Kättäri vaiko naistenklinikka? :O

salamaj

Haluaisin kuulla teidän jo synnyttäneiden mielipidettä seuraavaan asiaan?
Saan siis syyskuussa esikoiseni ja olen tässä kovin miettinyt että kumpiko olisi parempi kättäri vai naistenklinikka??? olisiko teillä kokemuksia paikoista ja mielipiteitä heidän toiminnastaan?

Mukavia aurinkoisia päiviä:)

2

1155

  Vastaukset

  • Esikoisen synnytin kättärillä 05 ja 07 synnytin toisen lapseni naistenklinikalla. Ero näiden kahden paikan välillä on todella huima. En ole mikään valittaja tyyppi enkä vaadi mitään luksusta, mutta en ikimaailmassa synnyttäisi uudestaan kättärillä, en siis ikinä!
   Kättärillä minut jätettiin suhteellisen yksin kipuineen päivineen ja tiuskittiin jatkuvasti. Synnytykseni kesti melkein 20 tuntia ja minua ei noteerattu eikä kuunneltu. Välillä vain joku kävi ovenraossa katsomassa että olen hengissä. Itse synnytyksessä tehtiin virheitä roppakaupalla ja kaikenhuipuksi minua hoidettiiin toisen potilaan tiedoilla ja nyt edelleenkin minun tiedoissani lukee tämän toisen synnyttäjän tietoja jotka kuulemma pysyy ikuisesti, ainoastaan voi laittaa korjaukset perään. Kaikkea perusteltiin henkilöstä vajauksella ja kuinka oppilaita joudutaan käyttämään henk.kuntana.
   Naistenklinikka oli luonnollinen valinta kaiken tämän jälkeen. Siellä kipuni huomioitiin kokoaikaisesti ja tunsin oloni turvalliseksi. Synnytyskokemus oli mukava. Kaikki oli naistenklinikalla 10 pisteen arvoista. Toisekseen onhan se tosiasia että meilahden alueella kun synnytät on apu vieressä jos jotakin kamalaa tapahtuisi synnytyksessä. Maan ja jopa maailman huippulääkärit ja kirurgit ovat kaikki seinän takana joten onhan naistenklinikka ehdottomasti oikea valinta!!

  • Minä taas puollan Kättäriä. Iso laitos, mutta kaukana laitosmaisuudesta. Ihana paikka. Vaikka synnytys meni aika dramaattisesti, homma toimi kuin ajatus ja huoli ei ehtinyt tulla lainkaan. Samoin tiedotus sukulaisille pelasi todella hyvin, kun iskä oli tietty huolissaan minun puolestani, kun olin joutunut leikkuriin vauvan jo synnyttyä.

   Naistenklinikalla synnyttänyt ystäväni joutui kärvistelemään kahden ensimmäisen kanssa ensin toista vuorokautta kivuissa, ennen kuin päätettiin leikata. Kolmas onneksi leikattiin sitten suoraan.

   Kaksi nuorimmaista olen sitten synnyttänyt pienessä sairaalassa. Uskon, että pieni yksikkö pesee kaikesta huolimatta nämä suuret laitokset.

   Jos synnytys sujuu normaalisti, eikö se ole oikeastaan sama missä synnytät? Syyskuussa mietit jo varmaan, että ihan sama, kunhan tulisi ulos ;) . H-hetkellä saatat ajatella suunnitelmista huolimatta, että lähimpään paikkaan vaan, nyt on kiire.

   Onnellista vauvan odotusta sinulle!

  SEISKA.FI

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   523
   3928
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   137
   2577
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   346
   1641