AMK TUTKINTO ETÄNÄ, HAE HETI :)

AitoaTietoa

Sosionomiksi etänä opiskelu on nyt mahdollista Diakonia-ammattikorkeakoulu Pieksämäen yksikössä! ERINOMAINEN MAHDOLLISUUS SAADA AMMATTIKORKEAKOULUTUTKINTO KOTOA KÄSIN!
-mahdollisuus opiskella kotona
-nykyajan tekniikka on hyödynnettävissä
-olet päätoiminen opiskelija, saat samat oikeudet kuten opintotuen aivan kuten päiväopiskelijanakin
-Voit tehdä työtä vaikka opiskeletkin

ETÄOPISKELU ANTAA LUKEMATTOMIA MAHDOLLISUUKSIA!
HAE OPISKELEMAAN SOSIONOMIKSI, SOSIONOMI DIAKONI, SOSIONOMI KIRKON NUORISOTYÖNTEKIJÄ MONIMUOTOKOULUTUKSENA

8

3371

Vastaukset

 • Pitää olla läsnäkin, lukekaa diakin sivuilta, en tiedä miksi puhuu palturia tää!

  • En puhu palturia en, luvallisesti ja tietoisesti kerron asiasta täällä. Etäopiskelussa kuten usein etätyössäkin on ajanjaksoja, jolloin ollaan läsnä. Etäopiskelua tämä mainostamani on ehdottomasti, sillä lähiopetuspäiviä on vain noin viikko/ kuukausi.
   Näin asiasta kerrotaan Diakonia-ammattikorkeakoulu Pieksämäellä:
   " elokuussa 2010 alkavat koulutukset (monimuoto)
   Sosionomi (AMK)
   Sosionomi (AMK) -diakoni
   Sosionomi (AMK) -kirkon nuorisotyönohjaaja
   Yleinen/vastaavan alan hakukelpoisuus: yo/lukio, ammatillinen II-/opisto-/korkea-asteen tutkinto
   Koulutus toteutetaan monimuoto-opintoina: lähiopetusta noin viikko/kk, etäjaksolla itsenäistä opiskelua ja tiimityös-kentelyä virtuaalisella opiskelualustalla. Harjoittelut edellyt-tävät päätoimista opiskelua. Yksilö- ja ryhmäohjausta on tarjolla myös etäjaksoilla."

   Eli siis, aitoa tietoa ei harhaanjohtamista!


 • Itse olen tällähetkellä etäopiskelija ja voin sanoa, että yksinkertaista se ei ole. Lähijaksoja on diakissa periaatteessa vähän, mutta opinnäytetyön seminaarien takia siellä saa laukata välillä kohtuullisen usein. Lähijaksojen vähyys aiheuttaa sen, että kotona teet senkin edestä töitä ja motivaatio täytyy olla korkealla eli muuhun ei ole juuri aikaa kuin opiskeluun.
  Diakissa on omat hyvät puolensa ja koska ei ole kokemusta muista en voi sanoa, millaista on opiskella jossakin muussa AMKssa. Taitaa olla joka paikassa opiskelu samanlaista itsenäistä tietojen etsimistä ja asioita täytyy itse ottaa selvää. Itse otin opintovapaata, sillä työnohessa opiskelu on todella rankkaa varsinkin perheen ja muun elämän ohessa. Diakiin on ollut aika paljon hakijoita aikuispuolelle, mutta aina jotakin onnekasta onnistaa ja opiskelu ei mene turhaan koskaan, mutta suuria uhrauksia täytyy olla valmis tekemään. Kielet ovat aika haasteellinen juttu ainakin aikuisopiskelijalle, että niiden eteen täytyy tehdä töitä, jos ei ole kielitaitoa aikaisemmin pelkällä peruskoulu ruotsilla ja englannilla ei ihan pärjää. Toisaalta on ihanaa huomata, että oppii uutta ja yleensä opiskelijoiden kesken on tosi mukava tsemppihenki.
  Harjoittelujaksot ovat pitkiä, mutta ne voi suorittaa ainakin osittain omalla työpaikallaan. Harjoittelujaksot ovat todella avartava kokemus ja parasta ehkä aikuisopiskelusta. Lähijaksojen poissaoloja ei kannata harrastaa, sillä yleensä opettajat antaa aika kiitettävän määrän poissaolijoille korvaavia tehtäviä. Hakea kannattaa ja suosittelen ilman muuta....jos on innostunut asiasta !

  • Kiitokset näkökulmista joita toit keskusteluun, tällaista asialliasta vuorovaikutteista keskustelua oikeasti tarvitaankin :) Jaksamista sinulle opiskeluihin ja hyvää kevään jatkoa!


 • DIAKilla taitaa olla varaa mainostaa jokapuolella. Tätä mainosta joka tuutista. Opintotoimistoko näitä työajalla kirjoittelee?
  Jotenkin tuntuu hassulta, että joka palstalle netissä jaksaisi joku opiskelija ihan koulustansa tykkäämisen takia tällästä mainostusta kirjotella?

  • Hei ! En ole mainoksesta maksua saanut...kenelle voin laskun lähettää, jos siitä saa rahaa, että omaa oppilaistostaan mainostaa ? Minä en ole itse Diakista paljon juttuja lukenut, enkä tiedä kuka oli alkuperäisen viestin lähettäjä...ties vaikka opintotoimisto !? Kuten ylläoleva kirjoittaja epäili. Joka koululaitoksessa on etunsa ja haittansa, mutta paljon on kiinni opettajista sekä opiskelijoista. Missään laitoksessa ei nykyään tietoa kauhalla päähän kammeta. Se pitää itse etsiä ja löytää valtavasta tietomerestä ! Haki minne tahansa opiskelemaan onnea matkaan...aikuisopiskelijat ovat yleensä todella motivoitunutta mutta kriittistä porukkaa. He osaavat vaatia myös opetukselta tasoa. ja täällä netissä voi jokainen vapaasti kehua tai moittia omaa opinahjoaan, luulisin mä =)!?


 • sANOKAA MIKÄ ON 2. ASTEEN TUTKINTO. oLEN KÄYNYT SAIRAANHOITO-OPPILAITOKSESSA ALEMMAN AMMATTITUTKINNON SE KESTI 1 V JA HARJOITTELUT PÄÄLLE. sAIN ARVOSANAKSENI ERITTÄIN TYYDYTTÄVÄ 2. aRVOSTELU ON 1-5. oLENKO IHAN HUKKAAN HEITETTY.

  • Katso kohdasta keskiaste:
   http://www.stat.fi/tk/tt/luokitukset/popup/koulaste.html

   Arvosteluasteikon perusteella kyseessä on nykyisen (1990-l. alkanut) koulutusjärjestelmän perustutkinto, tuo toisen asteen tutkinto. Sillä voi hakea ammattikorkeakouluun.

   Ennen EU:ta kouluaste kesti 1-2 vuotta koulutusalasta ja pohjakoulutuksesta riippuen, opistoaste 2-3 vuotta. Tuolloin lukion asteikko muutettiin kirjaimiksi K=kiitettävä, H=hyvä, T=tyydyttävä


suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Maisa menee naimisiin

  Seiska julkaisi että Maisa menee sittenkin naimisiin. Maisalla olisi nyt vauva ja olisi Jm kanssa naimisissa jos ei keskenmenoa olisi tullut . Olisiko
  56
  930
 2. Mistä Trumpia syytetään?

  Kertokaas nyt tällaiselle politiikasta tietämättömälle se. Onko se tehnyt Ukrainan presidentin kanssa jonkun salaisen sopimuksen missä Ukraina tuhotaa
  Maailman menoa
  77
  481