parkkipaikalla 2

nautinnon orja

Jotenkin tunteiden myllertäessä sisälläni, kiihkon aaltojen vallatessa yhä suurempaa alaa ajatuksissani, tajusin sentään vielä missä olemme ja että autoni kävi edelleen.

Vetäydyin vastahakoisesti kauemmas sinusta ja huuliesi polttavan kosketuksen luota.
"Pitäisiköhän meidän mennä jonnekin muualle", kysyin katkonaisella äänellä.Sinäkin katselit ympärillemme, missään parkkipaikalla ei näkynyt muita autoja kuin meidän. Kuitenkin aina oli olemassa riski, että joku rekkakuski haluaisi tulla pienelle lepohetkelle, ja en todellakaan halunnut jäädä sentään keskellä päivää aivan näin yleisellä paikalla kiinni salaisesta tapaamisesta.

Yhteisellä päätöksellä päätimme siirtyä hiukan syrjäisemmälle seudulle ja niinpä kiskoin paitaa ylleni, pujottelin auton pois parkkipaikalta ja ajoin jo tulomatkalla valitsemalleni pikkutielle, joka johti syvemmälle metsään.

Kun auto oli parkissa ja sammutettu, käännyin uudelleen puoleesi.Olit istunut koko matkan hiljaa ja katsellut minua sivusta. Tunsin ajaessanikin polttavan katseesi vartalollani...Nyt sinä taas hymyilit minulle rohkaisevasti, otit sitten kiinni kädestäni, siirsit sen jalkoväliisi ja sanoit:"Koeta, miten minä sinua haluan". Tunsin kättäni vasten, kuinka kalusi pullotti housuissasi kovana ja sykkivänä.

Olimme puhuneet usein siitä, kuinka ottaisin sinulta suihin, kun ensi kerran näkisimme, ja ilmeisesti sinä odotit minun nyt toteuttavan lupaukseni. Koska en halunnut osoittaa olevani mikään turhanpuhuja, avasin vetoketjun housuistasi. Sitten vapautin kalusi myös boxereiden ahdingosta. Se ponnahti innoissaan ulos housuista ja tervehti minua pontevasti. Paransin hiukan istuma-asentoani etupenkillä, siitä oli hiukan vaikea kumartua ottamaan kovaa kaluasi suuhun, mutta tuntui jotenkin siltä, että nyt ei ole aikaa siirtyä muuallekaan.

Katsoit minua suoraan silmiin ja katseesi kertoi minulle, että sinä todellakin odotit, mitä tekisin. Kumarruin eteenpäin, otin kalustasi toisella kädelläni kiinni ja sitten suutelin hellästi pehmeän terskan päätä. Se maistui puhtaalle, ehkä hiukan suolaiselle ja sen päässä oli pieni tippa, jonka nuolaisin kielenkärjellä pois.Sitten annoin kieleni seurata esinahan reunaa pitkin, ympäri terskan. Ja suutelin uudelleen terskaa. Sitten upotin kalun senttisentiltä suuhuni, maistellen samalla sen suolaisen pehmeää makua huulillani ja kieleni kierrellessä kalun alareunaa myöten.

Olen harjoitellut paljon suihinoton jaloa taitoa, ja pystyn sen vuoksi ottamaan suuhuni melkein kuinka suuren kalun hyvänsä.Huokaisit hiljaa nautinnosta, kun huuleni olivat vihdoin kalusi juuressa asti. Pysähdyin siihen, annoin kalusi vain levätä suussani, ja suljin silmäni hetkeksi. Tunsin kuinka sormesi kietoutuivat hiuksiini, nostit niitä ylös kasvojeni edestä, nähdäksesi paremmin, kuinka kalusi täytti suuni kokonaan. Sitten aloin hitaasti ja rauhallisesti nostaa huuliani ylös kalusi vartta pitkin.Hyväilin kielelläni kalun alapintaa samalla kun huuleni nousivat vartta pitkin ylös. Sinä pidit hiuksistani kiinni yhä edelleen, sormesi hyväilivät niskaani ja päästelit hiljaisia nautinnon voihkaisuja, kun terskan päässä taasen pyöritin kieltäni ympäri ja ympäri. Vuorotellen upotin kalusi kokonaan suuhuni ja taas pyöritin kieltäni terskan samettisella pinnalla.

Lantiosi teki pieniä naintiliikkeitä penkillä suutani vasten, ja välillä tukistit tiukemmin minua hiuksista. Nautit selvästi huulieni tiukasta otteesta kalusi varressa ja kynsilläni hyväilin kiveksiäsi, jotka tuntuivat kivikovilta käsissäni. Punaiseksi lakatut kynteni näyttivät kiihottavilta karvaisten kivestesi ihoa vasten.
Otteesi hiuksissani tuntui tiukkenevan, joten otin kalustasi oikein tiukan otteen huulillani ja imin sitä kovasti, ja vieläkin tiukemmin.

Huohotit jo selvästi laukeamisesi partaalla. Liikutit päätäni sylissäsi aina vain nopeammin, tukistit hiuksistani kovemmin ja kovemmin, sitten aloit hokea;"Kyllä, nyt, siitä, ime,ime, kovemmin, vielä, minulta tulee,aivan kohta..." Sitten painoit pääni alas syliisi, nenäni oli täynnä karvojasi,ja tunsin kuinka spermasi suihkusi kurkkuuni ja suuhuni."AAAARRGGHH!", sinä huusit ja ruiskit oikein kunnon lastin kuumaa spermaasi kurkkuuni. Nielin jokaisen pisaran, jonka kalusi lähetti kivikovista kiveksistään, ja kun vihdoin sykkiminen suussani loppui, nuolin hellästi kalusi puhtaaksi vielä viimeisistäkin pisaroista.

Tähän asti tällä kertaa ja jatkoa seuraa, kunhan taasen pääsen koneen äärelle. Kiitos positiivisesta ja muustakin palautteesta.. Koetan olla odotustenne arvoinen...

0

4056

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000

      Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

      Luetuimmat keskustelut

      1. Mitä ihmettä

        Kaipaat hänessä
        Ikävä
        103
        1565
      2. Välillä käy mielessä

        olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
        Ikävä
        78
        1194
      3. Mitä oikein

        Näet minussa? Kerro.
        Ikävä
        88
        1127
      4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

        Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
        Ikävä
        139
        1036
      5. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

        Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
        Raamattu
        580
        985
      6. Mika Muranen juttu tänään

        Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
        Sananvapaus
        1
        957
      7. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

        Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
        Tv-sarjat
        8
        892
      8. Kotipissa loppuu

        Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
        Kuhmo
        20
        870
      9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

        Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
        Tv-sarjat
        9
        714
      10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

        On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
        Kokkola
        8
        670
      Aihe