Pieni varoitus..

20+14

-En voi muutakuin ihmetellä miten joku voi käydä kyseisessä Albaniassa, maahan on aivan järkyttävän takapajuinen ja täynnä rikollisia. Täällä keski-Euroopassa pahimmat rikolliset, raiskaajat ja julmat tapot muutaman euron takia tekevät tulevat kyseisestä maasta, tuntuu että albanian kulttuuriin ei kuulu ihmisyyden kunnioittaminen, ei minkään sortin omantunnon tuskia näyttäisi paatuneilla olevan. Järkyttävää. Kyllä suomalaista jotkut, naiset?, ovat sitten sinisilmäisiä.- Mutta tietysti jokainen tekee niin kuin haluaa..

10

2792

Vastaukset

 • Kannattaisi ottaa vähän asioista selvää. Albanian pääkaupungissa Tiranassa on huomattavan alhaiset rikosluvut.

 • Ootko vaikka käynyt siellä? Ihana rauhallinen maa! Turvallinen!!!! Turvallisempi kuin Espanja 100 kertaa!
  Ostimme sieltä asunnon ja näin teki monet meidän tuttavista! Ja halvempi kuin Espanjassa 3 - 4 kertaa! Ja mikä rannikko!
  Ihanat ihmiset! Erinomaiset ravintolat! Halvat hinnat!
  Käy tutustumassa! www.finalbania.com

 • Kävimme Albaniassa juuri huhtikuussa -10. Ajoimme läpi Albanian. Asunto-autolla.
  Yövyimme kyllä turvallisesti, mutta totesimme, että ei se sen kummempi maa ole kuin muutkaan sielläpäin.
  Pitää muistaa, että kyllä joka maassa ryöstetään jos välinpitämättömästi liikkuu ja ei ole tarkka.
  Toki maa on kaikessa jäljessä. Roskanen ja tiestö hyvinkin huono. Vielä... mutta osaa nekin aikanaan.
  Ihana tulla kotiin. Osaa arvostaa omaa maata :)

  • Ryöstetään suomessakin ihmisiä,ja tapetaan myös


 • Albania on maa, joka on toki jäljessä keskiverto Europpalaista kehitystä, mutta ainakin minuun juuri se teki vaikutuksen. Kävin lomamatkallani Albanian lisäksi Maltalla, Italiassa, Kreikassa, Montenegrossa ja Kroatiassa, näistä maista juuri Albania on se, joka teki suurimman vaikutuksen ja jäi mieleen. Kuten kaikkialla ulkomailla ollessa on noudatettava varovaisuutta, niin myös Albaniassa. Meiltä ei viety mitään Albaniassa, mutta Ranskassa Nizzassa kaveriltani vietiin lompakko pääkadulla kulkiessamme.

  • kuin monelta on pöllitty lompakko hesassa,tampereella ja muutamassa muussakin kaupungissa, älkää vaan vellihousut suomituristit menkö tuollaisiin kaupunkeihin


  • Tietämättömyys lisää tuskaa !!!!


 • Olen käynnyt Albaniassa useasti ja ihmetyttää kun lukee tälläisiä kommentteja kyseisestä maasta. Ihmiset olivat todella ystävällisiä ja olivat aina valmiina auttamaan. Itselleni ei ole koskaan käynyt mitään Albaaniassa mutta sen paikoissa kuten Ranskassa pari vuotta sitten minulta varastettiin laukku.

 • 72 ssa maassa käyneenä pidän Albaaniaa turvallisempana maana kuin mi´kään noista maista joissa olen käynyt (paitsi monaco) yöllinen Tirana turvallisempi kuin yöllinen Helsinki..ja Albaniassa rajavalvonta toimii..ei haittamaahanmuuttajia....

 • Missähän päin Albaniaa mahdoit käydä? Itse kävin nyt toukokuussa 2018 Sekä Tiranassa ja Durresissa ja molemmat paikat suorastaan hurmasivat minut. Ihmiset olivat niin ystävällisiä ja huomioonottavia ja auttavaisia että ei monessakaan maassa tapaa sellaisia, ei ainakaan suomessa. Muutenkin Albania oli ihana matkakohde kun ei turismi ole vielä vallanut sitä alleen. Maan hintataso tietysti oli yksi mikä teki maasta mukavan matkakohteen, jota voi suositella kaikille vähän erilaista kohdetta hakeville.

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

Luetuimmat keskustelut

 1. Iranilainen kansanedustaja lupaa 3 miljoonan dollarin palkkion

  Trumpin tappajalle. https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/cfa37fd0-332c-4304-8dc6-3f7024244907
  Maailman menoa
  89
  3605
 2. Luisteluvalmentaja Mirjami Penttinen

  Valmentaa nuoria kannustavasti ja tasa-arvoisesti.
  15
  1674
 3. MURHA hämeenlinnassa

  Keskustassa, maanantain ja tiistain välisenä yönä??!! Kertokaa heti lisää........
  Hämeenlinna
  59
  1282