PSN-tili

239812iouoi123eo1i

Onko Playstation Networkilla olemassa suomenkielistä tukea tai edes suomalaisia auttavaa tukea vaikkapa englanniksi? Networking sivuilta ei saa suoraan minkäänlaisia yhteystietoja ja pienen etsimisen jälkeenkin "käteen jäi" ainoastaan brittien verkkotuki. Britit ilmoittivat kohteliaasti, että eivät auta suomalaista, mutta kehottivat jatkamaan tuen etsimistä ja antoivat jopa etsiskelyn helpottamiseksi uuden osoitteen, joka ei johtanut minnekään. Loppujen lopuksi on melko mielenkiintoista, miten hankalaksi Playstation on tehnyt tuen pyytämisen. Mistähän mahtaa johtua moinen!?

11

1263

  Vastaukset

   • Laittamasi Ps3-tuki sivu on juurikin se, mitä itse tutkiskelin ja josta tietoa etsin, mutta en pysty sitä löytämään edelleenkään. Mistä sinä sait nuo tiedot? Ja kiitos vaivannäöstä!


   • 239812iouoi123eo1i kirjoitti:

    Laittamasi Ps3-tuki sivu on juurikin se, mitä itse tutkiskelin ja josta tietoa etsin, mutta en pysty sitä löytämään edelleenkään. Mistä sinä sait nuo tiedot? Ja kiitos vaivannäöstä!

    Joo, huonosti on ilmoiteltu PS3 omilla sivuilla kun ei vieläkään löydy. Aukioloaikakin on aika syvältä, kun tuen tarve on yleensä myöhemmin iltapäivällä/illalla sekä viikonloppuisin.


  • minula on nyt sellainen ongelma että kun ostin 20e psn rahakortin ja kun yritän lunastaa sitä niin store valittaa etta an error has occured! sitten ennen sitä se valitti että "this maybe no longer valid" jos joku keksisi jotain apua !

  • Kyllä ne ihan Suomeksi auttoi minua ps3 store peliongelman toimimattomuudessa ja laittoivat sen kuntoon.
   Lähetin ilmoitsken tuonne Nordikin sivuilta sähköpostilla.

  • on kyllä ihan paska tuo psn-tuki. mulla käyttäjä on hakkeroitu. on sign in ID, eli sisäänkirjautumis sähköposti vaihdettu ilman että on mun sähköpostista kysytty lupaa. yritän apuva saaha tuelta, mutta sanovat että pitäs soittaa niiden tuen numeroon joka on 0942450803, mutta oon nytten kaks päivää klo 10-16 sinne soittanut parin minnuutin välein eikä siellä kukaan vastaa. pittääköhän sitä junalla lähtee helsinkiin ja tiiliskivi ikkunaan laittaa että ossaavat vastata.

   • Se on sitä suomalaista palvelua jolla tämä yhteiskunta pitäisi nostaa suosta ylös. Asiakaspalvelijoiden sijasta Suomesta löytyy kyllä vartijoita ja poliiseja pilvin pimein eli heti loppuu yksinäisyys jos heität sen tiiliskiven ikkunan läpi, pian on kaksi jääkaapin kokoista ukkoa taluttamassa sinua maijaan.


   • Saitko lopulta yhteyden sinne? Ja miten?


   • ONKS KUKAAN SAANU YHTEYTTÄ? SAMA ONGERLMA!


   • www.sony.fi Etsikää sieltä apu -osoitteita/tukea. Itse sain tuki kontaktin sieltä. Sekä AA-kerhosta :)


   • Mulla kans kävi nii et pelasin call of dutya adwanced warfarea ja sit se pomppas yhtä äkkiä 50 master prestige enkä ite pelannu sitä sinne. Sit vaihoin mun sähköpostin ja käyttäjänimen ja ku menin uudella konsolilla ja uusilla käytäjänimellä ja sähköpostilla nii edelleen oon 50 master prestigellä


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Loppu tulee

   https://www.iltalehti.fi/talous/a/de4f134c-da1b-45ba-88bd-47c1c70283ec Vihdoinkin Umpilla on tajuttu Jämsän heikon sijainnin merkitys bisnekselle. Vi
   Jämsä
   53
   1182
  2. Stefun sisko ja Sofia parhaat ystävät

   Stefun sisko laittanut ig storyyn videon Sofiasta sydämillä. Sofia laittoi ig storyynsa Stefun siskosta videota, Rapumestari ja pusuhymiö. Stefun sisk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   173
   1135