Mitä tapahtuu jos poistaa facebookista oman käyttäjä tilinsä? Häviiäkö kaikki kaverit ja tiedot, ja jos haluaa joskus vielä takasi liittyä, niin pitääkö lähtee ihan nollista? Eli pitää rekisteröityä uudestaan, pyytää kaverit takas, vai onko ne jo valmiiksi siellä, jos haluaa takaisin liittyä?
Sen takia kyselen tämmöistä, koska mm. olen huomannut semmoista, että omista kavereistani on hävinny silloin tällöin aina joku ja pari viikkoa eteenpäin, niin hän onkin palannut takaisin. Ei ole tullut kaveripyyntöä, vaan hän on tullut takaisin minun kavereihini, vaikka silloin viikko takaperin ei löytynyt koko tiliä facebookista mistään haulla, ja oli hävinnyt myös muiden kavereideni kavereista.
Mikä tämän selittää?
Sen takia kyselen tämmöistä, koska mm. olen huomannut semmoista, että omista kavereistani on hävinny silloin tällöin aina joku ja pari viikkoa eteenpäin, niin hän onkin palannut takaisin. Ei ole tullut kaveripyyntöä, vaan hän on tullut takaisin minun kavereihini, vaikka silloin viikko takaperin ei löytynyt koko tiliä facebookista mistään haulla, ja oli hävinnyt myös muiden kavereideni kavereista.
Mikä tämän selittää?
Vastaukset
Vanhimmat
Ei vielä vastauksia
Aloittaja odottaa vastauksia. Kerro oma näkemyksesi ensimmäisenä.