Lapset ja uskovat homot?

Taneli-

Mitä mieltä palstalaiset ovat siitä, tulisiko homoperheillä olla lapsia? Nainenhan voi aina hankkiutua tilanteeseen, jossa hän voi mahdollisesti hedelmöittyä? Mutta tulisiko myös miespareilla sallia mahdollisuus ostaa lapsia vaikkapa kohdunvuokrauksessa tai adoption kautta, jos heillä ei ole niitä tehtynä ennen julkihomoa toimintaa?

5

313

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Sakarja

      Jotta lapsi saisi terveen mies- tai naismallin elämälleen, hän tarvitsee sekä isän että äidin. Homo- tai lesboparit eivät voi sitä antaa. Siksi heillä ei saisi olla lapsia. Jos lapsi kasvaa tällaisessa ympäristössä hän saa vääristyneen elämän- ja perhemallin, jonka hän aikuisena puolestaan siirtää omille lapsilleen. Näin vääristymä kasvaa vain edelleen, kunnes koko yhteiskunta kasvaa kieroon.

      • fjkölassdjfaköl

        Tietääkseni suurin osa homolapsista on peräisin heteroperheistä.


      • näitä..

        Suomi on täynnä alkoholisoituneita perheitä jossa väkivalta on osa lasten elämää. Huostaanotot ovat lisääntyneet vuosi vuodelta. Lasten ja nuorten päihteidenkäyttö sekä väkivalta kasvaa koko ajan..
        Ja eiköhän 99% (ihan oma arvio :) näistä lapsista ja nuorista ole kasvanut heteroperheissä. Vai puuttuuko kaikilta näiltäkin lapsilta jompikumpi malli elämästä..epäilen.

        Ei homot tai yksinhuoltajat kasvata lapsia kellareissa,lapsi saa kyllä miehen sekä naisenmallia muualtakin kuin kotoa (näin on myös heteropari perheissä)

        Mielestäsi siis esim.alkoholisti heteropari on parempia vanhempia kuin lapsen oikeasti haluavat homo-tai lesbopari? (ja homoseksuaalit todellakin haluavat lapsen,koska he eivät voi tulla raskaaksi vahingossa)


      • Hortsoot

        Yhteiskunta on jo kasvanut kieroon ja maailma ei ennää sillä paskemmaksi muutu jos joku 3% maailman kansasta saa oikeuden adoptoida lapsia. Mun oma isä oli aikanaa täys p1)(# ja samoin äiti. Mulla ei heteroperheessä ollut mitään miehen mallia eikä naisenkaan. Muutenkin on ihan naurettavaa vedota tuohon miehen ja naisen malliin. Se vaan osoittaa että argumentoija on kasvanut tynnyrissä. Maailmassa on monia muitakin sukupuoli-identiteettäjä ja -rooleja kuin vain mies ja nainen. Koska olet nyt niin varma siitä vinoumasta niin kerroppa minulle Miten veden pitävästi määritellään vedenpitävästi miehisyys ja naiseus? Ja älä vaan lähe siihen ala-aste vastaukseen värkkien erillaisuudesta.


    • kasvattaja

      Hyvä perhepolitiikka tukee perheitä niin, että yhteiskuntaan kasvaa uusia jäseniä ja mahdollisimman monella lapsella on turvallinen, rakastava koti. Nykyajan perhekäsitys on kuitenkin vähän vääristynyt. Yksikään perhe ei voi olla vain isä, äiti, poika ja 0,7 tyttöä. Perheeseen pitäisi edelleen kuulua myös mummot, papat, tädit, sedät, serkut... Ennen sanottiin, että lasten kasvatus on koko kylän tehtävä, eli tavallaan naapuritkin olivat osa perhettä. Jonkinlaisessa yhteisössä soisin lasten kasvavan tänäkin päivänä.

      Yhteisössä lapset saavat monia aikuisen malleja, eikä sillä ole niin suurta merkitystä, millaisia vanhemmat ovat. Täydellisiä vanhempia ei ole. Moni perhe varmasti miettii, onko lapsen hyvä tulla sen jäseneksi, onko perhe oikeanlainen ja valmis. Tätä on hyvä kaikissa perheissä aina välillä kysellä. Mutta jos Jumala on antanut puolisoille rakkauden toisiinsa, miksei Hän antaisi myös lapsen tulla osalliseksi tästä rakkaudesta? Kristus sanoo: "Sallikaa lasten tulla minun luokseni!" Kun Jeesus on kodin Herra, on lapsenkin siinä hyvä.

      Suomessa on paljon perheitä, joihin orpoja tai huostaanotettuja lapsia voisi aivan hyvin sijoittaa. Adoptioprosessissa on perusteellisesti tarkasteltava perheen edellytyksiä tarjota lapselle hyvä kasvuympäristö. Vanhempien sukupuoli tai sukupuolettomuus ei tietääkseni kuitenkaan ole mikään lapsen kehityksen riskitekijä. Sateenkaariperheiden syrjiminen ei ole oikein. Niillä on oltava mahdollisuus antaa yhteiskunnalle panoksensa kasvatustyön kautta. Viranomaisten, seurakuntien ja sukulaisten pitää pystyä nykyistä enemmän tukemaan sitä.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Voitasko leikkiä jotain tunnisteleikkiä?

      Tietäisi ketä täällä käy kaipaamassa.. kerro jotain mikä liittyy sinuun ja häneen eikä muut tiedä. Vastaan itsekin kohta
      Ikävä
      80
      1827
    2. Tietysti jokainen ansaitsee

      Hän varmasti ansaitsee vain parasta ja sopivinta tietenkin, suon sen onnen hänelle enemmän kuin mielelläni. Aika on nyt
      Ikävä
      18
      1699
    3. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      16
      1524
    4. 50+ naiset kyl

      Lemottaa sillille mut myös niitte kaka lemottaa pahlle ku kävin naiste veskis nuuhiin
      Ikävä
      19
      1213
    5. En voi sille mitään

      Tulen niin pahalle tuulelle tästä paikasta nykyisin. Nähnyt ja lukenut jo kaiken ja teidän juttu on samaa illasta toisee
      Ikävä
      12
      1204
    6. Välitän sinusta mies

      Kaikki mitä yritin kertoa tänään ei mennyt ihan putkeen..Joka jäi jälkeenpäin ajateltuna suoraan sanottuna harmittaa aiv
      Työpaikkaromanssit
      6
      1192
    7. hieman diabetes...

      Kävin eilen kaverin kanssa keskusapteekissa kun on muutama kuukausi sitten tullut suomesta ja oli diabetes insuliinit lo
      Pattaya
      12
      1146
    8. Annetaanko olla vaan

      Siinä se, tavallaan kysymys ja toteamuskin. Niin turhaa, niin rikkovaa. On niin äärettömän tärkeä, ja rakas olo.. N
      Ikävä
      29
      1131
    9. Miten joku voi käyttää koko elämänsä

      siihen että nostelee täällä vanhoja ketjuja ja troIIaa niihin jotain linkkiä mitä kukaan ei avaa? Ihmisellä ei ole mitää
      Tunteet
      8
      1129
    10. Pakkoruotsi on leikkikieli, jota ei ole tarkoituskaan osata

      Pakkoruotsi on leikkikieli. Ennen leikkikieltä sanottiin siansaksaksi, sitten keksittiin tilalle pakkoruotsi. Pakkoruot
      Kielipolitiikka
      7
      1124
    Aihe