Kauan kestää liittymän avaus?

Hermot menee..

Puhelinmyynnissä viikko sitten maanantaina otin liittymän. Sim-kortti tuli viikko sitten keskiviikkona.

Korttia olen kokeillut kahdessa puhelimessa. Sim-kortin hyväksyy, mutta DNA:n verkkoa ei löydy. Kun numeroon yrittää soittaa, tulee ilmoitus numero ei ole käytössä. Liittymää ei siis ole vielä kytketty? Ihme touhua! Miten voi kestää näin kauan?

Jos liittymä ei ala toimimaan tällä viikolla, minä irtisanon koko liittymän. En ala tämän kanssa pelleilemään! Onneksi en vaihtanut vanhaa Soneran liittymääni pois!

Saatekirjeen mukaan irtisanomisaika puhelinmyynnissä on 30 päivää. Onko kokemuksia, onnistuuko irtisanominen?

Heti alkuun on luotto mennyt tähän firmaan.

35

14624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Tercel

      Tuo kuulostaa varsin oudolta. Dna on nimenomaan tunnettu jouhevasta numeronsiirtopalvelusta, ystävällisestä ja asiantuntevasta asiakaspalvelusta sekä luotettavasta, oikeudenmukaisesta ja jämäkästä laskutuksesta. Tähän kun lisätään Dna:n toimivat työpaikkajärjestelyt kannustavine palkkamalleineen ja empaattisine puhelinmyyjineen, niin voidaankin puhua jo Suomen täydellisimmästä palvelusta viestinnän alueella.
      Kirjoitan kokemuksen tuomalla varmuudella.
      Usko pois, sinun ei tarvitse tapella Dna:n kanssa tuskin puolta vuottakaan kunnes saat liittymän auki.

      • Busteed

        Olet varmaankin joku DNAn myyjä joka yrittää ettei lopeteta liittymää. Sain juuri iPhonen ja tunti jo mennyt eikä hyväksy vieläkään sim-korttia


      • Mooi

        Olet varmaan joku DNAn myyjä joka yrittää ettei liittymää lopetettaisi. Minulla on ollut sim-kortti iPhonen sisällä jo tunnin eikä vieläkään hyväksy.


      • Anonyymi

        Oletko itse DNA:n hommissa?


    • ffffffffffdd

      On sulla kärsivällisyys kohdallaan...

      Otitko uuden liiittymän uudella numerolla vai tuliko numeronsiirto soneralta dna:lle vanhalla numerolla?

      Jos se on uusi, soita aspaan ja kysy mikä mättää.

      Vanhan numeron siirtäminen soneralta voipi kestää pari viikkoa. Jos sinulla on määräaikainen sopimus soneralla, sonera ei numeroa suostu siirtämään, eikä dna:n liittymä siis aukea ikinä.

      http://www.gsmvertailu.fi/vaihto3.html

      • Hermot meni jo!

        Ei ole auki vieläkään.

        En ala soittelemaan tunnin puheluita toisella liittymällä - siinä se menee kuvittelemani säästö tästä uudesta liittymästä (sis. 600 min ilmaista puheaikaa).

        Hermot meni jo, joten nyt jo helpottaa. Huvittaa vaan! Raksit päällä lähtee liittymäsopimus Dnalle, heti kun keksin, mistä saa helpoiten postimerkin. Postiin on matkaa nelisen kilometriä - hienoa palvelua tämäkin kaupungin keskustassa. Voisikohan tuon laittaa postiin asiakaspalautuksena?


      • Anonyymi

        No eipä voipi!!!


    • Risuja

      Ostin DNA:lta puhelin ja liittymä -paketin kolme viikkoa sitten ja otin samassa yhteydessä numeron siirron vanhasta liittymästäni (ei määräaikanen) uuteen DNA:n liittymään. Puhelin ja sim-kortti tulivat jo muutama päivä sitten, mutta DNA:n liittymä ei ole vieläkään avautunut. Soitin asiasta asiakaspalveluun ja sieltä kerrottiin, että liittymä avautuu vasta kuuden päivän kuluttua!!! Tämä on siis kuukausi liittymän tilauksesta ja yhdeksän päivää puhelimen ja sim-kortin saapumisesta!!! Todella surkean hidasta toimintaa DNA:lta ja mikä pahinta, en pääse käyttämään uutta puhelintani ennen liittymän avautumista.

      • hflqhflhflhjkh

        varapuhelin, kaikki eivät älyä sellaista jättä itselleen.


      • gkoeso33

        Liittymän aktivointi lähtee siitä päivästä kun olet hakenut paketin postista, EI siitä päivästä jolloin liittymän olet tilannut. Näin siis numeronsiirto on lähtenyt aktivoitumaan vasta tuolloin, joka on yleensä n. 2 viikon projekti.


    • ...hermoilko

      Eiköhän nuo liittymät aukaista tilausjärjestyksessä,itselle tuli kaksi DNA:n SIM korttia 4 kk sitten,yhä odottelen kytkentää,ehkä sen jälkeen on teidän vuoronne....

    • DNA- never again!

      Omasta kokemuksestani kehoitan unohtamaan sen DNA:n. Minulla on ollut koko perhe 2v. DNA:n kytkyissä kiinni ja jo on kaduttanut. Irti pääseminenkään ei tunnu onistuvan 2v jälkeenkään, vaikka uusi SIM-kortti on tullut, niin liittymä ei tunnut vain vaihtuvan, vaikka luvatusta ajasta on mennyt jo viikko. Lopulta tänään se sitten vaihtui, mutta kun oli kytkypuhelin, niin piti saada suojakoodi. No se ei onnistunut DNA:n liikkestä, kuulemma vain asiakaspalvelusta. Sinne jonotin 45min, kunnes se meni kiinni kesken jonotuksen!!! Nauhoite vain edelleen sanoi "odota hetki, vastaamme pian"!!! Ei mitään mahdollisuutta saada tyttären puhelinta käyttöön, joka tarvitsisi sen huomenna matkalle. Jonottelin vielä 15 min sen päälle tekniseen tukeen, mutta sieltä ei "voitu" auttaa!
      EN SUOSITTELE KENELLEKÄÄN DNA:N LIITTYMÄÄ!!!

      • Anonyymi

        Mulla oli hyvä prepaid. Sammui kojekin. Pitäisin. Hyvänä varana. Rk


    • 1one1

      Mulla kesti n. tunnin kun oli auki kun olin simin saanu. En kerennyt edes akkua täyteen lataamaan.

    • sellerissa

      Hei!!
      Täällä toinen,jolla samanlaisia ongelmia.Halusin vaihtaa Dna Arvo liittymän takaisin laskutusliittymäksi.Minulle olisi pitänyt heti samana päivä,kun olin vaihdon käynyt tekemässä tulla tekstiviesti,että uuden sim-kortin voi laittaa puhelimeen.No ei ole sitä tekstaria tullut!Asiakaspalveluun olen soittanut kolme kertaa ja kuulemma heillä on jokin tekninenongelma tuon vaihdon kanssa ja eivät osaa sanoa milloin ongelma korjautuu.

      Hyvitystä olen saanut jo Dna arvosta. Koskaan ei ole ollut Dna:n kanssa vaikeuksia.

    • jennalin

      Joo miulla on kanssa tuo samaongelma, tilasin puhelimen ja liittymän, ja hain ne postista noin kaks viikkoa sitten, kävin dna liikkeessä kysymässä miksi ei toimi, hyö vaan sano et alkaa viikon päästä toimimaan mutta eipäs toiminu!! nyt alkaa kyrsimään tällänen toiminta...... mitäköhän pitäs tehä ?

    • kytkyliittymä

      dna on mestari kytkyttämään ihmisiä pitkiin 2v sopimuksiin. vaan mitäpä siitä, numeron voi nykyisin (alk toukokuu) siirtää toiselle . kk maksun , esim 60 senttiä, joutuu kyllä maksamaan sopparin loppuun asti ja kannattaa erityisesti muistaa kuolettaa pois kaikki lisäpalvelut, esim matkanetti /liikkuva laajakaista josta muutoin joutuisi maksamaan kauden loppuun. on oletettavaa että tästä operaattori ei kerro. lähettää vain loppulaskun. eli kantsii dna:lta lähtiessä selvittää, mikä on loppulaskun suuruus.
      info:
      http://www.ficora.fi/index/palvelut/palvelutaiheittain/numerointi/siirrettavyys.html

      • duunissa

        Lisäpalveluita ei tarvitse itse "kuolettaa" tai irtisanoa. Kun numeron siirtää pois, kaikki lisäpalvelut katkeavat lain mukaan itsestään. Maksettavaksi sopimuskauden loppuun jää ainoastaan liittymän perusmaksu. Kun sopimuskausi päättyy, niin "haamuliittymä" irtisanoutuu myös automaattisesti ellei asiakas ole muuta operaattorilta pyytänyt.


    • aleksandrovits-

      On otettava huomioon, että kesällä tapahtuu paljon liittymänvaihtoja ja palveluntarjoajien henkilöstöä on lomilla. Syntyy ruuhkaa.

      Vertailun vuoksi sanoisin, että meikäläinen on odottanut Telef.:ltä sovittua liittymänvaihtoa jo kolmisen viikkoa eikä ole lainkaan tuskaantunut.

    • myymälästä heti

      Ostin DNA:n myymälästä Helmi-liittymän, koska soitan niin paljon DNA:n liittymiin, että kuukausimaksusta huolimatta sen avaaminen toiseksi liittymäksi oli edullista. Liittymä toimi heti. Jouduin kyllä maksamaan muistaakseni 5 euroa avaamismaksua. Netin kautta tilatessa tuon olisi säästänyt, mutta toimivan liittymän saaminen olisi vienyt sen verran aikaa, että puhelumaksuissa säästäminen olisi viivästynyt. Laskin, että ehdin säästää yli tuon 5 euron helposti.

    • saunalahen asiakas

      sen päivän saa valittuu et milloin haluis et se vaihtuu jos ottaa netist sen

      • Odottelija

        Nimen omaan haluais, ei tarkoita sitä että DNA sen silloin avaa


    • suom23test

      Kannattaa tarkistaa operaattorin ATP tai/ja luoda uusi profiili jossa se on oikein. Sitten se pelaa jos on pelaakseen.

    • Perinteisesti

      DNA on DNA.

    • voi teitä vanhukset

      Kannattaa ehkä soittaa asiakaspalveluun eikä tänne tulla valittamaan. Itselläni ollut dna ja toiminut aina paremmin kuin muut liittymät kun kavereiden kanssa olen keskustelut kuuluvuudesta yms. Ja joskus uusi kortti pitää aktivoida netissä käyttöön joten mitäpä jos vanhukset ette luottaisi siihen että asiat hoituvat niinkuin ennen koska nykyään netissä hoidetaan avaukset yms. Turvallisuuden takia on nykyään tehty tällaisia. Ja vaihtakaa sit huonompaan eli soneraan jos ottaa päähän

      • Anonyymi

        Vai niin?


    • Odotan SIM:ä

      Tilaus on aktivoitava ennen palveluiden käyttöönottoa. Henkilöasiakkaan tilauksen aktivointiin tarvitaan tilausnumero ja sopimusasiakkaan verkkopankkitunnukset.
      Kohta Ahtivoi tilaus.

      • Odotan SIM:ä

        Kohta aktivoi tilaus


    • digi-info

      JOISSAKIN liittymissä liittymä pitää ensin aktivoida verkossa tai "oma dna" palvelussa. RTFM! Olen törmännyt tähän asiaan monet kerrat ennenkin, yleensä nää on tilattu ja ostettu liikkeestä johonkin laitteeseen. Näin ollen operaattori ei ole ehkä asiasta ajantasalla ja selvillä täysin vaan joutuu odottamaan tietoja. Jotka voi olla faksattu vaikka vanhaan palvelunumeroon jostain faksin muistista liikkeessä. Eli kortti voi olla ensin laitettava johonkin puhelinlaitteeseenkin ja kuitattava viestitse tai ensimmäisellä puhelulla aktiiviseksi tai muuta vastaavaa operaattorista riippuen jos se on aktivoimaton. Laskutus alkaa juosta tuosta aktivoinnista. Joskus voi vaatia odottelua että liittymä kytkeytyy.

      • Anonyymi

        No siinäpä soittelet ku ei SIM-kortti toimi🤣


    • Ottaa pattiin

      DNAliittymä suljettu torstaina, lasku 32€ maksamatta. En tiennyt, minulle tulee 2 eri laskua DNA:lta ja toinen e-laskuna toinen ei? Perjantaiaamuna menin DNA-kauppaan, maksoin sähköisesti heti laskun. He eivät voi mitenkään nopeuttaa liittymän avaamista. Ei voinut ostaa puhelinsiirtoja omaan numeroon. Nyt on maanantai-ilta eikä liittymä ole vieläkään auennut.

      Onko tämä nykypäivää: onko millään yhtiöllä pikaisempaa aukaisua.
      Tämä on yrittäjälle kova juttu kun asiakkaat soittavat: he eivät saa yhteyttä.
      4 päivää liittymä suljettu vaikka maksettu jo.

    • Anonyymi

      Hömppä Röppänen. Kysyy. Miksi? Ole skottikiltti. En osaa mitään enää. Nörtti aikansa elänyt. Vain luontoa ja luomua. Ja ahkerana. Köyhänä eläen ei Oy haaveita. Enkä käy Alpeilla hiihtämässä. Mufloneita vois kasvattaa. Jätkiä. Metsästykseen.RK. Mitä painaa. R

    • Anonyymi

      Aktivoi DNA-palvelut käyttöön
      Saat tilaamasi palvelun käyttöön aktivoimalla tilauksen. Aktivointiin tarvitset verkkopankkitunnukset.
      Jos tilaus sisältää liittymän postitse toimitettavalla SIM-kortilla, aktivoi tilaus vasta saatuasi SIM-kortin. Mene www sivulle aktivoi Dna
      En ole saanut vielä SIM koska ei ole kerinnyt tulla vielä:)

    • Anonyymi

      Että kestää kauan vai? Itse olisin jo vaihtanut operaattoria jos näin kauan kestää.

    • Anonyymi

      D toimitusjohtaja nussii alaikäsiä poikia

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita

      Pupuhuhdasta löytyi lähes sadan kilon miljoonalasti huumeita – neljä Jyväskylän Outlaws MC:n jäsentä vangittu: "Määrät p
      Jyväskylä
      56
      1876
    2. Persut petti kannattajansa, totaalisesti !

      Peraujen fundamentalisteille, vaihtkaa saittia. Muille, näin sen näimme. On helppo luvata kehareille, eikä ne ymmärrä,
      Maailman menoa
      48
      1638
    3. Ei luottoa lakko maahan

      Patria menetti sovitun ksupan.
      Suomen Keskusta
      52
      1574
    4. Nähtäiskö ylihuomenna taas siellä missä viimeksikin?

      Otetaan ruokaöljyä, banaaneita ja tuorekurkkuja sinne messiin. Tehdään taas sitä meidän salakivaa.
      Ikävä
      5
      1517
    5. Sinäkö se olit...

      Vai olitko? Jostain kumman syystä katse venyi.. Ajelin sitten miten sattuu ja sanoin ääneen siinä se nyt meni😅😅... Lis
      Ikävä
      6
      1495
    6. Housuvaippojen käyttö Suomi vs Ulkomaat

      Suomessa housuvaippoja aletaan käyttämään vauvoilla heti, kun ne alkavat ryömiä. Tuntuu, että ulkomailla housuvaippoihin
      Vaipat
      6
      1405
    7. Hyvää yötä ja kauniita unia!

      Täytyy alkaa taas nukkumaan, että jaksaa taas tämän päivän haasteet. Aikainen tipu madon löytää, vai miten se ärsyttävä
      Tunteet
      8
      1306
    8. Lepakot ja lepakkopönttö

      Ajattelin tehdä lepakkopöntön. Tietääkö joku ovatko lepakot talvella lepakkopöntössä ´vai jossain muualla nukkumassa ta
      12
      1281
    9. Revi siitä ja revi siitä

      Enkä revi, ei kiinnosta hevon vittua teidän asiat ja elämä. Revi itte vaan sitä emborullaas istuessas Aamupaskalla
      Varkaus
      4
      1163
    10. Kello on puoliyö - aika lopettaa netin käyttö tältä päivältä

      Kello on 12, on aika laittaa luurit pöydälle ja sallia yörauha kaupungin asukkaille ja työntekijöille. It is past midni
      Hämeenlinna
      4
      1138
    Aihe