Aihe

MJ:n pituus ja paino?

120987643123456

Eikö Michael ollut n. 175 cm pitkä, mutta entäs paino, 90-luvulla ja nyt This is It:ssä. Ootteko muuten huomannut, että Michael oli vuosituhannen alussa vähän tukevammassa kunnossa, kun kuolinvuosinaan tai sitä ennen?

21

1263

  Vastaukset

  • Kilomääristä en tiedä, mutta laihuus oli Jacksonille silminnähden ongelma stressaavina aikoina. Bad-kietueensa alkupuolella oli mies varmaan upeimmillaan! Sitten iski Chandler syytöksillään, MJ etsi helpotusta oloonsa lääkeistä ja kuihtui. Hän joutui vieroitukseen ja lopettamaan kiertueen kesken. Panin minäkin merkille, että Michael sai lisää painoa vuosituhannen vaihteessa. Silloin kai olivatkin hänen loppuelämänsä leppoisimmat vuodet, kunnes tulivat uudet syytökset ja paineet. Jotenkin vaikutti, etteivät Michaelin voimat, eikä kilotkaan koskaan enää palautuneet sen oikeusjutun jälkeen.

   • 2000-luvun alkupuolella Michael oli elämänsä ''tuhdimmassa'' kunnossa. Laihimmillaan Michael oli Thrillerin ja This Is Itin aikoihin.


   • 1984 lavalla olleista pyrotulista Michael paloi hiuksistaan ja päänahkastaan, kivuluasta. Juuri ämän vuoksi hän jäi koukkuun koviiin opioidilääkkeisiin.


  • Kuitenkin Jackson näytti kasvoiltaan jo ennen toisia pedofiliasyytteitä melko sairaalta (vaikea selittää), joten voisiko pitää paikkaansa, että botox sai MJ:n ylähuulen roikkumaan vähän, joka korjaantui botoxin poistuessa elimistöstä. MJ kuitenkin näytti mun mielestä This Is Itissä terveemmältä, kuin aikoihin huomioimatta siis laihuutta.

   • Pistoksilla, leikkauksilla ja rasvakudoksen vähäisyydellä "naamarimaisuus" varmaan selittyi. Sama ilmiö näkyy monien keski-ikäisten starojen kasvoilla. Michaelilla sanottiin olleen vitiligon lisäksi tauti nimeltä lupus (SLE-lyhennettä myös käytetään?). Se saattaa välillä äityä hyvinkin hankalaksi aiheuttamalla tulehduksia eripuolilla elimistöä. Sairastamiset lyövät aina leimansa kasvoihin ja laihduttavat. MJ:n ruumiinavausraportissa kuitenkin sanottiin hänen olleen kuollessaan normaalipainon rajoissa.


   • 20 kirjoitti:

    Pistoksilla, leikkauksilla ja rasvakudoksen vähäisyydellä "naamarimaisuus" varmaan selittyi. Sama ilmiö näkyy monien keski-ikäisten starojen kasvoilla. Michaelilla sanottiin olleen vitiligon lisäksi tauti nimeltä lupus (SLE-lyhennettä myös käytetään?). Se saattaa välillä äityä hyvinkin hankalaksi aiheuttamalla tulehduksia eripuolilla elimistöä. Sairastamiset lyövät aina leimansa kasvoihin ja laihduttavat. MJ:n ruumiinavausraportissa kuitenkin sanottiin hänen olleen kuollessaan normaalipainon rajoissa.

    Se siinä ruumiinavausraportissa laittaakin epäilyttämään. Siinähän väitettiin, että MJ olisi painanut n. 60 kiloa , joka on aivan varmasti täyttä bullshitia, koska ite oon 177 cm ja painan 55 kiloo, enkä läheskään niin laiha, kun MJ oli.


  • mulletoissa on pituusmitta, että näkee MINKÄ/KENEN pituinen on, ja netissä näkyvässä esittelykuvassa näkyy kun alkaa niitä tekstejä lukemaan että Jackson ois 178cm pitkä. painoa en oo koskaan kuullu, niinkuin ei moni muunkaan, mutta veikkaisin 50-60kg.

  • no mä oon kuullu et Michael on 180cm pitkä ja 62 kiloa laiha (this is it) ja sillon varsinkin live in bucharestin aikaan Michael oli lihaisampi versio

  • 180cm, kun vertaa muihin. Liian laihalle näytti oikeastaan vain oikeudenkäynnin aikohin. Tanssijat ovatkin laihoja.

   • Google sanoo ainaki että mk on 175cm


  • Kirjassa Michael on itse kertonut olevansa 174cm pitkä. Painosta hän ei maininnut.

  • who cares.Turha tieto

  • Meitä kiinnostaa. Ja pitäähän sitä tietää tosifanin "ihannekoot" ;)

  • Oikean Michaelin mitat löytyvät rikostutkintapöytäkirjoista.
   Ketä This is it Michaeleista tarkoitatte, siinähän oli mukana ainakin kolme impersonatoria. Eri pituisia ja eri ruumiinrakenteisia, vaikka leffa olikin leikattu sen verran taiten, ettei sitä välttämättä huomaa. Jokatapauksessa ruumis, jolle ruumiinavaus tehtiin ei ollut Michaelin pituinen eivätkä tuntomerkit täsmänneet muutenkaan.

   Jatkakaa vaan pohdintoja ja tutkimuksia, törmäätte vielä ihmeellisiin asioihin. Ja varmasti iloisiin uutisiin =)

  • Mä luin et ruuminavauksessa todettiin MJ:n olevan kalöju, ja se paino vaan 52 kiloa. Sen maha oli täynnä kaikenlaisii pillereitä, ja sen vartalo oli täynnä pistoreikiä. Niitten syytösten takia Michael on kuollut, se oli varmaan vielä elossa jos kukaan ei olis koskaan syyttäny sitä mistään, ja se ei olis alkanu käyttää mitään lääkkeitäkään, ja This Is It kiertue olis toteutunut.

  • Toi on totta..
   Michael ois elossa. Ärsyttävää kun ne jotkut Youtuben videoissa väittävät, että Michael ois mukamas elossa. Jos hän ois elossa miksi hän huijasi kuolemansa, kun hänellä oli lapsia? lapset elävät jossain hoitokodissa nykyään, mutta eivät kai enää pitkään, jos kasvavat pian aikuisiksi.

   • Julkisuus alkoi painaa. Hyvä tapa välttää rikossyytteet oli "virallisesti kuoleminen".


  • Michael on Googlen tietäen n: 175cm pitkä

  • Ton neken pituus ei oo tiedossa, mutta kyrpä ainakin mahtui 7-vuotiaan pojan suuhun. Ja sormi + kieli perseeseen. Että silleen... Katsokaa se dokumentti.

   • mitä vitttua ota asoista selvää enneko puhut hyväst miehest tollast paskaa. ja vitut se mikää dokumentti o jos kaks miest vaa kertoo valheita samal ku vaatii miljoona korvauksiii. MJ ei ois ikin pystyny satuttaa yhtäkäää ihmist varsinkaan lasta!! iha sairasta et ihmiset oikeesti uskoo noit sairait juttuja siitä


  • Munan pituus ja paino. Just joo. Häiritsevää!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tiesikö Martina miehensä taustat?

   Turkkilainen miljonääri onkin irakilainen jolla huikea rikostausta? Askarruttaa tiesikö Martina mistä on kyse vai tuliko yllätyksenä. Joka tapauksessa
   Kotimaiset julkkisjuorut
   408
   21690
  2. Greta Thunberg kritisoi Suomen hallitusta

   ”Tämä on epäonnistuminen”. https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006515088.html Thunberg on liittänyt mukaan perustamansa Fridays for Future -liikkeen
   Maailman menoa
   356
   14504
  3. Korona räjähtämässä käsiin 618 uutta tartuntaa 5 uutta kuolemaa

   Marin ja Kiuru karjaisivat kunnille mm. HUS-alueelle viime hetkellä, eivät ne pysty hoitamaan asioitansa vaan tarvitaan Marinin hallituksen tiukkaa oh
   Maailman menoa
   727
   14206
  4. Seiska: Sedu Koskinen vaihtaa nimensä eksoottiseksi Zedu Di Lucaksi!

   No nyt! Ja nimen takana vanha ystävä Andy McCoy... https://www.suomi24.fi/viihde/seiska-sedu-koskinen-vaihtaa-nimensa-eksoottiseksi-zedu-di-lucaksi-ni
   Kotimaiset julkkisjuorut
   101
   10073
  5. Sedu Koskinen aikoo järjestää isot juhlat

   Näihin julkkiksiin ei näköjään päde mitkään lait tai korona tartu. https://www.is.fi/kotimaa/art-2000007637821.html Kyllä esim. taviksen ylioppilas
   Kotimaiset julkkisjuorut
   133
   5822