Voiko aavistaa??

_odOttajA_

niin, te jotka olette synnyttäneet keskoslapsen, oletteko jossakin vaiheessa raskautta aavistaneet/ennusteaneet keskenmenon tai sen riskin? (Itse oon nyt rv. 23 , ja pelkään keskenmenoa stressaavan elämäntilanteen vuoksi.)

5

1019

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • agagagag

   Minä tiesin asian. Lääkäri ei uskonut. Näin toistuvasti unta siitä, että mahani kohdalla on pleksilaatikko, jossa vauveli makaa.
   rask viikolla 28 se sitten tapahtui.

  • mustikka9

   mä sanoin ihan alusta asti että on sellainen tunne ettei kyllä ihan loppuun saakka vatsassa pysy..neitokainen syntyi rv 33 1.

   • ...

    taas oli koko raskauden ajan sellainen tunne ja pelko, että kohta on pöksyissä se sikiö. Mun pelko johtui runsaasta supistelusta ja kohdunkaulan lievästä lyhenemästä. Meni kuitenkin kaksi viikkoa yli lasketun ajan!


  • Äidiksi1.8.2010?

   Mulla on melko kova aavistus, että ennenaikaisesti tulee. Olen rv 24 , tosi kovasti supistellut ja välillä kipeästikin. Lapsivettä tuli viime viikolla jnknverran, mutta ilmeisesti vain joku pieni repeämä joka meidän sairaalassa ainakin ohitettiin vain. Jotenkin muutenkin tuntuu siltä, ettei asioihin oikeastaan suhtauduta kovin vakavasti vaikka yhden kerran olin jo naistenklinikallakin ambulanssilla. Meillä raskaaksi tulo eli tosi vaikeaa, laparoskopia tehtiin toistamiseen endometrioosin vuoksi lokakuun lopussa ja lääkäri laittoi silloin lähetteen hedelmöityshoitoihin (yritystä noin 4 vuotta). Sitten kävikin niin, ettei seuraavia kuukautisia tullutkaan vaan 2 viivaa testiin. Näin noin viikkoa sitä ennen muutaman unen, että meille "ilmestyi" vauva.
   Nyt taas olen nähnyt useamman unen keskosena syntyvästä lapsesta ja pelkään pahoin, että näin tulee käymään. Katsellaan nyt, miten käy... itse iloitsen jokaisesta päivästä, joka saadaan tästä eteenpäin kasaan; Lapsen mahdollisuudet selviytyä nousevat joka päivä.

  • k.äiti

   Mä tiesin aika pitkään että ei tule pysymään loppuun asti.
   Kaikki raskaudet hankalia ja supistuksia 16viikolta asti.
   Nuorimmaisen kohdalla osasin jo varautua ja sanoinkin lääkäreille että syntyy etuajassa,käytiin 2vk ennen lapsen syntymää yksityisellä lääkärillä ja ultrassa,kohdunkaula oli alkanut pehmentymään jo ennen 20vk.ja supistuksia kymmeniä päivittäin.Lääkäri oli sitä mieltä että ei se sieltä vielä ole syntymässä,että saatte vielä pitkään odotella... Sanoin lääkärille että empä usko.

   Noh 2vk tästä syntyi pikkuinen keskosvauva viikolla 33.

   Nyt eliminoit kaikki ne stressin aiheet elämästäsi!
   koska keskoslapsen synnyttäminen se huoli syntymän jälkeen ja se aika minkä lapsi joutuu viettämään koneissa ja sairaalassa on raskasta. Enkä haluaisin kenenkään joutuvan sitä kokemaan.Meillä meni hyvin,lapsi oli 500g isompi mitä olivat arvoineet jotenka sairaalassa olo aika lyheni huomattavasti :) Mutta raskasta se oli silti.
   2 isompaa (pientä) lasta kotona monen sadan kilometrin päässä.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Rydman "elämäni hirveimmät päivät" Entäs uhrisi?!

   https://yle.fi/uutiset/3-12515383 Rydman valittelee että vaikeaa on ollut kun jäänyt kiinni mutta entäs uhrisi? Ei yhtään empatiaa uhreja kohtaan!
   Maailman menoa
   303
   4719
  2. Nakkilassa on raiskattu wanhus

   Wanhus on raiskattu nakkilassa palvelutalossa. ( näin uutisoivat molemmat iltapäivälehdet sekä yle )
   Nakkila
   19
   3318
  3. Haluaisin tietää miten sulla menee

   Onko kaikki hyvin? Ja onko sulla yhtään ikävä mua? Itse haluaisin niin kovasti nähdä sut taas :(
   Ikävä
   92
   1424
  4. Totuus on että

   Se kaikki sattui ihan vit**ti koska mä tykkään susta todella paljon. Oikeesti tosi paljon. Menin ihan pois raiteilta enkä tajua tätä itekään. Oon mä j
   Ikävä
   42
   1353
  5. Natoon liittymisen hinta kova.

   Suomi joutuu luovuttamaan kurdeja Turkkiin, maksoiko Suomen Nato-jäsenyys monien kymmenien ihmisten vankeus ja kidutuskohtalon vai peräti kuoleman. ht
   Maailman menoa
   273
   1240
  6. Uskallatko paljastaa

   Kaivattusi nimikirjaimet ja sukupuoli? Minä aloitan, KA, nainen.
   Tunteet
   41
   1039
  7. Sofia kertoo et halusi luvan kokeiluihin seksin suhteen Lontoossa asuessaan..

   Katos nainen alkaa kertoa et seksikokeilut alkoi maistua, kun muutti Lontooseen.Marokkolainen räppäri ja tietenkin sekin on varsttu mies ja itse sen k
   Kotimaiset julkkisjuorut
   157
   1016
  8. Mikamika missä mika

   Polliisi etsii https://poliisi.fi/-/epailty-henkirikos-torniossa?utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
   Tornio ja Haaparanta
   7
   938
  9. Aiotko saattaa sen loppuun

   ..mikä on meillä pahasti kesken..ja milloin...en jaksa odottaa enää..
   Ikävä
   54
   875
  10. En halua satuttaa sinua

   Mutta tässä ei ole järkeä!..
   Ikävä
   39
   832
  Aihe