MJ:n pituus ja paino?

120987643123456

Eikö Michael ollut n. 175 cm pitkä, mutta entäs paino, 90-luvulla ja nyt This is It:ssä. Ootteko muuten huomannut, että Michael oli vuosituhannen alussa vähän tukevammassa kunnossa, kun kuolinvuosinaan tai sitä ennen?

22

3606

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • 20+14

      Kilomääristä en tiedä, mutta laihuus oli Jacksonille silminnähden ongelma stressaavina aikoina. Bad-kietueensa alkupuolella oli mies varmaan upeimmillaan! Sitten iski Chandler syytöksillään, MJ etsi helpotusta oloonsa lääkeistä ja kuihtui. Hän joutui vieroitukseen ja lopettamaan kiertueen kesken. Panin minäkin merkille, että Michael sai lisää painoa vuosituhannen vaihteessa. Silloin kai olivatkin hänen loppuelämänsä leppoisimmat vuodet, kunnes tulivat uudet syytökset ja paineet. Jotenkin vaikutti, etteivät Michaelin voimat, eikä kilotkaan koskaan enää palautuneet sen oikeusjutun jälkeen.

      • hemohessi1

        2000-luvun alkupuolella Michael oli elämänsä ''tuhdimmassa'' kunnossa. Laihimmillaan Michael oli Thrillerin ja This Is Itin aikoihin.


      • Tunteisiin

        1984 lavalla olleista pyrotulista Michael paloi hiuksistaan ja päänahkastaan, kivuluasta. Juuri ämän vuoksi hän jäi koukkuun koviiin opioidilääkkeisiin.


    • 9876543212345678

      Kuitenkin Jackson näytti kasvoiltaan jo ennen toisia pedofiliasyytteitä melko sairaalta (vaikea selittää), joten voisiko pitää paikkaansa, että botox sai MJ:n ylähuulen roikkumaan vähän, joka korjaantui botoxin poistuessa elimistöstä. MJ kuitenkin näytti mun mielestä This Is Itissä terveemmältä, kuin aikoihin huomioimatta siis laihuutta.

      • 20

        Pistoksilla, leikkauksilla ja rasvakudoksen vähäisyydellä "naamarimaisuus" varmaan selittyi. Sama ilmiö näkyy monien keski-ikäisten starojen kasvoilla. Michaelilla sanottiin olleen vitiligon lisäksi tauti nimeltä lupus (SLE-lyhennettä myös käytetään?). Se saattaa välillä äityä hyvinkin hankalaksi aiheuttamalla tulehduksia eripuolilla elimistöä. Sairastamiset lyövät aina leimansa kasvoihin ja laihduttavat. MJ:n ruumiinavausraportissa kuitenkin sanottiin hänen olleen kuollessaan normaalipainon rajoissa.


      • 12345678998765432
        20 kirjoitti:

        Pistoksilla, leikkauksilla ja rasvakudoksen vähäisyydellä "naamarimaisuus" varmaan selittyi. Sama ilmiö näkyy monien keski-ikäisten starojen kasvoilla. Michaelilla sanottiin olleen vitiligon lisäksi tauti nimeltä lupus (SLE-lyhennettä myös käytetään?). Se saattaa välillä äityä hyvinkin hankalaksi aiheuttamalla tulehduksia eripuolilla elimistöä. Sairastamiset lyövät aina leimansa kasvoihin ja laihduttavat. MJ:n ruumiinavausraportissa kuitenkin sanottiin hänen olleen kuollessaan normaalipainon rajoissa.

        Se siinä ruumiinavausraportissa laittaakin epäilyttämään. Siinähän väitettiin, että MJ olisi painanut n. 60 kiloa , joka on aivan varmasti täyttä bullshitia, koska ite oon 177 cm ja painan 55 kiloo, enkä läheskään niin laiha, kun MJ oli.


    • cm??kg??

      mulletoissa on pituusmitta, että näkee MINKÄ/KENEN pituinen on, ja netissä näkyvässä esittelykuvassa näkyy kun alkaa niitä tekstejä lukemaan että Jackson ois 178cm pitkä. painoa en oo koskaan kuullu, niinkuin ei moni muunkaan, mutta veikkaisin 50-60kg.

    • MJ<3

      no mä oon kuullu et Michael on 180cm pitkä ja 62 kiloa laiha (this is it) ja sillon varsinkin live in bucharestin aikaan Michael oli lihaisampi versio

    • Oli varmaankin

      180cm, kun vertaa muihin. Liian laihalle näytti oikeastaan vain oikeudenkäynnin aikohin. Tanssijat ovatkin laihoja.

      • Arhippa60

        Google sanoo ainaki että mk on 175cm


    • edfrgthyujkilo

      Kirjassa Michael on itse kertonut olevansa 174cm pitkä. Painosta hän ei maininnut.

    • ketä kiinnostaa

      who cares.Turha tieto

    • keheko

      Meitä kiinnostaa. Ja pitäähän sitä tietää tosifanin "ihannekoot" ;)

    • LeahciM?

      Oikean Michaelin mitat löytyvät rikostutkintapöytäkirjoista.
      Ketä This is it Michaeleista tarkoitatte, siinähän oli mukana ainakin kolme impersonatoria. Eri pituisia ja eri ruumiinrakenteisia, vaikka leffa olikin leikattu sen verran taiten, ettei sitä välttämättä huomaa. Jokatapauksessa ruumis, jolle ruumiinavaus tehtiin ei ollut Michaelin pituinen eivätkä tuntomerkit täsmänneet muutenkaan.

      Jatkakaa vaan pohdintoja ja tutkimuksia, törmäätte vielä ihmeellisiin asioihin. Ja varmasti iloisiin uutisiin =)

    • Miss you

      Mä luin et ruuminavauksessa todettiin MJ:n olevan kalöju, ja se paino vaan 52 kiloa. Sen maha oli täynnä kaikenlaisii pillereitä, ja sen vartalo oli täynnä pistoreikiä. Niitten syytösten takia Michael on kuollut, se oli varmaan vielä elossa jos kukaan ei olis koskaan syyttäny sitä mistään, ja se ei olis alkanu käyttää mitään lääkkeitäkään, ja This Is It kiertue olis toteutunut.

    • MJ Miss you !

      Toi on totta..
      Michael ois elossa. Ärsyttävää kun ne jotkut Youtuben videoissa väittävät, että Michael ois mukamas elossa. Jos hän ois elossa miksi hän huijasi kuolemansa, kun hänellä oli lapsia? lapset elävät jossain hoitokodissa nykyään, mutta eivät kai enää pitkään, jos kasvavat pian aikuisiksi.

      • Anonyymi

        Julkisuus alkoi painaa. Hyvä tapa välttää rikossyytteet oli "virallisesti kuoleminen".


    • Arhippa60

      Michael on Googlen tietäen n: 175cm pitkä

    • Anonyymi

      Ton neken pituus ei oo tiedossa, mutta kyrpä ainakin mahtui 7-vuotiaan pojan suuhun. Ja sormi kieli perseeseen. Että silleen... Katsokaa se dokumentti.

      • Anonyymi

        mitä vitttua ota asoista selvää enneko puhut hyväst miehest tollast paskaa. ja vitut se mikää dokumentti o jos kaks miest vaa kertoo valheita samal ku vaatii miljoona korvauksiii. MJ ei ois ikin pystyny satuttaa yhtäkäää ihmist varsinkaan lasta!! iha sairasta et ihmiset oikeesti uskoo noit sairait juttuja siitä


    • Anonyymi

      Munan pituus ja paino. Just joo. Häiritsevää!

    • Anonyymi

      Iteku luin Ni siel sanottii et michaelilla ois ollu kotonaan Kuvia alastomista Poista ja siinä sanottiin Että Se on Saanu 2 syytöstä Seksuaalisesta hyväksikäytöstä

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5450
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3497
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1622
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      198
      1564
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      76
      1076
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      26
      1038
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      897
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      836
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      799
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      798
    Aihe