kummitusjuttuja ;)

2;;;)

Kertokaa kummitusjuttuja joita ootte kuullet tai itte kokeneet.kiitti vastaajille!

35

4008

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ar'g

      www.henkientalo.com

    • "'''''"''''äamekjfdf

      mutta joskus vuosia sitten näin hurjan unen, jos sitä nyt uneksi voi kutsua. Keittiöstä tuli mustiin pukeutunut aavemainen nainen hahmo joka lipui sänkyni ohitse. Sinä aikana en pystynyt hengittämään kun tämä
      kulkeutui aavemaisesti sänkyni vierestä ohi !!!. En tiedä oliko unta, mutta aika jännä juttu on se että eräässä dokumentissa tätä naishahmoa kutsuttiin nukkuvaksi noidaksi ja demostroituna näytettin kuinka eräs saman kokenut, hänen sänkynsä ohitse hiipi kovin saman näköinen nainen, siis aika hyvin matkittu siitä oikeasta, tai
      unen naisesta???. Joku nähnyt sattumalta saman unen kuin minä, tai ??????????????


      On minulla muitakin outoja juttuja ollut mutta en nyt jaksa kertoa. Hyvät yöt kaikille...

      • ..........

        En oo nähny just tota samaa mut vähä samantyylisen oon. No siis olin illalla lukemassa, ja olin just sammuttamassa valoja ku se tuli. Se oli musta, ja muistutti jotain korkeeta eläintä jolla ei oo jalkoja. Se tuli mun huoneen ovesta mun sängyn viereen ja kumartu mua kohti. Vähänkö säikähin! Ja sit ku rupesin nukkuun nii mun ovi meni itestää auki, vaikka se oli aika tiiviisti kiinni..


      • what!

        Onko totta? Mulla on käynyt niin sama juttu! En tiiä oliko Unta vai totta! En hengittänyt koko aikana!


      • 2;;;)

        lisää kokemuksianne ja kummitusjuttuja.:}


    • Spott
    • Ääni12345678n10

      Oon kuullu tän jostai en muista tarkalleen. Oli kerran tyttö. Tyttö oli aina halunnut kissaa mutta äiti ja isä eivät antaneet. Eräänä yönä täydenkuun aikaan tyttö päättää lähteä kissavuorelle jossa asuu villikissoja. Pian tyttö löytääkin mustan kissanpennun ja vie sen kotiinsa. Eräänä päivänä äiti ja isä kuitenkin löysi kissan ja vei sen kissavuorelle. Tyttö ei ilahtunut tapahtuneesta vaan päätti lähteä hakemaan kissansa takaisin. Yöllä hän etsii ja etsii kunnes puskasta kuuluu ääni. Miau. Tyttö menee puskan luo ja kurkistaa puskaan. Auts! Tyttö kaatuu. Kissa raatelee tytön. Seuraavana päiväne vanhemmat lähtee etsimään tyttöä. Pian he löytävät kissan ja raadeltun tytön. He luulevat että tytön oli raadellut susi. He ottavat pennun ja vievät sen kotiinsa. Eräänä päivänä kissa saa pennun. Eräänä päivänä pentu sanoo naiselle (tytön äidille) moi mutsi. Äiti kuolee sydänkohtaukseen. Isä tulee kotiin pari tuntia myöhemmin. Hän löytää äidin lattialta ja huomaa pennun. Moi faija. Kissa sanoo ja isä arvaa että kissa on hänen tyttärensä. Isä pitää aina huolta tyttärestään. Loppu
      Sit toinen. Kello kaksitoista lyö ovi aukeaa, kaappi narahtaa, veitsi välähtää, keittiöstä

      • Ääni12345678910

        Jatkoa! Keittiöstä kuuluu ääni ÄITI! MAITO ON LOPUSSA!


    • §9§

      Oon ite monesti aistinu aaveita.
      Ja uskon et meillä on yks.

    • kristian6969

      Mun kaverin sisko näki kerran unta että sen ovella oli viikate-mies ja se käveli hitaasti sen sängyn viereen ja kumartu ja kysy että
      - otatko teetä

    • KUMMITUS ROPOTTI

      Joo tiiän mää tässä yhen kummitus jutun joka menee näin.Olipa kerran nainen ja mies he istuvat autossa heidän bensa oli lopussa ja he ajoivat lähimmälle huolto asemalle.mies meni ostamaaassan kioskilta vetta ja nainen jäi autoon yksin.nainen kuunteli radiota josta kuului että lähellää olevassa mielisairaalasta oli karannut hullu nainen. nainen ei ottanut sitä tosissaan.kunnes poliisit ajoivat naisen auton viereen ja kaiutti että naisen pitäisi tulla ulos autosta ja kävellä poliisejen luo eikä saisi katsoa taakse kun vasta poliisien luona.kun nainen oli poliisien luona ja katsoi taakse.hän näki mielisairaalasta karanneen naisen hänen miehensä verinen pää kädessä.

    • maruna

      You Tube. Sieltä löytyy. Ghost Adventures: Zack, Aaron ja Nick. Ghost Hunters. Ghost Hunters International: Robbien poppoo ja muut porukat. Sekä Haunted Castles: England, Scotland. Wales ja Ireland.Ja paljon muuta. Jokaiselle jotakin parajuttua.

    • 15+14

      Joo, mun asunnossa kummittelee. Monia outoja tapahtumia olen kokenut. Kaapinovet aukeilee itsekseen, tavarat katoilee. Kerran kun tiskasin ja jätin tiskivedet paikalleen kun menin tupakalle parin metrin päähän, näin kuinka tiskialtaan tulppa lensi sen kaksiosaisen tiskialtaan toiselle puolelle ja koko allas tyhjeni. Samalla kerralla laskin puhelimeni pöydälle ennen tiskausta. Tuon tapahtuman jälkeen se oli kadonnut (tosin huomasin sen vasta parin tunnin päästä ku sitä kaipailin). Pengoin kaikki paikat siinä luulossa että olin epähuomiossa sen laskenut johonkin, mutta turhaan. Olen kymmenet kerran siivonnut eikä sitä ole löytynyt. Ja onhan tuttavani yrittäneet soittaakin siihen... ei mitään merkkiä eikä ääntä.

      Joskus tavarat katoilee oikeilta paikoiltaan enkä löydä niitä. Sitten kun myöhemmin etsinnöistä luovuttuani katseeni osuu siihen kyseiseen paikkaan, tavara onkin ilmestynyt takaisin siihen missä se olikin. Yhdessä kohtaa asunnossa leijailee kylmä viima jonka tuttavani ovat huomanneet (kuten myös ahdistavan tunnelman asunnossani). Ikkunoista ei vedä eikä mitään. Tuo viima on keskellä huonetta. Jos astuu metrinkin jotain seinää kohti, sitä ei tunnu. Kun palaa keskelle huonetta, sen huomaa taas. Ahdistava tunnelma oli täällä heti kun muutin tänne. Myöhemmin kokeilin spiritismiä jolloin alkoi tämä fyysinen puoli. Myöhemmin eräs naapurini kysyi "asutko sä siinä kummitusasunnossa". Olin kännissä enkä tajunnut kysyä enempää, olinhan miettinyt tuota asiaa mielessäni etukäteen, joten tokasin vaan "joo". Myöhemmin selvisi että tässä asunnossa on joskus joku nuori mies tappanut itsensä...

      Itse olen henkilökohtaisesti avarakatseinen enkä näe mitään syytä epäillä tuota. Vaikka voivathan skeptikot yrittää väkisin keksiä tuohon luonnollisia selityksiä. Olen myös pidemmän aikaa tutustunut kummitustarinoihin ja vastaaviin. Ei tämä mua häiritse kun tämä mahdollinen henki tuntuu olevan enemmän huomionhaluinen eikä niinkään paha. Tosin toivoisin että hän yrittäisi hakea huomiota jollain muulla tavalla kun tekemällä noita ilkeitä jekkujaan.

    • heii!!!!!!!!

      tälläsen olen kuullut:olipa kerran tyttö.hän halusi kovasti nuken ja meni torille ostamaan sen.myyjänä oli vanha mummo joka sanoi tytölle että ei ikinä jättäisi nukkea vartioimatta.tyttö sanoi kyllä ja kun hän meni nukkumaan kotiinsa ja heräsi ensimmäisen kerran nukke oli hänen vieressään.kun hän heräsi toisen kerran nukke oli sängyn laidalla.kun hän heräsi kolmannen kerran nukke oli lattialla.aamulla kun vanhemmat menivät katsomaan tyttöä, tyttö oli lattialla ja hänen päänsä oli sängyssä.kun he etsivät nukkea nukke löytyi sängyn alta puukko kädessään.

    • LOL

      oli keski yö veitsi välähtäää,,, kurkku katkeaa kohta kuuluu ääni ....... äiti! saaanko toisen kurkku voi leivän??

    • Tämä on totta!

      Moi olen henkilö joka aistii yliluonnollisia ilmiöitä herkästi. Monet varmaan pitävät kaltaisiani hulluina, mutta näin asia vain on.

      Tässä jokinaika sitten, kun kävelin viemään kynttilää Savonlinnaan Talvisalon hautausmaalle sellaiselle yleiselle kynttilänlaittopaikalle. Kynttilä oli tarkoitettu eräälle ystävälle, joka kuoli syöpään minun ollessani vasta 3 luokalla. Noustessani ylös tietä, mäkeä, joka johtaa tälle kyseiselle hautausmaalle, huomasin minua vastaantulevan nuorenmiehen. Se katsoi minua suoraan silmiin ja sitä siinä suuresti ihmettelin. En ensin ajatellut tai tuntenut sen olevan mitään yliluonnollista, mutta kun hän käveli sitten ohitseni, minulle tuli sellainen outo tunne ja käännyin katsomaan taakseni. Siellä se mies käveli eteenpäin, tosin hän edelleen tuijotti minua ja mikä oudointa hänen roppa oli kävellessä suoraan eteenpäin, mutta pää oli kääntynyt niin paljon, että hän pystyi katsomaan minua suoraan silmiin, niin että hartiat ei yhtään kääntynyt. Käänsin jälleen pääni hautausmaalle päin, katsoin sitten taakse uudestaan, mutta mies oli kadonnut. Kävin viemässä kyntttilän ja mitään outoa ei enää tapahtunut, mutta siitä olen varma, ettei tuo nuorikulkija ollut elävienkirjoissa.

    • tempmil

      Minä koin henkisen heräämisen alkuajat yhdeksisen vuotta sitten. Se alkoi niin että aloin nähdä mielessäni asioita menneiltä elämiltä tässä samassa paikassa. Niin minä tosiaan uskon että tätä kierrosta täällä on tehty useammin kuin kerran, mutta muutoksilla. Aloin nähdä siis mielessäni jotakin - mustapartaisen miehen, joka oli pahuutta täynnä. Minä näin mielessäni hirveitä kuvia siitä kuinka tämä mustapartainen ilkeä mies tappoi joukon ihmisiä joita "valoiksi" kutsuttiin. Hän tappoi heidät ja poltti talonsa kellarissa Tallinnassa. Ne ihmiset joita valoiksi kutsuttiin olivat olleet näyttämässä tietä, ja kun hän tappoi heidät, he eivät näyttäneetkään tietä enää.

      No, minkäs tein, ei minulla ollut mitä näyttää aiheesta kenellekään, vain näkyni mielessäni. Tulin Suomeen ja aikaa kului. Koko asia oli unohtunut mielestäni kunnes vuosia myöhemmin mieleeni nousi se mustapartainen mies jälleen, ja muistin mitä olin hänestä nähnyt. Eräänä päivänä olin sitten suihkussa ja ihan rauhassa olin kun tuli kamala pahuuden tunne siihen lähelle ja käännyin niin siinä oli musta hahmo vieressäni minua kohti kääntyneenä. Minä kauhistuin ja huidoin lattialastalla hahmoa joka siinä vaiheessa oli jo katoamaan päin. Kai minä jotakin sanoinkin, mutten muista mitä.

      Kun ehdin toeta kokemuksesta tajusin että se oli sen mustapartaisen miehen haamu joka siinä oli. Sen jälkeen sain tietää ajatusmaailman kautta että sen rikos on Jumalan käsittelyssä, ja että se mies todellakin eli joskus menneellä kierroksella tätä elämää, ja tappoi joukon ihmisiä. Asiaa käsiteltiin ja sinä aikana luonani öisin viipyi sen paha henki. Se tuli eteeni sähköpurkauksen näköisenä ilmiönä. Näin pari unta joissa se henki oli. Yhdessä se kävi minuun käsiksi ja rimpuilin vapaaksi. Toisessa sillä oli säkki ja se aikoi tappaa minut ja sulloa säkkiin. Nämä unet olivat hyvin toden tuntuisia. Siinä unessa minulla oli sellainen ase jota kutsuttiin henkitikariksi/veitseksi. Se tehoaa henkiin, ja minä huitaisin sitä sillä. Se katosi ja uni loppui.

      Pahan hengen pakkomielteenä oli että se halusi olla minä. Se yritti elää elämääni, mitä en sille sallinut. Olen naispuoleinen ja se tuntui omituiselta että parrakas mies yrittää olla minä. Hengen historiaan kuului että se oli siinä menneessä elämässä, missä tappoi ne "valot" tehnyt siitä filmin. Minä olin saanut sen filmin nähdäkseni ja henkinen tasapainoni oli järkkynyt kovasti. Minulle oli tärkeää nähdä että se henki vihdoin kohtasi kuolemansa, eikä tule ikinä enää tielleni minua kiusaamaan, tai maailmaan tekemään hirveitä. Lopulta, kiusattuaan minua parin kuukauden ajan, henki jätti tämän olemisen tason ja siirtyi sinne minne kuolleet täältä menevät kun niiden asiat on käsitelty. Rauha siinä suhteessa palasi kotiini. Tiedän että se on nyt pysyvästi kuollut, eikä tule enää ikinä takaisin. Se on helpotus.

      Tämä tarina on totta.

    • tääki on totta :D

      Vuonna 2003 nainen joutui hurmaajan uhriksi.hurmaaja hurmasi naisen sanoen:Hurmioon joudut hurmaavasta tuoksustani. Kirjoita eteenpäin niin nainen ei pääse kattoosi vaanimaan ,tai jopa surmaamaan sinua!

    • kauhiostunut

      Tämä tapahtui vuosi sitten. Oli ilta ja olin juuri tullut töistä. Söin meetvursti voileipää olohuoneessa ja luin lehteä. Kävin keittämässä kahvia keittiössä. Kun palasin kahvin kanssa olohuoneeseen, en löytänyt enää leipääni, jonka olin jättänyt pöydälle.

      • Hyrry

        Söitkö sä sen :D


    • Tää on myös totta

      Vuonna 2003 nainen joutui hurmaajan uhriksi.hurmaaja hurmasi naisen sanoen:Hurmioon joudut hurmaavasta tuoksustani. Kirjoita eteenpäin niin nainen ei pääse kattoosi vaanimaan ,tai jopa surmaamaan sinua!

    • Mun pelottavin kokem

      Hetki sitten olin ihan rauhassa suihkussa ja yhtäkkiä kaikki vessan valot sammui ja ovi jonka olin jättäny auki pamahti kiinni. Olin niin paineessa että en jaksanu liikkua, ja istuin vaan oven edessä ja hengitin nopeasti. katsoin suihkuverhoa ja se alkoi heilua. Melkeimpä halvaannuin pelosta,mutta sitten nousin seisomaan ja vetäisin suihkuverhon auki eikä sen takana ollut mitään. Samalla hetkellä huomasin etä ovi oli taas auki ja kävelin eteiseen. Sitten menin olohuoneeseen tietokoneelle tänne suomi 24 jään kirjoittamaan tätä

    • sapi11

      Tässä on mun kokemuksia:

      Elikkä mun kokemuksiin kuuluu et mun tavarat häviää ovet paikaantuu kiinni jä koira haukkuu tyhjälle ja semmosta;) joskus noi jutut alkaa vähä ihmetyttää()=

    • RinnaRubiini

      tämä sattui, kun ei ollut vielä muksuja eikä tuota äijää. voitelin karjalanpiirakan ja jätin sen lautaselle keittiön pöydälle, kun kännykkä soi. juttelin siinä mutsin kaa vähän aikaa ja site menin keittiöön.. huomatakseni että se hiivatin piirakka oli kadonnut! lautanen vain jäljellä . asuin & olin yksin, "eläimiä" oli vain kultakalat ei siis koiraa tai kissaa tms.

      nälissäni ja hämmentyneenä pyörin siinä vähän aikaa, että "mit.vi...?
      muuta outoa siinä asunnossa ei sattunut, ainoastaan episodi "kadonnut välipala"

    • Ghost

      Pappani kuoli 2 vuotta sitten syksyllä. Tulin ulkoa ja äitini sanoi että pappa on kuollut. Juoksin ulos ja soitin isosiskolleni. Hän lohdutti ja sanoi että vie minut elokuviin. illalla myöhemmin makasin sängyssäni ja mietiin pappaa. Huoneessani oli 3 kynttilää jotka olin sytyttänyt koska lampustani paloi valo. Itkin ja mietin miten kivaa meillä oli. Yllättäin joku puhalsi kaikki 3 kynttilää sammuksiin. Säikähdin kamalasti mutta ääni sanoi joitain ´´ Älä itke olen tässä ´´ tajusin että se oli pappa. Hän pyysi minua hymyilemään ja sain pienen hymyn kasvoileni. Aamulla isä soitti ja sanoin hänelle että pappa kävi huoneessa puhaltamassa 3 kynttilää. Isä sanoi että pappa ei pitänyt kynttilöistä. Menin myöhemmin isosiskonin kanssa elokuviin ja tuntui että pappa olisi istunut minun vieressä. Nykyään olen kaikessa kolmas joten voiko sillä kynttilä jutulla olla jotain tekemistä tämän kanssa ?

    • ghost!!!

      Siis mulleki kerran sattu tosi outo juttu. Olin tekemässä itelle meetvurstileipää. Sit mun puhelin soi ja juttelin puhelimes sit mutsin kaa. No sit ku lopetin puhelun niin huomasin et mun meetvursileipä oli kadonnu !!!!

      Eikä täs asunnos asu mun lisäks ku vaan kolme koiraa !!!!

      TOSI OUTO JUTTU, VISSIIN AAVEITA TÄÄL KÄMPÄS !!!!!!!

      • poika paskat housuissa

        Juu eli olin pihalla riippumatossa makailin ja sitte alko kuulumaan pihatieltä kävelyä ja aloin kattelee että mitä ihmettä.ja mun äiskä on hautaus maalla töissä ja se näkee kuolleiden ihmisten henget.mä kysyin äiskältä että kuka tuolta tulle ja äiti sano että se on sellanen vanha mies joka kuoli syöpään.sen jälkeen olin silleen et joo nii varmaa mutta sittenku se alko toistua päivittäin nii alkaa jo vähä pelottaa...


      • poika paskat housuissa
        poika paskat housuissa kirjoitti:

        Juu eli olin pihalla riippumatossa makailin ja sitte alko kuulumaan pihatieltä kävelyä ja aloin kattelee että mitä ihmettä.ja mun äiskä on hautaus maalla töissä ja se näkee kuolleiden ihmisten henget.mä kysyin äiskältä että kuka tuolta tulle ja äiti sano että se on sellanen vanha mies joka kuoli syöpään.sen jälkeen olin silleen et joo nii varmaa mutta sittenku se alko toistua päivittäin nii alkaa jo vähä pelottaa...

        Ja toine juttu oli sillee että mun täti on sairaan hoitaja ja niiden yks potilas oli kuollu ja äiti oli hautausmalla töissä ja se sano että siitä koko ajan vilahteli joku ohi ja sitten pari päivää myöhemmin äiti kerto mun tädille että siitä koko ajan vilahti joku ja mun täti sano että joo se on sellanen maratoonari se mies joka kuoli.....vieläki pelottaa...


    • nobodymorso

      No, tässäpä yksi juttu joka tapahtui minulle MUUTAMA MINUUTTI sitten, päätin pomppia heti tänne kertomaan siitä.

      Olin avannut kannettavani, ja odottelin hetken että netti alkaisi pelata. (Meillä pitää aina vähän odotella.) tajusin kuitenkin, että netti ei ole päällä, jolloin lähdin olohuoneeseen käynnistämään sitä.
      Talossa ei ollut tällä kyseisellä hetkellä ketään muita kuin minä, kissamme, ja äitini. Äiti ja kissa olivat makuuhuoneessa, joka on kaukana omastani.

      Kun palasin huoneeseeni, tietokoneeni kansi oli kiinni, eikä tietokoneen puhallusääntä enää kuulunut. Olin siis jättänyt koneeni hieman kansi alaspäin, en kuitenkaan kokonaan. Tietokone oli horrostilassa muistaakseni.
      Ikkunan tuuletusluukku oli auki, mutta en usko että tuuli voisi sulkea tietokoneeni kannen.

      Talomme ei ole mitenkään erityinen, remonttia on tehty pari vuotta sitten.
      Mitään muuta ei ole tapahtunut, paitsi kerran kun kuvasin videota youtubeen (Sara T.), niin pääni yli leijaili videolla jokin vaalea, orbia muistuttava.

      Koko tarina on täyttä totta, mitään en ole itse keksinyt.
      Mitä muka hyötyisin valehtelusta?

      • Läskimursuvaan

        Luulen et tietokoneen sarana on hieman löysä ja siten mennyt kiinni.


    • Nellu

      Kello lyö kaksitoista yhtäkkiä veitsi välähtää kurkku katkeaa kuuluu huutoa kurkku voileipä on valmista

    • kuollut-kummitus

      Ei enään löydy juttuja.
      Kummituksen on kuolleet.

    • Unia.ajatuksia

      Olen kertonut aiemmin yhden kauan sitten kokemani tapauksen. Ehkä kerron sen joskus vielä uudestaan. Tämä ei ole varsinaisesti kummitusjuttu vaan uni, mutta aika "spooky" kuitenkin. Ja kummitusjutuista tykkäävät tapaavat olla hyviä tyyppejä :)

      Paikkakunnalla mellasti taannoin joukko nuoria ja pääjehut kaahasivat harmaalla saksalaisella henkilöautolla. Yhtenä perjantai-iltana ajatellessani että taas se alkaa, kirosin ja sanoin ääneen toivovani että tämä porukka karahtaa autoineen kivikkoon.

      Iltamyöhällä menin nukkumaan ja sittemmin aloin nähdä unta. Siinä kuljin tavallisella lenkilläni urheilukentän laitaa vievää tietä. Tämä porukka tapasi joskus ajella kentälläkin kaikenlaisilla ajoneuvoilla. Kuulin kuinka auto tuli kentän poikki minun suuntaani. Se tuli juoksuradan poikki mutta sitten se jäi pohjastaan kiinni kiveen. Siinä se jauhoi eteen ja taakse mutta ei päässyt mihinkään. Panin merkille että auto oli harmaa Citroen-farmari.

      Kiihdytin vauhtia jotta pääsisin kauemmaksi etteivät vaan tule mössimään minulle. Siinä samassa tunsin kun - aivan kuin koulussa aikoinaan tehtiin kaverille kepponen - joku tökkäsi voimalla sormenpäillä takaa päin minua kylkiluihin. Heräsin välittömästi siihen silmät selällään ja varmaan pomppasin pari senttiä ilmaan sängyssä. Kello oli yksi yöllä.

      Sitten kuljin seuraavana torstaina aamulenkillä paloaseman pihan kautta, kuten joskus tapaan tehdä. Siellä pihan laidalla säilytettiin kolariautojen romuja. Huomasin että sinne oli ilmaantunut uusi romu. Se oli Citroen-merkkinen farmari, väriltään viininpunainen. Se oli kauttaaltaan rutussa ja toinen kylki oli leikattu auki.

      Uni muistui mieleen ja heti tuli ajatus että unen auton harmaa väri viittasi siihen että joku tuon auton matkustajista oli ollut osallisena onnettomuudessa. Harmaata autoa ei sen koommin ainakaan näkynyt liikenteessä.

    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1826
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      46
      1608
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1554
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1497
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1485
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1395
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1271
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1153
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1128
    Aihe