Kuinka todennäköistä?

taksijonossa_

Kuinka todennäköistä on tulla yöllä kaupungilla, ravintolassa, taksi-jonossa tai grillillä pahoinpidellyksi jonkun tuntemattoman pahoinpitelemäksi? Itse olen semmoinen tyyppi tosin vasta 18-vuotias, mutta en tykkää tappelemisesta. En ole vielä tämän vuoden aikana tai nuorempana joutunut missään yöllä pahoinpidellyksi tai joutunut nyrkkejäni käyttämään. Olen ajatellut aloittaa kuitenkin jonkun itsepuolustus-/kamppailulajin nyt lähiaikoina muun urheilun lisäksi, sillä ovat kuulemma todella hyviä kuntoilumuotoja.

Eikös tuo turpaan saaminen ole myös itestään kiinni?

Eli jos olet vaikka nakki jonossa ja joku takanapäin tönäisee sinua ja sanoo, että "hei auotko sä päätäs mulle, tuuppa tähä niin vejän sua turpaan"

No yleensähän siihen tottakai moni vastaa, että "en mä kehtaa sua piestä", niin toihan on minun mielestäni jo semmoinen haasteen vastaan ottaminenki eli ikäänkuin sanoo, että tee sä se aloite, niin mä en joudu maksumieheks.

Mutta itse kuitenkin sanoisin näin, että "ei meidän tässä tarvii tappelemaan alkaa, koska en hän mä oo sulle tehny mitään enkä ala muutenkaan sua lyömään"

Niin mitenkä suurella todennäköisyydellä minun laiseni ihminen saisi nyrkistä ohtaan siellä nakki jonossa?

Tuntuu vaan ku täällä on noita kommentteja lukenu, että noita tappeluita tulee jokaiselle eteen yritit niitä välttää tai et ja ihan koko ajan tuolla yö elämässä :S. Tosin vaikka nyt turpaan saisinkin, niin en kyllä rupee sen takia niin paljoa pelkäämään, ettenkö enään ravintoiloihin menisi.

4

350

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • reppana...

      Joka nyrkkiä käyttä on saanut vääränlaisen kasvatuksen ja on muutenkin yleensä vähän tyhmä. Saattaa olla vähän enemmänkin tyhmä. Valitettavasti tyhmiä Suomessa riittää :(

      • myöskin18vtappelija

        ....eli oletko valmis pilaamaan elämäsi periaatteen takia? Oletko valmis puukottamaan ihmistä sen takia, ettei oma kunnia mene, kun saat joltain pelleltä turpaan ja sitten koulussa muut pojat naureskelee: "haha toi pelle sai roopelta turpaan yms". Itse olen valmis tähän, sillä en kestäisi sitä häpäisyä, että saisin joltain mulkunimijältä päähän. Olen valmis painamaan silmät sisään ja kuristamaan, lyömään, ja potkimaan sitä saatana paskiaista, joka päälle tulee.


    • -

      Täällä Suomessa ei kertaakaan ole mitään ongelmia ollut, viikonloppuisin käyn usein viihteellä.
      Espanjassa taasen ( ja sama pätee varmaan ulkomaihin yleensä ) tuli ihan satunnaiselta tyypiltä nyrkistä baarin ulkopuolella. En kaveria ollut vilkaissutkaan aikaisemmin saati mitään sanonut ja samassa tämä pelle tuli mottaamaan ja pakeni paikalta.

      Muutama viikko tämän jälkeen olimme matkalla kotiinpäin kun tusina paikallisia kadun kasvatteja kävivät käsiksi ja yrittivät lompakkoa viedä. Tällä kertaa vetivät vesiperän päästyämme pakoon läheiseen kauppaan.

      Tämä kumminkin avasi silmäni millaista meininkiä se on. Nykyään en lähde minnekkään ilman minkäänlaista "henkivakuutusta." Itse olen kovin rauhallinen tyyppi ja voin todeta että jos haluat olla rauhassa, varaudu siihen että joku tulee pullistelemaan. Antaa tämän rettelöitsijän lyödä ensin ja sitten teet siirtosi, liittyi siihen väkivaltaa tai ei.

      • -

        "Ei ihmisen tarvitse pelätä. Ei kukaan tee pahaa sellaiselle, joka ei ole itse tehnyt kenellekään pahaa."
        (Kyllikki Saari)

        Päättele siitä. Meille naisillehan aina sanotaan, että on oma vika jos on ollut vaikka humalassa ja mennyt jonkun miehen asuntoon, ja tullut raiskatuksi. Älä siis käy ravintoloissa äläkä seiso nakkikioskin jonossa, tai muuten olet ansainnut kohtalosi niin kuin kaikki muutkin väkivallan uhrit.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      99
      2870
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      104
      2430
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      91
      2210
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      17
      2022
    5. 171
      1852
    6. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      42
      1846
    7. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      45
      1797
    8. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1736
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      133
      1539
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1314
    Aihe