Chaweng vai Lamai beach

---nanna--

Heippa.

Suunnitellaan Koh Samuin lomaa ens talveksi.
Voisiko joku samuilla käynyt kertoa kumpaa rantaa suosittelisi enemmän Chawen vai Lamai?
Oltiin tänä vuonna Krabilla Ao nang:ssa joka oli oikein mukava paikka. jollainlailla saman kokoinen paikka olisi meidän mieleen nytkin, patong beach esimerkiksi on sitten vähän liian iso, liikaa hälinää.
Katalla ja Karonillakin ollaan oltu ja molemmat olivat tosi kivoja ja kivankokoisia paikkoja.
Tuktukeillä pääsee ilmeisesti kulkemaan samuilla aika hyvin, paljonkohan suunnilleen maksaa lamailta chawengille matka?

Kiitokset etukäteen jos jollain on aikaa vastailla :)

8

1406

  Vastaukset

  • Jos vähänkään häiriintyy hälinästä => Lamai näistä ehdottomasti. Muitakin kannattaa harkita.... Chawengille menee Lamailta jos jonkinmoista kulkuneuvoa koko ajan ja hinnat laadun mukaan kutakuinkin 50-500THB

  • Se maksaa 50 b mutta auringon laskettua enemmän. Se hinta on kiinni siitä jos kuski saa pimeällä tuktukin songthaewin täyteen niin hinta laskee per nenä. Ja siitä kuinka sinnikkäästi neuvottelet.

  • Suosittelen ehdottomasti Lamai Beachia. Olimme siella kuukausi sitten ja sielta loytyy kivoja baareja ja ravintoloita, mutta ei mikaan villi bailumesta. Kavimme Chawengissa vain kerran ja en pitanyt paikasta. Kapeat kadut ovat aivan taynna ja paikka haisi epamiellyttavalle. Baareja ja ravintoloita oli valtava maara. Kannattaa pysytella Lamailla, sielta paasee helposti Chawengille jos haluaa.

  • Kiitokset kovasti vastauksista :)
   Vielä kysymys Lamaista, onko se kooltaan suunnilleen jonkun Kata beachin kokoínen? Että sieltäkin löytyy shoppailtavaa?

   • Kyllä löytyy shoppailtavaa ja sieltä on niin helppo päästä Chawengille. Lamai on pienempi, rauhallisempi versio Chawengista eli ihan samat metkut on mutta pienemmässä määrin. Molemmissa on esim Kabaree jossa pojat laulaa ja tanssii naisten vaatteissa.


   • myöskin Lamaita, rauhallisempi ranta verrattuna Chawengiin. Lamai on pidempi ranta kuin kysymäsi Kata, ja kävellen saa ajan kulumaan hyvin, sekä rannalla että sitten itse Lamain ympäristössä. Mutta jos valitsette Lamain, suosittelen myös käymistä Chawen puolella, siellä kaunis sisäjärvi, jonka pääsee kävellen kiertämään. Itse tykkäsin ko. sisäjärvestä tosi paljon ja oli vaan kiva käveleskellä ja istua välillä ja Nauttia! Olin Chawella 2008 ja Lamailla piipahdettiin tammikuussa 2009, jolloin turisteja oli tosi vähän.


  • Kuinkahan on asiat nykyään samoja asioita pohditaan Chavengilla ollaan oltu 2010.

  • Chaweng beach on kauniimpi ja parempi uimiseen kuin Lamai beach.
   Hiekka Chawengilla on on hienompaa ja valkoisempaa kuin Lamailla.
   Kannttaa ottaa hotelli Chaweng beachin eteläosasta Samui Paradise ja Banana Fan hotellien välistä. Siinä välillä on paras ranta ja alue on rauhallinen. Kuitenkin vain noin 10min kävelymatkan päässä toiminnasta.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   65
   3738
  2. Vapaavuorelle tuli kiire - Kaikki yleisötilaisuudet kielletään, mutta mites juottolat?

   Pelimies Vapaavuoren loppupeli Helsingin johdossa meni kimuraiseksi koronakriisin vuoksi. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637875.html "Vapaavuori
   Maailman menoa
   63
   2090