Marmariksen nahkaliikkeet

Takiton

Voitko suositella jotain? Mihin ei kannata mennä? Paljonko naisten nahkatakki maksaa? Maksuvälinevaihtoehdot? Uskaltaako maksaa Visalla?

7

2259

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Ansku

      Liikkeitä löytyy vaikka kuinka paljon ja hinnat ovat takeilla luokkaa noin alkaen 80€- ja siitä ylöspäin. paljon riippuu mitä nahkaa, mikä pituus ja uutta vai perinteistä mallia. Kannattaa kierrellä monissa ja tinkiä. Ostin viime syksynä kaksi nahkatakkia. Toinen 150€ ja toinen 250€. maksoin toisen euroilla ja toisen visalla. Molemmat ostin liikkeestä nimeltä SHOW LEATHER joka on keskustassa katetulla ostoskadulla eli basaarissa. kun kyselee kauppiailta liikkeen nimellä niin pitäisi löytyä. Takit ovat todella hyviä ja mallit erilaisia joten ei ihan heti samanlainen takki kävele vastaan. Samaan hintaa sai vielä hihojen lyhennykset, vetoketjun nappien tilalle ja povi taskun sekä kännykälle oman taskun.Jos käytte siellä niin kannattaa pyytää liikkeen johtaja Niyazi Karacan paikalle. Hän puhuu tosi hyvin myös suomea joka helpottaa asiointia mm.tinkimistä. Todella hyvää palvelua. Tuttavat ostivat myös takkeja samasta liikkeestä yht.9 ja kaikki ovat olleet tyytyväisiä.

      • Viivi

        Olen myös takkini ostanut samaisesta liikkeestä kuin Ansku ja maksanut visalla. Niaz on todella mukava ja suomalaisten ystävä. Ohitse et pääse etteikö hän sinua huomaa ja aina on kiva käydä kertomassa kuulumiset. Ja se on mukavaa että hän ei koskaan tyrkytä mitään vaan saat omaan tahtiin miettiä ostatko vai et.


    • BigAri

      Itse ostimme pari vuotta sitten nahkatakit ja maksoimme n.150€ kpl. Ostopaikka oli Metropol niminen liike, jonka pitäjät ovat sukua hotelli Metropolin Bekolle. Maksoimme Visalla ja kaikki sujui hyvin.

      • Joka kerta

        Moi !

        Joka reissulla Marmarikseen, olen ostanut jotain kyseisestä Show Leather liikkeestä. Kaikki ostamani takit ovat olleet tosi hyvälaatuisia !!! Ei ole tarvinnut kauppoja katua kotimaassa ! Ja se on siellä ihanaa, ettei todella tyrkytetä mitään ! Saa ihan rauhassa katsella ! Liike löytyy basaarista, kun tulet Atatürkin parsaalta päin, toinen katu vasemmalla, kävelet sitä kujaa seuraavaan risteykseen saakka. Liike siinä risteyksessä oikealla puolella. Suosittelen !


    • Tietämätön??

      Tietääkö kukaan tämän Niyazi Karacanin sähköpostiosoitetta tai puhelin numeroa. Olin marmariksessa elokuussa 2005, ostin itselleni nahkatakin ja kaksi muksujen takkia. Maksoin kaikki takit ja Niyazi lupasi lähettää ne suomeen 2 viikon kuluessa. Mutta eipä ole vieläkään kuulunut takkeja. Nyt toivonkin että joku ystävällinen katsoisi käyntikortistaan hänen osoitteen ja laittaisi sen tänne. Itselläkin oli käyntikortti, mutta takatulomatkalla lompakkoni varastettiin. Että näin. Kiitos jo etukäteen jollekkin ystävälliselle.

    • ikkrakuttek

      Vanha aihe ja voi olla että itsellä menee aiheen vierestäkin, mutta kirjoittelenpa silti.

      Suurimmalla osalla siis hyviä kokemuksia ko. herrasta ja liikkeestä, hienoa! :) Sen verran satun tätä Niyazia kuitenkin huonoksi onnekseni tuntemaan, etten missään tapauksessa halua vapaaehtoisesti olla tekemisissä hänen kanssaan. Toki ihmiset muuttuvat ym. p*skaa. Ja itse nahkatuotteethan joista keskustelussa oli alunperin kysymys, voivat ollakin todella laadukkaita ja hyviä kauppiaan ominaisuuksista huolimatta, sitä en kiellä. Toivottavasti teette hyviä löytöjä Show Leatherista. :)

      Muistuttaisinpa silti ihan vaan yleisesti, ketään syyllistämättä, ettei kaikki mikä kiiltää ole kultaa.. Kuten viimeisen kirjoittajan kokemuksestakin ilmeisesti voi päätellä? Kuten sanottu, mahtavaa jos nykyisin hän on mahtava suomalaisista tykkäävä herrasmies, mutta oman kokemukseni perusteella haluaisin kuitenkin kehottaa ihmisiä pitämään silmät auki. Kuten tietysti suurin osa ihmisistä tekeekin uusien ihmisten kanssa, uusissa tilanteissa, ulkomailla ollessaan jne. jne. :)

      Ja ei, en ole mikään katkera, mustasukkainen ex-tyttöystävä tms. En vain pidä epärehellisyydestä jne...

      • Anonyymi

        Varsinainen "kasanova" kyseinen nahkakauppias Niyazi Karacan. Hyvin on hallussa taito miten "asiakasta" huijataan. Nyt jo kuusikymppinen ,mutta onkohan vielä taito tallella.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      138
      3972
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      120
      1551
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1392
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1366
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1224
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1111
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1108
    8. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    9. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1066
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1018
    Aihe