Nelu Dragomir

LasseHelsingistä

Kaksi tuntia kestäneestä raiskauksesta neljä vuotta vankeutta Nelu Dragomirille.

http://www.mtv3.fi/uutiset/rikos.shtml/arkistot/rikos/2010/04/1096074

Tuomio ihan ok, mutta jos on ulkomaalainen kärsiikö suomen vankilassa? Maksammeko hänelle päivärahaa ja vankilakulut? Nyt jo maksettavien korvausten (valtiokonttori) ja oikeudenkäyntikulujen lisäksi?

Uutisista löytyy samanniminen henkilö vuoden takaa, mahtaako olla sama mies? Romanialainen? Eikö olisi jo aiemmin pitänyt hoitaa maasta kun tuolloin jo osoittautunut yhteiskunnan riesaksi josta meidän ei kuulu pitää huolta. Toisinsanoen olemmeko taas antaneet lepsujen kukkahattujen hoivalla henkilön kotiutua niin että turhauduttuaan on alkanut rötöstelemään. Varmastikaan ei ollut tuo raiskaus ainoa rikos mihin 'sortunut'.
http://www.iltalehti.fi/helsinki/200902169095052_hi.shtml

Nyt ne hatut päistä ja kovat otteet käyttöön.

16

2143

Vastaukset

  • Onko tässä tapaus Shkupolli 2? Rikoksia, rikoksia ja vielä vähän rikoksia, missä karkotus? Kuka kantaa vastuun tästä, miksi tälläinen henkilö on Suomessa?


  • Varsinainen sankari tuntuu olevan. Näinhän se meillä suomessa menee että jos päätät olla välittämättä laista mitään niin sen jälkeen sinulle ei kukaan mahda mitään. Systeemimme on liian löysä. Suota kuokkimaan neljäksi vuodeksi. Mielellään karkotus päälle. Kuka nää otti tänne alunperin? Niiden pitäisi maksaa valtiolle jotain korvauksia.


 • Jos linkeistä löytyneissä uutisissa on sama mies, niin MITÄ HELVETTIÄ hän tekee vielä Suomessa? Jos hänet vielä majoitetaan suomalaiseen hotell...eikun vankilaan niin minä lopetan saman tien verorahojen tuottamisen tälle maalle.

  • kommenttia; mieshän majoitettiin ensimmäisen uutisen perusteella suomalaiseen hotelliin, tosin tilapäisesti..


  • ... kirjoitti:

   kommenttia; mieshän majoitettiin ensimmäisen uutisen perusteella suomalaiseen hotelliin, tosin tilapäisesti..

   Tarkoitin siis toisen uutisen mukaan, iltalehden.


 • Linkkien perusteella samanniminen/ -maalainen/ -ikäinen mies olisi siis tehtaillut rikoksia vuodesta 2000 lähtien, Suomessa vuosina 2007-09. Löytyy raiskausta, tyrmäystippaa, varkautta, murtoa, ryöstöä, vapaudenriistoa, tuhoamista.

  Miksi karkottamispäätöstä ei tullut heti vuonna 2007? Miksi hänet ylipäätään päästettiin maahan mikäli hän on syyllistynyt rikoksiin jo Italiassa?

  V: Suomessa on avoimien ovien politiikka. Tarkemmin sanottuna sisäänpäin on avoimet ovet ja ulospäin ei.

 • te olete kaikki rassisti. mahdollisuus sama romania irak ja muut kun suomilainen.
  hiljaa rasissisti suomi anna mahdollisuus muu kansa hyvä olla.
  jeesus huono allah hyvä!
  rassisti hiljaa!

  • Idioottirasistipaskan kirjoitus ihan selvästi. Paska yrittää provosoida, homohuora kun on. Eiköhän tässä aiheessa ole ihan tarpeeksi jo ilman että tarvii kayttää tätä tapausta rasismin oikeuttamiseen. Tuo raiskaaja olisi pitänyt alun perinkin karkoittaa ja laittaa leima ettei saa ikinä tulla suomeen. Rasistipaskan kirjoittaja voi kanssa painua siperiaan mistä sen suku on tullukki.


 • Siihen verrattuna, mitä yleensä raiskauksistaan annetaan, niin tuomio on pitkä. Mutta ei voi sanoa, että tuomio on ok! Suomen lainsäädäntö kun ei pidä raiskausta kovinkaan kummoisena rikoksena. Mistä tahansa talousrikoksesta saa enemmän.

  • Kyseinen somali on poistettava heti Somaliaan.


 • "Maksammeko hänelle päivärahaa ja vankilakulut? Nyt jo maksettavien korvausten (valtiokonttori) ja oikeudenkäyntikulujen lisäksi?"

  Tokko tuo niin vakavaa? Raha kiertää suomessa taholta toiselle, no problem. GDP kasvaa.

  Vain jos ko. rikollinen lähtee ulkomaille täältä anastetun tavaran myyntitulot mukanaan, on tilanne huono?

suomi24-logo

Osallistu keskusteluun

Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.