Puolikihloissa?

Turhaantunut?

Koen aika-ajoin mielenkiintoisia, epäuskoisia tuntemuksia, liittyen yhdessä oloon. Jostain kumman syystä en osaa avoliittoa mieltää elämän läpi kestäväksi parisuhteeksi ja pidän avioliittoa suuressa arvossa. Olemme nyt avopuolison kanssa asuneet reilun vuoden saman katon alla ja toimimme kuin aviopari. Talous on yhteistä, vaikka laki ei velvoita huolehtimaan toisesta avoliitossa. Välillä koen, ettei avioliiton myötä mikään asia muuttuisi.

Olemme puhuneet paljonkin avioliitosta. "Kun on varma", "Kerran elämässä naimisiin" on olleet miehen lausahduksia. Tänään viimeeksi viittasi avioliittoon ammattikeskustelussa "kumman vaimo olisit mielummin..?". Tuo kun on varma on se ongelmani. Kun sitä oikeaa vahvistusta tulevasta avioliitosta ei ole tullut (eikä kai ihan äkkiä oo tulossakaan) on hiukan vaikea suhtautua. Pidät kuin vaimoa, mutta et tunnu olevan varma, haluatko juuri minusta sen vaimon.

Oma ystäväpiirini on lähinnä jo avioituneita pareja, muutama sinkku ja pari elämäntapa avoliitossa olevaa pariskuntaa on. Heille avoliitto taas on "periytynyt" tekijä.
Kumppanin ystäväpiirissä ei taida montaakaan aviossa elävää olla. Ehkä se sitten taas vaikuttaa hänen näkemyksiinsä. (?)

En kyllä kannata mitään vuosikausien kihlauksia, kihloihin mennessä pitäisi tietää mikä päivä parin vuoden sisällä se hääpäivä on.

Huokaus. Toisaalta jos tässä asiassa ei tule miellyttävää ratkaisua, kumppani ei ehkä olekkaan se oikea. Vaikka keskustelujen myötä samat päämäärät elämässä on olleet.

1

631

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tai toisin päin

      en ihan ymmärtänyt oletteko jo kihloissa?
      Jos kerta tuntuu että mikään ei muutu, onko sillä niin väliä meneekö kihloihin tänä vuonna vai 3 vuoden päästä. Ja myös naimisiin ei ole väliä meneekö tänävuona vai 3 vuodenpäästä. Päämäärä on kaikissa sama. Kaikki ei vaan halua valita bendoliinoa. Osaa köröttelee mielummin tavaravaunulla.

      Varmasti rakkaasi haluaa jossain vaiheessa sinun kanssa naimisiin. Tilanne ei vaan välttämättä ole oikea. Onko hänellä työ murheita onko esim työtön tai opiskelija. Voi olla että hän haluaa naimisiin kun pystyy maksamaan unelmiesi häät omasta pussitaan, eikä tarvitse ryöstää vanhempia. Tai sitten kokee olevansa liian nuori ja miettii että häiden jälkeen se haluaa varmasti lapsen ja sitten rivitalonpätkän ja sitten toisen lapsen ja tila-auton

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      67
      4590
    2. Haistoin ensin tuoksusi

      Käännyin katsomaan oletko se todellakin sinä , otin askeleen taakse ja jähmetyin. Moikattiin naamat peruslukemilla. Tu
      Ikävä
      14
      2249
    3. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      25
      1774
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      12
      1508
    5. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      27
      1433
    6. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      5
      1298
    7. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      10
      1227
    8. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      13
      1146
    9. 22
      1086
    10. Martinasta kiva haastattelu Iltalehdessä

      Hyvän mielen haastattelu ja Martina kauniina ja raikkaan keväisenä kuvissa.
      Kotimaiset julkkisjuorut
      291
      1014
    Aihe