nyt meni

hermo,,,

Nyt meni totaalisesti hermo amica paskaan...
On se sa...na kun päälliköiksi valikoituu jatain skitsofreenisiä natsi paskoja ja täysiä tali aivoja ...

7

903

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettele

      Erehdyin amicalle harjoitteleen ja oli täysin järkyttävä keskitysleiri. Kaikki mehut irti ja järkyttävissä työasennoissa piti työskennellä. Kaikilla työntekijöillä oli paha olo, ilmapiiri sellainen mitä en missään ollut aikaisemmin nähnyt ja joka pilkusta vittuiltiin. Kenenkään kroppa ja pää ei sellaista kestä pitkään. Ja harjoittelijoita käytettiin selvästi sijaisina ja lomittajina.

      • Herbert.

        Hei vaan.


        Mä olen ollut Amicalla töissä vuodesta 2003.
        Aiemmin mä olen ollut normaalseissa a la carte-ravintoloissa töissä.

        TIetenkin joka paikassa on hyvät ja huonot puolet, mutta kaikkinensa mä olen tyytyväinen elämääni Amicassa. Työajat ovat kelposet versus aamu-, - iltavuorot.

        Henkilöstöravintoloissa on, ehkä ongelmana a la carte-ravintoloihin kokoluokka. Monotoniset työt tuntuvat entistäkin monotonisemmilta kun esim lasagnea tehdään 800:lle sadalle tuntuu pienen ravintolan 50 asiakasta melkoisen mitättömältä määrältä. Lisäksi ja ennen kaikkea siihen menee enemmmän aikaa ja tämä taas tuntuu etenkin harjoittelijasta tylsältä.

        Kuin myös lounaan jälkeen tuntuu tiskivuori valtavalta.

        Työpaikan hengelle voi jokainen tehdä osansa. A la carte-ravintoloissa hlökunta on usein rempsempää ja he tekevät asioita ripeämmin. Henkilöistöravintolassa p uolestaan on hlokunnan ikähaitari suurempi.
        Onneksi Amican paikoissa, jossa olen ollut on ollut hyvä henki. Nykyisessä paikassa ei ollut hyvä henki kun menin sinne, mutta sitten siellä vaihtui hieman henkilökunta ja olemme alkaneet pitää 3-4 krt /vuosi virkistäytymisiltoja/risteilyjä / tms.

        Viestistä jäi uupumaan punainen lanka, mutta ehkäpä joku sai tästä jotain irti.

        Ravintolat ovat erilaisia, ,mutta yhtälailla jokaisessa on hyviä ja huonoja työntekijöitä

        Teksti jäi vaille punaista lankaa, mutta


      • ......

        Työskentelen kyseisessä yrityksessä ja voin sanoa että niin paikkakohtaista. En ole muissa saman yrityksen pisteissä ollut mutta kuullut tosiaan juuri kertomasi kaltaisia juttuja henkilöiltä jotka ovat useammassa saman firman paikassa olleet. Minun paikassani asiat on todella hyvin, hyvä työilmapiiri ja mukava pomo. Mutta kyseessä onkin suht pieni paikka jossa työskentelen.


      • menee
        ...... kirjoitti:

        Työskentelen kyseisessä yrityksessä ja voin sanoa että niin paikkakohtaista. En ole muissa saman yrityksen pisteissä ollut mutta kuullut tosiaan juuri kertomasi kaltaisia juttuja henkilöiltä jotka ovat useammassa saman firman paikassa olleet. Minun paikassani asiat on todella hyvin, hyvä työilmapiiri ja mukava pomo. Mutta kyseessä onkin suht pieni paikka jossa työskentelen.

        Paljon paikan ilmapiiri johtuu päälliköstä ja aluepäälliköstä. Toiset osaavat otta huomioon myös työtekiät ja heidän tarpeensa. Valitettavasti suurin osa amican päälliköistä on ruskea kielisiä idi...teja jotka kumartavat omalle päällikölleen ja samalla pyllistävät alaisilleen. Aluepäälliköt ovt taas suuremalta osalta itsekeskeisiä ja pelkäävä että heidät lempataan firmasta ulos jos alkaavat kaveeraamaan työntekiöitten kanssa.


      • PaariMesu
        Herbert. kirjoitti:

        Hei vaan.


        Mä olen ollut Amicalla töissä vuodesta 2003.
        Aiemmin mä olen ollut normaalseissa a la carte-ravintoloissa töissä.

        TIetenkin joka paikassa on hyvät ja huonot puolet, mutta kaikkinensa mä olen tyytyväinen elämääni Amicassa. Työajat ovat kelposet versus aamu-, - iltavuorot.

        Henkilöstöravintoloissa on, ehkä ongelmana a la carte-ravintoloihin kokoluokka. Monotoniset työt tuntuvat entistäkin monotonisemmilta kun esim lasagnea tehdään 800:lle sadalle tuntuu pienen ravintolan 50 asiakasta melkoisen mitättömältä määrältä. Lisäksi ja ennen kaikkea siihen menee enemmmän aikaa ja tämä taas tuntuu etenkin harjoittelijasta tylsältä.

        Kuin myös lounaan jälkeen tuntuu tiskivuori valtavalta.

        Työpaikan hengelle voi jokainen tehdä osansa. A la carte-ravintoloissa hlökunta on usein rempsempää ja he tekevät asioita ripeämmin. Henkilöistöravintolassa p uolestaan on hlokunnan ikähaitari suurempi.
        Onneksi Amican paikoissa, jossa olen ollut on ollut hyvä henki. Nykyisessä paikassa ei ollut hyvä henki kun menin sinne, mutta sitten siellä vaihtui hieman henkilökunta ja olemme alkaneet pitää 3-4 krt /vuosi virkistäytymisiltoja/risteilyjä / tms.

        Viestistä jäi uupumaan punainen lanka, mutta ehkäpä joku sai tästä jotain irti.

        Ravintolat ovat erilaisia, ,mutta yhtälailla jokaisessa on hyviä ja huonoja työntekijöitä

        Teksti jäi vaille punaista lankaa, mutta

        -Konttorissa. siis Amican konttorissa persettään levittävä aluepäällikkö.
        Selvä tapaus


      • voi voi

        Voi sinua raukka harjoittelijaa, joka olet joutunut työharjoittelussasi tekemään ihan oikein töitä..huhuhuh..taidat kuulua niihin opiskelijoihiin, jotka luulevat, että kun tullaan työharjoitteluun, niin pitää päästä siitä mistä aita on matalin ja tehdä työt vain 50% teholla...niin ja tietysti työaika alkaa silloin, kun itseä huvittaa tulla töihin ja töistä voi olla ihan poiskin, jos ei vaan huvita tulla. Niin ja pilkuistakin vielä vit*****..niin ja että oikein järkyttävissä työasennoissa piti työskennellä..voi voi..oletkohan sinä nyt valinnut hiukan väärän alan..katsopas kun tämä ravintola-ala ei suinkaan ole mitään toimistotyötä..jalkojen päällä ollaan lähes koko työaika ja jos työtaso on mitoitettu 170cm työntekijälle ja itse olet 190cm, niin ei sitä kuule tulla korjaamaan juuri sinua varten. Että nyt kyllä suosittelisin sinulle alan täysvaihdosta!!...ai niiiin jos et vielä sitä tiennyt niin yleensä ravintola-alalla saat "juosta" koko työvuoron ja joskus jopa työvuoroissa joutuu hieman joustamaan..


      • tuleva amicalainen

        Vau, kylläpä suo on koeteltu, huh-huh

        Mutta tuliko kertaakaan mieleen katsoa peiliin josko vika löytys sieltä eikä aina harjottelupaikasta ja sen henkilökunnasta :0

        Olitkohan sinä sellainen harjoittelija joistaolen kuullut. Minähän en tiskaa enkä siivoa. Teen mitä haluan, MINÄ OLEN KYMPIN HARJOTTELIJA. Tolla asenteella et tule ikinä pärjäämääm missään, etkä millään alalla.

        Voi sinua raukkaa, otan osaa kyllä sulla on vaikeaa tulevaisuudessa :(

        Minua itseäni on onnistanut olen ollut Amicalla työharjottelussa ja saanut monipuolista oppia. Pitää olla innostunut ja aktiivinen kuuntelija ja kysellä asioista ei muuten opi.

        Toivon saavani valmistuttuani työpaikan Amicalta :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Kumpi vetoaa enemmän sinuun

      Kaivatun ulkonäkö vai persoonallisuus? Ulkonäössä kasvot vai vartalo? Mikä luonteessa viehättää eniten? Mikä ulkonäössä?
      Ikävä
      92
      1816
    2. Ei se mene ohi ajan kanssa

      Näin se vaan on.
      Ikävä
      85
      1272
    3. Tavoitteeni onkin ärsyttää

      Sua niin turhaudut ja unohdat koko homman
      Ikävä
      110
      1133
    4. Tunnistebiisi

      Laita joku tunnistebiisi, niin tiedän ett oot täällä ja kaipaat ehkä mua
      Ikävä
      75
      1011
    5. Taidat tykätä linnuista paljon

      Mikä on sun lemppari ☺️😉🥹🦢🐦‍⬛🦉🦜🦚
      Ikävä
      105
      919
    6. Okei nyt mä ymmärrän

      Olet siis noin rakastunut, se selittää. Onneksesi tunne on molemminpuolinen 😘
      Ikävä
      56
      848
    7. Ei sun tarvi jännittää enää

      en yritä enää mitään. Tiedän että olin mauton ja sössin kaiken.
      Ikävä
      36
      752
    8. Miks käyttäydyt noin?

      Välttelet kaikkia kohtaamisia...
      Ikävä
      47
      751
    9. Olen huolissani

      Että joku päivä ihastut/rakastut siskooni. Ja itseasiassa haluaisin, ettei hän olisi mitenkään sinun tyyppiäsi ja pitäis
      Ikävä
      47
      701
    10. Minkälainen ääni mulla on mies

      Sinun mielestä?
      Ikävä
      33
      683
    Aihe