Sopiva kohde meille?

Fiona.

Suositelkaa lämpimiä ja kiinnostavia matkakohteita pariskunnalle maista joissa ei ole vapaamielinen ranta kultuuri (yläosattomissa oloa jne)...

4

369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Liivio

      Kun olette löytäneet sen lämpimän ja kiinnostavan matkakohteen suosittelen, että keskittyisitte siihen omaan rantaelämäänne ja jättäisitte muiden ihmisten seuraamisen vähemmälle. Puritaaninen ahdasmielisyys rajoittaa ihmisen elämää suunnattomasti eikä siitä loppujen lopuksi kärsi kukaan muu kuin tämä puritaani itse.

      • Fiona.

        Yllätys, että tällaisia vastauksia asian vierestä tulee täällä. Älä tuputa omaa katsomustasi muille varsinkaan kun et tiedä mistä on kyse. Ole sinä sellainen kuin olet ja anna muidenkin olla.


    • halkotonttu

      Malesiasta (pääsoin islmailainen maa kun on) luulisi tällaisia löytyvän, mm. Langkawi. Rantakulttuuriin en tosi itse ole Malesiassa tutustunut vaikka siellä olen käynytkin, paremmin tietävät korjatkoon. Ollessamme Kuala Lumpurissa tuli kuitenkin luettua jos jonkinmoista esitettä joissa korostettiin sopivaa ratapukeutimista(eli ei yläosattomissa oleilua), tuo lienee pätee koko Malesian alueella.

    • Minnie_78

      Tiedàn Adrianmeren rannikolla Italiassa yhden rauhallisen rantalomakohdepaikan, jossa on kuitenkin paljon nàhtàvàà ja tekemistà sekà muita ihmisià (ei òrveltàjià).

      Taddadaaa, saanko esitellà Bellarian! Rantoja ja kivoja ravintoloita tosi hyvàllà sijainnilla sekù kulttuurikaupunkeja ettà maaseudun kukkuloita ajatellen.

      Lennot saa tosi nàppàràsti Riminille (joka on ihan siinà viereissà ja tàynnà òrvellystà) joko aurinkomatkojen kautta tai sitten reittilennolla (n. 200e nuppi menopaluu Lufthansalla) Bolognaan. Itse olen kàynyt ja pidàn kovasti sekà ympàròivàn monipuolisen tekemisen ettà siistien rantojen takia. Olimme Imperial -nimisessà hotellissa (nettisivut nellyhotels.com tai jotain sinnepàin...kandee varmaan googlettaa) ja hotellin porukka haki ja vei meidàt lentokentàltà, jàrjesti viininja juuston maistelut jne. Suosittelen!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2896
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2450
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2220
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      19
      2049
    5. 171
      1862
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1856
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1807
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1746
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      134
      1546
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe