AYIA NAPA 4.-12.6.2010

sky is the limit

Eli ollaan tossa kesäkuun ekalla viikolla menossa Ayia Napaan semmosen 7 hengen kaveriporukalla!

Onko hyvä ajankohta? Ja muutenkin onko kerrottavaa kohteesta? Pienet vinkit ei tekisi pahaa!

Ja jos joku Ayia Napalla käynyt voisi kertoa enemmän yöelämästä. Baari vinkkejä? Juomien hinnat? Onko siellä tarjouksia esim. ensimmäisen drinkin mukana shotti?

Netistä löytyi rannoista sen verran että Nissi beach varmaankin paras vaihtoehto nuorille?

Ja onko ketään muita tulossa tuohon samaan ajankohtaan??

Kiitos paljon vastauksista! :)

5

1538

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jp

      minäkin olen vaimon kanssa lähössä ensimmäistä kertaa ayia napaan juuri tuolloin =)
      mielenkiinnolla kans seuraan kertookos kukaan tänne mitään siitä paikasta =)

    • Minea*

      Kesäkuun eka viikko on oikein kiva ajankohta - on lämmintä ja baarit ovat jo avanneet ovensa, rannoilla paljon samanhenkistä porukkaa ja vesiurheilu sekä muut harrasteet ja täyttä häkää käynnissä jne :)

      Teitä on lähdössä niin iso kööri, että olette baarikadulla kuumaa kamaa - tällä tarkoitan siis sitä, että voitte vaatia parempia tarjouksia. Olen ollut saman kokoisella porukalla liikkeellä ja voin taata, että varsinkin jos olette tyttöjä, teidät halutaan joka paikkaan varmasti! Kyproksella on normaalia lähteä baarikadulle n. klo 22-23 hotellialottelujen jälkeen ja alueella on monia kymmeniä pubeja, clubeja, baareja ja bileitä joihin ei siis mihinkään tarvitse maksaa sisään, kun baarit ovat ulkoilmapaikkoja ja niitä voi vaihdella niin paljon kuin sielu sietää - jokaiselle illalle tai drinkillekin löytyy varmasti uusi baari ;) Oma alottelusuosikkini on ollut jo vuosia mm. black&white (jostain syystä helppo saada hyvät tarjoukset, kiva vaikkakin pieni terassi ja hyvää musiikkia), mutta myös Kahlua, Ambassaden, Volcano, Minos, Senior frogs jne ovat ok. Jos kävelette Titanicin (oli vuosia tosi suosittu, nykyisin huonot tarjoukset ja sijaintiin nähden tyhjää) ohi kohti Kahluaa ja käännytte vasemmalle päädytte britti-, irkku, skottipubi kadulle - matkalla on yksi kiva baari nimeltä Linekers, jolla on isot sohvat terassilla ja sieltä ollaan saatu mm. ilmaisia skuppapulloja ja muutenkin paremmat tarjoukset kuin monessa paikassa, mutta sisälle ei kannata mennä, sillä musiikki on niin kovalla, että korvat menee lukkoon ihan parissa minuutissa, eikä siellä mitään ihmeellistä olekaan, kun pöytiin tarjoilevat.

      Sellainen perussetti, joka täytyy irrota jokaisessa baarissa on kaksi drinkkiä yhden hinnalla (esim. vodka redbull/mikä tahansa muu haluamanne mixeri, tai vaikka joku lukuisista drinkeistä listalta - ja niitä ei siis tehdä importviinoista vaan ovat halpoja siksi, että viina on kotipolttoista) ja 5-10 limuviina shottia (esim. sex on the beach) tai vaihtoehtoisesti kaksi tequilaa per naama ja hinta yhteensä tosta kaikesta 5€, ei kannata maksaa enempää ja muistakaa vaatia joka ikisellä sisäänheittotarjouksella myöskin liput johonkin yökerhoon (castle on paras ja kallein, black&white on hyvä kanssa, mutta vaikea saada liput ja musa on siellä järjettömän kovalla, carwash ja muut ovat aika höttöä, mutta kyllä niissä kerran käy). Kaksi yhden hinnalla tarjoukset ovat myös kustomoitavissa esim. kaksi olutta, kaksi siideriä (merkkinä magners - aina väittävät alkuun, ettei siideriä olisi, mutta todellisuudessa on), kaksi lasia viiniä plus em. shotit.

      Syy, miksi liput ehdottomasti kannattaa pyytää on, että klo 1:30 eteenpäin jengi siirtyy yökerhoihin ja baarikadulle jää vain pari eksynyttä, pari yönälkäistä ja sammuneet. Lippuja toki myydäänkin, mutta hinnat ovat järjettömät - erityisesti jos katsoo siitä näkökulmasta, että tuntia paria aikaisemmin olisi saanut ilmaiseksi jonon ohituksen ja sisäänpääsyn. Tätä eivät kaikki tiedä ja siksi seisovat jonoissa. Ilmaislippuja päätyy taskuihin ja iltalaukkuihin loman aikan vinot pinot ja siksi jatkot hoituvat aina käden käänteessä myös tarvittaessa uusille tuttavuuksille jne ;) Clubeilta siirrytään sitten jatkojen jatkoille esim. river reggaeen tai beach / pool / popcorn tai / foampartyihin vaikka viereiseen skandihotelli Calypsoon tai Nissille.

      Juuri mainitsemasi Nissi Beach on mielestäni hauskin ranta, koska kokoajan soi hyvä ja rento musiikki, järjestetään vaahtobileitä ja kilpailuja, palvelut suunnattu muutenkin nuorille (banaani- ja polkuveneitä, benjiä, vesijettejä jne). Siksi myös kiva ranta, koska jakautunu nk. kahtia, eli kaikki nuoret ovat rannan oikeassa (eli napan keskustasta katsottuna kauimmaisessa) päässä ja lapsiperheet sun muut jää suosiolla alkuun. Tästä johtuen voi kevyesti kiskoa drinkkejä, heittellä frisbeetä jne ilman pelkoa, että kippaa muksut siinä samalla.

      Lähden itseasiassa Napaan 31.5. kolmeksi viikoksi eli olen siellä samaan aikaan kuin tekin :) Minkä ikäisiä olette?

      • jp

        pikku hiljaa rupee matkakuume kyllä nouseen :) toivottavasti nyt ne tuhkapilvet pysyy poissa....


      • Michelle29

        Moi

        Täällä ois muutama nuorehko nainen lähdössä viikoksi Ayia Napaan 31.5. Olemme 27v, 29v ja 37v.
        Iltamenoihin olisi kiva saada seuraa :)
        Mailia voi laittaa [email protected]


      • M
        Michelle29 kirjoitti:

        Moi

        Täällä ois muutama nuorehko nainen lähdössä viikoksi Ayia Napaan 31.5. Olemme 27v, 29v ja 37v.
        Iltamenoihin olisi kiva saada seuraa :)
        Mailia voi laittaa [email protected]

        You got mail :)


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Huomenna teen sen

      Se on nyt päätetty. Pääsen pois tästä epätietosuudesta.
      Ikävä
      81
      3434
    2. Hakkarainen: persut Venäjän ja Pohjois-Korean tiellä

      Hakkarainen entisenä persujen kärkipoliitikkona tietää, mitä puhuu. https://www.is.fi/politiikka/art-2000010422614.html
      Maailman menoa
      200
      2002
    3. Ilouutinen! Anniina Valtonen heitti jymy-yllätyksen - Tämä ei jätä kylmäksi!

      Ohhoh, tämäpä ylläri! Anniina Valtonen sai puolisonsa kanssa lapsen viime vuoden lopulla. Lue lisää: https://www.suomi2
      Suomalaiset julkkikset
      25
      1921
    4. Fuengirola.fi: Kohuissa rypenyt Jari Sillanpää, 58, harvinaisessa haastattelussa: "Minä haluan..."

      Ex-tangokuningas on kertonut kuulumisiaan Espanjan Aurinkorannikolta. Että ei muuta kuin elämässä etiäpäin, Jari Sillanp
      Kotimaiset julkkisjuorut
      27
      1568
    5. Ootko muuten vieläkään hiffannut

      Että en kuulu sinun maailmaasi? On meissä samaa, ja samaa aaltopituutta oli, mutta tunsin oloni usein hyvin vaivautuneek
      Ikävä
      166
      1405
    6. Miten nyt sanoisin

      tämän sinulle. Oletko mielessäni päivittäin, kysyin itseltäni ja vastaus oli, kyllä olet. Yllätyin, päädyin oudoille tei
      Ikävä
      88
      1405
    7. Susta on tullut

      Ihana nainen. ❤️
      Ikävä
      52
      1109
    8. Mistä vuodesta

      lähtien olet ikävöinyt kaivattuasi?
      Ikävä
      97
      1058
    9. Tämä ei voi jatkua

      Näin. Eilisen jälkeen tulin siihen tulokseen.
      Ikävä
      55
      854
    10. Voitko vain unohtaa

      Minut. En ole sinun arvoisesi
      Ikävä
      59
      850
    Aihe