisi tuntea asemaansa parvessa uhatuksi (siis teoriassa, käytännössähän noista ei ikinä tiedä mitä keksivät...)

      • Tipu

        En kyllä tosta meidän herrasta tiedä, se kun uhitteli isäänikin kun hän tuli huoneeseen ja "varasti" minut...


      • kht
        Tipu kirjoitti:

        En kyllä tosta meidän herrasta tiedä, se kun uhitteli isäänikin kun hän tuli huoneeseen ja "varasti" minut...

        Toivoa ;))


      • Tipu
        kht kirjoitti:

        Toivoa ;))

        Pistetään harkintaan. Nyt sitä sanotaan Tahvoksi, mutta se on kieltämättä aika tahvo nimi.

        Linnut on nyt tutustutettu toisiinsa.
        Näin siinä sitten kävi:
        Uuden tulokkaan häkki vietiin Onnin huoneeseen ja linnut päästettiin irti. "Tahvo" lensi verhotangolle ja hetken harkinnan jälkeen Onni matki sitä. Sitten "Tahvo" tuli sormelle istuksimaan ja Onni katsoi hieman hämmästyneenä verhotangolta, mutta kaikkien yllätykseksi lehahti sitten toiseen käteen. Vähän aijan kuluttua se kuitenkin huomasi olevansa kädellä ja aloitti raivokkaan nokkimisen, jonka jälkeen molemmat linnut lensivät "Tahvon" häkin päälle.

        "Tahvo" yritti tehdä tuttavuutta, mutta Onni hätisti sen pois. Kai se tunsi itsensä vähän uhatuksi kun on paljon pienempi kuin "Tahvo", ja koska se on pippurinen ja tietoinen omasta reviiristään, se päätti uhitella.

        Jonkin ajan päästä ne alkoivat sukia itseään hyvän matkan päässä toisistaan. Sitten Onni yritti tehdä tuttavuutta puolestaan. "Tahvo" oli kumminkin sen verran loukkaantunut että väisti.

        Kohta tipuset alkoivat syödä niille tarjottua hirssintähkää sulassa sovussa keskenään. Kun se oli syöty, linnut yllättivät totaalisesti alkaessaan sukia toisiaan. Sen jälkeen pientä hippalentoa ja sitten kumpikin meni omaan häkkiinsä nukkumaan. Nyt kuuluu peitteiden alta iloinen vuoropuhelu.

        Huomenna samaan häkkiin. OLEN NIIN ONNELLINEN LINTUJENOMISTAJA!!!


    • Tipu

      Tänään tuli uusi neitsikka meidän huusholliin. Poika sekin, mutta toisin kuin tämä ensimmäinen, se tuli heti sormelle. Oli nimittäin kasvanut kodissa, jossa kaikki tipuset tulivat pelkäämättä sormelle. Nyt kysynkin, että mitäs luulette tapahtuvan kun nuo kaksi poikaa alkavat elää samassa häkissä. Toinen on nimittäin aika arka; tulee kyllä herkkupalan avulla kädelle mutta muussa tapauksessa väistää tai alkaa nokkia. Joten uskaltautuisikohan se kädelle nähdessään toisenkin uskaltavan, tulisiko siitä vieläkin arempi mököttäjä vai oppisiko toinenkin sen tavoille ja lopettaisi kädelle tulemisen. Tämä hirvittää kovasti.

      Nyt ovat toistaiseksi eri huoneissa ja ihmettelevät, että kuka siellä laulaa... On muuten hyvin erilaiset kielet kummallakin. Tämä uusi visertää korkeasti kuulostaen linnulta (kasvoi parvessa), mutta toinen joka on ostettu eläinkaupasta yksilönä lörpöttää möreämmin, viheltää, laulaa soittoääntä ja hokee "terve terve". Seura todella tekee kaltaisekseen...

      Niin, ja vielä tällainen pikkuinen ongelma: Ei millään keksi uudelle pojalle nimeä. Toinen on Onni ja siksi toisellakin pitäisi olla jokin (mielellään perinteinen) suomalainen "neitokakadumainen" nimi.

      Kiitos taas jos joku jaksaa vastata!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8825
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2633
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      128
      2371
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1999
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      14
      1746
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1540
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      15
      1497
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      9
      1427
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      14
      1296
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      6
      1219
    Aihe