Koulun siivooja

Joni

Olin tuolloin lukiossa toista vuotta opiskelemassa, ja koulunkäynti ei tuolloin kovin paljoa kiinnostanut, kun urheiluhommat veivät lähes kaiken vapaa-ajan. Koulussamme oli siivoojana arviolta 35-45-vuotias nainen, jota pidin aluksi todella kummallisena. Hän virnuili minulle aina oudosti kun näin hänet koulun käytävällä, ja heitti välillä joitain erikoisia kommentteja jotka olisi voinut tulkita monellakin tavalla... En aluksi uskonut että hän olisi voinut olla kiinnostunut tämän ikäisestä sällistä. Ei hän mikään kovin hyvän näköinen ollut, mutta ihan mukiinmenevä ikäisekseen.

Kesken erään musiikin oppitunnin menin käymään vessassa. Kyseinen siivooja oli juuri siivoamassa poikien vessan lattiaa. Menin pisuaarin eteen, avasin vetoketjun ja tein tarpeeni. Sen jälkeen käännyin tarkoituksella ympäri kulli vielä kädessä niin että siivoja näki sen. "Laitahan kikkeli takasin housuihin, enhän minä muuten pysty keskittymään siivoamiseen", hän sanoi selvästi ilahtuneena ja hymyili. Kun lähdin vessasta, hän jäi katsomaan perääni..

Hän jatkoi tätä hymyilyä jä leikkimielistä kuittailuaan edelleenkin, ja se alkoi jo hieman häiritäkin minua. Muutaman viikon kuluttua istuin perjantaina iltapäivällä koulun aulassa ja mietiskelin jotain pervoja juttuja kulli kovana housuissa. Koulussa ei tällöin enää ollut juuri ketään oppilaita. Huomasin että siivooja tuli kärrynsä kanssa kauempana. Hän olisi kohta menossa siivoamaan vessoja. Päätin rohkaista mieleni. Menin poikien vessaan istumaan yhteen kopeista. Vedin housut alas ja otin kovana seisovan kaluni esiin ja istuin vessanpytyn kannelle. Odottelin vähän aikaa ja kuulin vihdoin kun siivoja tuli sisään vessaan. Jätin koppini oven lukon tarkoituksella auki ja kun siivoja avasi oven runkkailin hitaasti kulliani yrittäen näyttää yllättyneeltä. Siivooja pysähtyi ja jäi tuijottamaan silmät pyöreinä kulliani joka seisoi täydessä juhlakunnossa terska kiillellen. Sitten hän katsoi minua silmiin, hymyili ja sen kummemmin kyselemättä meni polvilleen ja otti munani käteensä. Hän alkoi runkata sitä päättäväisin ottein ja katsoi välillä minua, välillä mulkkuani. Ei kestänyt kauaa kun tuntui että lasti on tulossa ja sanoin sen hänelle. "Antaa tulla vaan", hän sanoi ja asettui runkkaamaan kulliani niin, ettei spermaa tulisi hänen päällensä. Päästin huokaisten spermat ja sitä lensi lattialle ja vessan seinälle. "Sieltähän lensi kunnon mällit, onpahan minullakin nyt jotain siivottavaa", hän sanoi kiusoittelevalla äänensävyllään. Kiitin häntä ja lähdin helpottuneena pois. "Tästä ei sitten puhuta, hän huikkasi vielä perääni." Pian tämän jälkeen kouluumme tuli uusi siivooja enkä enää koskaan nähnyt vanhaa.

4

12123

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arkkumies

      kaikkee sitä kuuleeki :D että siivooja ois runkannu sua vessas? johan on... :)

      • terskakiillellen

        Kesken erään musiikin oppitunnin otin kovana seisovan kaluni esiin ja spermat lensi lattialle ja seinälle. Muutaman viikon kuluttua lensi kunnon mällit koulun aulassa housuihin. Vedin housut alas ja tein tarpeeni koulun käytävällä. Pian tämän jälkeen runkkailin silmät pyöreinä kulliani kauempana. Siivooja jäi tuijottamaan hitaasti. Päästin huokaisten tarpeeni vessanpytyn kannelle. "Antaa tulla vaan", hän sanoi ja meni polvilleen. Pian mällit lensi silmiin, enkä enää koskaan nähnyt ketään.


    • Azkabazkahuihjui

      Lopulta heräsit yksin sängyltä kotoasi märät housuissa.

    • Heh heh, kas kun ette menneet pitemmälle.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe