Finnairin lento Nykkiin

I <3 NYC

Kylläpäs oli lystiä!
Uusi kone, omat tölöt jne. Joo-o.

Ok, kone oli siisti, penkit ahtaat, töllöt eivät toimi (mennessä pari boottausta ja takas tulon aikana eivät toimineet ollenkaan)... kuulokkeet ovat ehkä onnettomimmat ever taustalla oleva ulina tekee kuulemisen täysin mahdottomaksi.

Ruokatarjoilusta..
Mennessä oli kaikille kasvislasagne ja ennen laskeutumista wannabe panniini.. jotain ilkeenmaksuista limaista täytettä sitkeän lämpimän sämpylän sisällä..
Takasin tullessa ensimmäinen ateria oli kalkkunaa, röstit ja herkkusieniä ja ennen laskeutumista tarjottiin ekan aterian yhteydessä jäljelle jäänneet haaleat kahvit sitkeä kinkku-juustosämpylä.
Kyl oli hyvää.. *hoh hoh*

Edessä istuvat ajattelemattomat yksilöt tekevät olemisesta täysin sietämätöntä, sillä jos tuolissa on mahdollista säätää sitä selkänojaa, niin idiootithan säätää, joten se selkänoja on takana istuvan suussa ja se ns. töllö.. noh, se on niin lähellä ettei sitä edes kykene katsomaan ilman, että itse heittää oman selkänojansa kumoon.. ja jos selän takana istuu heppu, joka tahtoo esim lukea lehteä, niin eihän siitäkään tule mitään ilman, että pistää pahan kiertoon...

Ennen lentoa ja laskeutumisen aikana finski on kekkassut tarjota sinfoniamusiikkia.. hyvin alakuloisen kuuloista, joten väistämättä tulee mieleen, että omat hautajaiset alkaa heti lennon alussa.. :D

Onneksi tuo lento on vain 8-9h, joten tuon ajanhan voi purra hammasta ja yrittää kestää, mutta välillä meinas kyllä huumori loppua... Earit korviin ja unta palloon.. sillä selviää tuostakin kokemuksesta.

Valitettavaa on tosiaan se, että Finnairin taso on laskenut naurettavalle tasolle. Muistuttaa jo noita karjalentoja Phukettiin.

7

1677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ahtaalla ollaan

      No, kaikilla lentoyhtiöillä alkaa olla aika ankeaa. Lennot ovat nykyisin ihmisten kuljetusta paikasta a paikkaan b, kaikki muu lisämaksusta.

      Itse en kaada penkkiä taaksepäin, koska tiedän kuinka tukalaa se on takanaistuvalle. Itselläni on pientä klaustroforbiaa ( leikattu polvi), pahimmillaan olen joutunut menemään koneen takaosaan seisomaan pariksi tunniksi, kun en vain ole pystynyt istumaan ahtaassa tilassa, edessä istuva ei aina ystävällisistä pyynnöistä huolimatta ole nostanut penkkiä yhtään. Tätä on kyllä sattunut niin Finnairilla kuin useammalla muullakin lentoyhtiöllä, kaikilla kun on turistisssa nykyisin tila puristettu minimiin.

      Nyt on matka suunnitteilla Australiaan ja olen tutkaillut eri lentoyhtiöiden penkkien välistä tilaa Seatgurusta, http://www.seatguru.com/?source=tamg-footer_ta-to-sg.

      • Jouppo

        Ja entäpä sitten jos jonkun pitää vielä tunkea siitä välistä veskiin tai muuten vaan jumppaamaan käytävälle! MInkä takia sikailuluokassa pitää ylipäätään saada kaadettua penkkejä taaksepäin?

        Onko kenelläkään muuten tietoa klipistä, jolla saa lentokoneessa estettyä edessäistujan tuolin kaatamisen? Telkussa taisin joskus nähdä semmoisen, mutta lieneekö ollut keksitty juttu vai ihan oikea varuste. Ja käykö henkilökunta "häirikön" kimppuun, jos tuollaista käyttelee?


    • Let`sgo Lightning

      Samanlainen meininki on ollut Deltan lennoilla Washingtoniin ja Atlantaan, Lufthansan lennolla Chicagoon ja Unitedin lennolla Washingtoniin ja New Yorkiin. Huomattavasti parempi tarjoilu ja suuremmat jalkatilat ovat löytyneet Continentalin lennoilla Newarkiin, BA:n lennoilla Tampaan ja New Yorkiin puhumattakaan Virgin Atlanticin lennoista New Yorkiin.

    • Hyviäkin vielä löyty

      Lentäkää hyvät ihmiset Türk HavaYollarilla, jos noin ahdistaa. Viime kesänä lensimme sillä 4 lentoa, joista 2 mannerten välisiä (A340 ja B777). Tarjoilu todella hyvää, kaikille jaettiin menyy, josta pääruuan sai valita kahdesta annoksesta (tämä myös euroopan sisäisellä lennolla). Koneet ja elektroniikka toimi, tilat olivat mielestäni ihan ok karviksessakin ja henkilökunta oli ystävällistä.

    • kiinnostaa...

      Millainen matka muuten oli, jäikö vain lento mieleen? Mikä oli mielenkiintoista, hauskaa, uutta?

      • 25

        halvalla pitaa kuitenkin lennot saada. Sitten valitetaan kun palvelu vastaa hintaa, lentakaa ekaluokassa.


      • I <3 NY

        Jos tuota meikäläisen matkaa tarkotat, niin täytyy sanoa, että rakastuin ko. "kyläpahaseen".
        Kyseessä oli siis ensimmäinen matka tuolle mantereelle.

        Ihmiset ovat hitusen kyrpiintyneen oloisia ja "poissaolevia" asiakaspalvelutilanteissa, mutta muuten juttu lentää lepposasti, sekä jos tarvii apua, niin kysyä kannattaa.. aina löytyy auttavia yksilöitä ja pollarikyttiksiä löytyy joka kulmalta, joten turvallista on "pienisieluisille matkaajillekin".

        Turvatarkastuksista on ollut paljon juttua, mutta henk.koht. koen ne liiotteluksi.
        Täältä mennessä oli se perustarkastus ja toinen portille mennessä (jossa jouduin kyllä "hivelyhoitoon").
        Perillä oli sitten passitarkastus (ottivat sormenjäljet, kuvan ja kysyivät syyn reissuun ja kauanko olen siellä) ja kun laukut oli haettu, osa matkaajista otettiin tarkempaan laukkutarkastukseen.

        Paikanpäällä oli sitten noita tarkastuksia museoissa, lautalla ja Vapaudenpatsaalla (


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Terveystalo paljasti yksityisen sairaanhoidon empatia puutteet

      Yksityisellä puolella raha ratkaisee, jos ei ole rahaa potilas ei saa empatiaa eikä siten apuakaan: Poliisi teki rikosi
      Maailman menoa
      140
      1415
    2. Ehdin aamulla

      ajattelemaan sinua. Olit ensimmäisenä mielessäni. Avasin silmäni tähän uneen, jota elämäksi kutsutaan. Kuuntelin lintuje
      Ikävä
      139
      1215
    3. Puhuuko Orpo niin totta kuin osaa?

      Vai osaisiko "en muuta keksinyt" -Orpo edes vähän paremmin puhua totta? https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f8d5241f-
      Maailman menoa
      168
      922
    4. Mä todella toivon että

      Sulla on nyt kaikki hyvin sun elämässä, olet sisukas nainen sen näki jo ensimmäisestä hetkestä.
      Ikävä
      29
      889
    5. Olen ollut pois täältä neljä kuukautta

      Neljä kuukautta sitten olin tosiaan psykoottinen, ja jouduinkin osastolle hoidettavaksi kahdeksi kuukaudeksi. Ystävyys-
      Ikävä
      167
      789
    6. Katselimme pitkään ja se merkitsi minulle paljon

      Sinulle se ei merkannut näköjään mitään.
      Ikävä
      41
      766
    7. Laita viestiä?

      Sitten kun on sinulle hyvä hetki, minä odotan. Jotain jäi kesken ja haluan viedä sen loppuun 😘
      Ikävä
      49
      752
    8. Naiselle kysymys

      Oletko rakastunut minuun?
      Ikävä
      54
      733
    9. Ymmärräthän, että sun katkeruus ajaa mut pois

      Sä olet niin itseriittoinen, ettet edes tajua mitä myrkkyä suollat ympärillesi. Olet harhaisessa päässäsi kuvittellut et
      Ikävä
      36
      635
    10. Sun pitää mies unohtaa

      Minut jo. Tiedän että se on sulle tosi hankalaa. Mut sun pitää unohtaa mut jo. Älä kirjoita mulle tänne viestejä enää.
      Ikävä
      37
      595
    Aihe