Victoria Beckham Turkuun?

PiiskaaAnnaMullePi..

"Beckham will have an operation in Finland later under the supervision of specialist Sakari Orava. A spokesman for Beckham said: “He’s devastated by the injury. Victoria is flying out to him immediately because of the injury. She’s naturally worried about him.”"
http://www.telegraph.co.uk/sport/football/davidbeckham/7446420/David-Beckham-hoping-for-full-recovery-as-he-flies-to-Finland-for...

Kuin ladu domina ou jeah:
http://bootlovers.typepad.com/photos/uncategorized/2008/08/10/vbeck007main.jpg

PICTURE SPECIAL: Anguished David Beckham heads to Finland:
http://www.dailymail.co.uk/sport/worldcup2010/article-1258066/PICTURE-SPECIAL-Anguished-David-Beckham-heads-Finland-achilles-inj...

5

2369

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • -paka-

      Ilman Victoriaa David ei olisi mitään, Victoria teki hänestä muoti-ikonin ja hioi Davidin mediataidot huippuunsa. David olisi toki menestynyt jalkapalloilija mutta ilman Victoriaa hänellä ei olisi niin suurta medianäkyvyyttä... Victoria bisnestaitoisena on myös saanut Davidille paremmat tulot kuin muuten. Victorian ansiosta David pysyy valokeilassa ja ansioissa jalkapallouran päätyttyäkin.

      David ilmiselvästi nauttii tiukasta määrätietoisesta naisesta joka ohjaa hänen uraansa, uskoisin että David kotioloissa pyyhkii tomuja essu päällä ja nuolee Victorian saappaat puhtaaksi, se on elämää se jumalauta!

    • -paparatsia-
    • Kaikkein ihanin

      Rouva Beckhamn tosiaan tuli Turkuun ja tuossa reilu parikymmentä minuuttia sitten pujahti Lääkärikeskus Mehiläisen parkkihalliin harmaassa, tummalasitetussa tila-autossa. KETÄ KIINNOSTAA? Kaikkia niitä kolmeakymmentä juoruämmää, jotka pari valokuvaajan kanssa olivat eksyneet paikalle... Itse asun ko. lääkärikeskusta vastapäätä ja ikkunasta katselin ihmisten naurettavia yrityksiä nähdä edes vilaus Victoriasta. Hoh -hoo!

      • ...tämä rva Beckham, ja minua ei kovasti kiinnosta tietää tarkasti mikä posh tai push up Spice tämä aikoinaan olikaan (tai mikä lie Mel B tai C). Vielä vähemmän kiinnostavan hänestä vielä tekee se, että sattuu nyt sitten olemaan jonkun maailmantähtijalkapalloilijan vaimo. Kas jalkapallo kun minua ei senkään vertaa kiinnosta.


      • vierasss

        Sua ainakin kiinnosti sen verran, että piti roikkua ikkunassa katsomassa, että milloin Beckham oikein tulee ja sitten vielä kirjoitella tänne DAVID BECKHAM -palstalle.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      100
      2926
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      106
      2490
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2250
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      22
      2082
    5. 177
      1886
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      44
      1883
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1817
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1756
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      135
      1558
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe