MITEN PÄÄSTÄ MIEHESTÄ EROON???

senni-67

Olen siis lopen "kypsä" avopuolisooni, enkä pääse siittä eroon kun en jaksa / halua hirveää draamaa huutoa ja nyrkin heiluntaa, mies juo joka ilta n.24tlk:päkin kaljaa (ei siis käy töissä ja päivärahat menee kurkusta alas)hellustelee naapurin rouvan kans (senkin mies tietää, mut sekään ei vain halua tehdä asialle mitään)eikä me edes harrasteta seksiä kun mua ällöttää sen haju, tekemiset ja loukkaukset / tyylinä pisto, nosto, ravistus.. itse olen aikanaan työn teolla hommannut kodin ja edelleen käyn joka päivä ruokarahat töissä tienaamassa, ja tää pas.. haluaa mun maksavan hänelle jotta suostuis lähtemään! En jaksais enää lainaa ottaa sen takia et pääsis eroon. Löytyykö vastaavia "kohtaloita" ja neuvoja miten... ?

15

3216

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • hähä

      eikö tämä sama ottanut oikein tulta ikäpalstoilla?

      • Syö sinä pääs, ite olet väärässä paikassa jos tääl 40 palstalla olet. toisekseen kirjoitin ekaa kertaa tänne.


    • jepjepjippii

      Miten niin ei pääse avoliittopuolisosta muka eroon? Jos oot heikkona puolisoos ja sallit miehen tehdä mitä huvittaa niin tyhmähän sä olet.
      Sitä saa mitä tilaa. Heikko luonteesi on sinun ongelmasi, ei muiden eikä puoisosi. Asia korjautuu kun ryhdistäydyt.

      Voihan olla et sun kirjoitukses oli provo.

      • Oikeassa olet, Tyhmä olen ja heikko luonne mulla, niin monesti sanonut ja pyytänyt häntä lähtemään eikä suostu, helppo olla mulla elättinä kun kustannan lähes kaiken, pitäähän tytöllä toki lemmikki olla, mut pitäisin kyllä mielummin vain kissan. Olen siis jo sen huudon ja ... enkä JAKSA enää taistella, vaikka on tämäkin ihan hanurista kun ei ole mitään yhteistä elämää.


      • kusiluikkari
        senni-67 kirjoitti:

        Oikeassa olet, Tyhmä olen ja heikko luonne mulla, niin monesti sanonut ja pyytänyt häntä lähtemään eikä suostu, helppo olla mulla elättinä kun kustannan lähes kaiken, pitäähän tytöllä toki lemmikki olla, mut pitäisin kyllä mielummin vain kissan. Olen siis jo sen huudon ja ... enkä JAKSA enää taistella, vaikka on tämäkin ihan hanurista kun ei ole mitään yhteistä elämää.

        Suomen laki nyt on sellainen että erotilanteessa omaisuus jaetaan jos ei mitään ehtoa ole tehty. Maksa vain suosiolla, näin sen on me muutkin tehneet. Jotenkin vain tuntuu naisista niin vaikealta maksaa vaikka itsestäänselvänä monet sitä pitävätkin että miehen pitää maksaa naiselle jos on varakkaampi. Laki kun toimii molempiin suuntiin tältä osin aika tasa-arvoisesti.

        Vieläkin itselläni lainaa siitä hyvästä että ex-rouva puolen vuosikymmentä sitten laskeskeli että nyt on ukolla omaisuutta niin paljon että hän voikin lähteä omille teilleen. Itse kun ei ollut koskaan töissä käynyt eikä rahaa taloon tuonut. Siinä meni mökit ja omistusasunnot jakoon.


      • hmm...m
        kusiluikkari kirjoitti:

        Suomen laki nyt on sellainen että erotilanteessa omaisuus jaetaan jos ei mitään ehtoa ole tehty. Maksa vain suosiolla, näin sen on me muutkin tehneet. Jotenkin vain tuntuu naisista niin vaikealta maksaa vaikka itsestäänselvänä monet sitä pitävätkin että miehen pitää maksaa naiselle jos on varakkaampi. Laki kun toimii molempiin suuntiin tältä osin aika tasa-arvoisesti.

        Vieläkin itselläni lainaa siitä hyvästä että ex-rouva puolen vuosikymmentä sitten laskeskeli että nyt on ukolla omaisuutta niin paljon että hän voikin lähteä omille teilleen. Itse kun ei ollut koskaan töissä käynyt eikä rahaa taloon tuonut. Siinä meni mökit ja omistusasunnot jakoon.

        ja mieskin saa asunnon. Asia hoituu tiedän esimerkkejä. Ei sun ole pakko pilata loppuelämää tuossa tilanteessa. Tehän ootte vaan avoliitossa. Asuntohan on laillisesti sun. Ei sun tarvitse kotonasi kaikkea kestää.


    • Putkivalo

      pistää mies oven taakse jos hänellä ei ole toista paikkaa minne mennä. Kuitenkin kämppä on sinun ettekä ole naimisissa? Eli hänellä ei ole osuutta eikä arpaa sun huusholliin.

      Voitko vaan ilmoittaa että hänellä on vaikka 2 kk aikaa hankkia oma asunto? Ja kun se aika on kulunut, vaihdat lukon ja pakkaat tavarat oven toiselle puolelle? Tietty aika ahdistava ilmapiiri teille tulee sen 2 kk;n aikana, kun toinen tajuaa ettet aio enää yrittää :/ Vaikea tilanne sulla, tsemppiä!

    • yritä pärjäät!!!!

      eroon pääsee kun sanoo että nyt loppui tämä.Vaihdat ovat lukkoon jos sinun oma asunto tai muuta pois.
      Miksi hänen pitäisi jotain sinulta saada..jos olette vain avopari???

    • Annat äijälle ryyppyrahaa sen verran, että pysyy poissa koko päivän, ehkä koko viikonlopun. Kutsut lukkosepän vaihtamaan lukot ja jos oikein reippaalla päällä satut olemaan, tilaat muuttomiehet kärräämään äijän kamat vuokraamaasi varastokoppiin. Kun herra vihdoin kompuroi kotiin, et avaa ovea. Kerrot vain varaston osoitteen ja komennat kinuamaan kunnalta asunnon. Luultavasti tässä vaiheessa seuraa silmitön raivokohtaus, jolloin voitkin soittaa poliisille ja pyytää heitä poistamaan oveasi potkivan, tappouhkauksia latelevan juopon. Teet itse asiassa hänelle palveluksen, sillä näin hän pääsee lämpimään selliin yöksi. Jos oikeasti olisit ilkeä, ostaisit hänelle tietysti tonnilla kirkasta ja antaisit hänen itse juoda itsensä hengiltä. Toisaalta, lukkoseppä-muuttofirma-poliisi-yhdistelmä maksaa suunnilleen saman verran eikä kuolonuhreja tule. Maksamaan jos alat, ei siitä ikinä tule loppua. Lainaa varsinkaan et ota. Miksi äijä jättäisi sinut rauhaan, kun pienellä painostuksella voi saada aina vaan lisää rahaa?
      Kuinka kiintynyt olet nykyiseen asuntoosi? Haluatko ihan varmasti asua paikassa, jonka lähellä äijäsi nusuttelee naapurin muijan kanssa? Oletko masokisti? Muuta pois itse! Tyhjennä asunto, vaihda lukot, muuta väliaikaiseen asuntoon, kunnes saat vanhan myytyä. Uusia osoitteita ei tietenkään äijälle ilmoiteta. Puhelinnumeron vaihdat tietenkin salaiseen, ettei sinua ainakaan sen perusteella saa jäljitettyä. Vaihdat myös autoa, tiedät kyllä miksi. Mahdolliset yhteydenotot annat lakimiehen tehtäväksi. Onko lakimies kallis? Kyllä, mutta sinähän olet juuri myynyt asuntosi ja vaihtanut autonkin halvempaan, vai mitä? Harva lakimies tulee kalliimmaksi kuin juoppo kusipää. Pidät nyt vaan pään kylmänä ja otat järjen käteen, kyllä se siitä... Et tosiaankaan ole ensimmäinen nainen samassa tilanteessa.

    • Anonyymi

      Minulla lukot ei pitänyt miestä poissa, potki oven paskaksi. No naapurit oli sitä mieltä, että otetaan osake haltuun. Myymälläkö pääsen äijästä eroon I know. Ja en hyväksy vittuilua siitä, että pitäis valita seuran
      sa paremmin. Aina ei vain osaa lukea narsistia.Tosin tuo kuollut ex oli lähes yhtä mustis. mut ei väkivaltainen ja maksoi oman osansa.

    • Anonyymi

      Ymmärrän hyvin aloittajaa itse aloin seurustelemaan nyt huomannut et mies on liian ripustautuva kaikki vapaahetket pitäisi viettää yhdessä soittelee kyselee tekemisiäni Haluaisin suhteen jossa tavataan vain viikonloppuisin en jaksa 24h Mut hän ei halua luopua minusta jankkaa samaa asiaa me kuulumme yhteen itse en ole enää samaa mieltä ja kun harrastukset eivät edes kohtaa en mene mukaan hänen harrastuksiin niin hän luopui niistä joten ei edes hetken rauhaa Ärsyttää tämä juttu puhuminen kun ei asiaa auta

    • Anonyymi

      Miehestä pääsee eroon kun sanoo, että tämä oli tässä erotaan! Ei mitään selittelyä! T. Kolmesti eronnut Mitäs oli niin tylsä!

    • Anonyymi

      Kuin pirun lapselinen olet plus 40v Jokainen tietä avioeroa voi hakea yksinkin!ilman syytä.kyllä hän saa tiedon kirjattuna asia postitse. Ryhdy hommiin.Itse pidät hänestä kinni kun et asialle tehnyt mitään.

    • Anonyymi

      Nykyisin voi hakea yksin avioeroa. kyllä se mies tai nainen saa sitä ilmoituksen kirjattuna kirjeenä.Avioeroihin ei tarvitse syytä Eikä toisen osapuoli voi asialle mitään.

      • Anonyymi

        Voiko tyyppejä, jotka hoitavat avioeronsa tuolla tavalla, kutsua ihmisiksi?


    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14881
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      0
      3069
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3066
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3065
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3065
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3065
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3064
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3064
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3060
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3054
    Aihe