Chaweng vai Lamai beach

---nanna--

Heippa.

Suunnitellaan Koh Samuin lomaa ens talveksi.
Voisiko joku samuilla käynyt kertoa kumpaa rantaa suosittelisi enemmän Chawen vai Lamai?
Oltiin tänä vuonna Krabilla Ao nang:ssa joka oli oikein mukava paikka. jollainlailla saman kokoinen paikka olisi meidän mieleen nytkin, patong beach esimerkiksi on sitten vähän liian iso, liikaa hälinää.
Katalla ja Karonillakin ollaan oltu ja molemmat olivat tosi kivoja ja kivankokoisia paikkoja.
Tuktukeillä pääsee ilmeisesti kulkemaan samuilla aika hyvin, paljonkohan suunnilleen maksaa lamailta chawengille matka?

Kiitokset etukäteen jos jollain on aikaa vastailla :)

8

1408

Vastaukset

 • Jos vähänkään häiriintyy hälinästä => Lamai näistä ehdottomasti. Muitakin kannattaa harkita.... Chawengille menee Lamailta jos jonkinmoista kulkuneuvoa koko ajan ja hinnat laadun mukaan kutakuinkin 50-500THB

 • Se maksaa 50 b mutta auringon laskettua enemmän. Se hinta on kiinni siitä jos kuski saa pimeällä tuktukin songthaewin täyteen niin hinta laskee per nenä. Ja siitä kuinka sinnikkäästi neuvottelet.

 • Suosittelen ehdottomasti Lamai Beachia. Olimme siella kuukausi sitten ja sielta loytyy kivoja baareja ja ravintoloita, mutta ei mikaan villi bailumesta. Kavimme Chawengissa vain kerran ja en pitanyt paikasta. Kapeat kadut ovat aivan taynna ja paikka haisi epamiellyttavalle. Baareja ja ravintoloita oli valtava maara. Kannattaa pysytella Lamailla, sielta paasee helposti Chawengille jos haluaa.

 • Kiitokset kovasti vastauksista :)
  Vielä kysymys Lamaista, onko se kooltaan suunnilleen jonkun Kata beachin kokoínen? Että sieltäkin löytyy shoppailtavaa?

  • Kyllä löytyy shoppailtavaa ja sieltä on niin helppo päästä Chawengille. Lamai on pienempi, rauhallisempi versio Chawengista eli ihan samat metkut on mutta pienemmässä määrin. Molemmissa on esim Kabaree jossa pojat laulaa ja tanssii naisten vaatteissa.


  • myöskin Lamaita, rauhallisempi ranta verrattuna Chawengiin. Lamai on pidempi ranta kuin kysymäsi Kata, ja kävellen saa ajan kulumaan hyvin, sekä rannalla että sitten itse Lamain ympäristössä. Mutta jos valitsette Lamain, suosittelen myös käymistä Chawen puolella, siellä kaunis sisäjärvi, jonka pääsee kävellen kiertämään. Itse tykkäsin ko. sisäjärvestä tosi paljon ja oli vaan kiva käveleskellä ja istua välillä ja Nauttia! Olin Chawella 2008 ja Lamailla piipahdettiin tammikuussa 2009, jolloin turisteja oli tosi vähän.


 • Kuinkahan on asiat nykyään samoja asioita pohditaan Chavengilla ollaan oltu 2010.

 • Chaweng beach on kauniimpi ja parempi uimiseen kuin Lamai beach.
  Hiekka Chawengilla on on hienompaa ja valkoisempaa kuin Lamailla.
  Kannttaa ottaa hotelli Chaweng beachin eteläosasta Samui Paradise ja Banana Fan hotellien välistä. Siinä välillä on paras ranta ja alue on rauhallinen. Kuitenkin vain noin 10min kävelymatkan päässä toiminnasta.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. 50
  1350
 2. Ota vielä kerran yhteyttä

  Ole kiltti. Koko ajan mietin miten voisin sanoa sulle että rakastan sua ja haluan sut ja meidät. Kun saisin siihen selvän merkin sulta niin en epäröi.
  Ikävä
  90
  975
 3. Samu Huberille myös syyte huumerikoksesta

  Pääseekö Samu samaan selliin Sohvi-bimbon kanssa?
  23
  536
 4. Vieläkin on taikaa...

  Juuri sinussa. Hyvä mieli tulee kun saan sinua aina nähdä. En tiedä miksi? Sinussa vain on jotain maagista. Mietin tässä tarkistettuani yhden jutun,
  Ikävä
  63
  443
 5. Miksi ihailet häntä?

  Onko jotenkin erityinen?
  Ikävä
  43
  414