Mies ja poika (alku)

Tuomas

Nimeni on Tuomas. Olen ihan normaalin oloinen nuori mies, päälle päin ei näy että mieluummin tunnen suonikkaan kyrvän tunkeutuvan voimalla takaapäin sisälleni kuin painan omaani naiseen. Nyt olen 21 vuotias mutta kerronpa teille ensimmäisestä kerrastani joka toi minulle kyrvän maun tutuksi.Tämä tapahtui vähän yli viisi vuotta sitten.

Kesä 1999. Vuosia oli mittarissa jo kovat kuusitoista ja jätkien kanssa oli tarkoitus lähteä festareille josko vaikka sais painettua jotain pari vuotta nuorempaa pikkupillua. Puheet oli kovat ja totta kai jokainen oli puheissaan saanut kerran jos toisenkin upottaa munaa tiukkaan neitsyt tussuun. Minä puhuin myös vaikka en ollut pillua nähnyt kuin videolta ja tuskin oli yksikään kavereistani.

No mutta festari suunnitelmat peruuntuivat kun meille kuskiksi lupautunut kaveri kertoi lähtevänsä sukulaisten luo mökkeilemään. Kyllä sitä kusipäätä kirottiin.
Ei ollut suunnitelmia koko juhannukseksi. Kun ei sitä bussilla viitsinyt lähteä. Ja kaveritkin lähtivä suunnitelmien kariutuessa mökille tai maalle jonnekkin sukulaisten luo.

Vanhempani olivat lähteneet jo pari päivää aikaisemmin meidän mökille, mutta en ollut lähtenyt mukaan, kun oli ollut siinä uskossa että on paljon parempaa tekemistä.

No siinä minä sitten istuin omakoti talon takapihalla grillaamassa yksin makkaraa juhannus aattona. Tuntui että koko kylä on autio kun autojakaan ei oikein liikkunut. En ollut nähnyt kuin muutaman ihmisen koko päivänä ja olinkin yllättynyt nähdessäni naapurin auton kurvaavan heidän pihaansa, olin ollut siinä luulossa että he myös lähtivät jonnekkin kun auto oli eilen huristanut pois täyteen pakattuna.

Autosta nousi ulos Uolevi, kaikki kutsuvat häntä levi:ksi,Levi on suunnilleen 185cm pitkä hieman vatsakas, noin 45-50 voutias mies jolta on päälaki kaljuuntunut jo vuosia sitten, muut olivat ilmeisesti jääneet sinne minne olivatkaan menneet.

"Mitäs se pikku Tuoppi täällä istuu, eikö sitä pitäis olla jossain pussi kaljaa ryystämässä?"

Lempinimestäni pääsin eroon vasta parin vuoden päästä, kiitos myöhäisen kasvupyrähdyksen.

"Meni vähän suunnitelmat päin persettä. En taida tästä mihinkään lähteä. Mitä sä täällä teet? Ettekös te eilen auto pakattuna johonki lähteny?"

"Ei minulla ollu aikomustakaan sinne jäädä. Vein akan ja pennut eukon vanhempien luo. Niitä perkeleitä ei kestä. Onneks akka ei pistäny hanttiin ku sanoin että on töitä."

"No sulla on sitte asiat vielä huonommin ku mulla, vaikka ei oo edes juhannus kaljoja ni mun ei sentää tarvi kouluun mennä juhannuksena."

"No ei sitä mulla mitään töitä oo" Levi virnisti ja minuakin alkoi hymyilyttämään.

"No mitäs sä sitte meinasit tehä?"

"No jos vaikka hoidetaan toi sun kaljattomuus kuntoon ja otetaan yhessä tänään?" Hymy levisi naamalleni, onnetar hymyili pitkästä aikaa.

"No sehän sopii, tässä oliki semmonen aallon pohja jo saavutettu että ei se enää enempää olis voinu päin persettä mennä."

"Kyllä se voi aina mennä..." Levi sanoi outo hymy kasvoillaan. Huomatessaan ihmettelevän ilmeeni hän lisäsi "Tarkotan vaan että tässä maassa ei olis mikään yllätys jos juhannuksena sais pitää sadetta sisällä, no mut jos mä pyörähdän tos kioskilla hakemassa pari koria keppanaa ni päästään vähän juhannus tunnelmaan."

Illemmalla aloitettiin grillaaminen ja oluen maistelu meidän pihalla puutarha keinussa ja kaikki suju ihan mukavasti. Sitte ku ilta oli yhtinyn edetä siihen yhdeksän paikkeille, ruvettiin suunnittelemaan saunan lämmitystä.

"Ei helvetti kyl mennään kuule saunoo tonne meidän kämpän saunaan. Mä oon tos teidän saunas käyny ja se on semmonen saatanan koppi et ei siel perkele voi edes päästää mulkkua seisomaan ku tulee kattoo reikä" Levi sanoi jo hieman sammaltaen, kuitenkin huomattavasti selvemmin kuin minä.

"Hahaha... Ei kai sitä nyt kyrvällä sohia saunassa tartte. No on se kyl semmonen kanalan häkki että mennään vaa teille."

No siinä sitten siirryttiin naapuriin ja pistettiin sauna lämpenemään. Odotellessa istuttiin olohuoneen sohvalle ja katsottiin mitä TV tarjoaa. Uutisethan kolahti ruudusta, tasa tunti kun sattui olemaan.
Yksi jutun aiheista oli homo parejen oikeuksien parantaminen ja tämähän se kirvoitti katselija kunnassamme itellektuellin keskustelun aiheesta.

"Voi helvetti noita saatanan hinttejä"Levi murahti
"No niin on muuttasivat saatanan homot ruotsiin omiensa joukkoon, vittuako ne täällä oikeuksia kerjää" Laukaisin oman mielipiteeni.
"Älä muuta sano, tai helvetti jos sitä homo on ni pitäis se edes tajuta pysyä kaapissa. Perkele sitä muille tarvitte kertoa.Ampua pitäs joka ikinen joka menee vittu soikoon telkkariin homouttaan julistamaan" Levi jatkoi perus suomalaisella linjalla.

"Jokohan se sauna olis lämmin, ei näitä juhannus illan "lavatanssit livenä" painajaisia jaka kattoa" Levi sanoi nousten seisomaan, kun Mikko Alatalo julisti hyvää juhannusta jostain päin suomea.

"Ekiku saunaa vaan, se on melkei yhtä lämmin ku ruottalainen malli. Eli siis kylmä. Mut saunotaan nii kauan että saadaan kunnon löylyt. Nii ja ota sieltä vaikka puol tusinaa kaljaa mukaa ni ei tuu jano." Levi huusi saunan puku huoneesta.

Kaljojen kanssa kipaisin pukuhuoneeseen jossa Levi oli jo ilman paitaa ja oli juuri avaamassa vyötä hyvän kokoisen vatsansa alta.

"No annas mulle siitä yks kalja,ni mä painnu jo suihkuun" Levi pyysi raapien raapien vatsaansa. Siinä Levin seistessä nyt täysin alasti katseeni käväisi hänen elimellään (no kaikki vilkuilee mielenkiinnosta, etenki teini iässä). Levin lepotillassakin kymmen senttisenä ruikkuva paksu kyrpä,joka oli vielä tuettu suurimmilla koskaan ihmisellä näkemilläni kivespusseilla sai minut vähän arastelemaan saunaan menoa hänen kanssaan, omani kun eivät päässeet edes samalle asteikolle.

No siinä jo suihkun äänten loputtua itseluottamukseni keräten menin perässä.

Suihkuteltuani menin arastellen saunan puolelle, nousten lauteille niin että kalleuteni eivät turhan paljon näkyisi. Levillä ei ollut samaa ongelmaa hän istui reilusti taakse nojaten jalat levällään ja ryysti kaljaa. Ja huomasi minun vaivautuneisuuteni saman tien.

"Jaha. Että ujostellaan sitä... Rennosti vaan. Ei sen sun iässä tarvi vielä mikään härän tappoase ollakkaan." Levi sanoi hieman ilkeilevä sävy äänessään. Silti keräsin rohkeuteni ja asetuin samanlaiseen asentoon kuin vanhempi mies.

"No niin sitä pitää. Ei sitä saunomisesta nauti jos on paska jäykkänä kokoajan. Ja kato eihän toi nyt mikää pieni oo sun ikäselle. Ja karvaaki jo juuressa. No mutta perse sul on kyl viel ku nuorel pojal, mut kuka nyt apinalta haluiskaan näyttää" Levi sanoi katsoen jalkoväliini. Tämä sai minut jälleen hyvin vaivautuneeksi. Mutta kun saunan lämpö antoi lisä potkua alkoholille kaikki tällaiset estot olivat pian tiessään.

Saunasta tultiin tunnin saunomisen jälkeen ulos pälkät pyyhkeet lanteilla. Ja taas suunnattiin olohuoneen sohvalle TV:tä katsomaan. Minun askeleeni horjuivat jo pahemman kerran, mutta Levi käveli yhä kuin selvinpäin, kiitos kokeneen viina pään.

"No voi perkele ja sama paska jatkuu telkasta" Levi murahti. Minä nyökyttelin myöntävästi.
"No ei se mitää, ku ollaa päästy iltaa jo näin pitkälle ni pistetääs vaikka vähän miesten filmiä pyörimää" Levi sanoi ja lähti kävelemään kohti viereistä huonetta. Kurkkuani alkoi hieman kuivata kun alkoholin samentama mieleni tajusi Levin tarkoittaneen että katsotaan yhdessä porno. Kauhu skenaario siitä kuinka mulkkuni nousisi pystyyn pyyhkeen alla. No en voinut tästä tilanteesta mihinkään livistää.

"Tässä on pari hyvää pätkää" Levi sanoi tunkien kasettia sisään videoihin. Levi tuli takaisin sohvalle istumaan ja lykkäsi kaukosäätimillä videot päälle. Filmi alkoi kesken kohdasta jossa muodokas aasialais tyttö ratsasti lihaksikkaan miehen päällä.
Saman tien kun Levi sääti toisesta säätimestä äänet päälle ja videolla rinnat pomppien ratsastavan tytön nautinnon äänet pääsivät ilmoille, tunsin mulkkuni alkavan sykkiä. Joka sykäyksellä mulkkuni kasvoi hieman ja minun oli pakko ristiä jalkani että pyyhe ei saisi epäilyttävää kohoumaa. En uskaltanut kääntää katsetta ruudusta Leviin jotta näkisin oliko hänellä samoja ongelmia. Ei ollu...

"No voi helvetti poika... Nää filmit on tehty sitä varten että nousis seisomaan. Ei sitä tartte peittää." Levi huudahti. Silloin vilkaisin Leviin päin ja näin kuinka hän oli nostanut pyyhkeen edestä vatsansa päälle ja runkkasi hitaasti kovaa vauhtia kasvavaa suurta kyrpää joka kohosi hänen jalkojensa välistä.

(kertokaa kanttaako jatkaa. kirjoitan ekaa kertaa joten kertokaa te onko syytä jatkaa vai onko iha hanurista)

7

5937

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vpm

      Ilman muuta jatkoja odotellaan,jos ei oma riitä.
      Vaikka kyllä sen tietää mitä se alkomahooli saa aikaiseksi. Jos olisit pysynyt raittiina, niin et vielä tänäkään päivänä olisi vapautunut estoistasi.
      Mutta jatkahan "iso" Tuoppi d;)

      • yep

        Jatka jatka...
        Iso-Tuoppi =D


    • karvamaha

      kyllähän tälle oikeen mielellään jatkoa odottelee..eikun lisää vaan...

      • heti!!!!!!!!

        missäs viipyy??


    • Tuomas

      Kiitos positiivisesta palautteesta. Jatkan. Voi valitettavasti mennä hetki ennenku lisää tulee. Ehkä jo huomenna tai jo ens yönä. Pahas tapaukses pari päivää

      • Girlie

        Sä oot ihQ!
        Ootko sä homo? :D
        Ei se haittaa vaikka olisitki mutku sä oot varmaan ihana immeinen! :D


      • Tou
        Girlie kirjoitti:

        Sä oot ihQ!
        Ootko sä homo? :D
        Ei se haittaa vaikka olisitki mutku sä oot varmaan ihana immeinen! :D

        Juu tota niin... Tota joo...


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      110
      8336
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      39
      2539
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      121
      2263
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      22
      1929
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1664
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1489
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1452
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1389
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1272
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      12
      1183
    Aihe