nyt meni

hermo,,,

Nyt meni totaalisesti hermo amica paskaan...
On se sa...na kun päälliköiksi valikoituu jatain skitsofreenisiä natsi paskoja ja täysiä tali aivoja ...

7

927

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • ihmettele

      Erehdyin amicalle harjoitteleen ja oli täysin järkyttävä keskitysleiri. Kaikki mehut irti ja järkyttävissä työasennoissa piti työskennellä. Kaikilla työntekijöillä oli paha olo, ilmapiiri sellainen mitä en missään ollut aikaisemmin nähnyt ja joka pilkusta vittuiltiin. Kenenkään kroppa ja pää ei sellaista kestä pitkään. Ja harjoittelijoita käytettiin selvästi sijaisina ja lomittajina.

      • Herbert.

        Hei vaan.


        Mä olen ollut Amicalla töissä vuodesta 2003.
        Aiemmin mä olen ollut normaalseissa a la carte-ravintoloissa töissä.

        TIetenkin joka paikassa on hyvät ja huonot puolet, mutta kaikkinensa mä olen tyytyväinen elämääni Amicassa. Työajat ovat kelposet versus aamu-, - iltavuorot.

        Henkilöstöravintoloissa on, ehkä ongelmana a la carte-ravintoloihin kokoluokka. Monotoniset työt tuntuvat entistäkin monotonisemmilta kun esim lasagnea tehdään 800:lle sadalle tuntuu pienen ravintolan 50 asiakasta melkoisen mitättömältä määrältä. Lisäksi ja ennen kaikkea siihen menee enemmmän aikaa ja tämä taas tuntuu etenkin harjoittelijasta tylsältä.

        Kuin myös lounaan jälkeen tuntuu tiskivuori valtavalta.

        Työpaikan hengelle voi jokainen tehdä osansa. A la carte-ravintoloissa hlökunta on usein rempsempää ja he tekevät asioita ripeämmin. Henkilöistöravintolassa p uolestaan on hlokunnan ikähaitari suurempi.
        Onneksi Amican paikoissa, jossa olen ollut on ollut hyvä henki. Nykyisessä paikassa ei ollut hyvä henki kun menin sinne, mutta sitten siellä vaihtui hieman henkilökunta ja olemme alkaneet pitää 3-4 krt /vuosi virkistäytymisiltoja/risteilyjä / tms.

        Viestistä jäi uupumaan punainen lanka, mutta ehkäpä joku sai tästä jotain irti.

        Ravintolat ovat erilaisia, ,mutta yhtälailla jokaisessa on hyviä ja huonoja työntekijöitä

        Teksti jäi vaille punaista lankaa, mutta


      • ......

        Työskentelen kyseisessä yrityksessä ja voin sanoa että niin paikkakohtaista. En ole muissa saman yrityksen pisteissä ollut mutta kuullut tosiaan juuri kertomasi kaltaisia juttuja henkilöiltä jotka ovat useammassa saman firman paikassa olleet. Minun paikassani asiat on todella hyvin, hyvä työilmapiiri ja mukava pomo. Mutta kyseessä onkin suht pieni paikka jossa työskentelen.


      • menee
        ...... kirjoitti:

        Työskentelen kyseisessä yrityksessä ja voin sanoa että niin paikkakohtaista. En ole muissa saman yrityksen pisteissä ollut mutta kuullut tosiaan juuri kertomasi kaltaisia juttuja henkilöiltä jotka ovat useammassa saman firman paikassa olleet. Minun paikassani asiat on todella hyvin, hyvä työilmapiiri ja mukava pomo. Mutta kyseessä onkin suht pieni paikka jossa työskentelen.

        Paljon paikan ilmapiiri johtuu päälliköstä ja aluepäälliköstä. Toiset osaavat otta huomioon myös työtekiät ja heidän tarpeensa. Valitettavasti suurin osa amican päälliköistä on ruskea kielisiä idi...teja jotka kumartavat omalle päällikölleen ja samalla pyllistävät alaisilleen. Aluepäälliköt ovt taas suuremalta osalta itsekeskeisiä ja pelkäävä että heidät lempataan firmasta ulos jos alkaavat kaveeraamaan työntekiöitten kanssa.


      • PaariMesu
        Herbert. kirjoitti:

        Hei vaan.


        Mä olen ollut Amicalla töissä vuodesta 2003.
        Aiemmin mä olen ollut normaalseissa a la carte-ravintoloissa töissä.

        TIetenkin joka paikassa on hyvät ja huonot puolet, mutta kaikkinensa mä olen tyytyväinen elämääni Amicassa. Työajat ovat kelposet versus aamu-, - iltavuorot.

        Henkilöstöravintoloissa on, ehkä ongelmana a la carte-ravintoloihin kokoluokka. Monotoniset työt tuntuvat entistäkin monotonisemmilta kun esim lasagnea tehdään 800:lle sadalle tuntuu pienen ravintolan 50 asiakasta melkoisen mitättömältä määrältä. Lisäksi ja ennen kaikkea siihen menee enemmmän aikaa ja tämä taas tuntuu etenkin harjoittelijasta tylsältä.

        Kuin myös lounaan jälkeen tuntuu tiskivuori valtavalta.

        Työpaikan hengelle voi jokainen tehdä osansa. A la carte-ravintoloissa hlökunta on usein rempsempää ja he tekevät asioita ripeämmin. Henkilöistöravintolassa p uolestaan on hlokunnan ikähaitari suurempi.
        Onneksi Amican paikoissa, jossa olen ollut on ollut hyvä henki. Nykyisessä paikassa ei ollut hyvä henki kun menin sinne, mutta sitten siellä vaihtui hieman henkilökunta ja olemme alkaneet pitää 3-4 krt /vuosi virkistäytymisiltoja/risteilyjä / tms.

        Viestistä jäi uupumaan punainen lanka, mutta ehkäpä joku sai tästä jotain irti.

        Ravintolat ovat erilaisia, ,mutta yhtälailla jokaisessa on hyviä ja huonoja työntekijöitä

        Teksti jäi vaille punaista lankaa, mutta

        -Konttorissa. siis Amican konttorissa persettään levittävä aluepäällikkö.
        Selvä tapaus


      • voi voi

        Voi sinua raukka harjoittelijaa, joka olet joutunut työharjoittelussasi tekemään ihan oikein töitä..huhuhuh..taidat kuulua niihin opiskelijoihiin, jotka luulevat, että kun tullaan työharjoitteluun, niin pitää päästä siitä mistä aita on matalin ja tehdä työt vain 50% teholla...niin ja tietysti työaika alkaa silloin, kun itseä huvittaa tulla töihin ja töistä voi olla ihan poiskin, jos ei vaan huvita tulla. Niin ja pilkuistakin vielä vit*****..niin ja että oikein järkyttävissä työasennoissa piti työskennellä..voi voi..oletkohan sinä nyt valinnut hiukan väärän alan..katsopas kun tämä ravintola-ala ei suinkaan ole mitään toimistotyötä..jalkojen päällä ollaan lähes koko työaika ja jos työtaso on mitoitettu 170cm työntekijälle ja itse olet 190cm, niin ei sitä kuule tulla korjaamaan juuri sinua varten. Että nyt kyllä suosittelisin sinulle alan täysvaihdosta!!...ai niiiin jos et vielä sitä tiennyt niin yleensä ravintola-alalla saat "juosta" koko työvuoron ja joskus jopa työvuoroissa joutuu hieman joustamaan..


      • tuleva amicalainen

        Vau, kylläpä suo on koeteltu, huh-huh

        Mutta tuliko kertaakaan mieleen katsoa peiliin josko vika löytys sieltä eikä aina harjottelupaikasta ja sen henkilökunnasta :0

        Olitkohan sinä sellainen harjoittelija joistaolen kuullut. Minähän en tiskaa enkä siivoa. Teen mitä haluan, MINÄ OLEN KYMPIN HARJOTTELIJA. Tolla asenteella et tule ikinä pärjäämääm missään, etkä millään alalla.

        Voi sinua raukkaa, otan osaa kyllä sulla on vaikeaa tulevaisuudessa :(

        Minua itseäni on onnistanut olen ollut Amicalla työharjottelussa ja saanut monipuolista oppia. Pitää olla innostunut ja aktiivinen kuuntelija ja kysellä asioista ei muuten opi.

        Toivon saavani valmistuttuani työpaikan Amicalta :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Suomen kansa haluaa Antti Lindtmanista pääministerin

      Lindtman on miltei tuplasti suositumpi kuin etunimikaimansa Kaikkonen. Näin kertoo porvarimedian teettämä kysely. http
      Maailman menoa
      250
      4526
    2. Vain 21% kannattaa Lindtmania pääministeriksi

      se on selvästi vähemmän kuin puolueen kannatus, mites nyt noin?
      Maailman menoa
      124
      2961
    3. Miten löydän sinut

      Ja saan sanottua kaiken mitä haluan sinulle kertoa? Ja kuinka kuuntelisit minua sen hetken? Kuinka voin ilmaista sen mit
      Ikävä
      41
      2722
    4. Yöllinen autolla kaahari Heinolan seudulla

      Asukkaita häiriköivän nuoren herran autokaahaus keskustelu poistettu, onko jokin hyvävelijärjestelmä käytössä ?
      Heinola
      74
      1700
    5. Vaikea tilanne

      Hieman kolkuttaa omatuntoa, kun on osoittanut kiinnostusta väärää naista kohtaan. En ymmärrä miten toinen on voinut te
      Ikävä
      105
      1543
    6. Jouluksi miettimistä: kuka tai mikä valmistaa rahan?

      Nyt kun on ollut vääntöä rahasta ja eritoten sen vähyydestä, niin olisi syytä uida rahan alkulähteille, eli mistä se syn
      Maailman menoa
      17
      1437
    7. Milloin kaivatullasi

      .. on nimipäivä?
      Ikävä
      52
      1285
    8. Kehtaisitko näyttäytyä

      kaivattusi seurassa?
      Ikävä
      92
      1216
    9. Julkinen sektori on elänyt aivan liian leveästi yli varojensa!

      Viimeisen 15 vuoden aikana julkisen puolen palkat ovat nousseet n. 40%, kun taas yksitysellä sektorilla vain n. 20%. En
      Maailman menoa
      202
      1067
    10. Missä kunnassa kaivattusi asuu

      Kuinka tarkkaa uskalla sanoa?
      Ikävä
      47
      1055
    Aihe