Miksi älykkäitä ihmisiä kiusataan?

Z-ulu

Tarkotan siis sellasta älykkyyttä jota osaa käyttää koulussa ja saa hyviä numeroita.
Onks ne kiusaajat kateellisia mikä niissä älykkäissä pännii?

22

896

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mjau~

      Kaikkia älykkäitä ihmisiä ei välttämättä kiusata, meilläkin yksi ysin ja kympin oppilas on todella suosittu, oman tien kulkija. (: Ehkä kiusaajat vain eivät ole niin hyviä/ovat todella huonoja koulussa ja siksi purkavat sitä turhautuneisuutta(?) niihin jotka saavat hyviä arvosanoja:D Ehkä älykkyys on vain tekosyy saada joku jota kiusata, mutta jos kiusattu pystyy näyttämään, ettei häntä kohdella niin, eikä ala hiljaiseksi ja tavalliseksi oppilaaksi ja ehkä vähän härnää niitä kiusaajia, niin kiusaaminen saattaisi loppua tai sitä ei tulisi.(:

    • Elä yleistä

      Ei se siitä ole kiinni, miten menestyt koulussa. Turha stereotypia..

      • grgggde

        Älykkäät-nörtit ne kiusaavat tyhmempiä, kun luulevat olevansa parempia. 1 nyrkin lyönti ja itkevät maassa ja varmaan lukevat matikankirjaa että lohtu tulee.. Heikot HOMOT


      • C´MON
        grgggde kirjoitti:

        Älykkäät-nörtit ne kiusaavat tyhmempiä, kun luulevat olevansa parempia. 1 nyrkin lyönti ja itkevät maassa ja varmaan lukevat matikankirjaa että lohtu tulee.. Heikot HOMOT

        TOSI KU SE KUULUISA VESI...jankuttaa ja mussuttaa paskaa ja vihjailee sillee rivie välist et ne o viisait ja mä oon paska. pitäs vaa turpasa ummes..:)


    • adsdasdadad

      enpä tiedä kiusataanko älykkäitä ihmisiä sen takia että ne on hyviä koulussa vaan ehkä sen takia että ne ei välttämättä ole niin hyviä ihmisten kanssa (ei koske kaikkia)

    • hekiod

      Koska tällaiset ihmiset ovat huonoja ihmissuhteissa ja muutenkin syrjäytyneitä.

      • ....................

        ovat yksinkertaisia ihmisiä ja kiusaaminen on yksinkertaisten ihmisten yksinomainen selviytymistapa. Ilman sitä nöffeillä on orpo olo. Omilla aivoillaan ajatteleva on paljon vahvempi, vaikka pelkäisikin.


    • hojo_habla

      ku oot kerran niin viisasta poikaa, ni kerroppa ite.

    • KansAikaNörde

      Eli itse olen meilläpäin huomannut pari kertaa kun joku rikkaasta(siis rikkaasta) perheestä tuleva tai sitten koulussa tosi hyvin( siis tosi hyvin) ovat ruvenneet ajattelemaan ylimielisesti ja ajattelemaan että ovat jotenkin korkeammalla noista syistä. Mutta toki ei päde kaikkiin ja ainahan sitä arvostaa ihmistä joka pärjääämällä koulumailmassa lukemalla ja opiskelemalla saa tuloksia verratuna siihen ihmiseen jonka mielestä opettajien ja koulun on vain tarkoitus kiusata ihmisiä.

      Mutta tapaukset joissa olen nähnyt älykkäiden tai "parempien" kiusaamista, ei voi luokitella stereotypiaksi sillä kiusaajat ovat aina olleet erilaisia ja jopa samoista olosuhteista kuin tämä ylimieliseksi ruvennut.

      Ja siis vaikka puhun kiusaamisesta niin sitä ei ole tarkoitettu kiusaamiseksi noissa tilanteissa vaan kusipäälle yhteisien elämäntapojen opettamista

      • Lellee

        Riippuu itsetunnosta, eh?

        Olen aina pärjännyt koulussa (okei, vaikka en lue). Täällä sitä ollaan, en koe itseäni mitenkään epäsuosituksi, olen juuri siinä missä haluan. Kaikki kaverini eivät ole hyviä koulussa, numeroita tulee heillä 4-10. Minulla on monta ystävää, kavereita todella paljon. Harrastan lentopalloa, olen sosiaalinen, ja hyvä itsetunto ymsymsyms..:)) Eli riippuu pitkälti siitä miten itse suhtautuu kiusaamiseen..:))


    • Syitä löytyy kyllä aina (on rikas, köyhä, hyvä koulussa, huono koulussa, ruma, nätti, erilainen, roolivetäjä jne). Oma käytös siinä eniten vaikuttaa. Jos panee reippaasti alussa vastaan se loppuu siihen. Jos ei, se jatkuu.

      • 36

        jos ei osaa tai jaksa laittaa vastaan.Kiusattuhan on tilanteessa puolustuskyvytön.Siksihän häntä kiusataan.

        Porukka voi olla myös iso ja voimat loppuvat vähitellen.

        Kiusaaja iskee joka tapauksessa, koska hän osaa asiansa.

        Kiusaaminen jatkuu ja nujertaa ihmisen, jos kiusattu ei saa apua.Opettajien ja luokkatovereiden pitää lopettaa kiusaaminen, jos kiusattu ei siihen itse pysty-ja harvoin pystyy.


      • 36 kirjoitti:

        jos ei osaa tai jaksa laittaa vastaan.Kiusattuhan on tilanteessa puolustuskyvytön.Siksihän häntä kiusataan.

        Porukka voi olla myös iso ja voimat loppuvat vähitellen.

        Kiusaaja iskee joka tapauksessa, koska hän osaa asiansa.

        Kiusaaminen jatkuu ja nujertaa ihmisen, jos kiusattu ei saa apua.Opettajien ja luokkatovereiden pitää lopettaa kiusaaminen, jos kiusattu ei siihen itse pysty-ja harvoin pystyy.

        Harvoin opettajat mitään pystyy ratkaisemaan. Minunkin kiusaamiseni oli (on) opettajien tiedossa, mutta ei se sillä vähentynyt. Jos olisin silloin kolmannella (ja myöhemmin seiskalla) toiminut aktiivisemmin enkä vaan hyssytellyt koko asiaa, ei olisi tarvinnut kuunnella haukkumista ala-aste, ylä-aste ja lukioaikaa itseään nuoremmilta räkänokkanaperoilta joita en kaiken lisäksi edes tuntenut, ja jotka eivät tienneet minustakaan muuta kuin nimen.

        Mutta sehän se on, kun ei uskalla. Monesti olin pyörtää takaisin ja huutaa perään, esiintyä rohkeampana... mutta sitten pettää rohkeus, sanat juuttuvat kurkkuun ja lopputuloksena saa loppupäivän sekavia itkukohtauksia lukion käytävillä.


    • qAWERGT

      Kiusaajathan siitä riemastuvat jollet tee mitään vastarintaa, itsekkin joskus mollaan jotain oppilasta, ja kerään kunnon sotaa, mutta jos sitä ei tule saa kunnon naurut ja jos toinen siitä suuttuu tulee hyvä mieli koska saan sen väittelyhn pystyyn. Pidän väittelystä mutta kovin usein henkilö jonka kanssa tappelen luovuttaa. En lue itseäni kiusaajaksi koska en hauku toista saadakseen hänelle huonon mielen vana siksi että saisi riidan pystyyn. On kiva väitellä kunnolla pari kolme kertaa viikossa

      • mikko16-

        Mitä sitten jos saat kuonoon?


    • Tiedeihminen

      En ymmärrä miksi älykkäitä kiusataan. Heissä ei ole mitään erilaista. Normaaleja ihmisiä. Itsekin olen älykäs. Luokallani on 2 älykköä. Minä (tyttö) ja yksi poika. Minua kiusataan, mutta luokallani oleva poika on suosittu. Miksi? Ei siinä ole mitään järkeä. Itse ajattelen että älykkäitä kiusataan sen perusteella, millaisia he itse ovat. Jos älykäs ihminen menee itse muiden luokse, niin todennäköisesti hänestä tulee suosittu, mutta jos jää nurkkaan pyörimään, niin häntä sitten kiusataan. Tosin tämä saattaa johtua jostain muustakin. Kaikki kiusaajani ovat poikia. Ehkä he ajattelevat, että olen tuon älykkään pojan kiikarissa ja olisin jonossa ensimmäisenä, ja toisinpäin, ja sen takia kiusaavat minua, koska saattavat olla kateellisia.

    • Koska ihminen, joka ajattelee olevansa muiden yläpuolella älyllisesti kuulostaa vituttavalta narsistilta?

    • Vitunnaama

      Kiusaaja on aina tyhmä. Pelkillä kouluarvosanoilla ei ole paskankaan väliä. Yleensä kiusaaja ei itse ainakaan hyvillä koulunumeroilla pullistele. Vaikka eipä ne numerot älystä kaikkea kerro.

    • heppatytto69

      Ite oon hyvä kouluaineissa mutta suosittu samaan aikaan.

    • matikkanero
    • Sipoon-_-vasara420

      Varmaan johtuu älykkyydestä eikä suinkaan sosiaalisesta vammaisuudesta tai vastaavasta. Niin. Varmasti. Olen niin fiksu, että minua kiusataan!

    • MioIllusia

      Varmasti siitä, että sanot asian niin monimielisesti eli oletat muiden ymmärtävän tarkoituksen lauseelle X, jossa kaikki asiat ovat ITSELLESI selkeitä. Yksinkertaista lauseitasi tai kysy näin:
      Mitä kohtaa et ymmärtänyt.
      Osa on vaan kateellisia ja tyhmiä siis ilkeyttään tyhmiä eli tyhmänilkeitä, joiden tekee mieli nälviä, koska voivat itse utareistaan pahoin. Juuri tämmöistä: Vitun lukutoukka or so vittuilua. Ikään kuin sä olisit tyhmä ja epäsosiaalinen, koska olettavat älysi johtuvan vain pänttäämisestä. Ignore all ja nauti älystäsi. Maailma ja maailmankaikkeus ovat suuremmalla todennäköisyydellä niin kuin itse näet verrattuna kiusaajiisi, jotka erehtyvät usein.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      76
      3466
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      565
      3257
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      41
      2964
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      2092
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      12
      1885
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      315
      1876
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1865
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      143
      1496
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1291
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      65
      1270
    Aihe