Nyt meni totaalisesti hermo amica paskaan...
On se sa...na kun päälliköiksi valikoituu jatain skitsofreenisiä natsi paskoja ja täysiä tali aivoja ...
nyt meni
7
913
Vastaukset
- ihmettele
Erehdyin amicalle harjoitteleen ja oli täysin järkyttävä keskitysleiri. Kaikki mehut irti ja järkyttävissä työasennoissa piti työskennellä. Kaikilla työntekijöillä oli paha olo, ilmapiiri sellainen mitä en missään ollut aikaisemmin nähnyt ja joka pilkusta vittuiltiin. Kenenkään kroppa ja pää ei sellaista kestä pitkään. Ja harjoittelijoita käytettiin selvästi sijaisina ja lomittajina.
- Herbert.
Hei vaan.
Mä olen ollut Amicalla töissä vuodesta 2003.
Aiemmin mä olen ollut normaalseissa a la carte-ravintoloissa töissä.
TIetenkin joka paikassa on hyvät ja huonot puolet, mutta kaikkinensa mä olen tyytyväinen elämääni Amicassa. Työajat ovat kelposet versus aamu-, - iltavuorot.
Henkilöstöravintoloissa on, ehkä ongelmana a la carte-ravintoloihin kokoluokka. Monotoniset työt tuntuvat entistäkin monotonisemmilta kun esim lasagnea tehdään 800:lle sadalle tuntuu pienen ravintolan 50 asiakasta melkoisen mitättömältä määrältä. Lisäksi ja ennen kaikkea siihen menee enemmmän aikaa ja tämä taas tuntuu etenkin harjoittelijasta tylsältä.
Kuin myös lounaan jälkeen tuntuu tiskivuori valtavalta.
Työpaikan hengelle voi jokainen tehdä osansa. A la carte-ravintoloissa hlökunta on usein rempsempää ja he tekevät asioita ripeämmin. Henkilöistöravintolassa p uolestaan on hlokunnan ikähaitari suurempi.
Onneksi Amican paikoissa, jossa olen ollut on ollut hyvä henki. Nykyisessä paikassa ei ollut hyvä henki kun menin sinne, mutta sitten siellä vaihtui hieman henkilökunta ja olemme alkaneet pitää 3-4 krt /vuosi virkistäytymisiltoja/risteilyjä / tms.
Viestistä jäi uupumaan punainen lanka, mutta ehkäpä joku sai tästä jotain irti.
Ravintolat ovat erilaisia, ,mutta yhtälailla jokaisessa on hyviä ja huonoja työntekijöitä
Teksti jäi vaille punaista lankaa, mutta - ......
Työskentelen kyseisessä yrityksessä ja voin sanoa että niin paikkakohtaista. En ole muissa saman yrityksen pisteissä ollut mutta kuullut tosiaan juuri kertomasi kaltaisia juttuja henkilöiltä jotka ovat useammassa saman firman paikassa olleet. Minun paikassani asiat on todella hyvin, hyvä työilmapiiri ja mukava pomo. Mutta kyseessä onkin suht pieni paikka jossa työskentelen.
- menee
...... kirjoitti:
Työskentelen kyseisessä yrityksessä ja voin sanoa että niin paikkakohtaista. En ole muissa saman yrityksen pisteissä ollut mutta kuullut tosiaan juuri kertomasi kaltaisia juttuja henkilöiltä jotka ovat useammassa saman firman paikassa olleet. Minun paikassani asiat on todella hyvin, hyvä työilmapiiri ja mukava pomo. Mutta kyseessä onkin suht pieni paikka jossa työskentelen.
Paljon paikan ilmapiiri johtuu päälliköstä ja aluepäälliköstä. Toiset osaavat otta huomioon myös työtekiät ja heidän tarpeensa. Valitettavasti suurin osa amican päälliköistä on ruskea kielisiä idi...teja jotka kumartavat omalle päällikölleen ja samalla pyllistävät alaisilleen. Aluepäälliköt ovt taas suuremalta osalta itsekeskeisiä ja pelkäävä että heidät lempataan firmasta ulos jos alkaavat kaveeraamaan työntekiöitten kanssa.
- PaariMesu
Herbert. kirjoitti:
Hei vaan.
Mä olen ollut Amicalla töissä vuodesta 2003.
Aiemmin mä olen ollut normaalseissa a la carte-ravintoloissa töissä.
TIetenkin joka paikassa on hyvät ja huonot puolet, mutta kaikkinensa mä olen tyytyväinen elämääni Amicassa. Työajat ovat kelposet versus aamu-, - iltavuorot.
Henkilöstöravintoloissa on, ehkä ongelmana a la carte-ravintoloihin kokoluokka. Monotoniset työt tuntuvat entistäkin monotonisemmilta kun esim lasagnea tehdään 800:lle sadalle tuntuu pienen ravintolan 50 asiakasta melkoisen mitättömältä määrältä. Lisäksi ja ennen kaikkea siihen menee enemmmän aikaa ja tämä taas tuntuu etenkin harjoittelijasta tylsältä.
Kuin myös lounaan jälkeen tuntuu tiskivuori valtavalta.
Työpaikan hengelle voi jokainen tehdä osansa. A la carte-ravintoloissa hlökunta on usein rempsempää ja he tekevät asioita ripeämmin. Henkilöistöravintolassa p uolestaan on hlokunnan ikähaitari suurempi.
Onneksi Amican paikoissa, jossa olen ollut on ollut hyvä henki. Nykyisessä paikassa ei ollut hyvä henki kun menin sinne, mutta sitten siellä vaihtui hieman henkilökunta ja olemme alkaneet pitää 3-4 krt /vuosi virkistäytymisiltoja/risteilyjä / tms.
Viestistä jäi uupumaan punainen lanka, mutta ehkäpä joku sai tästä jotain irti.
Ravintolat ovat erilaisia, ,mutta yhtälailla jokaisessa on hyviä ja huonoja työntekijöitä
Teksti jäi vaille punaista lankaa, mutta-Konttorissa. siis Amican konttorissa persettään levittävä aluepäällikkö.
Selvä tapaus - voi voi
Voi sinua raukka harjoittelijaa, joka olet joutunut työharjoittelussasi tekemään ihan oikein töitä..huhuhuh..taidat kuulua niihin opiskelijoihiin, jotka luulevat, että kun tullaan työharjoitteluun, niin pitää päästä siitä mistä aita on matalin ja tehdä työt vain 50% teholla...niin ja tietysti työaika alkaa silloin, kun itseä huvittaa tulla töihin ja töistä voi olla ihan poiskin, jos ei vaan huvita tulla. Niin ja pilkuistakin vielä vit*****..niin ja että oikein järkyttävissä työasennoissa piti työskennellä..voi voi..oletkohan sinä nyt valinnut hiukan väärän alan..katsopas kun tämä ravintola-ala ei suinkaan ole mitään toimistotyötä..jalkojen päällä ollaan lähes koko työaika ja jos työtaso on mitoitettu 170cm työntekijälle ja itse olet 190cm, niin ei sitä kuule tulla korjaamaan juuri sinua varten. Että nyt kyllä suosittelisin sinulle alan täysvaihdosta!!...ai niiiin jos et vielä sitä tiennyt niin yleensä ravintola-alalla saat "juosta" koko työvuoron ja joskus jopa työvuoroissa joutuu hieman joustamaan..
- tuleva amicalainen
Vau, kylläpä suo on koeteltu, huh-huh
Mutta tuliko kertaakaan mieleen katsoa peiliin josko vika löytys sieltä eikä aina harjottelupaikasta ja sen henkilökunnasta :0
Olitkohan sinä sellainen harjoittelija joistaolen kuullut. Minähän en tiskaa enkä siivoa. Teen mitä haluan, MINÄ OLEN KYMPIN HARJOTTELIJA. Tolla asenteella et tule ikinä pärjäämääm missään, etkä millään alalla.
Voi sinua raukkaa, otan osaa kyllä sulla on vaikeaa tulevaisuudessa :(
Minua itseäni on onnistanut olen ollut Amicalla työharjottelussa ja saanut monipuolista oppia. Pitää olla innostunut ja aktiivinen kuuntelija ja kysellä asioista ei muuten opi.
Toivon saavani valmistuttuani työpaikan Amicalta :)
Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.
Luetuimmat keskustelut
Persujen VigeIius noIasi taas itsensä
Kun uhriutui vuonna 2024 (siis persujen "vahtivuorolla") Tampereella aloittaneen perheryhmäkodin toiminnasta. ”Leviää k1673579Oli kiva nähdä sut
vaikkakin kaukaa ja nopeasti. Tiedän kyllä tasan tarkkaan missä mennään, joten anteeksi jos pilasin päiväsi, ei ollut mi332754Joulukinkku NYT
Sian kankuista tulee vielä pula. Nyt on oikea aika hankkia joulukinkku.12716Työeläkkeen saamiseksi olisi tehtävä töitä
Meillä on Suomessa iso joukko ihmisiä, joilla olisi vielä työkykyä jäljellä, mutta joilta puuttuu arjesta mielekäs tekem572672Kohtalokas laukaus
IL 20.9.25 "Ihminen kuoli baarin edustalla Kajaanissa Poliisi ei epäile tapauksessa rikosta." "Kajaanin keskustassa on k172499Joko alkaa menemään tajuntaan tämä yliluonnollinen yhteys?
Varmaan pikkuhiljaa. Muista olla kiltisti ❤️252449Vasemmistoliitto peruisi sosiaaliturvan heikennykset
He palauttaisivat työttömyysturvan ja asumstuen suojaosat, eli saisi jälleen tienata 300 euroa kuukaudessa ilman tukien872006Linux Mint asennus kaatuu heti alkuun
Tulee kernel panic BIOS-tekstin jälkeen. Yritän ensimmäistä kertaa asentaa Linux Minttiä vanhalle Windows 10 -läppärill91948Jos voisit kysyä
Kaivatultasi vielä yhden kysymyksen, mikä se olisi? Aloitan: Mitä sinä halusit minusta?1661916Pesäpallo rulettaa
Hehkutin täällä aikaisemmin Mansen naisten joukkueen Suomen mestaruutta. Jostain kumman syystä kirjoitustani ei enää löy31693