Parinvaihto mökillä

Jussipussi1000

Olin tuntenut Laurin ja Outin jo vanhasta kesätyöpaikastani lähtien. Heidän suhteensa myrskysi tuolloin aallonharjalta aallon pohjalle, mutta sittemmin meno tyyntyi avioliiton ja lasten myötä. Tapasin vaimoni Saran vasta paljon myöhemmin, mutta vietimme silti häitämme Larin ja Outin kanssa peräkkäisinä vuosina. Perheidemme lapset ovat lähes saman ikäiset, joten tuttavuutemme on syventynyt vuosi vuodelta tiiviimmäksi.

Kokoonnumme muutaman kerran vuodessa ja vietämme lapsiperheille tyypillistä viikonloppua jommankumman kotona. Viime vuosina lasten mentyä nukkumaan olemme yleensä ottaneet hieman olutta ja viiniä ja jutustaneet kaikkea maan ja taivaan väliltä. Molemmilla pariskunnilla oli selkeästi noussut tarve elää myös vanhaakin elämää, välittämättä hetkeen lapsista.

Saran ja minun osalta seksi oli jäänyt todella vähäiseksi verrattuna alkuvuosien innostukseen. Eräs keskeinen asia seksileikeissämme oli kuitenkin säilynyt vuosien ajan. Puhuimme yleensä sekstatessa kolmansista pyöristä, ryhmäseksistä ja parinvaihdosta. Olin joskus ottanut asian puheeksi ilman hetkellistä kiihotustilaakin, mutta Sara oli yleensä kuitannut sen olevan hänelle vain fantasiaa. En ole viime vuosina kehdannut enää ehdottaa fantasian mahdollista toteuttamista ja olen jatkanut leikkejämme vain Saran aloitteesta.

Parinvaihto olisi ollut mielestäni mieluisin vaihtoehdoista, mutta sen toteuttaminen olisi ollut melko vaikeaa. Jos kaveripiiristä olisi pitänyt valita sopivimmat ehdokkaat, Lauri ja Outi olisivat olleet ehdottomasti ykkösiä. Tiesin heidän olleen ainakin ennen lasten saantia melko aktiivisia seksin harrastajia ja Outi oli mielestäni edelleenkin todella hot. Opiskeluaikoina, ennen Saran tapaamista, olin joskus jopa toivonut heidän eroavan, jotta pääsisin vokottelemaan häntä luvallisesti. Ajatukseni jäivät ainoastaan omikseni, koska tilanne ei missään vaiheessa ollut mahdollistanut asian puheeksi ottamista ilman epäonnistumisen ja välirikkojen vaaraa.

Laurilla ja Outilla alkoi kymmenvuotishääpäivä lähestymään ja Sara kyseli joskus illanvieton yhteydessä heidän aikomuksistaan juhlistaa tapausta. Lasten vuoksi he eivät aikoneet matkustaa ulkomaille. Mukavuudenhaluiset isovanhemmat kestivät lasten kanssa korkeintaan normiviikonlopun ajan. Keskustelu eteni ajatukseen tasokkaammasta vuokramökistä ja romanttisesta viikonlopusta. Keskustelun rönsyillessä iltaa myöten olimme yhdessä tarkastamassa heille vaihtoehtoja netistä. Vaihtoehtoja selatessa tuli vastaan saman vuokranantajan kaksi mökkiä lähekkäin toisiaan, samassa niemessä. Hetken päästä olimme Saran kanssa tekemässä varausta samalle viikonlopulle. Järjestelyä perusteltiin sillä, että molemmille pariskunnille jäisi aikaa kahdenkeskiseenkin yhdessäoloon. Tässä vaiheessa ainakaan minulla ei ollut mielessä mitään taka-ajatuksia, tuskin muillakaan.

Viikonloppu saapui vihdoin. Lapset oli saatettu mummuloihin, ostokset tehty ruoka- ja juomakaupoissa. Saavuimme mökeillemme tunnin sisällä toisistamme ja asetuimme tahoillamme taloksi. Meidän mökki oli nykyaikaisesti varusteltu, jopa talvikäyttöön soveltuva ja erittäin kauniilla paikalla. Laurin ja Outin mökki oli kapeahkon niemen toisella puolella ja välillä oli jonkinlainen polkukin. Yksien oluiden jälkeen otimme hieman tarvikkeita ja suuntasimme naapureillemme iltaa viettämään. Ilta meni vaihteeksi todella vaivattomasti lasten kaitsemisen puuttuessa kuvioista. Teimme pitkin iltaa shotteja ja naukkailimme olutta ja viiniä grillauksen ja saunomisen lomassa lievä humala päällä koko ajan. Pelasimme illan mittaan useamman kierroksen trivialia. Pelasimme joukkuepelinä, jotta saisimme tasaväkisemmän pelin ja ei menisi koko iltaa. Satuimme istumaan joukkueita valitessa Outin kanssa samalla puolella pöytää, joten sovimme leikkimielisesti hetkellisestä ’parinvaihdosta’. Täydensimme tietoudellamme melko hyvin toisiamme, joten järjestely oli varsin onnistunut. Samaa parinvaihtovitsiä käytettiin illan jokaisessa pelissä ja siihen alkoi jo tottua. Aloimme tehdä leikkisästi uutta jakoa myös lapsistamme, josta tuli useitakin kombinaatiovaihtoehtoja.

55

99058

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Jussipussi1000

   Työpäivä, ajomatka ja alkoholi alkoi väsyttämään meistä useimpia, joten päätimme jatkaa asiaa huomenna. Lauri murjaisi vitsin, että josko heidän olisi lähdettävä Saran kanssa omalle mökilleen ja jätettävä minut ja Outi tänne rauhaan. Kaikki elivät samaa vitsiä edelleen. Olin heti juonessa mukana ja saattamassa heitä ulko-ovelle. Outi kiitteli teennäisesti illasta ja lupasi soitella huomisen aikatauluista. Sara tarttui Lauria käsipuolesta ja oli taluttavinaan humalaista ukkoaan kotia kohti. Kaikki tapahtui lähes peräkkäisessä järjestyksessä ilman sen suurempaa epäröintiä ja tilanne pysähtyi äkisti. Kukaan ei ollut laittanut vastaan tai pyrkinyt vähättelemään vitsiä. Aivan kuin kaikki olisivat halunneet tilanteen jatkuvan näin. Tuli hetken hiljaisuus ja kukaan ei keksinyt sopivaa sanottavaa. Itseäni oli juuri alkanut kiihottamaan ajatus parinvaihdosta viikonlopun ajaksi, mutta en kehdannut sanoa asiasta mitään, ainakaan aluksi. Kaikki vilkuilivat toisiaan vuorotellen pitkien sekuntien ajan.

   ”No kyllä mulle sopii, jos muillekin”, Lauri rikkoi hiljaisuuden. Hän oli ehkä eniten humalassa ja tuntui siltä, että hän kokeili kepillä jäätä.

   Kukaan muu ei sanonut vielä sanaakaan. Halusin Saran suostuvan ennen minua, mutta pelkäsin hänen kuittaavan ajatuksen pelkkänä vitsinä. Sara vilkaisi vuorotellen minua ja Outia.

   ”Oikeesti? Sopiiko tää kaikille?”, Sara sanoi lopulta hämmästyneenä.

   Olin tyrmistynyt. Sara olisi valmis parinvaihtoon vanhan kaverini kanssa! En ollut huomannut heidän välillään mitään jännitystä näiden vuosien, enkä etenkään tämän illan aikana. Mielessäni myllersi. Pitäisikö minun olla mustasukkainen? Olinko mustasukkainen? Kiihottaako ajatus Outista minua niin paljon, että mustasukkaisuus peittyy?

   ”No mikä ettei, kyllä mulle ainakin sopii, jos Outillekin ja teille”, vastasin.

   Outi katsoi minua hymyillen leveää hymyään, joka tarkoitti hänen tapauksessa, joko iloa tai vaivautuneisuutta.

   ”Kai sua voisi viikonlopun verran kestää…mitä kaikkea vaihtoon saa sitten sisällyttää?”, Outi kysyi edelleen leikkisällä sävyllä. Hän piti ilmeisesti edelleen takaporttia vitsiin kääntämisestä avoinna.

   ”No mitä nyt parinvaihtoon yleensä kuuluu”, Sara paukautti heti enempiä miettimättä.

   Yhtäkkiä Laurille ja Saralle tuli kiire poistua paikalta ja me Outin kanssa joudutimme heidän lähtöään tuomalla heille kännykät, jäljelle jääneitä juotavia ja muita tarvikkeita. Jälkikäteen ajateltuna kaikki ilmeisesti halusivat syntyneiden uusien parien eroavan toisistaan, jotta kukaan ei ehtisi tulla katumapäälle.

   Ulko-ovi kolahti ja jäin seuraamaan Laurin ja Saran kulkua pihapiirin läpi. Halusin nähdä, kuinka kauan Lauri pitäisi kättään Saran pyllyn päällä. Hän irrotti lopulta kätensä ja mustasukkaisuuden häivähdys haihtui mielestäni.

   Outi oli seurannut samaa asiaa vieressäni. Havahduimme hiljaisuuteen ja katsoimme toisiamme välillämme ehkä metrin verran tyhjää tilaa.

   ”No?”, aloitin kokeillakseni kepillä jäätä ja rikkoakseni vaivautuneen hiljaisuuden.

   Outi hymyili jälleen, tällä kertaa ilmeisesti vaivautuneesti. ”No?”.

   ”Tuli vähän yllättäen…”, sanoin ja mietin samalla tilannetta etsien luontevaa lähestymistapaa. Homma ei näköjään menisi niin kuin pornoelokuvissa: vaatteet pois ja naimaan. Jotenkin alkoi hetken verran kaduttamaan koko soppa.

   ”On kai tässä aikaa. Mua ei ainakaan nukuta enää.” Outi jatkoi yrittäen hänkin kiemurrella tilanteessa eteenpäin.

   Otimme lasit viiniä ja siirryimme sohvalle. Muutaman minuutin päästä Outi olikin jo kainalossani ja keskustelimme vapautuneemmin.

   ”Oliko tää susta huono idea?”, hän kysyi.

   ”No ei. Oletko sä mustasukkainen Laurista?”, kysyin.

   ”En mielestäni. Oletko sä Sarasta?”

   ”Tämä käy mulle hyvin, jos kaikille muillekin osapuolille.”, vastasin.

   Outi piti pienen tauon. ”Sä et itse asiassa vastannut äskeiseen kysymykseen?”

   ”En ole. Voisin olla joillekin, mutta en Laurille”, tein mielessäni samalla aidon päätöksen.

   ”No mikä tässä meitä pidättelee?”, Outi kysyi, ”Haluatko sä mua?”

   ”Totta kai haluan. Sä olet mun ykkösehdokas parinvaihtokumppani”, sanoin taas hieman leikilläni.

   Outi läppäisi hyväntahtoisesti olkapäähäni. ”Laitetaanko sauna päälle, niin päästään tästä kipsistä?”

   Mökissä sijaitseva pieni sähkösauna napsautettiin päälle, koska en viitsinyt sytyttää rantasaunaa uudelleen ja päädyimme jälleen keittiöön katselemaan toisiamme pöydän kahta puolta.

   • Jussipussi1000

    ”Mua vähän ujostuttaa…”, Outi aloitti.

    ”Mikä? Saunako?”, kysyin.

    ”Kroppa ei ole ihan niin kuin parikymppisellä”, Outi sanoi surkutellen tilaansa leikillisesti liioitellen.

    ”Kukapa tässä olisi enää nuori. Mä en silti usko, että sulla on mitään hävettävää. Ainakaan mitä päälle päin näkyisi”, sanoin yrittäen rohkaista Outia.

    ”Oletko sä sitten salaa seurannut mua? Mä luulin, että sä olet enemmän tissimiehiä. Ainakin mitä Sarasta voisi päätellä.”

    ”Kuule kaikki käy, mitä tulee kauniisiin naisiin ja seksiin. Sun pylly ei ole muuten yhtään hullumpi. Tuot sen aika hyvin esille ja syystäkin.” Tämä tehosi Outiin ja homma alkoi vapautumaan. Tottahan minä puhuin. Outin persettä kelpasi katsella ja olin katsellutkin kaikki nämä vuodet. Etenkin viimeiset vuodet häntä oli kaunis katsella, koska ikä ei näyttänyt tehoavan hänen pyllyynsä lainkaan. Aikuinen nainen, joka pystyy käyttämään tiukkoja farkkuja on Suomessa harvinaisuus.

    Vertailimme toistemme seksielämiä. Outi ja Lauri olivat kuulemani perusteella leikkisämpiä kuin me Saran kanssa. Olisin itsekin joskus kiinnostunut roolileikeistä ja seksipeleistä, mutta Saran kanssa olemme päätyneet yleensä aina lyhyeen esileikkiin ja rajuun seksiin. Outi ehdottikin, että voitaisiin kokeilla pitkä esileikkiä ja rajua seksiä. Hänellä olisi kiinnostusta joskus jälkimmäiseenkin. Tilanne alkoi tuntua ihanan epätodennäköiseltä, Outi puhui oikeasti tulevasta seksistä kanssani.

    Minulla seisoi jo pukuhuoneeseen mentäessä. Outi valitteli etukäteen, että nyt ei olisi enää peruuttamisen mahdollisuutta ja näkisi kohta mihin olen ryhtynyt. En pitänyt varoituksia juuri minään, koska olin keskittynyt edessä keinuvaan perseeseen ja tiesin että tästä tulisi kivaa.

    Ahtauduimme pukkariin ja Outi pyysi avaamaan mekkonsa vetoketjun selin kääntyneenä. En voinut vastustaa kiusausta hänen nostaessaan hiuksiaan kaksin käsin ja tartuin takaa päin rinnoista avokämmenilläni. Outi huokaisi ja painoi pyllyään housuissa seisovaa kyrpääni vasten. Hänen kuppikokonsa oli ehkä C, eli pari kokoa pienempi kuin Saralla.

    ”Noo, mentäiskö jo löylyyn?”, Outi pyysi lopulta kujeilevalla äänellä.

    Avasin vetoketjun ja riisuimme kesämekon yhdessä. Alla hänellä oli lumivalkoiset push-up-rintaliivit ja samanväriset hipsterit. Hän sanoi pesevänsä ensin meikit pois ja tulevansa kohta saunaan. Riisuin paitani, farkkuni ja bokserini nopeasti, koska yksinkertaisesti panetti aivan hirvittävästi. Outi selkeästi odotti viimeisen vaatekappaleeni riisumista ja en pystynyt oikein peittelemäänkään juhlakunnossa odottavaa kyrpääni.

    ”Lauri kertoi sulla olevan isomman kuin sillä ja oli näköjään siinä oikeassa”, Outi sanoi ottaen hellästi kiinni kullistani.

    ”Oletteko te puhuneet mun vehkeestä? Missä yhteydessä?”, kysyin.

    ”Lauri taitaa olla aika lailla Saran tissien perään ja halusin vastavuoroisesti tietää sun varustuksesta”, Outi tunnusti.

    ”Oliko tämä järjestely teille sattuma ollenkaan?”, kysyin.

    ”Ollaan me puhuttu tästä aika useinkin, mutta yllättäen tämä tuli”.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Mua vähän ujostuttaa…”, Outi aloitti.

    ”Mikä? Saunako?”, kysyin.

    ”Kroppa ei ole ihan niin kuin parikymppisellä”, Outi sanoi surkutellen tilaansa leikillisesti liioitellen.

    ”Kukapa tässä olisi enää nuori. Mä en silti usko, että sulla on mitään hävettävää. Ainakaan mitä päälle päin näkyisi”, sanoin yrittäen rohkaista Outia.

    ”Oletko sä sitten salaa seurannut mua? Mä luulin, että sä olet enemmän tissimiehiä. Ainakin mitä Sarasta voisi päätellä.”

    ”Kuule kaikki käy, mitä tulee kauniisiin naisiin ja seksiin. Sun pylly ei ole muuten yhtään hullumpi. Tuot sen aika hyvin esille ja syystäkin.” Tämä tehosi Outiin ja homma alkoi vapautumaan. Tottahan minä puhuin. Outin persettä kelpasi katsella ja olin katsellutkin kaikki nämä vuodet. Etenkin viimeiset vuodet häntä oli kaunis katsella, koska ikä ei näyttänyt tehoavan hänen pyllyynsä lainkaan. Aikuinen nainen, joka pystyy käyttämään tiukkoja farkkuja on Suomessa harvinaisuus.

    Vertailimme toistemme seksielämiä. Outi ja Lauri olivat kuulemani perusteella leikkisämpiä kuin me Saran kanssa. Olisin itsekin joskus kiinnostunut roolileikeistä ja seksipeleistä, mutta Saran kanssa olemme päätyneet yleensä aina lyhyeen esileikkiin ja rajuun seksiin. Outi ehdottikin, että voitaisiin kokeilla pitkä esileikkiä ja rajua seksiä. Hänellä olisi kiinnostusta joskus jälkimmäiseenkin. Tilanne alkoi tuntua ihanan epätodennäköiseltä, Outi puhui oikeasti tulevasta seksistä kanssani.

    Minulla seisoi jo pukuhuoneeseen mentäessä. Outi valitteli etukäteen, että nyt ei olisi enää peruuttamisen mahdollisuutta ja näkisi kohta mihin olen ryhtynyt. En pitänyt varoituksia juuri minään, koska olin keskittynyt edessä keinuvaan perseeseen ja tiesin että tästä tulisi kivaa.

    Ahtauduimme pukkariin ja Outi pyysi avaamaan mekkonsa vetoketjun selin kääntyneenä. En voinut vastustaa kiusausta hänen nostaessaan hiuksiaan kaksin käsin ja tartuin takaa päin rinnoista avokämmenilläni. Outi huokaisi ja painoi pyllyään housuissa seisovaa kyrpääni vasten. Hänen kuppikokonsa oli ehkä C, eli pari kokoa pienempi kuin Saralla.

    ”Noo, mentäiskö jo löylyyn?”, Outi pyysi lopulta kujeilevalla äänellä.

    Avasin vetoketjun ja riisuimme kesämekon yhdessä. Alla hänellä oli lumivalkoiset push-up-rintaliivit ja samanväriset hipsterit. Hän sanoi pesevänsä ensin meikit pois ja tulevansa kohta saunaan. Riisuin paitani, farkkuni ja bokserini nopeasti, koska yksinkertaisesti panetti aivan hirvittävästi. Outi selkeästi odotti viimeisen vaatekappaleeni riisumista ja en pystynyt oikein peittelemäänkään juhlakunnossa odottavaa kyrpääni.

    ”Lauri kertoi sulla olevan isomman kuin sillä ja oli näköjään siinä oikeassa”, Outi sanoi ottaen hellästi kiinni kullistani.

    ”Oletteko te puhuneet mun vehkeestä? Missä yhteydessä?”, kysyin.

    ”Lauri taitaa olla aika lailla Saran tissien perään ja halusin vastavuoroisesti tietää sun varustuksesta”, Outi tunnusti.

    ”Oliko tämä järjestely teille sattuma ollenkaan?”, kysyin.

    ”Ollaan me puhuttu tästä aika useinkin, mutta yllättäen tämä tuli”.

    Siirryin saunaan odottelemaan ja jätin pukuhuoneen oven tarkoituksella auki, jotta voisin seurata Outin riisuutumista lasioven läpi lauteilta. Lopulta hän pujotti pikkuhousunsa jalastaan sievästi pyllistäen ja taisi sitten hieman filmata rintaliivien riisumisessa huomatessaan minun seuraavan silmä ja muna kovana saunasta. Rinnat riippuivat hieman, kuten imettäneillä naisilla usein tapahtuukin. Rintojen muoto ja naisen muu olemus ovat kuitenkin olleet minulle oleellisempi asia seksikkyyttä arvioidessa.

    Otimme kunnon löylyt ja sen enempää sopimatta siirryimme pesemään toisiamme. Tiettyjä paikkoja tuli pestyä jopa tarpeettoman monesti ja toistimme asiaa leikkisästi riittävän monta kertaa. Nojasimme vuorotellen otsa ja kädet seinää vasten ja jalat harallaan. Outin kädet rintakehälläni hapuilemassa hitaasti kohti lantiotani tuntuivat joka kerta mukavammalta. Vastaavasti Outi huohotti joka kerta syvempään ja syvempään, kun pesin rinnat, pakarat ja häpyhuulet. Olimme jo lähdössä kuivaamaan toisiamme, kun otin hetken mielijohteesta Outin lantiosta kiinni ja painoin pyllyn kyrpääni vasten. Outi huokaisi syvään ja pysähtyi.

    ”Kokeillaanko tässä eka kerta, jooko?”, hän kysyi.

    En vastannut vaan painoin hänet kontalleen penkkiä vasten. ”Eka kerta” kuulosti mukavalta. Montakohan kertaa jaksaisin?

    Työnsin kyrvän Outin liukkaaseen pilluun kerralla pohjaan asti. Seurannut ulvahdus säikäytti aluksi kaikuessaan pienessä kylppärissä.

    ”Jatka jatka! Anna sitä munaa!”, Outi huusi.

    Tyrkin kovempaa ja kovempaa ja penkki alkoi hypähdellä karkuun laattalattialla. Kourin Outin rintoja ja upotin munani kerta toisensa jälkeen hänen lantioonsa. Tunsin laukeavani aivan liian aikaisin ja vedin spermaa sylkevän kyrvän nopeasti ulos. Siirryimme uudelleen pesulle ja sen jälkeen jälkilöylyihin lauteille.

    ”Sori, taisin tulla liian aikaisin niin kuin teini-ikäinen”, pahoittelin.

    ”Ei se mitään. Tuntui silti tosi mahtavalta. Meinasi mennä polvet ruvelle tossa kovalla lattialla”, Outi lohdutti.

    Siirryimme saunan jälkeen jäähdyttelemään oluille. Kietaisin pelkän pyyhkeen ympärilleni ja Outi oli varannut itselleen froteekylpytakin.

    ”Kiihotti ihan hirveästi toi äskeinen…”, Outi mietiskeli.

    ”Ei kai se jäänyt ainoaksi kerraksi?”

    ”Ei todellakaan jos se minusta on kiinni”, Outi vastasi ja katsoi samalla mahdollista kohoumaa pyyheliinassani. Sitä ei vielä ollut näin lyhyen ajan jälkeen laukeamisestani. ”Odotas vähän, mä olin varannut iltaa varten jotain kivaa päällepantavaa, josko se auttaisi sua taas uuteen nousuun”.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Siirryin saunaan odottelemaan ja jätin pukuhuoneen oven tarkoituksella auki, jotta voisin seurata Outin riisuutumista lasioven läpi lauteilta. Lopulta hän pujotti pikkuhousunsa jalastaan sievästi pyllistäen ja taisi sitten hieman filmata rintaliivien riisumisessa huomatessaan minun seuraavan silmä ja muna kovana saunasta. Rinnat riippuivat hieman, kuten imettäneillä naisilla usein tapahtuukin. Rintojen muoto ja naisen muu olemus ovat kuitenkin olleet minulle oleellisempi asia seksikkyyttä arvioidessa.

    Otimme kunnon löylyt ja sen enempää sopimatta siirryimme pesemään toisiamme. Tiettyjä paikkoja tuli pestyä jopa tarpeettoman monesti ja toistimme asiaa leikkisästi riittävän monta kertaa. Nojasimme vuorotellen otsa ja kädet seinää vasten ja jalat harallaan. Outin kädet rintakehälläni hapuilemassa hitaasti kohti lantiotani tuntuivat joka kerta mukavammalta. Vastaavasti Outi huohotti joka kerta syvempään ja syvempään, kun pesin rinnat, pakarat ja häpyhuulet. Olimme jo lähdössä kuivaamaan toisiamme, kun otin hetken mielijohteesta Outin lantiosta kiinni ja painoin pyllyn kyrpääni vasten. Outi huokaisi syvään ja pysähtyi.

    ”Kokeillaanko tässä eka kerta, jooko?”, hän kysyi.

    En vastannut vaan painoin hänet kontalleen penkkiä vasten. ”Eka kerta” kuulosti mukavalta. Montakohan kertaa jaksaisin?

    Työnsin kyrvän Outin liukkaaseen pilluun kerralla pohjaan asti. Seurannut ulvahdus säikäytti aluksi kaikuessaan pienessä kylppärissä.

    ”Jatka jatka! Anna sitä munaa!”, Outi huusi.

    Tyrkin kovempaa ja kovempaa ja penkki alkoi hypähdellä karkuun laattalattialla. Kourin Outin rintoja ja upotin munani kerta toisensa jälkeen hänen lantioonsa. Tunsin laukeavani aivan liian aikaisin ja vedin spermaa sylkevän kyrvän nopeasti ulos. Siirryimme uudelleen pesulle ja sen jälkeen jälkilöylyihin lauteille.

    ”Sori, taisin tulla liian aikaisin niin kuin teini-ikäinen”, pahoittelin.

    ”Ei se mitään. Tuntui silti tosi mahtavalta. Meinasi mennä polvet ruvelle tossa kovalla lattialla”, Outi lohdutti.

    Siirryimme saunan jälkeen jäähdyttelemään oluille. Kietaisin pelkän pyyhkeen ympärilleni ja Outi oli varannut itselleen froteekylpytakin.

    ”Kiihotti ihan hirveästi toi äskeinen…”, Outi mietiskeli.

    ”Ei kai se jäänyt ainoaksi kerraksi?”

    ”Ei todellakaan jos se minusta on kiinni”, Outi vastasi ja katsoi samalla mahdollista kohoumaa pyyheliinassani. Sitä ei vielä ollut näin lyhyen ajan jälkeen laukeamisestani. ”Odotas vähän, mä olin varannut iltaa varten jotain kivaa päällepantavaa, josko se auttaisi sua taas uuteen nousuun”.

    Makkarista kuului jonkin aikaa laukkujen vetskareiden ääniä, epämääräistä kahinaa ja kuminauhojen läiskettä ihoa vasten. Pukeutuminen kesti yllättävän pitkään.

    ”Hei oota vielä vähän, nää on ihan uudet ja säätämättä”, kuului makuuhuoneesta. Mihinkäs minä tästä lähtisin. Kyrpä alkoi jäykistyä ajatuksesta kunnon panosta lakanoilla. Hetken päästä hän tuli kylpytakissaan hakemaan minua makuuhuoneeseen. Huomasin hänellä olevan ainakin mustat nylonsukat varvasvahvikkeilla.

    Kun pääsimme makuuhuoneeseen, minulta revittiin kylpypyyhe ja sain lempeän tönäisyn parisängylle selälleen.

    ”Saisko sulta ottaa suihin?”, kuulin ja samassa hän polvistui jalkojeni väliin ja kumartui tavoittelemaan huulillaan kyrpääni. Outi oli aivan loistava suihinottaja. Pakko sanoa, että voitti lajissa Sarankin. Hän aloitti suukottelemalla vähitellen koko kullini pituudelta ja siirtyi sitten liu’uttamaan huuliaan poikkihuilumenetelmällä frenulumiani hyväillen.

    ”Mä olen jo saanut kerran, eikö olis jo sunkin vuoro?”, ehdotin.

    ”Mitä sulla olisi mielessä?”, Outi sanoi lopettaessaan suihinoton kunnon maiskautukseen.

    ”Mistä sä tykkäisit eniten?”, kysyin toivoen saavani tarkat ohjeet.

    ”Sun täytyy varmaan keksiä itse”, sain vastaukseksi.

    Nousin istumaan ja nostin lattialla polvillaan olevan Outin eteeni seisomaan. Muistin hänen halunneen pitkää esileikkiä ja rajua seksiä. No sitähän hän tulisi saamaan. Avasin hänen kylpytakkinsa vyön ja raotin liepeitä hiljalleen. Ensimmäinen mielikuvani näkemästäni oli Outin paljaat nännit pilkistämässä matalien, avonaisten rintaliivien yli. Materiaali oli jotain satiinin tapaista, kirkkaan punaista ja mustaa. Nännit nöpöttivät kireälle puristetuissa rinnoissa.

    ”Wau…”, sain sanottua.

    Hänellä oli myös sukkia kannattelemassa ilmeisesti samaa sarjaa oleva sukkanauhavyö. Sara käytti korkeintaan stay-uppeja ja en ollut vielä törmännyt kenelläkään aikaisemmista naisistani tällaiseen. No, makuasioista ei pitäisi kiistellä. Sara ei pitänyt sukkanauhaliiveistä, minä taas kävin mielessäni korkeilla kierroksilla aina nähdessäni sellaiset televisiossa, lehdissä tai pornoelokuvissa. Ohjasin häntä hiljalleen edessäni kääntymään ympäri. Sukat olivat pitsireunaiset ja huomasin nyt niiden olevan saumalliset. Hän oli pukenut sukkanauhojen päälle kauniit stringit, joiden kolmiomainen takakappale teki Outin pakaroista entistä pyöreämmän näköiset. Suutelin pakaroita hitaasti ja huomasin Outin menevän kananlihalle ja värähtävän. Käänsin hänet uudelleen ympäri ja hiplasin hänen lantiotaan kuin pikkupoika lahjapakettia.

    ”Tosi kaunis setti, mistä näitä saa?”, kysyin lopulta.

    ”Lauri tilasi ne netistä, en muista firmaa. Tykkäätkö oikeasti?”, Outi kysyi lähinnä retorisesti.

    ”Mä olen etsiskellyt Saralla jotain tällaisia, mutta ei ole yleensä sopivia kokoja”.

    Ohjasin Outin parisängylle selälleen. Pääty oli korkea metallipinnoilla varustettu, joka toi mieleen heti eroottisten kertomusten klisheet. Outi otti heti pinnoista kiinni ja aloin hyväilemään hänen paljaita rintojaan.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Makkarista kuului jonkin aikaa laukkujen vetskareiden ääniä, epämääräistä kahinaa ja kuminauhojen läiskettä ihoa vasten. Pukeutuminen kesti yllättävän pitkään.

    ”Hei oota vielä vähän, nää on ihan uudet ja säätämättä”, kuului makuuhuoneesta. Mihinkäs minä tästä lähtisin. Kyrpä alkoi jäykistyä ajatuksesta kunnon panosta lakanoilla. Hetken päästä hän tuli kylpytakissaan hakemaan minua makuuhuoneeseen. Huomasin hänellä olevan ainakin mustat nylonsukat varvasvahvikkeilla.

    Kun pääsimme makuuhuoneeseen, minulta revittiin kylpypyyhe ja sain lempeän tönäisyn parisängylle selälleen.

    ”Saisko sulta ottaa suihin?”, kuulin ja samassa hän polvistui jalkojeni väliin ja kumartui tavoittelemaan huulillaan kyrpääni. Outi oli aivan loistava suihinottaja. Pakko sanoa, että voitti lajissa Sarankin. Hän aloitti suukottelemalla vähitellen koko kullini pituudelta ja siirtyi sitten liu’uttamaan huuliaan poikkihuilumenetelmällä frenulumiani hyväillen.

    ”Mä olen jo saanut kerran, eikö olis jo sunkin vuoro?”, ehdotin.

    ”Mitä sulla olisi mielessä?”, Outi sanoi lopettaessaan suihinoton kunnon maiskautukseen.

    ”Mistä sä tykkäisit eniten?”, kysyin toivoen saavani tarkat ohjeet.

    ”Sun täytyy varmaan keksiä itse”, sain vastaukseksi.

    Nousin istumaan ja nostin lattialla polvillaan olevan Outin eteeni seisomaan. Muistin hänen halunneen pitkää esileikkiä ja rajua seksiä. No sitähän hän tulisi saamaan. Avasin hänen kylpytakkinsa vyön ja raotin liepeitä hiljalleen. Ensimmäinen mielikuvani näkemästäni oli Outin paljaat nännit pilkistämässä matalien, avonaisten rintaliivien yli. Materiaali oli jotain satiinin tapaista, kirkkaan punaista ja mustaa. Nännit nöpöttivät kireälle puristetuissa rinnoissa.

    ”Wau…”, sain sanottua.

    Hänellä oli myös sukkia kannattelemassa ilmeisesti samaa sarjaa oleva sukkanauhavyö. Sara käytti korkeintaan stay-uppeja ja en ollut vielä törmännyt kenelläkään aikaisemmista naisistani tällaiseen. No, makuasioista ei pitäisi kiistellä. Sara ei pitänyt sukkanauhaliiveistä, minä taas kävin mielessäni korkeilla kierroksilla aina nähdessäni sellaiset televisiossa, lehdissä tai pornoelokuvissa. Ohjasin häntä hiljalleen edessäni kääntymään ympäri. Sukat olivat pitsireunaiset ja huomasin nyt niiden olevan saumalliset. Hän oli pukenut sukkanauhojen päälle kauniit stringit, joiden kolmiomainen takakappale teki Outin pakaroista entistä pyöreämmän näköiset. Suutelin pakaroita hitaasti ja huomasin Outin menevän kananlihalle ja värähtävän. Käänsin hänet uudelleen ympäri ja hiplasin hänen lantiotaan kuin pikkupoika lahjapakettia.

    ”Tosi kaunis setti, mistä näitä saa?”, kysyin lopulta.

    ”Lauri tilasi ne netistä, en muista firmaa. Tykkäätkö oikeasti?”, Outi kysyi lähinnä retorisesti.

    ”Mä olen etsiskellyt Saralla jotain tällaisia, mutta ei ole yleensä sopivia kokoja”.

    Ohjasin Outin parisängylle selälleen. Pääty oli korkea metallipinnoilla varustettu, joka toi mieleen heti eroottisten kertomusten klisheet. Outi otti heti pinnoista kiinni ja aloin hyväilemään hänen paljaita rintojaan.

    ”Sä saat tehdä mulle mitä sä ikinä haluat”, hän sanoi. Se kuulosti todella hyvältä. Olin tarttumassa hänen stringeihinsä vetääkseni ne pois, kun hän vielä lisäsi: ”Mä tosiaankin tarkoitan, että nyt kannattaa kysyä ihan mitä sä ikinä haluaisit tehdä. Mä olen niin kiihottunut, että suostun varmaan ihan mihin vaan”. Arvelin, että Outilla oli jotain tiettyä mielessä, mutta hän halusi minun tekevän siitä aloitteen.

    Kalteripääty kiihotti minua jostain syystä ja otin kylpytakin vyön ja aloin köyttämään Outin ranteita putkiin. Hain kuitenkin toisenkin vyön ja köytin kädet erilleen, metrin leveydelle toisistaan.

    ”Hui, mitäköhän sä teet mulle?”, Outi kysyi leikkisällä äänellä.

    Vedin stringit hänen jaloistaan hitaasti ja Outi nosti pyllyään auttaakseen minua. Otin tyynyn ja asetin sen hänen pyllynsä alle tuodakseni pillun enemmän esille. Outi hengitti jo nyt erittäin raskaasti ja meni kananlihalle kosketuksistani. Pidin nyt huolen, etten hoppuilisi liikaa. Aloitin lantion seudun nuolemisen koskematta aluksi pilluun ollenkaan. Oli kiihottavaa seurata hänen reaktioitaan ja hivellä sukkanauhoja ja sukansuita. Hän oli ajellut itsensä puoliposliiniksi, häpyhuulet aivan paljaiksi ja ylempää karvoitusta oli kavennettu hieman. Kieleni siirtyminen jossain vaiheessa lipomaan ulompia häpyhuulia lisäsi vauhtia hänen lantionsa pyörimisessä.

    ”Jatka vaan samaan tahtiin, mä pysyn hyvin perässä ja ei tarvitse odottaa ainakaan kauaa”, hän kuiskasi.

    Kaivoin kielenkärjelläni vaon auki ja lipsuttelin kieltäni ensin märällä pillunsuulla ja suuntasin sitten ylöspäin. Tätä Outi oli odottanut koko ajan. Hän huudahti ensin kuivalla suullaan ja nieleskeltyään tovin huuto jatkui estottomasti. Hän tempoili sidottuja käsiään, mutta pinnat sängyn päädyssä kestivät. Selkä kohosi kaarelle ja huuto lakkasi hetkeksi. Lopulta hän painoi klitoristaan kieltäni vasten ja huusi täysillä orgasmin kourissa.

    Tiesin, ettei kannattaisi jatkaa heti ja avasin molempien käsien siteet. Käskin häntä kääntymään mahalleen. Sidoin ranteet uudelleen, nyt keskenään yhteen ja kiinnitin ne yhteen pinnaan hieman pidemmällä narulla. Levitin Outin reisiä ja hän nousi kontalleen ja laittoi polvensa viehkeästi yhteen.

    Siinä se oli vuosien ihailun kohde, paljaana, Outin pylly. Sain vielä luvan tehdä sille mitä halusin. En voinut pitää näppejäni erossa. Hivelin pyöreitä pakaroita hellästi ja kumarruin nuolemaan niitä. Kurkotin kielelläni hänen jalkovälistä pilkistäviin häpyhuuliin, josta Outi päästi matalan, mielihyvän vaikerruksen. Hän pyllisti lisää ja levitti jalkojaan hivenen, jotta ylettyisin syvemmällekin. Nousin ylös ja läpsäisin Outia kämmenelläni pakaraan. En lyönyt kovaa, tarkoituksenani oli aikaansaada läiskähtävä ääni. Outi innostui tästä silminnähtäväsi. Läiskin pari kertaa lisää ja asetuin polvilleni panoasentoon. Painoin pyllyvakoa jäykkää kyrpääni vasten.

    ”Nyt mä nussin sua ja kovaa”, sanoin komentavalla äänellä. Outi huokasi taas ja pyllisti jälleen tarjoten pilluaan enemmän esille. Työnsin kyrvän kerralla sisään, jolloin sain reaktiona ilahtuneen kiljaisun. Tartuin lantiosta ja jatkoin työntelyä. Outi oli aivan liukkaana ja pano ei tuntunut aluksi miltään. Kiihottuessaan Outi alkoi käyttämään lantionpohjan lihaksiaan ja minäkin aloin saada vastetta. Hän painui työntöjeni voimasta päätyä vasten ja jouduin pikemminkin liikuttamaan hänen lantiotaan kyrpäni ympärillä. Sänky natisi liitoksistaan, Outi kiljahteli jokaisella työnnöllä ja minä aloin murahtelemaan kiihotukseni edetessä. Sukkanauhaliivien kireät kuminauhat, syntisen kauniit rintaliivit ja kupeista pilkistävät, hytkyvät rinnat saivat minut lyömään isompaa vaihdetta pesään. Kostutin peukaloni suussani ja painoin sen hänen pyllyreijälleen. Outi ei vastustellut ajatusta ja jatkoin painamalla ensimmäisen nivelen peräaukosta sisään. Jouduin jo hieman pidättelemään siemensyöksyäni. Aloin koukistelemaan peukaloani Outin pyllyssä. En ole koskaan kuullut Outin laulavan, mutta ylä-äänien perusteella hänellä voisi olla lahjoja. Hänen orgasminsa oli tulossa, joka alkoi olla minulle helpotus. Tulisin kohta itsekin.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Sä saat tehdä mulle mitä sä ikinä haluat”, hän sanoi. Se kuulosti todella hyvältä. Olin tarttumassa hänen stringeihinsä vetääkseni ne pois, kun hän vielä lisäsi: ”Mä tosiaankin tarkoitan, että nyt kannattaa kysyä ihan mitä sä ikinä haluaisit tehdä. Mä olen niin kiihottunut, että suostun varmaan ihan mihin vaan”. Arvelin, että Outilla oli jotain tiettyä mielessä, mutta hän halusi minun tekevän siitä aloitteen.

    Kalteripääty kiihotti minua jostain syystä ja otin kylpytakin vyön ja aloin köyttämään Outin ranteita putkiin. Hain kuitenkin toisenkin vyön ja köytin kädet erilleen, metrin leveydelle toisistaan.

    ”Hui, mitäköhän sä teet mulle?”, Outi kysyi leikkisällä äänellä.

    Vedin stringit hänen jaloistaan hitaasti ja Outi nosti pyllyään auttaakseen minua. Otin tyynyn ja asetin sen hänen pyllynsä alle tuodakseni pillun enemmän esille. Outi hengitti jo nyt erittäin raskaasti ja meni kananlihalle kosketuksistani. Pidin nyt huolen, etten hoppuilisi liikaa. Aloitin lantion seudun nuolemisen koskematta aluksi pilluun ollenkaan. Oli kiihottavaa seurata hänen reaktioitaan ja hivellä sukkanauhoja ja sukansuita. Hän oli ajellut itsensä puoliposliiniksi, häpyhuulet aivan paljaiksi ja ylempää karvoitusta oli kavennettu hieman. Kieleni siirtyminen jossain vaiheessa lipomaan ulompia häpyhuulia lisäsi vauhtia hänen lantionsa pyörimisessä.

    ”Jatka vaan samaan tahtiin, mä pysyn hyvin perässä ja ei tarvitse odottaa ainakaan kauaa”, hän kuiskasi.

    Kaivoin kielenkärjelläni vaon auki ja lipsuttelin kieltäni ensin märällä pillunsuulla ja suuntasin sitten ylöspäin. Tätä Outi oli odottanut koko ajan. Hän huudahti ensin kuivalla suullaan ja nieleskeltyään tovin huuto jatkui estottomasti. Hän tempoili sidottuja käsiään, mutta pinnat sängyn päädyssä kestivät. Selkä kohosi kaarelle ja huuto lakkasi hetkeksi. Lopulta hän painoi klitoristaan kieltäni vasten ja huusi täysillä orgasmin kourissa.

    Tiesin, ettei kannattaisi jatkaa heti ja avasin molempien käsien siteet. Käskin häntä kääntymään mahalleen. Sidoin ranteet uudelleen, nyt keskenään yhteen ja kiinnitin ne yhteen pinnaan hieman pidemmällä narulla. Levitin Outin reisiä ja hän nousi kontalleen ja laittoi polvensa viehkeästi yhteen.

    Siinä se oli vuosien ihailun kohde, paljaana, Outin pylly. Sain vielä luvan tehdä sille mitä halusin. En voinut pitää näppejäni erossa. Hivelin pyöreitä pakaroita hellästi ja kumarruin nuolemaan niitä. Kurkotin kielelläni hänen jalkovälistä pilkistäviin häpyhuuliin, josta Outi päästi matalan, mielihyvän vaikerruksen. Hän pyllisti lisää ja levitti jalkojaan hivenen, jotta ylettyisin syvemmällekin. Nousin ylös ja läpsäisin Outia kämmenelläni pakaraan. En lyönyt kovaa, tarkoituksenani oli aikaansaada läiskähtävä ääni. Outi innostui tästä silminnähtäväsi. Läiskin pari kertaa lisää ja asetuin polvilleni panoasentoon. Painoin pyllyvakoa jäykkää kyrpääni vasten.

    ”Nyt mä nussin sua ja kovaa”, sanoin komentavalla äänellä. Outi huokasi taas ja pyllisti jälleen tarjoten pilluaan enemmän esille. Työnsin kyrvän kerralla sisään, jolloin sain reaktiona ilahtuneen kiljaisun. Tartuin lantiosta ja jatkoin työntelyä. Outi oli aivan liukkaana ja pano ei tuntunut aluksi miltään. Kiihottuessaan Outi alkoi käyttämään lantionpohjan lihaksiaan ja minäkin aloin saada vastetta. Hän painui työntöjeni voimasta päätyä vasten ja jouduin pikemminkin liikuttamaan hänen lantiotaan kyrpäni ympärillä. Sänky natisi liitoksistaan, Outi kiljahteli jokaisella työnnöllä ja minä aloin murahtelemaan kiihotukseni edetessä. Sukkanauhaliivien kireät kuminauhat, syntisen kauniit rintaliivit ja kupeista pilkistävät, hytkyvät rinnat saivat minut lyömään isompaa vaihdetta pesään. Kostutin peukaloni suussani ja painoin sen hänen pyllyreijälleen. Outi ei vastustellut ajatusta ja jatkoin painamalla ensimmäisen nivelen peräaukosta sisään. Jouduin jo hieman pidättelemään siemensyöksyäni. Aloin koukistelemaan peukaloani Outin pyllyssä. En ole koskaan kuullut Outin laulavan, mutta ylä-äänien perusteella hänellä voisi olla lahjoja. Hänen orgasminsa oli tulossa, joka alkoi olla minulle helpotus. Tulisin kohta itsekin.

    ”Mä tuun, ääääoooo…”, Outi huusi ja lopetti vastaan työntelynsä. Tämä oli minullekin lupa lopettaa pidättely. Pumppasin viitisen kertaa ja mällini purkautuivat Outin sisään. Odotimme hetken liikkumatta ja aloimme palautua todellisuuteen. Vedin peukalon pyllystä ja minuun iski hetken nolous. Olikohan tämä ok? Tulisiko siitä sanomista? Toivottavasti, koska silloin ei jäisi epätietoisuutta. Vedin kyrvän varovasti ulos, ettei vuodevaatteet sotkeentuisi ja kiiruhdin vessaan nopealle pesulle. Palattuani pian toin Outille paperia ja irrotin hänen ranteensa. Hänkin lähti vessaan ja livahti sen jälkeen suihkuun. Kumpikaan ei sanonut sanaakaan tapahtuneesta. Minua alkoi nukuttamaan ja kävin peiton alle odottamaan Outia. Hän tulikin melko pian ja painautui suoraan kainalooni. Edelleenkään kumpikaan ei ollut sanonut mitään.

    ”Ei kai sua kaduta tai nolota?”, rikoin hiljaisuuden.

    ”Ei todellakaan, mähän ihan kehrään tyytyväisyyttäni”, Outi vastasi hämmentyneenä.

    ”Taisit tykätä?”, kysyin.

    ”Joo, just sellaista seksiä, jota olin halunnutkin. Sähän osaat olla aika tuhmakin välillä”, sain vastauksen kiusoittelevalla äänellä.

    ”Mistä sä pidit eniten?” Halusin mielelläni arvosteluja konkreettisemmin.

    ”Toi sitominen oli tosi kiihottavaa. Mä laittauduin ensin oikein pantavaksi ja jouduin antautumaan sulle täysin”

    ”Teinkö mä jotain epämiellyttävää…?”, ajattelin lähinnä peukaloani hänen pyllyssään.

    ”Et. Se oli just niin kuin pitääkin, ettet kysellyt etukäteen mitä saa tehdä ja mitä ei. Mulla on laajat rajat ja noin kiihottuneena olin voinut mennä pidemmällekin… Mistä sä tykkäsit eniten?”

    ”Noi sun upeet rintsikat ja sukkanauhaliivit toivat mussa esiin pienen seksipedon. Ehkä sitten tuo antautuva asenne ja lupa tehdä mitä vaan. Koko asetelma tästä parinvaihdosta, että vihdoinkin saisin haluamaani”, sanoin.

    ”Vihdoinkin?”, Outi hämmästeli.

    ”No kyllä sä pyllyinesi olet niin hot ollut ekasta tapaamisesta lähtien, että on sitä ajateltukin aika useasti”, tunnustin.

    ”No kiitos, harmi kun ei olla aikaisemmin päästy näihin hommiin”.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Mä tuun, ääääoooo…”, Outi huusi ja lopetti vastaan työntelynsä. Tämä oli minullekin lupa lopettaa pidättely. Pumppasin viitisen kertaa ja mällini purkautuivat Outin sisään. Odotimme hetken liikkumatta ja aloimme palautua todellisuuteen. Vedin peukalon pyllystä ja minuun iski hetken nolous. Olikohan tämä ok? Tulisiko siitä sanomista? Toivottavasti, koska silloin ei jäisi epätietoisuutta. Vedin kyrvän varovasti ulos, ettei vuodevaatteet sotkeentuisi ja kiiruhdin vessaan nopealle pesulle. Palattuani pian toin Outille paperia ja irrotin hänen ranteensa. Hänkin lähti vessaan ja livahti sen jälkeen suihkuun. Kumpikaan ei sanonut sanaakaan tapahtuneesta. Minua alkoi nukuttamaan ja kävin peiton alle odottamaan Outia. Hän tulikin melko pian ja painautui suoraan kainalooni. Edelleenkään kumpikaan ei ollut sanonut mitään.

    ”Ei kai sua kaduta tai nolota?”, rikoin hiljaisuuden.

    ”Ei todellakaan, mähän ihan kehrään tyytyväisyyttäni”, Outi vastasi hämmentyneenä.

    ”Taisit tykätä?”, kysyin.

    ”Joo, just sellaista seksiä, jota olin halunnutkin. Sähän osaat olla aika tuhmakin välillä”, sain vastauksen kiusoittelevalla äänellä.

    ”Mistä sä pidit eniten?” Halusin mielelläni arvosteluja konkreettisemmin.

    ”Toi sitominen oli tosi kiihottavaa. Mä laittauduin ensin oikein pantavaksi ja jouduin antautumaan sulle täysin”

    ”Teinkö mä jotain epämiellyttävää…?”, ajattelin lähinnä peukaloani hänen pyllyssään.

    ”Et. Se oli just niin kuin pitääkin, ettet kysellyt etukäteen mitä saa tehdä ja mitä ei. Mulla on laajat rajat ja noin kiihottuneena olin voinut mennä pidemmällekin… Mistä sä tykkäsit eniten?”

    ”Noi sun upeet rintsikat ja sukkanauhaliivit toivat mussa esiin pienen seksipedon. Ehkä sitten tuo antautuva asenne ja lupa tehdä mitä vaan. Koko asetelma tästä parinvaihdosta, että vihdoinkin saisin haluamaani”, sanoin.

    ”Vihdoinkin?”, Outi hämmästeli.

    ”No kyllä sä pyllyinesi olet niin hot ollut ekasta tapaamisesta lähtien, että on sitä ajateltukin aika useasti”, tunnustin.

    ”No kiitos, harmi kun ei olla aikaisemmin päästy näihin hommiin”.

    Nukahdimme melko pian tämän jälkeen. Nukuin melko katkonaisesti ja aamuyöstä heräsin usein valtavaan erektioon. Olisi tehnyt mieli vetää Outi lusikka-asentoon ja nussia lisää, mutten kehdannut herättää häntä. Krapulaisena panettaa tunnetusti ja mielikuvitukseni laukkasi unissakin. Heräsin jossain vaiheessa johonkin, mikä ei ollut unta. Outi otti minulta suihin.

    ”Meillä olisi vielä aikaa, ennen kuin ne yhdet alkavat kyselemään”, hän kuiskasi havaittuaan havahtumiseni.

    Levitin jalkojani ja Outi kumartui imemään pallejani hellästi.

    ”Sä olit eilen tuhma poika, haluaisitko sä mun olevan nyt tuhma tyttö?”, hän kysyi.

    Nyökkäsin innoissani. Outi heitti peitot syrjään ja etsi eiliset kylpytakkien vyöt käsiinsä. Sidotuksi tuleminen ei ole ollut ykköstoiveitani koskaan, mutta krapula ja tuhmat puheet saivat minut oikein odottamaan tulevaa. Käteni sidottiin erilleen ja sain perseeni alle tyynyn. Kankeni oli nyt aitiopaikalla Outin käsittelyä varten. Hän haki keittiöstä kermavaahtokulhon, joka oli jäänyt yli Galliano-shoteista. Sain kylmiä väreitä, kun Outi lusikoi jääkaappikylmää kermavaahtoa rintakehälleni. Onneksi hän nuoli ne pois melko pian. Seuraava satsi tuli vatsalleni, sopivalle etäisyydelle seisovasta kyrvästäni. Nämä nuoltuaan hän kuorrutti kyrpäni kauttaaltaan kermavaahdolla ja alkoi lipomaan sitä hitaasti. Kyrpäni ponnahti entistä kovempaan erektioon ja sojotti nyt kokonaan irti vatsalihaksistani. Outi hieroi loppuja kermavaahtoja rinnoillaan kyrvästäni ja tarjosi niitä sitten minulle puhdistettavaksi. Oli kiihottavaa kurkotella yläpuolella vapaana roikkuviin rintoihin ja nuolla niiden nännejä.

    ”Seisooko sulla riittävästi vai pitäisikö sitä vielä vähän avittaa?”

    ”Seisoo aivan riittävästi mihin tarkoitukseen hyvänsä”, lupasin.

    ”Sä olet siis salaa vakoillut mun persettä nämä vuodet? Nyt sä tulet saamaan sitä mitä sä ansaitset”, Outi sanoi leikkisän määrätietoisella äänellä.

    Hän kaivoi meikkipussistaan jotain perusvoiteen tapaista ja alkoi rasvata kulliani. Oivalsin lopultakin, että hän tarkoitti perseellä tosiaankin anaalia. Hän levitti rasvaa myös pyllyreijälleen ja vilkaisi varmistukseksi minua silmiin, etten vain alkaisi perumaan tätä.

    Outi asettui hajareisin päälleni ja alkoi ohjata terskaani pyllyreikäänsä. Odotin hiljaa ja annoin hänen edetä omaan tahtiinsa. Hän nytkytti hiljaa pyllyään, jotta sulkijalihas antaisi periksi ja niin tapahtuikin. Kyrpäni pujottui tiukkaan reikään milli milliltä ja sentti sentiltä. Hän piti välillä taukoa, jotta lihakset ehtisivät mukautua kiristykseen. Kyrpä alkoi liukua jälleen sisään Outin lisätessä painoa sen päälle. Olin lopulta lähes kahvaa myöten hänen sisällään. Olisin halunnut hieroa hänen rintojaan, mutta käsieni siteet estivät sen. Viimein Outi alkoi puristelemaan ja venyttelemään niitä itse silmät ummessa ja siirsi toisen kätensä pillulleen ottaen sieltä liukastetta sormiinsa. Hieroen klitoristaan hän aloitti hitaan ja lyhytliikkeisen ratsastuksen kyrvälläni.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Nukahdimme melko pian tämän jälkeen. Nukuin melko katkonaisesti ja aamuyöstä heräsin usein valtavaan erektioon. Olisi tehnyt mieli vetää Outi lusikka-asentoon ja nussia lisää, mutten kehdannut herättää häntä. Krapulaisena panettaa tunnetusti ja mielikuvitukseni laukkasi unissakin. Heräsin jossain vaiheessa johonkin, mikä ei ollut unta. Outi otti minulta suihin.

    ”Meillä olisi vielä aikaa, ennen kuin ne yhdet alkavat kyselemään”, hän kuiskasi havaittuaan havahtumiseni.

    Levitin jalkojani ja Outi kumartui imemään pallejani hellästi.

    ”Sä olit eilen tuhma poika, haluaisitko sä mun olevan nyt tuhma tyttö?”, hän kysyi.

    Nyökkäsin innoissani. Outi heitti peitot syrjään ja etsi eiliset kylpytakkien vyöt käsiinsä. Sidotuksi tuleminen ei ole ollut ykköstoiveitani koskaan, mutta krapula ja tuhmat puheet saivat minut oikein odottamaan tulevaa. Käteni sidottiin erilleen ja sain perseeni alle tyynyn. Kankeni oli nyt aitiopaikalla Outin käsittelyä varten. Hän haki keittiöstä kermavaahtokulhon, joka oli jäänyt yli Galliano-shoteista. Sain kylmiä väreitä, kun Outi lusikoi jääkaappikylmää kermavaahtoa rintakehälleni. Onneksi hän nuoli ne pois melko pian. Seuraava satsi tuli vatsalleni, sopivalle etäisyydelle seisovasta kyrvästäni. Nämä nuoltuaan hän kuorrutti kyrpäni kauttaaltaan kermavaahdolla ja alkoi lipomaan sitä hitaasti. Kyrpäni ponnahti entistä kovempaan erektioon ja sojotti nyt kokonaan irti vatsalihaksistani. Outi hieroi loppuja kermavaahtoja rinnoillaan kyrvästäni ja tarjosi niitä sitten minulle puhdistettavaksi. Oli kiihottavaa kurkotella yläpuolella vapaana roikkuviin rintoihin ja nuolla niiden nännejä.

    ”Seisooko sulla riittävästi vai pitäisikö sitä vielä vähän avittaa?”

    ”Seisoo aivan riittävästi mihin tarkoitukseen hyvänsä”, lupasin.

    ”Sä olet siis salaa vakoillut mun persettä nämä vuodet? Nyt sä tulet saamaan sitä mitä sä ansaitset”, Outi sanoi leikkisän määrätietoisella äänellä.

    Hän kaivoi meikkipussistaan jotain perusvoiteen tapaista ja alkoi rasvata kulliani. Oivalsin lopultakin, että hän tarkoitti perseellä tosiaankin anaalia. Hän levitti rasvaa myös pyllyreijälleen ja vilkaisi varmistukseksi minua silmiin, etten vain alkaisi perumaan tätä.

    Outi asettui hajareisin päälleni ja alkoi ohjata terskaani pyllyreikäänsä. Odotin hiljaa ja annoin hänen edetä omaan tahtiinsa. Hän nytkytti hiljaa pyllyään, jotta sulkijalihas antaisi periksi ja niin tapahtuikin. Kyrpäni pujottui tiukkaan reikään milli milliltä ja sentti sentiltä. Hän piti välillä taukoa, jotta lihakset ehtisivät mukautua kiristykseen. Kyrpä alkoi liukua jälleen sisään Outin lisätessä painoa sen päälle. Olin lopulta lähes kahvaa myöten hänen sisällään. Olisin halunnut hieroa hänen rintojaan, mutta käsieni siteet estivät sen. Viimein Outi alkoi puristelemaan ja venyttelemään niitä itse silmät ummessa ja siirsi toisen kätensä pillulleen ottaen sieltä liukastetta sormiinsa. Hieroen klitoristaan hän aloitti hitaan ja lyhytliikkeisen ratsastuksen kyrvälläni.

    ”Oooo…”, hän päästi huuliltaan hieman irvistäen. Olin jossain vaiheessa aloittanut omankin työntelemisen, koska kiihottavan toimituksen katseleminen alkoi olla liikaa. Outi upotti kaksi sormeaan pilluunsa ja hieroi klitoristaan kämmenellään. Nyt hän näytti olevan muissa maailmoissa ja voisi tulla hetkellä millä hyvänsä.

    ”Sä oot tosi syvällä mun sisällä…mä meinaan haljeta, kun se on niin paksu…”, hän voihki. Olin taas tulossa. Tutun kiltin perheenäidin näkeminen irstaasti ratsastamassa kyrvälläni ja puhumassa tuhmia laukaisi mällini liikkeelle. Orgasmini tuntui entistä voimakkaammalta, nyt kun en pystynyt liikuttamaan käsiäni. Outi havaitsi kouristeluni ja kiihdytti tahtia, jotten veltostuisi kesken hänen nautintonsa. Lopulta hänkin sai haluamansa ja taivutti kivuliaasti kyrpääni nojautuessaan voimakkaasti taaksepäin. Vietimme hetken palautellen hengitystämme. Lopulta Outi kurkottui avaamaan siteeni painaen samalla rintojaan kasvoilleni.

    ”Kylläpä mä intouduinkin, mitäköhän säkin nyt ajattelet musta…”, hän sanoi lopulta vähän nolona ja tiedustellen reaktiotani.

    ”Tosi kiihottavaa nähdä sut noin tuhmana. Harrastatteko te peppuseksiä Laurin kanssa useinkin?”, kysyin.

    ”Yhden ainoan kerran, tosi humalassa, joskus kauan sitten seurusteluvuosina, on kai tehdyt sen jälkeen mieli kokeilla toistekin…en tiedä, miksi me ei olla intouduttu uudelleen…”, Outi selitteli edelleen nolona.

    ”Miltä tuntui? Mä ainakin nautin”, yritin rohkaista.

    ”Kyllä mä näköjään saan orgasmin tälläkin tavalla. Kuinka usein te teette tätä Saran kanssa?”, hän kysyi.

    ”Tämä oli mulle eka kerta, Sara ei ole suostunut”.

    Lähdimme suihkuun ja laitoimme kahvit tippumaan. Soitin Saralle, jotta he uskaltaisivat tulla paikalle. Puhelin soi aika monta kertaa ja epätietoisuus vastapuolen tapahtumista alkoi jälleen kaivertaa mieltäni. Lopulta hän vastasi ja lupautui tulemaan hieman vaivautuneen oloisena.

    ”Oletko sä miettinyt, mitä ne kaksi on tehneet tällä välin?”, kysyin Outilta.

    ”Olen. Kyllä se jotenkin painaa mieltä. Olisitko sä valmis kertomaan, mitä me tehtiin yöllä ja äsken, jos hekin kertoisivat?”, Outi vastasi huomattuaan minunkin vakavoituneen ajatuksissani.

    ”No, jotenkinhan tämä pitää keskustella kohta läpi, eikö?”

    Jäimme odottelemaan Lauria ja Saraa saapuvaksi ja miettimään tulevaa päivää.


   • Mjorma
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Oooo…”, hän päästi huuliltaan hieman irvistäen. Olin jossain vaiheessa aloittanut omankin työntelemisen, koska kiihottavan toimituksen katseleminen alkoi olla liikaa. Outi upotti kaksi sormeaan pilluunsa ja hieroi klitoristaan kämmenellään. Nyt hän näytti olevan muissa maailmoissa ja voisi tulla hetkellä millä hyvänsä.

    ”Sä oot tosi syvällä mun sisällä…mä meinaan haljeta, kun se on niin paksu…”, hän voihki. Olin taas tulossa. Tutun kiltin perheenäidin näkeminen irstaasti ratsastamassa kyrvälläni ja puhumassa tuhmia laukaisi mällini liikkeelle. Orgasmini tuntui entistä voimakkaammalta, nyt kun en pystynyt liikuttamaan käsiäni. Outi havaitsi kouristeluni ja kiihdytti tahtia, jotten veltostuisi kesken hänen nautintonsa. Lopulta hänkin sai haluamansa ja taivutti kivuliaasti kyrpääni nojautuessaan voimakkaasti taaksepäin. Vietimme hetken palautellen hengitystämme. Lopulta Outi kurkottui avaamaan siteeni painaen samalla rintojaan kasvoilleni.

    ”Kylläpä mä intouduinkin, mitäköhän säkin nyt ajattelet musta…”, hän sanoi lopulta vähän nolona ja tiedustellen reaktiotani.

    ”Tosi kiihottavaa nähdä sut noin tuhmana. Harrastatteko te peppuseksiä Laurin kanssa useinkin?”, kysyin.

    ”Yhden ainoan kerran, tosi humalassa, joskus kauan sitten seurusteluvuosina, on kai tehdyt sen jälkeen mieli kokeilla toistekin…en tiedä, miksi me ei olla intouduttu uudelleen…”, Outi selitteli edelleen nolona.

    ”Miltä tuntui? Mä ainakin nautin”, yritin rohkaista.

    ”Kyllä mä näköjään saan orgasmin tälläkin tavalla. Kuinka usein te teette tätä Saran kanssa?”, hän kysyi.

    ”Tämä oli mulle eka kerta, Sara ei ole suostunut”.

    Lähdimme suihkuun ja laitoimme kahvit tippumaan. Soitin Saralle, jotta he uskaltaisivat tulla paikalle. Puhelin soi aika monta kertaa ja epätietoisuus vastapuolen tapahtumista alkoi jälleen kaivertaa mieltäni. Lopulta hän vastasi ja lupautui tulemaan hieman vaivautuneen oloisena.

    ”Oletko sä miettinyt, mitä ne kaksi on tehneet tällä välin?”, kysyin Outilta.

    ”Olen. Kyllä se jotenkin painaa mieltä. Olisitko sä valmis kertomaan, mitä me tehtiin yöllä ja äsken, jos hekin kertoisivat?”, Outi vastasi huomattuaan minunkin vakavoituneen ajatuksissani.

    ”No, jotenkinhan tämä pitää keskustella kohta läpi, eikö?”

    Jäimme odottelemaan Lauria ja Saraa saapuvaksi ja miettimään tulevaa päivää.

    Taitava olet tarinan kertoja 10 pistettä sinulle.


   • kiihottunut
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Oooo…”, hän päästi huuliltaan hieman irvistäen. Olin jossain vaiheessa aloittanut omankin työntelemisen, koska kiihottavan toimituksen katseleminen alkoi olla liikaa. Outi upotti kaksi sormeaan pilluunsa ja hieroi klitoristaan kämmenellään. Nyt hän näytti olevan muissa maailmoissa ja voisi tulla hetkellä millä hyvänsä.

    ”Sä oot tosi syvällä mun sisällä…mä meinaan haljeta, kun se on niin paksu…”, hän voihki. Olin taas tulossa. Tutun kiltin perheenäidin näkeminen irstaasti ratsastamassa kyrvälläni ja puhumassa tuhmia laukaisi mällini liikkeelle. Orgasmini tuntui entistä voimakkaammalta, nyt kun en pystynyt liikuttamaan käsiäni. Outi havaitsi kouristeluni ja kiihdytti tahtia, jotten veltostuisi kesken hänen nautintonsa. Lopulta hänkin sai haluamansa ja taivutti kivuliaasti kyrpääni nojautuessaan voimakkaasti taaksepäin. Vietimme hetken palautellen hengitystämme. Lopulta Outi kurkottui avaamaan siteeni painaen samalla rintojaan kasvoilleni.

    ”Kylläpä mä intouduinkin, mitäköhän säkin nyt ajattelet musta…”, hän sanoi lopulta vähän nolona ja tiedustellen reaktiotani.

    ”Tosi kiihottavaa nähdä sut noin tuhmana. Harrastatteko te peppuseksiä Laurin kanssa useinkin?”, kysyin.

    ”Yhden ainoan kerran, tosi humalassa, joskus kauan sitten seurusteluvuosina, on kai tehdyt sen jälkeen mieli kokeilla toistekin…en tiedä, miksi me ei olla intouduttu uudelleen…”, Outi selitteli edelleen nolona.

    ”Miltä tuntui? Mä ainakin nautin”, yritin rohkaista.

    ”Kyllä mä näköjään saan orgasmin tälläkin tavalla. Kuinka usein te teette tätä Saran kanssa?”, hän kysyi.

    ”Tämä oli mulle eka kerta, Sara ei ole suostunut”.

    Lähdimme suihkuun ja laitoimme kahvit tippumaan. Soitin Saralle, jotta he uskaltaisivat tulla paikalle. Puhelin soi aika monta kertaa ja epätietoisuus vastapuolen tapahtumista alkoi jälleen kaivertaa mieltäni. Lopulta hän vastasi ja lupautui tulemaan hieman vaivautuneen oloisena.

    ”Oletko sä miettinyt, mitä ne kaksi on tehneet tällä välin?”, kysyin Outilta.

    ”Olen. Kyllä se jotenkin painaa mieltä. Olisitko sä valmis kertomaan, mitä me tehtiin yöllä ja äsken, jos hekin kertoisivat?”, Outi vastasi huomattuaan minunkin vakavoituneen ajatuksissani.

    ”No, jotenkinhan tämä pitää keskustella kohta läpi, eikö?”

    Jäimme odottelemaan Lauria ja Saraa saapuvaksi ja miettimään tulevaa päivää.

    tosi hyvä, tykkäsin!

    jäi vain epätietoisuus, mitä toisella mökillä tapahtui :P


   • Aika jees
    kiihottunut kirjoitti:

    tosi hyvä, tykkäsin!

    jäi vain epätietoisuus, mitä toisella mökillä tapahtui :P

    Jospa Lauri tai Sara kertoisi heidän tapahtumat. Oli tosi hyvin kerrottua tapahtumaa. Melkein voisi olla tosielämästä. Vai lieneekö tänä viikonloppuna tullut uusia parinvaihtoja ;)


   • Jussipussi1000
    Aika jees kirjoitti:

    Jospa Lauri tai Sara kertoisi heidän tapahtumat. Oli tosi hyvin kerrottua tapahtumaa. Melkein voisi olla tosielämästä. Vai lieneekö tänä viikonloppuna tullut uusia parinvaihtoja ;)

    Tämä tarina on tosi vuodelta 2005. Nimet ja jotkin muut tunnistamista helpottavat yksityiskohdat muutin luonnollisesti. En minä tietenkään noita repliikkejäkään muista sanasta sanaan. Tapahtumien kulku oli suurin piirtein kuvaamani kaltainen.

    Tästä viikonlopusta kehkeytyi todella ikimuistoinen tapahtuma ja olemme yhä Outin ja Laurin kanssa tekemisissä.

    Saran ja Laurin versiota tuskin tulee, mutta voin toki kertoa oman versioni lopuista tapahtumista. Kirjoittaminen ei ole minun leipälajini, joten kestää jonkin aikaa, kun saan sen valmiiksi.


   • mekin ollaan joskus
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Tämä tarina on tosi vuodelta 2005. Nimet ja jotkin muut tunnistamista helpottavat yksityiskohdat muutin luonnollisesti. En minä tietenkään noita repliikkejäkään muista sanasta sanaan. Tapahtumien kulku oli suurin piirtein kuvaamani kaltainen.

    Tästä viikonlopusta kehkeytyi todella ikimuistoinen tapahtuma ja olemme yhä Outin ja Laurin kanssa tekemisissä.

    Saran ja Laurin versiota tuskin tulee, mutta voin toki kertoa oman versioni lopuista tapahtumista. Kirjoittaminen ei ole minun leipälajini, joten kestää jonkin aikaa, kun saan sen valmiiksi.

    hieno tarina


   • -N25
    mekin ollaan joskus kirjoitti:

    hieno tarina

    Ihana. Nyt vain miettiikin, mistä sitä itse saisi. Seksi suhteessa päättyi vuosia sitten ja nyt koko suhdekin. Mistä?:D


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Tämä tarina on tosi vuodelta 2005. Nimet ja jotkin muut tunnistamista helpottavat yksityiskohdat muutin luonnollisesti. En minä tietenkään noita repliikkejäkään muista sanasta sanaan. Tapahtumien kulku oli suurin piirtein kuvaamani kaltainen.

    Tästä viikonlopusta kehkeytyi todella ikimuistoinen tapahtuma ja olemme yhä Outin ja Laurin kanssa tekemisissä.

    Saran ja Laurin versiota tuskin tulee, mutta voin toki kertoa oman versioni lopuista tapahtumista. Kirjoittaminen ei ole minun leipälajini, joten kestää jonkin aikaa, kun saan sen valmiiksi.

    Tässäpä nämä seuraavan päivän tarinat. Yksityiskohtia on jälleen muutettu, mutta idea ja tunnelma oli omalta kannaltani tällainen.

    ------

    Kukaan meistä ei maininnut edellisestä yöstä mitään aamupalan aikana. Oma oloni oli hieman pöllähtänyt ja outo. Toisaalta kaikki tapahtumat olivat juuri fantasioideni mukaisia, mutta en halunnut alkaa kehumaan niillä, koska en tiennyt muiden osapuolten mielipiteitä. Asiat eivät yksinkertaisesti olleet juuri heti auki revittävissä.

    Koko päivä jatkui samoissa merkeissä. Kukaan ei edelleenkään puhunut mitään tapahtuneesta. Kaikki olivat ehkä liioitellun kohteliaita toisilleen ja tulkitsin sen hyväntuulisuutena, mutta pinnan alla kytevänä syyllisyytenä. Kävimme koko porukalla kävelyllä läheisessä venesatamassa ja takaisin. En voinut olla miettimättä Outin kanssa vietettyä yötä, etenkin kun hänen pyllynsä keinui edelläni kapealla polulla. Sara ei osoittanut vieläkään minkäänlaisia mustasukkaisuuden oireita, joita en olisi halunnutkaan. Säännöt sovittiin illalla ja käsittääkseni kaikki olivat niitä noudattaneet, olisi ollut turha itkeä mennyttä.

    Laitoimme meidän mökillä myöhäisen lounaan, joka jäi koko päivän pääateriaksi. Ruokajuomien kihotessa päähän, sovimme vuorostamme saunovamme meidän mökillä. Rantasaunamme oli hieman isompi ja Outi heittikin ajatuksen kimppasaunasta, koska ”nythän meillä ei pitäisi olla mitään salattavaa”.

    Hänen tokaisunsa lievensi päivän vaivautunutta tunnelmaa. Ehkä asioista päästäisiin sittenkin puhumaan. Sara ja Outi jäivät korjaamaan astiat tiskikoneeseen ja siirryimme Laurin kanssa saunaa lämmittämään. Saimme vedet ja puut kannettua ja sytytin tulet kiukaan pesään. Avasimme mukana tuomamme oluet ja istahdimme saunan kuistille.

    ”Ei kai jäänyt mitään hampaankoloon?”, kysyin Laurilta.

    Lauri hymyili leveästi. ”Ei mitenkään. Toivottavasti teillä oli hauskaa”.

    ”Oli. Miten teillä Saran kanssa?”

    ”En usko, että hän on pahoillaan asiasta”, Lauri vastasi edelleen suu virneessä.

    Minulle jäi keskustelusta hyvä mieli. Uskoin jo tässä vaiheessa, että järjestelyämme jatkettaisiin toistekin.

    Outi ja Lauri lähtivät käymään mökillään hakemassa saunakamppeet ja juotavaa. Halusin selvittää asian Saran kanssa. Hän lähti keskusteluun mielellään.

    ”Oletko sä pahoillasi jostain viimeyön tapahtumasta täällä tai tuolla toisella mökillä?”, kysyin suoraan.

    ”En. Luulen, että säkään et ole, mikäli mä tunnen sua yhtään.”


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Tässäpä nämä seuraavan päivän tarinat. Yksityiskohtia on jälleen muutettu, mutta idea ja tunnelma oli omalta kannaltani tällainen.

    ------

    Kukaan meistä ei maininnut edellisestä yöstä mitään aamupalan aikana. Oma oloni oli hieman pöllähtänyt ja outo. Toisaalta kaikki tapahtumat olivat juuri fantasioideni mukaisia, mutta en halunnut alkaa kehumaan niillä, koska en tiennyt muiden osapuolten mielipiteitä. Asiat eivät yksinkertaisesti olleet juuri heti auki revittävissä.

    Koko päivä jatkui samoissa merkeissä. Kukaan ei edelleenkään puhunut mitään tapahtuneesta. Kaikki olivat ehkä liioitellun kohteliaita toisilleen ja tulkitsin sen hyväntuulisuutena, mutta pinnan alla kytevänä syyllisyytenä. Kävimme koko porukalla kävelyllä läheisessä venesatamassa ja takaisin. En voinut olla miettimättä Outin kanssa vietettyä yötä, etenkin kun hänen pyllynsä keinui edelläni kapealla polulla. Sara ei osoittanut vieläkään minkäänlaisia mustasukkaisuuden oireita, joita en olisi halunnutkaan. Säännöt sovittiin illalla ja käsittääkseni kaikki olivat niitä noudattaneet, olisi ollut turha itkeä mennyttä.

    Laitoimme meidän mökillä myöhäisen lounaan, joka jäi koko päivän pääateriaksi. Ruokajuomien kihotessa päähän, sovimme vuorostamme saunovamme meidän mökillä. Rantasaunamme oli hieman isompi ja Outi heittikin ajatuksen kimppasaunasta, koska ”nythän meillä ei pitäisi olla mitään salattavaa”.

    Hänen tokaisunsa lievensi päivän vaivautunutta tunnelmaa. Ehkä asioista päästäisiin sittenkin puhumaan. Sara ja Outi jäivät korjaamaan astiat tiskikoneeseen ja siirryimme Laurin kanssa saunaa lämmittämään. Saimme vedet ja puut kannettua ja sytytin tulet kiukaan pesään. Avasimme mukana tuomamme oluet ja istahdimme saunan kuistille.

    ”Ei kai jäänyt mitään hampaankoloon?”, kysyin Laurilta.

    Lauri hymyili leveästi. ”Ei mitenkään. Toivottavasti teillä oli hauskaa”.

    ”Oli. Miten teillä Saran kanssa?”

    ”En usko, että hän on pahoillaan asiasta”, Lauri vastasi edelleen suu virneessä.

    Minulle jäi keskustelusta hyvä mieli. Uskoin jo tässä vaiheessa, että järjestelyämme jatkettaisiin toistekin.

    Outi ja Lauri lähtivät käymään mökillään hakemassa saunakamppeet ja juotavaa. Halusin selvittää asian Saran kanssa. Hän lähti keskusteluun mielellään.

    ”Oletko sä pahoillasi jostain viimeyön tapahtumasta täällä tai tuolla toisella mökillä?”, kysyin suoraan.

    ”En. Luulen, että säkään et ole, mikäli mä tunnen sua yhtään.”

    Vietimme hellän hetken odotellessamme Outia ja Lauria saapuvaksi. Sara suuteli nuoruuden kiihkolla ja painoi rintojaan enemmän tyrkylle. Hieroin häntä jonkin aikaa vaatteiden päältä, kunnes hän irtautui päättäväisesti.

    ”Noh, jätähän vanha mies iltaankin”. Äänensävystä pystyin päättelemään, että Sara halusi selkeästi leikkiä tänään lisää.

    ”Haluaisitko sä kuulla, mitä tuolla toisella mökillä tapahtui?”, kysyin.

    ”Haluan, mutta fiilistellään sitä sitten kotona. Haluaisitko sä vielä lisää muisteltavaa?”, Sara vastasi.

    ”No, katsotaan millä tuulella Outi ja Lauri on”.

    Asiasta ei keskusteltu enää tämän jälkeen suoraan. Tulevat tapahtumat sujuivat omalla painollaan ilman enempiä sopimisia. Outi ja Lauri tulivat varsin pian juomien ja laukun kanssa. Hekin vaikuttivat hyväntuulisilta ja innokkailta.

    Koska mökissä oli suihku sisällä, rantasaunan vesiastiaa ei tarvinnut odotella kuumenevaksi ja siirryimme suoraan saunaan. Ehdin saunalle viimeisenä ja seurasin innolla Outin riisuvan rintaliivejään. Hän teki sen todella hitaan viehkeästi köyristäen selkäänsä ja venyttämällä takakappaletta liioitellusti. Minulla oli ollut puoliseisokki jo jonkin aikaa ja kyrpäni näytti mukavan isolta seisomatta silti pystyssä.

    Päästyäni saunaan luontevin paikka istua oli juuri se mitä olin halunnutkin, Saran ja Outin väliin. Lauri oli istunut löylynheittäjän paikalle ja Sara valmiiksi hänen viereensä. Yritin päästä istumaan mahdollisimman nopeasti, jotta veijarini ei kovettuisi enempää. Hipaisin Outin reisiä omillani, mutta hän ei tehnyt elettäkään antaakseen tilaa, päinvastoin. Istuimme tiiviissä muodossa kosketuksissa toisiimme ja olimme nauttivinamme löylystä. Ainakin minulle löyly ja saunominen oli tässä vaiheessa sivuseikka, koska havaitsin asioiden etenevän jälleen parinvaihtoon.

    ”Eikö teillä miehillä ole yhtään vaikeaa kimppasaunassa?”, Sara aloitti ja hamuili reisien välissä piilottelemaani kyrpää. Se ei jostain syystä seissyt vielä kovinkaan ylväänä ja Sara alkoikin runkata sitä näytöksenomaisesti.

    ”Anna mäkin kokeilen, jos vaikka vieras kiinnostaisi taas”, Outi sanoi odottamani kommentin. Hänen käsillään olikin huomattava vaikutus ja kyrpä oikesi täyteen mittaansa. Sara oli siirtynyt Laurin kalulle, joka eli samaa vaihetta. Löylyn heitto ei kiinnostanut enää ketään ja kuumuudesta alkoi olla pelkästään haittaa. Outi teki taitavaa työtä runkatessaan hiestä liukasta kyrpääni hellillä käsillään.

    ”Pitäiskö meidän Lauri mennä kokeilemaan järveen kylmän veden vaikutusta?”, heitin lopulta.

    ”Lähdetään vaan. Saatte naiset kohta aloittaa homman alusta.”, Lauri sanoi noustessaan odottamaan tilaa poistumiselleen. Lähdin edeltä ja hilpaisin kulli pystyssä laiturilta suoraan järveen Laurin seuratessa perässä. Uimme muutamat vedot ja jäimme matalahkoon veteen seisoskelemaan ja odottelemaan viileän veden haluttua vaikutusta.

    Outi ja Sara olivat ehtineet jo suihkusta tullessamme ylämökille. He odottelivat pyyhkeet ympärillään ja hiukset toisen pyyhkeen sisällä ja siemailivat terassilla siidereitä. Käväisin suihkussa ja liityin seuraan. Sara ja Outi siirtyessä takaisin sisälle kuivaamaan hiuksiaan, Lauri tuli suihkusta ja avasi olutpullon rehvakkaasti. Kilistimme pulloja liioitellusti hänen kanssaan ja olimme aloittavinamme leikillämme ”miesten keskustelua”.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Vietimme hellän hetken odotellessamme Outia ja Lauria saapuvaksi. Sara suuteli nuoruuden kiihkolla ja painoi rintojaan enemmän tyrkylle. Hieroin häntä jonkin aikaa vaatteiden päältä, kunnes hän irtautui päättäväisesti.

    ”Noh, jätähän vanha mies iltaankin”. Äänensävystä pystyin päättelemään, että Sara halusi selkeästi leikkiä tänään lisää.

    ”Haluaisitko sä kuulla, mitä tuolla toisella mökillä tapahtui?”, kysyin.

    ”Haluan, mutta fiilistellään sitä sitten kotona. Haluaisitko sä vielä lisää muisteltavaa?”, Sara vastasi.

    ”No, katsotaan millä tuulella Outi ja Lauri on”.

    Asiasta ei keskusteltu enää tämän jälkeen suoraan. Tulevat tapahtumat sujuivat omalla painollaan ilman enempiä sopimisia. Outi ja Lauri tulivat varsin pian juomien ja laukun kanssa. Hekin vaikuttivat hyväntuulisilta ja innokkailta.

    Koska mökissä oli suihku sisällä, rantasaunan vesiastiaa ei tarvinnut odotella kuumenevaksi ja siirryimme suoraan saunaan. Ehdin saunalle viimeisenä ja seurasin innolla Outin riisuvan rintaliivejään. Hän teki sen todella hitaan viehkeästi köyristäen selkäänsä ja venyttämällä takakappaletta liioitellusti. Minulla oli ollut puoliseisokki jo jonkin aikaa ja kyrpäni näytti mukavan isolta seisomatta silti pystyssä.

    Päästyäni saunaan luontevin paikka istua oli juuri se mitä olin halunnutkin, Saran ja Outin väliin. Lauri oli istunut löylynheittäjän paikalle ja Sara valmiiksi hänen viereensä. Yritin päästä istumaan mahdollisimman nopeasti, jotta veijarini ei kovettuisi enempää. Hipaisin Outin reisiä omillani, mutta hän ei tehnyt elettäkään antaakseen tilaa, päinvastoin. Istuimme tiiviissä muodossa kosketuksissa toisiimme ja olimme nauttivinamme löylystä. Ainakin minulle löyly ja saunominen oli tässä vaiheessa sivuseikka, koska havaitsin asioiden etenevän jälleen parinvaihtoon.

    ”Eikö teillä miehillä ole yhtään vaikeaa kimppasaunassa?”, Sara aloitti ja hamuili reisien välissä piilottelemaani kyrpää. Se ei jostain syystä seissyt vielä kovinkaan ylväänä ja Sara alkoikin runkata sitä näytöksenomaisesti.

    ”Anna mäkin kokeilen, jos vaikka vieras kiinnostaisi taas”, Outi sanoi odottamani kommentin. Hänen käsillään olikin huomattava vaikutus ja kyrpä oikesi täyteen mittaansa. Sara oli siirtynyt Laurin kalulle, joka eli samaa vaihetta. Löylyn heitto ei kiinnostanut enää ketään ja kuumuudesta alkoi olla pelkästään haittaa. Outi teki taitavaa työtä runkatessaan hiestä liukasta kyrpääni hellillä käsillään.

    ”Pitäiskö meidän Lauri mennä kokeilemaan järveen kylmän veden vaikutusta?”, heitin lopulta.

    ”Lähdetään vaan. Saatte naiset kohta aloittaa homman alusta.”, Lauri sanoi noustessaan odottamaan tilaa poistumiselleen. Lähdin edeltä ja hilpaisin kulli pystyssä laiturilta suoraan järveen Laurin seuratessa perässä. Uimme muutamat vedot ja jäimme matalahkoon veteen seisoskelemaan ja odottelemaan viileän veden haluttua vaikutusta.

    Outi ja Sara olivat ehtineet jo suihkusta tullessamme ylämökille. He odottelivat pyyhkeet ympärillään ja hiukset toisen pyyhkeen sisällä ja siemailivat terassilla siidereitä. Käväisin suihkussa ja liityin seuraan. Sara ja Outi siirtyessä takaisin sisälle kuivaamaan hiuksiaan, Lauri tuli suihkusta ja avasi olutpullon rehvakkaasti. Kilistimme pulloja liioitellusti hänen kanssaan ja olimme aloittavinamme leikillämme ”miesten keskustelua”.

    ”Panin sitten muijaas viime yönä”, sanoin Laurille. Aloitin ensimmäisillä mahdollisimman rivoilla kommenteilla, jotta naiset vielä kuulisivat keskustelumme sävyn. Lauri oli heti juonessa mukana.

    ”Antoko helposti vai pitikö kysyäkin?”, hän vastasi välittömästi. Naisia ymmärsivät heti meidän liioittelevan ja menivät lopulta ovesta. Sen enempää emme retostelleet, keskityimme lähinnä kesäillasta nauttimiseen ja seurailimme puolisalaa naisten valmistautumista. Ovi oli auki ja kuulimme hyttysverhon lomasta osan heidän keskusteluistaan.

    ”…mulla oli eilen tällaiset päällä…”, erotin Outin puheista. Sara esitteli ilmeisesti sen jälkeen jotain omaa alusasuaan.

    ”…laitetaan vaan…”, kuulin jälleen Outin huutavan föönatessa hiuksiaan. Toivoin ymmärtäväni oikein heidän pukevan eilisiä seksiasujaan. Halusin nimittäin tietää, mitä Lauri oli saanut ja näyttää Saralle, mistä minä puolestani olin herkutellut.

    Hiusten kuivauksen jälkeen he keskustelivatkin hiljempaa ja kuulimme keskustelun pätkiä ainoastaan hakiessamme lisää olutta jääkaapista. Liikuin mökissä mahdollisimman hiljaa ja hitaasti, koska olisin halunnut olla kärpäsenä katossa seuraamassa heidän laittautumistaan.

    ”…Lauri kesti kun joku pornotähti, mä taisin simahtaa ensimmäisenä…”, Sara selitti makuuhuoneessa Outille.

    ”…voi taivas mikä kieli! Sen jälkeen ei tarvitse paljoa munaa saada kun on jo ihan valmis…”, kuulin Outin kertovan nautinnollisella äänellä. Se kommentti todella hiveli itsetuntoa.

    Pukeutuminen meikkauksineen ja tapahtumaraportteineen kesti yllättävän pitkään ja olimme Laurin kanssa kuin tulisilla hiilillä odottaessamme tulevaa. Lopulta saimme kutsun sisälle.

    ”Tulisitteko sieltä terassilta tänne sisälle vähän auttelemaan”, Sara huhuili mökistä.

    Rouvamme olivat laittautuneet todella tyrmääviksi. Outilla oli sama eilinen alusasusetti. Ainoana poikkeuksena oli stringien tilalle vaihdetut mustat pitsihipsterit. Ne pukivat hänen lantiotaan vieläkin paremmin. Pakaroiden kaaret tulivat näin paremmin esiin. Hänen nänninsä olivat jo hieman kovettuneet ja pilkistivät avonaisten rintaliivien reunan yli.

    Saralla oli minulle jo tuttu valkoinen babydoll. Se on ehkä hänen seksikkäimpiä alusasujaan, koska rintaliiviosan kuppien leikkaus tuo hänen isot rintansa todella hyvin esille. Laurilla on ollut todella mukavaa upottaessaan nenäänsä täydelliseen tissivakoon. Asuun kuului myös samaa sifonkia oleva kaulanauha. Alle Sara oli pukenut valkoiset stringit ja saman väriset stay-up-sukat. Minulle uutta olivat valkoiset, satiinia muistuttavat, kyynärpään yli menevät sormikkaat.

    Lauri katsoi näkymää ja todennäköisesti vertaili rouviamme mielessään. Kummallakin löytyi vartalostaan parhaat puolensa, Outilta pylly ja Saralta rinnat.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Panin sitten muijaas viime yönä”, sanoin Laurille. Aloitin ensimmäisillä mahdollisimman rivoilla kommenteilla, jotta naiset vielä kuulisivat keskustelumme sävyn. Lauri oli heti juonessa mukana.

    ”Antoko helposti vai pitikö kysyäkin?”, hän vastasi välittömästi. Naisia ymmärsivät heti meidän liioittelevan ja menivät lopulta ovesta. Sen enempää emme retostelleet, keskityimme lähinnä kesäillasta nauttimiseen ja seurailimme puolisalaa naisten valmistautumista. Ovi oli auki ja kuulimme hyttysverhon lomasta osan heidän keskusteluistaan.

    ”…mulla oli eilen tällaiset päällä…”, erotin Outin puheista. Sara esitteli ilmeisesti sen jälkeen jotain omaa alusasuaan.

    ”…laitetaan vaan…”, kuulin jälleen Outin huutavan föönatessa hiuksiaan. Toivoin ymmärtäväni oikein heidän pukevan eilisiä seksiasujaan. Halusin nimittäin tietää, mitä Lauri oli saanut ja näyttää Saralle, mistä minä puolestani olin herkutellut.

    Hiusten kuivauksen jälkeen he keskustelivatkin hiljempaa ja kuulimme keskustelun pätkiä ainoastaan hakiessamme lisää olutta jääkaapista. Liikuin mökissä mahdollisimman hiljaa ja hitaasti, koska olisin halunnut olla kärpäsenä katossa seuraamassa heidän laittautumistaan.

    ”…Lauri kesti kun joku pornotähti, mä taisin simahtaa ensimmäisenä…”, Sara selitti makuuhuoneessa Outille.

    ”…voi taivas mikä kieli! Sen jälkeen ei tarvitse paljoa munaa saada kun on jo ihan valmis…”, kuulin Outin kertovan nautinnollisella äänellä. Se kommentti todella hiveli itsetuntoa.

    Pukeutuminen meikkauksineen ja tapahtumaraportteineen kesti yllättävän pitkään ja olimme Laurin kanssa kuin tulisilla hiilillä odottaessamme tulevaa. Lopulta saimme kutsun sisälle.

    ”Tulisitteko sieltä terassilta tänne sisälle vähän auttelemaan”, Sara huhuili mökistä.

    Rouvamme olivat laittautuneet todella tyrmääviksi. Outilla oli sama eilinen alusasusetti. Ainoana poikkeuksena oli stringien tilalle vaihdetut mustat pitsihipsterit. Ne pukivat hänen lantiotaan vieläkin paremmin. Pakaroiden kaaret tulivat näin paremmin esiin. Hänen nänninsä olivat jo hieman kovettuneet ja pilkistivät avonaisten rintaliivien reunan yli.

    Saralla oli minulle jo tuttu valkoinen babydoll. Se on ehkä hänen seksikkäimpiä alusasujaan, koska rintaliiviosan kuppien leikkaus tuo hänen isot rintansa todella hyvin esille. Laurilla on ollut todella mukavaa upottaessaan nenäänsä täydelliseen tissivakoon. Asuun kuului myös samaa sifonkia oleva kaulanauha. Alle Sara oli pukenut valkoiset stringit ja saman väriset stay-up-sukat. Minulle uutta olivat valkoiset, satiinia muistuttavat, kyynärpään yli menevät sormikkaat.

    Lauri katsoi näkymää ja todennäköisesti vertaili rouviamme mielessään. Kummallakin löytyi vartalostaan parhaat puolensa, Outilta pylly ja Saralta rinnat.

    ”Levittäisittekö tuon vuodesohvan, niin saadaan toinenkin parisänky”, Outi käski ja kaivoi tuomaansa parivuoteen lakanaa laukusta. Seurasin totta kai silmä kovana hänen pyllyään ja Sara heristi minulle leikillään sormeaan.

    Laitoimme lakanan vuodesohvaan ja Outi tuli luokseni vieden minulta pyyhkeen. Seisova kullini paljastui jälleen kaikille. ”Me varmaan jäädään sitten tänne olohuoneeseen”, Outi sanoi ottaen kiinni kullista.

    Istuin vuodesohvan laidalle ja hivelin Outin lantiota. Vedin häneltä pikkuhousut jalasta ja jatkoin hyväilyä sormin ja nenänpäälläni. Jälkikäteen tämä hetki on tuntunut erityisen erikoiselta. Kuka olisi uskonut minun riisuvan perhetutultamme alushousuja muiden nähden? Hänen ihonsa veti jälleen kananlihalle ja vartalo vapisi lopulta. Outi veti minut vuorostaan ylös ja istui itse sohvalle tutkimaan kyrpääni. Lopulta hän alkoi jo tutun hitaan ja hellän suihinoton. Laskeuduin hieman haara-asentoon, jotta hän ylettyisi pujottamaan terskan suuhunsa. Samalla hän pääsi kynsimään ja rutistelemaan kassejani hellästi.

    ”Haluatteko te katsella, vai siirryttekö makkariin omiin puuhiin?”, Outi kysyi muistaen vierestä hiljaa seuraavat Saran ja Laurin.

    ”Jos me jätetään tuo ovi auki, niin voihan sitä aina välillä vilkaistakin”, Lauri totesi ja lähti saattamaan Saraa makuuhuoneeseen.

    ”Olisiko teillä hyviä ehdotuksia jatkosta?”, kysyin vielä.

    ”No kuusysiä kannattaa aina kokeilla”, Lauri huusi mennessään.

    ”Suosittelen, kokemusta on”, Sara lisäsi.

    Menin heti selälleni keskelle patjaa ja Outi asettui istumaan naamalleni. Näky oli taivaallinen, kun hän kumartui kulliani kohti ja sukkanauhat kiristyivät upoten pakaroihin aivan silmieni edessä. Tunsin hänen hamuilevan kankeani ja upottavan sen hellään suuhunsa.

    Lauri ja Outi eivät sittenkään voineet olla seuraamatta toimitusta ja tulivat takaisin olohuoneeseen. Lauri istui viereiseen nojatuoliin ja Sara hänen syliinsä pujottaen kyrvän pilluunsa stringien välistä. Nuolin samalla tekniikalla kuin eilenkin, hyvin hitaasti kiihdyttäen. Outi välitti vähemmän katsojistamme ja lähestyi orgasmiaan nopeammin. Hän jättäytyi aika-ajoin nautiskelemaan kielestäni ja tyytyi lähinnä runkkaamaan vehjettäni. Edetessäni pillunsuulta kohti klitorista hän huusi jo melkoisesti. Seurailin silloin tällöin syrjäsilmällä Saran ja Laurin toimintaa. Lauri oli kaivanut Saran rinnat kupeista ja leipoi niitä molemmin käsin. Sara puolestaan ratsasti kyrvällä ja sormeili klitoristaan toisella hansikoiduista käsistään. Molempien katse pysyi kuin naulittuna meissä ja etenkin Outissa. Lopulta hän sai voimakkaan orgasmin ja rauhoitimme hetkeksi.

    ”No, Outi, Jussi on yhä ilman, et kai sä siihen jätä?”, Lauri innosti jatkamaan.

    Outi otti ohjat käsiinsä ja ohjasi minut polvilleen, istumaan kantapäilleni. Hän jatkoi kesken jäänyttä suihin ottoa kontallaan tarjoten ainakin minun kannaltani kiihottavat näkymät. Nojauduin taaksepäin ja nautin Laurin ja Saran tarjoamasta esityksestä vieressäni ja Outin vartalon kaarista. En kestänyt taaskaan pitkäänkään, kun olin tulemaisillani. Sara huomasi asian ja keskeytti ratsastusliikkeet ja jäi seuraamaan tapahtumaa. Pyrin viestimään asian Outille ja lantionikin värisi tulevan siemensyöksyn merkiksi. Hän ei kuitenkaan tehnyt elettäkään lopettaakseen. Ymmärsin hänen antavan tulla suuhunsa. Tilanne kiihotti minut äärimmilleen, sillä Sara ei tätä harrastanut. Tunsin itseni hetken pornotähdeksi, koska päästäisin kohta lastit naisen suuhun yleisön odottaessa vieressä. Parahdin ja pidin silmäni väkisin auki, jotta näkisin hänen työskentelynsä loppuun. Sara aloitti samalla viimeiset liikkeensä Laurin kyrvällä ja sai saman tien oman orgasminsa käden vapisten.

    Outi ei ollut tilanteesta moksiskaan. Ilmeisesti heille tämä oli normaalia. Minä olin juuri saanut parhaimman laatuiset kyydit ja tulisin tekemään kaikkeni antaakseni samanlaiset myös takaisin.

    ”Lauri taitaa olla vielä ilman ekaa. Tai mitä nyt pystyi äänestä päättelemään”, Outi totesi katsoen Saraa ja hymyili kehottaen siirtymään asiaan.

    ”Mennään tuonne makkariin. Ei sotketa niiden lakanaa”, Lauri ohjasi Saraa viereiseen huoneeseen.

    Nostin nojatuolin pienen makuuhuoneen ovelle ja asettauduin istumaan. Outi tuli tiukasti syliini ja painoi pyllynsä tiukasti lantiotani vasten.

    Sara otti Laurilta suihin samassa asennossa kuin me äsken. Hän oli ehtinyt riisumaan stringinsä ja pyllisti viistottain meihin päin. Nautiskelin Outin seksivaatteisiin verhotusta vartalosta molemmin käsin. Sileä satiini rintaliiveissä (tai niissä vähäisissä kangastilkuissa) ja sukkanauhavyössä miellytti edelleen ja hankkisin Saralle vastaavat heti ensi tilassa.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Levittäisittekö tuon vuodesohvan, niin saadaan toinenkin parisänky”, Outi käski ja kaivoi tuomaansa parivuoteen lakanaa laukusta. Seurasin totta kai silmä kovana hänen pyllyään ja Sara heristi minulle leikillään sormeaan.

    Laitoimme lakanan vuodesohvaan ja Outi tuli luokseni vieden minulta pyyhkeen. Seisova kullini paljastui jälleen kaikille. ”Me varmaan jäädään sitten tänne olohuoneeseen”, Outi sanoi ottaen kiinni kullista.

    Istuin vuodesohvan laidalle ja hivelin Outin lantiota. Vedin häneltä pikkuhousut jalasta ja jatkoin hyväilyä sormin ja nenänpäälläni. Jälkikäteen tämä hetki on tuntunut erityisen erikoiselta. Kuka olisi uskonut minun riisuvan perhetutultamme alushousuja muiden nähden? Hänen ihonsa veti jälleen kananlihalle ja vartalo vapisi lopulta. Outi veti minut vuorostaan ylös ja istui itse sohvalle tutkimaan kyrpääni. Lopulta hän alkoi jo tutun hitaan ja hellän suihinoton. Laskeuduin hieman haara-asentoon, jotta hän ylettyisi pujottamaan terskan suuhunsa. Samalla hän pääsi kynsimään ja rutistelemaan kassejani hellästi.

    ”Haluatteko te katsella, vai siirryttekö makkariin omiin puuhiin?”, Outi kysyi muistaen vierestä hiljaa seuraavat Saran ja Laurin.

    ”Jos me jätetään tuo ovi auki, niin voihan sitä aina välillä vilkaistakin”, Lauri totesi ja lähti saattamaan Saraa makuuhuoneeseen.

    ”Olisiko teillä hyviä ehdotuksia jatkosta?”, kysyin vielä.

    ”No kuusysiä kannattaa aina kokeilla”, Lauri huusi mennessään.

    ”Suosittelen, kokemusta on”, Sara lisäsi.

    Menin heti selälleni keskelle patjaa ja Outi asettui istumaan naamalleni. Näky oli taivaallinen, kun hän kumartui kulliani kohti ja sukkanauhat kiristyivät upoten pakaroihin aivan silmieni edessä. Tunsin hänen hamuilevan kankeani ja upottavan sen hellään suuhunsa.

    Lauri ja Outi eivät sittenkään voineet olla seuraamatta toimitusta ja tulivat takaisin olohuoneeseen. Lauri istui viereiseen nojatuoliin ja Sara hänen syliinsä pujottaen kyrvän pilluunsa stringien välistä. Nuolin samalla tekniikalla kuin eilenkin, hyvin hitaasti kiihdyttäen. Outi välitti vähemmän katsojistamme ja lähestyi orgasmiaan nopeammin. Hän jättäytyi aika-ajoin nautiskelemaan kielestäni ja tyytyi lähinnä runkkaamaan vehjettäni. Edetessäni pillunsuulta kohti klitorista hän huusi jo melkoisesti. Seurailin silloin tällöin syrjäsilmällä Saran ja Laurin toimintaa. Lauri oli kaivanut Saran rinnat kupeista ja leipoi niitä molemmin käsin. Sara puolestaan ratsasti kyrvällä ja sormeili klitoristaan toisella hansikoiduista käsistään. Molempien katse pysyi kuin naulittuna meissä ja etenkin Outissa. Lopulta hän sai voimakkaan orgasmin ja rauhoitimme hetkeksi.

    ”No, Outi, Jussi on yhä ilman, et kai sä siihen jätä?”, Lauri innosti jatkamaan.

    Outi otti ohjat käsiinsä ja ohjasi minut polvilleen, istumaan kantapäilleni. Hän jatkoi kesken jäänyttä suihin ottoa kontallaan tarjoten ainakin minun kannaltani kiihottavat näkymät. Nojauduin taaksepäin ja nautin Laurin ja Saran tarjoamasta esityksestä vieressäni ja Outin vartalon kaarista. En kestänyt taaskaan pitkäänkään, kun olin tulemaisillani. Sara huomasi asian ja keskeytti ratsastusliikkeet ja jäi seuraamaan tapahtumaa. Pyrin viestimään asian Outille ja lantionikin värisi tulevan siemensyöksyn merkiksi. Hän ei kuitenkaan tehnyt elettäkään lopettaakseen. Ymmärsin hänen antavan tulla suuhunsa. Tilanne kiihotti minut äärimmilleen, sillä Sara ei tätä harrastanut. Tunsin itseni hetken pornotähdeksi, koska päästäisin kohta lastit naisen suuhun yleisön odottaessa vieressä. Parahdin ja pidin silmäni väkisin auki, jotta näkisin hänen työskentelynsä loppuun. Sara aloitti samalla viimeiset liikkeensä Laurin kyrvällä ja sai saman tien oman orgasminsa käden vapisten.

    Outi ei ollut tilanteesta moksiskaan. Ilmeisesti heille tämä oli normaalia. Minä olin juuri saanut parhaimman laatuiset kyydit ja tulisin tekemään kaikkeni antaakseni samanlaiset myös takaisin.

    ”Lauri taitaa olla vielä ilman ekaa. Tai mitä nyt pystyi äänestä päättelemään”, Outi totesi katsoen Saraa ja hymyili kehottaen siirtymään asiaan.

    ”Mennään tuonne makkariin. Ei sotketa niiden lakanaa”, Lauri ohjasi Saraa viereiseen huoneeseen.

    Nostin nojatuolin pienen makuuhuoneen ovelle ja asettauduin istumaan. Outi tuli tiukasti syliini ja painoi pyllynsä tiukasti lantiotani vasten.

    Sara otti Laurilta suihin samassa asennossa kuin me äsken. Hän oli ehtinyt riisumaan stringinsä ja pyllisti viistottain meihin päin. Nautiskelin Outin seksivaatteisiin verhotusta vartalosta molemmin käsin. Sileä satiini rintaliiveissä (tai niissä vähäisissä kangastilkuissa) ja sukkanauhavyössä miellytti edelleen ja hankkisin Saralle vastaavat heti ensi tilassa.

    ”Näyttäkääs, miten te eilen naitte”, Outi lisäsi vettä myllyyn. Hänen esiin tullut rivoutensa oli musiikkia korvilleni. Hänellä oli jonkinlainen alter ego päällä. En olisi aiemmin voinut kuvitellakaan hänen nielevän spermojani ja istuvan sylissäni sukkanauhoissa hieroen paljasta pilluaan lantiooni.

    Sara käänsi pyllynsä Lauria päin ja kurottui ohjaamaan kullin sisäänsä. Seurasi nopeatahtista läiskettä, kun Lauri tikkasi kyrpää Saraan kerta toisensa jälkeen. Sara näytti nauttivan rajusta tahdista ja sai kiljui keuhkonsa nopeasti tyhjäksi. Lauri hiljensi tahtia hieman ja korjasi asentoaan, jotta pääsisi kokeilemaan Saran tissejä. Sara päätti samalla riisua babydollinsa, jotta Lauri saisi vapaat kädet. Lauri taisi todella kiihottua suurista rinnoista, sillä hänen olemuksensa muuttui heti. Hän taisi joutua jo pidättelemään mällejään.

    ”Tehdäänkö taas silleen…”, Lauri kuiskasi kiihottuneena.

    Sara kääntyi heti selälleen ja tarttui molemmin käsin rinnoistaan. Lauri kiipesi hänen päälleen ja sovitti kyrpäänsä rintojen väliin Saran puristaessa niitä yhteen. Terska pilkahteli tissivaosta joka työnnöllä. Olin toki itsekin päässyt tekemään samaa, mutta Laurin työskentelyssä näkyi uutuuden viehätys.

    ”Oi että!...”, hän puuskutti painokkaasti. ”No nyt!” Hän ei enää pidätellyt ja oli laskemassa spermat Saran päälle. Tapahtui kuitenkin jotain minulle yllättävää. Sara tarttui Laurin kyrvästä ja otti lastit suuhunsa. Tajusin lähes heti, että he olivat tehneet sen myös edellisenä yönä. Olin yllättynyt iloisella tavalla. Sara ei sittenkään täysin vastustanut suuhun tulemista. Saisin varmaan itsekin tehdä niin piakkoin.

    ”No niin, nyt on taas teidän vuoro”, Sara sanoi pitkähkön puhumattoman hetken jälkeen. Hiplasin Outin kovettuvia nännejä ja kiihotin itseäni muistellen äskeisiä suihinottoja. Erektioni oli jo lähes kehittynyt, mutta en kiirehtinyt asiaa enemmälti. Viikonloppu olisi huomenna ohi ja haluaisin nautiskella vielä.

    ”Tuleeko näistä mökkiviikonlopuista perinne?”, kysyin kaikilta.

    ”Kyllä mun puolesta. Lastenhoito täytyy vaan järjestää jollain tavalla. Voisivat vähän järkyttyä, jos jäisimme tästä kiinni”, Lauri tokaisi.

    ”Tää voisi olla ihan kiva järjestely aina silloin tällöin”, Sara sanoi mietteliäänä ja riisui satiinihansikkaat. Jäljelle jäivät pelkät stay-up-sukat ja kaulanauha.

    Outi lähti takaisin olohuoneen puolelle ja kuului narisuttavan vuodesohvan jousia. ”Tulehan Jussi tänne!”, kuului pyyntö.

    ”Mitäs rouvalle saisi olla?”, kysyin leikkisästi.

    ”No kyrpää ainakin ensalkuun…”, Outi sanoi taas heittäytyen rivoksi.

    Sara ja Lauri tulivat seuraamaan ja levittelivät nojatuoliin kylpypyyhettä suojaksi. Yritin pysyä Outin vauhdissa juttuineni.

    ”Mihinkäs sitä laitettaisiin? Vaihtoehtojahan on tietysti useita”.

    ”Mun tissit ei taida riittää tuohon äskeiseen, joten voisin ottaa aluksi suuhunkin”, Outi sanoi ja lipoi jo lähes heti kullini vartta.

    ”Naikaa takaapäin, mä haluaisin nähdä sitä”, Lauri pyysi.

    Outi asettui kontalleen ja tarjosi pyllyään. Aloin olla jälleen äärimmilläni kiihotuksesta. Tunnustelin pulleita häpyhuulia ja etsin pillunsuun kyrpääni varten. Ajattelin työntää mahdollisimman hitaasti ja nautinnollisesti sisään, mutta Outi ehti tyrkkäämään takapuolensa lähes minuun kiinni syvään huokaisten. Työntelimme nopealla tahdilla läiskytellen lantioitamme vastakkain. Outi oli todella märkänä ja en tuntenut paljoakaan. Hän korjasi asentoaan ja asetti polvensa yhteen tiukkuutta lisäämään. Avasin samalla hänen rintaliivien hakaset, jotta pääsisin kourimaan vapaana hölskyviä rintoja.

    Aloin päästä tunnelmaan puristellessani kovia nännejä sormieni väleissä. Outi korjasi käteni pariin otteeseen pakaroilleen, josta ymmärsin, mitä hän halusi minun tekevän. Kesäyö alkoi hämärtymään ja kostutin peukaloni suussani vaivihkaan. Lauri ja Sara olivat jälleen toistensa kimpussa, joten he eivät tainneet huomata minun työntävän peukaloni Outin pyllyreikään. Aloittaessani taas taivuttelemaan peukaloani peräsuolessa, ei kestänyt varmaan minuuttiakaan, kun Outi jo köyristeli selkäänsä vapisten orgasmin kourissa. Kuulimme jälleen hänen kimeän kiljuntansa.


   • Jussipussi1000
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Näyttäkääs, miten te eilen naitte”, Outi lisäsi vettä myllyyn. Hänen esiin tullut rivoutensa oli musiikkia korvilleni. Hänellä oli jonkinlainen alter ego päällä. En olisi aiemmin voinut kuvitellakaan hänen nielevän spermojani ja istuvan sylissäni sukkanauhoissa hieroen paljasta pilluaan lantiooni.

    Sara käänsi pyllynsä Lauria päin ja kurottui ohjaamaan kullin sisäänsä. Seurasi nopeatahtista läiskettä, kun Lauri tikkasi kyrpää Saraan kerta toisensa jälkeen. Sara näytti nauttivan rajusta tahdista ja sai kiljui keuhkonsa nopeasti tyhjäksi. Lauri hiljensi tahtia hieman ja korjasi asentoaan, jotta pääsisi kokeilemaan Saran tissejä. Sara päätti samalla riisua babydollinsa, jotta Lauri saisi vapaat kädet. Lauri taisi todella kiihottua suurista rinnoista, sillä hänen olemuksensa muuttui heti. Hän taisi joutua jo pidättelemään mällejään.

    ”Tehdäänkö taas silleen…”, Lauri kuiskasi kiihottuneena.

    Sara kääntyi heti selälleen ja tarttui molemmin käsin rinnoistaan. Lauri kiipesi hänen päälleen ja sovitti kyrpäänsä rintojen väliin Saran puristaessa niitä yhteen. Terska pilkahteli tissivaosta joka työnnöllä. Olin toki itsekin päässyt tekemään samaa, mutta Laurin työskentelyssä näkyi uutuuden viehätys.

    ”Oi että!...”, hän puuskutti painokkaasti. ”No nyt!” Hän ei enää pidätellyt ja oli laskemassa spermat Saran päälle. Tapahtui kuitenkin jotain minulle yllättävää. Sara tarttui Laurin kyrvästä ja otti lastit suuhunsa. Tajusin lähes heti, että he olivat tehneet sen myös edellisenä yönä. Olin yllättynyt iloisella tavalla. Sara ei sittenkään täysin vastustanut suuhun tulemista. Saisin varmaan itsekin tehdä niin piakkoin.

    ”No niin, nyt on taas teidän vuoro”, Sara sanoi pitkähkön puhumattoman hetken jälkeen. Hiplasin Outin kovettuvia nännejä ja kiihotin itseäni muistellen äskeisiä suihinottoja. Erektioni oli jo lähes kehittynyt, mutta en kiirehtinyt asiaa enemmälti. Viikonloppu olisi huomenna ohi ja haluaisin nautiskella vielä.

    ”Tuleeko näistä mökkiviikonlopuista perinne?”, kysyin kaikilta.

    ”Kyllä mun puolesta. Lastenhoito täytyy vaan järjestää jollain tavalla. Voisivat vähän järkyttyä, jos jäisimme tästä kiinni”, Lauri tokaisi.

    ”Tää voisi olla ihan kiva järjestely aina silloin tällöin”, Sara sanoi mietteliäänä ja riisui satiinihansikkaat. Jäljelle jäivät pelkät stay-up-sukat ja kaulanauha.

    Outi lähti takaisin olohuoneen puolelle ja kuului narisuttavan vuodesohvan jousia. ”Tulehan Jussi tänne!”, kuului pyyntö.

    ”Mitäs rouvalle saisi olla?”, kysyin leikkisästi.

    ”No kyrpää ainakin ensalkuun…”, Outi sanoi taas heittäytyen rivoksi.

    Sara ja Lauri tulivat seuraamaan ja levittelivät nojatuoliin kylpypyyhettä suojaksi. Yritin pysyä Outin vauhdissa juttuineni.

    ”Mihinkäs sitä laitettaisiin? Vaihtoehtojahan on tietysti useita”.

    ”Mun tissit ei taida riittää tuohon äskeiseen, joten voisin ottaa aluksi suuhunkin”, Outi sanoi ja lipoi jo lähes heti kullini vartta.

    ”Naikaa takaapäin, mä haluaisin nähdä sitä”, Lauri pyysi.

    Outi asettui kontalleen ja tarjosi pyllyään. Aloin olla jälleen äärimmilläni kiihotuksesta. Tunnustelin pulleita häpyhuulia ja etsin pillunsuun kyrpääni varten. Ajattelin työntää mahdollisimman hitaasti ja nautinnollisesti sisään, mutta Outi ehti tyrkkäämään takapuolensa lähes minuun kiinni syvään huokaisten. Työntelimme nopealla tahdilla läiskytellen lantioitamme vastakkain. Outi oli todella märkänä ja en tuntenut paljoakaan. Hän korjasi asentoaan ja asetti polvensa yhteen tiukkuutta lisäämään. Avasin samalla hänen rintaliivien hakaset, jotta pääsisin kourimaan vapaana hölskyviä rintoja.

    Aloin päästä tunnelmaan puristellessani kovia nännejä sormieni väleissä. Outi korjasi käteni pariin otteeseen pakaroilleen, josta ymmärsin, mitä hän halusi minun tekevän. Kesäyö alkoi hämärtymään ja kostutin peukaloni suussani vaivihkaan. Lauri ja Sara olivat jälleen toistensa kimpussa, joten he eivät tainneet huomata minun työntävän peukaloni Outin pyllyreikään. Aloittaessani taas taivuttelemaan peukaloani peräsuolessa, ei kestänyt varmaan minuuttiakaan, kun Outi jo köyristeli selkäänsä vapisten orgasmin kourissa. Kuulimme jälleen hänen kimeän kiljuntansa.

    ”Ohhoh, se tais olla se kuuluisa ISO orgasmi…”, Sara hämmästeli.

    ”Teidän täytyy kokeilla tätä kotonakin, Jussilla on yksi kiva konsti”, Outi vastasi hengästyneenä.

    ”Mitäs kaikkea te olette eilen tehneet?”, Saraa kiinnosti.

    Vilkaisimme Outin kanssa toisiamme, josko kertoisimme anaaliseksistämme aamutuimaan.

    ”Haluatteko opastusta?”, Outi innostui lopulta, jättäen vielä kysymysmerkiksi sen, mitä oli tulossa.

    ”No totta kai. Sä olet aika rivolla päällä”, Lauri innostui.

    Pelkäsin Saran empivän. Suostuminen johtaisi meilläkin tulevaisuudessa peppuseksikokeiluihin.

    ”No ei kai tässä voi enää kieltäytyäkään…”, Sara sanoi korjaillessaan stay-uppien suita korkeammalle, ikään kuin alistuen muiden tahtoon. Äänensävystä pystyi kuitenkin huomaamaan, että hän oli yhtä innokas kuin Laurikin. Mielenkiinto näytti jylläävän.

    Siirryimme takaisin makuuhuoneeseen Sara ja Lauri ensimmäisinä. Outi oli poikennut meikkipussillaan ja toi samaisen perusvoiteen kuin eilen käyttämämme. Saran silmät levisivät tyrmistyksestä.

    ”Ootteko te pannu pyllyyn?”, hän sanoi leikkisän pilkallisella äänensävyllä.

    ”Tuliko raja vastaan?”, kysyin.

    ”Mullahan ei ole siitä kokemusta – tiedoksi vaan muillekin – mutta…”, Sara mietti hetken, otti voidetuubin ja antoi sen edelleen Laurille. ”Laita sitä kunnolla”.

    ”Jess..”, ajattelin.

    He kokeilivat aluksi takaapäin, mutta eivät saaneet kyrpää sisään. Sitten Lauri alla ja Sara päällä, mutta Sara ei ilmeisesti uskaltanut painaa tarpeeksi. Lopulta he pääsivät alkuun perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, Saran nostettua nilkat Laurin olkapäille.

    ”Sitten varovasti…”, Sara kuiskasi.

    Meno oli varsin rauhallista. Lauri piti pitkiä taukoja varoen satuttamasta Saraa. Sara puolestaan hieroi klitoristaan käyttäen samaa liukastetta. Vasta kun Sara alkoi päästä vauhtiin masturboinnissaan, Lauri nopeutti tahtia. Sarasta en ole varma, mutta Lauri tuli lopulta roiskien loput mällit Saran päälle.

    Enempiä sekstailuja emme jaksaneet sinä yönä, emmekä viimeisenä lomapäivänäkään. Sovimme uusivamme temput toistekin. Lähtöhalaukset olivat tavallista lämpöisemmät.

    Keskustelumme Saran kanssa kotimatkalla oli todella innostava. Viikonloppu oli tuonut vanhan kiihkon seksielämäämme ja jouduimme kotimatkan aikana purkamaan vielä yhdet paineet eräällä metsäautotiellä.


   • N
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Ohhoh, se tais olla se kuuluisa ISO orgasmi…”, Sara hämmästeli.

    ”Teidän täytyy kokeilla tätä kotonakin, Jussilla on yksi kiva konsti”, Outi vastasi hengästyneenä.

    ”Mitäs kaikkea te olette eilen tehneet?”, Saraa kiinnosti.

    Vilkaisimme Outin kanssa toisiamme, josko kertoisimme anaaliseksistämme aamutuimaan.

    ”Haluatteko opastusta?”, Outi innostui lopulta, jättäen vielä kysymysmerkiksi sen, mitä oli tulossa.

    ”No totta kai. Sä olet aika rivolla päällä”, Lauri innostui.

    Pelkäsin Saran empivän. Suostuminen johtaisi meilläkin tulevaisuudessa peppuseksikokeiluihin.

    ”No ei kai tässä voi enää kieltäytyäkään…”, Sara sanoi korjaillessaan stay-uppien suita korkeammalle, ikään kuin alistuen muiden tahtoon. Äänensävystä pystyi kuitenkin huomaamaan, että hän oli yhtä innokas kuin Laurikin. Mielenkiinto näytti jylläävän.

    Siirryimme takaisin makuuhuoneeseen Sara ja Lauri ensimmäisinä. Outi oli poikennut meikkipussillaan ja toi samaisen perusvoiteen kuin eilen käyttämämme. Saran silmät levisivät tyrmistyksestä.

    ”Ootteko te pannu pyllyyn?”, hän sanoi leikkisän pilkallisella äänensävyllä.

    ”Tuliko raja vastaan?”, kysyin.

    ”Mullahan ei ole siitä kokemusta – tiedoksi vaan muillekin – mutta…”, Sara mietti hetken, otti voidetuubin ja antoi sen edelleen Laurille. ”Laita sitä kunnolla”.

    ”Jess..”, ajattelin.

    He kokeilivat aluksi takaapäin, mutta eivät saaneet kyrpää sisään. Sitten Lauri alla ja Sara päällä, mutta Sara ei ilmeisesti uskaltanut painaa tarpeeksi. Lopulta he pääsivät alkuun perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, Saran nostettua nilkat Laurin olkapäille.

    ”Sitten varovasti…”, Sara kuiskasi.

    Meno oli varsin rauhallista. Lauri piti pitkiä taukoja varoen satuttamasta Saraa. Sara puolestaan hieroi klitoristaan käyttäen samaa liukastetta. Vasta kun Sara alkoi päästä vauhtiin masturboinnissaan, Lauri nopeutti tahtia. Sarasta en ole varma, mutta Lauri tuli lopulta roiskien loput mällit Saran päälle.

    Enempiä sekstailuja emme jaksaneet sinä yönä, emmekä viimeisenä lomapäivänäkään. Sovimme uusivamme temput toistekin. Lähtöhalaukset olivat tavallista lämpöisemmät.

    Keskustelumme Saran kanssa kotimatkalla oli todella innostava. Viikonloppu oli tuonut vanhan kiihkon seksielämäämme ja jouduimme kotimatkan aikana purkamaan vielä yhdet paineet eräällä metsäautotiellä.

    Kerrankin oikeasti hyvin kirjoitettu tarina. Mielenkiinto säilyi alusta loppuun huolimatta pituudesta. Todella hyvä! Kiitos :)


   • UljasHirvi
    N kirjoitti:

    Kerrankin oikeasti hyvin kirjoitettu tarina. Mielenkiinto säilyi alusta loppuun huolimatta pituudesta. Todella hyvä! Kiitos :)

    Oli hyvä ja jos vielä totta niin aina parempi! Tuossa oli monta minun fantasiaa putkeen :)


   • Sarianna34
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Ohhoh, se tais olla se kuuluisa ISO orgasmi…”, Sara hämmästeli.

    ”Teidän täytyy kokeilla tätä kotonakin, Jussilla on yksi kiva konsti”, Outi vastasi hengästyneenä.

    ”Mitäs kaikkea te olette eilen tehneet?”, Saraa kiinnosti.

    Vilkaisimme Outin kanssa toisiamme, josko kertoisimme anaaliseksistämme aamutuimaan.

    ”Haluatteko opastusta?”, Outi innostui lopulta, jättäen vielä kysymysmerkiksi sen, mitä oli tulossa.

    ”No totta kai. Sä olet aika rivolla päällä”, Lauri innostui.

    Pelkäsin Saran empivän. Suostuminen johtaisi meilläkin tulevaisuudessa peppuseksikokeiluihin.

    ”No ei kai tässä voi enää kieltäytyäkään…”, Sara sanoi korjaillessaan stay-uppien suita korkeammalle, ikään kuin alistuen muiden tahtoon. Äänensävystä pystyi kuitenkin huomaamaan, että hän oli yhtä innokas kuin Laurikin. Mielenkiinto näytti jylläävän.

    Siirryimme takaisin makuuhuoneeseen Sara ja Lauri ensimmäisinä. Outi oli poikennut meikkipussillaan ja toi samaisen perusvoiteen kuin eilen käyttämämme. Saran silmät levisivät tyrmistyksestä.

    ”Ootteko te pannu pyllyyn?”, hän sanoi leikkisän pilkallisella äänensävyllä.

    ”Tuliko raja vastaan?”, kysyin.

    ”Mullahan ei ole siitä kokemusta – tiedoksi vaan muillekin – mutta…”, Sara mietti hetken, otti voidetuubin ja antoi sen edelleen Laurille. ”Laita sitä kunnolla”.

    ”Jess..”, ajattelin.

    He kokeilivat aluksi takaapäin, mutta eivät saaneet kyrpää sisään. Sitten Lauri alla ja Sara päällä, mutta Sara ei ilmeisesti uskaltanut painaa tarpeeksi. Lopulta he pääsivät alkuun perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, Saran nostettua nilkat Laurin olkapäille.

    ”Sitten varovasti…”, Sara kuiskasi.

    Meno oli varsin rauhallista. Lauri piti pitkiä taukoja varoen satuttamasta Saraa. Sara puolestaan hieroi klitoristaan käyttäen samaa liukastetta. Vasta kun Sara alkoi päästä vauhtiin masturboinnissaan, Lauri nopeutti tahtia. Sarasta en ole varma, mutta Lauri tuli lopulta roiskien loput mällit Saran päälle.

    Enempiä sekstailuja emme jaksaneet sinä yönä, emmekä viimeisenä lomapäivänäkään. Sovimme uusivamme temput toistekin. Lähtöhalaukset olivat tavallista lämpöisemmät.

    Keskustelumme Saran kanssa kotimatkalla oli todella innostava. Viikonloppu oli tuonut vanhan kiihkon seksielämäämme ja jouduimme kotimatkan aikana purkamaan vielä yhdet paineet eräällä metsäautotiellä.

    Minua ainakin kiinnostaisi tietää, tuliko näitä sessioita muitakin? Joitain viitteitä tuolla tekstissä oli.


   • jugolando
    -N25 kirjoitti:

    Ihana. Nyt vain miettiikin, mistä sitä itse saisi. Seksi suhteessa päättyi vuosia sitten ja nyt koko suhdekin. Mistä?:D

    Ota yhteyttä.. t: M24 voitas vaik vähän jubailla mailitse näin alkuun [email protected]..


   • Jussipussi1000
    Sarianna34 kirjoitti:

    Minua ainakin kiinnostaisi tietää, tuliko näitä sessioita muitakin? Joitain viitteitä tuolla tekstissä oli.

    Joo, joitain kertoja olemme uusineet. Välillä jopa koko viikonlopunkin parinvaihtona. Meillä se on toiminut todella hyvin. Kiitos kysymästä!


   • O'O
    Mjorma kirjoitti:

    Taitava olet tarinan kertoja 10 pistettä sinulle.

    "olet tarinan kertoja"

    Minkä ihmeen tarinan, TOTTAHAN tämä on!


   • E.Rectus
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Joo, joitain kertoja olemme uusineet. Välillä jopa koko viikonlopunkin parinvaihtona. Meillä se on toiminut todella hyvin. Kiitos kysymästä!

    Todella hyvä juttu ja jokainen joka luulee ettei tarina ole tosi niin typerys on, ei kukaan osaa keksiä näin luontevasti kaikkea mitä parien välillä puhutaan aktien lomassa ja tauoilla.

    Tosi tarinahan tämä on, toivoisinkin kirjoittajalta jatkoa kirjoituksille, miten teillä suhteenne ovat siis edistyneet.
    Kiitos, todella paljon rehellisestä tilityksestä, jotenkin on tosi terapeuttista ja tosi sosiaalisesti vapauttavaa ja avartavaa lukea rehellisesti sovittua parinvaihtoa, nyt jokainen lukija ymmärtää Tanskankin vapaan seksin sosiaalisen merkityksen, yksinäisyys kun on niin monen suomalaisen riesa ja möykky, sovitussa vapaassa seksissä, jossa kukaan ei halua toista loukata, on omat etunsa.


   • O'O
    O'O kirjoitti:

    "olet tarinan kertoja"

    Minkä ihmeen tarinan, TOTTAHAN tämä on!

    Ja MÄL'LI lensi tuossa, kun Outi nai perseellään sua!!!!!!!!!!!

    Siis tosi kiihottavaa, kiitos, tämäpäs oli veret kullinpäästä rykäsevä kokemus!!!!


   • jkjkjkjkkk
    E.Rectus kirjoitti:

    Todella hyvä juttu ja jokainen joka luulee ettei tarina ole tosi niin typerys on, ei kukaan osaa keksiä näin luontevasti kaikkea mitä parien välillä puhutaan aktien lomassa ja tauoilla.

    Tosi tarinahan tämä on, toivoisinkin kirjoittajalta jatkoa kirjoituksille, miten teillä suhteenne ovat siis edistyneet.
    Kiitos, todella paljon rehellisestä tilityksestä, jotenkin on tosi terapeuttista ja tosi sosiaalisesti vapauttavaa ja avartavaa lukea rehellisesti sovittua parinvaihtoa, nyt jokainen lukija ymmärtää Tanskankin vapaan seksin sosiaalisen merkityksen, yksinäisyys kun on niin monen suomalaisen riesa ja möykky, sovitussa vapaassa seksissä, jossa kukaan ei halua toista loukata, on omat etunsa.

    Kirjailijan mielikuvitus? Ei ole olemassa?


   • Pupukka1
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Ohhoh, se tais olla se kuuluisa ISO orgasmi…”, Sara hämmästeli.

    ”Teidän täytyy kokeilla tätä kotonakin, Jussilla on yksi kiva konsti”, Outi vastasi hengästyneenä.

    ”Mitäs kaikkea te olette eilen tehneet?”, Saraa kiinnosti.

    Vilkaisimme Outin kanssa toisiamme, josko kertoisimme anaaliseksistämme aamutuimaan.

    ”Haluatteko opastusta?”, Outi innostui lopulta, jättäen vielä kysymysmerkiksi sen, mitä oli tulossa.

    ”No totta kai. Sä olet aika rivolla päällä”, Lauri innostui.

    Pelkäsin Saran empivän. Suostuminen johtaisi meilläkin tulevaisuudessa peppuseksikokeiluihin.

    ”No ei kai tässä voi enää kieltäytyäkään…”, Sara sanoi korjaillessaan stay-uppien suita korkeammalle, ikään kuin alistuen muiden tahtoon. Äänensävystä pystyi kuitenkin huomaamaan, että hän oli yhtä innokas kuin Laurikin. Mielenkiinto näytti jylläävän.

    Siirryimme takaisin makuuhuoneeseen Sara ja Lauri ensimmäisinä. Outi oli poikennut meikkipussillaan ja toi samaisen perusvoiteen kuin eilen käyttämämme. Saran silmät levisivät tyrmistyksestä.

    ”Ootteko te pannu pyllyyn?”, hän sanoi leikkisän pilkallisella äänensävyllä.

    ”Tuliko raja vastaan?”, kysyin.

    ”Mullahan ei ole siitä kokemusta – tiedoksi vaan muillekin – mutta…”, Sara mietti hetken, otti voidetuubin ja antoi sen edelleen Laurille. ”Laita sitä kunnolla”.

    ”Jess..”, ajattelin.

    He kokeilivat aluksi takaapäin, mutta eivät saaneet kyrpää sisään. Sitten Lauri alla ja Sara päällä, mutta Sara ei ilmeisesti uskaltanut painaa tarpeeksi. Lopulta he pääsivät alkuun perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, Saran nostettua nilkat Laurin olkapäille.

    ”Sitten varovasti…”, Sara kuiskasi.

    Meno oli varsin rauhallista. Lauri piti pitkiä taukoja varoen satuttamasta Saraa. Sara puolestaan hieroi klitoristaan käyttäen samaa liukastetta. Vasta kun Sara alkoi päästä vauhtiin masturboinnissaan, Lauri nopeutti tahtia. Sarasta en ole varma, mutta Lauri tuli lopulta roiskien loput mällit Saran päälle.

    Enempiä sekstailuja emme jaksaneet sinä yönä, emmekä viimeisenä lomapäivänäkään. Sovimme uusivamme temput toistekin. Lähtöhalaukset olivat tavallista lämpöisemmät.

    Keskustelumme Saran kanssa kotimatkalla oli todella innostava. Viikonloppu oli tuonut vanhan kiihkon seksielämäämme ja jouduimme kotimatkan aikana purkamaan vielä yhdet paineet eräällä metsäautotiellä.

    Todella kiinostava kertomus. Voi kun meillekin joskus osuisi kohdalle tuollainen tapaus


   • Jussipussi1000 kirjoitti:

    ”Ohhoh, se tais olla se kuuluisa ISO orgasmi…”, Sara hämmästeli.

    ”Teidän täytyy kokeilla tätä kotonakin, Jussilla on yksi kiva konsti”, Outi vastasi hengästyneenä.

    ”Mitäs kaikkea te olette eilen tehneet?”, Saraa kiinnosti.

    Vilkaisimme Outin kanssa toisiamme, josko kertoisimme anaaliseksistämme aamutuimaan.

    ”Haluatteko opastusta?”, Outi innostui lopulta, jättäen vielä kysymysmerkiksi sen, mitä oli tulossa.

    ”No totta kai. Sä olet aika rivolla päällä”, Lauri innostui.

    Pelkäsin Saran empivän. Suostuminen johtaisi meilläkin tulevaisuudessa peppuseksikokeiluihin.

    ”No ei kai tässä voi enää kieltäytyäkään…”, Sara sanoi korjaillessaan stay-uppien suita korkeammalle, ikään kuin alistuen muiden tahtoon. Äänensävystä pystyi kuitenkin huomaamaan, että hän oli yhtä innokas kuin Laurikin. Mielenkiinto näytti jylläävän.

    Siirryimme takaisin makuuhuoneeseen Sara ja Lauri ensimmäisinä. Outi oli poikennut meikkipussillaan ja toi samaisen perusvoiteen kuin eilen käyttämämme. Saran silmät levisivät tyrmistyksestä.

    ”Ootteko te pannu pyllyyn?”, hän sanoi leikkisän pilkallisella äänensävyllä.

    ”Tuliko raja vastaan?”, kysyin.

    ”Mullahan ei ole siitä kokemusta – tiedoksi vaan muillekin – mutta…”, Sara mietti hetken, otti voidetuubin ja antoi sen edelleen Laurille. ”Laita sitä kunnolla”.

    ”Jess..”, ajattelin.

    He kokeilivat aluksi takaapäin, mutta eivät saaneet kyrpää sisään. Sitten Lauri alla ja Sara päällä, mutta Sara ei ilmeisesti uskaltanut painaa tarpeeksi. Lopulta he pääsivät alkuun perinteisessä lähetyssaarnaaja-asennossa, Saran nostettua nilkat Laurin olkapäille.

    ”Sitten varovasti…”, Sara kuiskasi.

    Meno oli varsin rauhallista. Lauri piti pitkiä taukoja varoen satuttamasta Saraa. Sara puolestaan hieroi klitoristaan käyttäen samaa liukastetta. Vasta kun Sara alkoi päästä vauhtiin masturboinnissaan, Lauri nopeutti tahtia. Sarasta en ole varma, mutta Lauri tuli lopulta roiskien loput mällit Saran päälle.

    Enempiä sekstailuja emme jaksaneet sinä yönä, emmekä viimeisenä lomapäivänäkään. Sovimme uusivamme temput toistekin. Lähtöhalaukset olivat tavallista lämpöisemmät.

    Keskustelumme Saran kanssa kotimatkalla oli todella innostava. Viikonloppu oli tuonut vanhan kiihkon seksielämäämme ja jouduimme kotimatkan aikana purkamaan vielä yhdet paineet eräällä metsäautotiellä.

    Todella hyvin ja kiihottavasti kerrottu, upea tarina. Tykkäsin kovasti.😁


  • Tykkäsin

   Todella hyvä!! Kerroppas niistä teijän parinvaihto viikonlopuista;)

  • tykkäsin !

   Tosi hyvä tarina, jaksoi lukea vaikka olikin aika pitkä. Aivan mahtava !

  • late&minna

   jannuhan on kun paasikivi ! todella mahtavaa kirjoittamista oli todella mahtavaa lukea vaimon kanssa !

  • Jannu kumissa

   Mahtava kokonaisuus tarinassa

   • 'Lauri' ja 'Outi'

    Tiedättekö mitä! Luulemme tunnistavamme itsemme tuosta tarinasta.

    Sitä on fiksattu aika paljon, mutta toisaalta tietyt asiat ovat niin samanlaisia, ettei se voi olla sattumaa. Olet Jussipussi tehnyt aika hyvän tekstin!

    Meillä ei ole kummallakaan kykyä kirjoittaa vastaavaa, mutta voisitko tehdä tekstin niistä parhaimmista keikoista tuon jälkeen.

    Kiitokset muisteloista! Emme koe tuota mitenkään pahana, päinvastoin!


   • E.Rectus
    'Lauri' ja 'Outi' kirjoitti:

    Tiedättekö mitä! Luulemme tunnistavamme itsemme tuosta tarinasta.

    Sitä on fiksattu aika paljon, mutta toisaalta tietyt asiat ovat niin samanlaisia, ettei se voi olla sattumaa. Olet Jussipussi tehnyt aika hyvän tekstin!

    Meillä ei ole kummallakaan kykyä kirjoittaa vastaavaa, mutta voisitko tehdä tekstin niistä parhaimmista keikoista tuon jälkeen.

    Kiitokset muisteloista! Emme koe tuota mitenkään pahana, päinvastoin!

    Mutta kertokaa ihmeessä, mikä teidän neljän elämäntilanne, siis tällä hetkellä on?


   • 'Lauri'
    E.Rectus kirjoitti:

    Mutta kertokaa ihmeessä, mikä teidän neljän elämäntilanne, siis tällä hetkellä on?

    Kyllä me tapaillaan neljästään vielä säännöllisen epäsäännöllisesti. On kokeiltu myös 2 2 kombinaatiota eri osoitteissa. Tuosta tarinan tapahtumasta lähtien on tainnut olla yksi ainoa vuosi, jolloin ei olla tavattu ja joskus on tavattu ilman seksiä. Olemme pitäneet tärkeänä, että kipinää tähänkin ei menetetä.

    Uskoisin, että ainakin meillä Outin kanssa tuo on ollut sellainen sallittu henkireikä ja se on pitänyt seksielämämme virkeänä tähän asti.


   • Ee. Rectus
    'Lauri' kirjoitti:

    Kyllä me tapaillaan neljästään vielä säännöllisen epäsäännöllisesti. On kokeiltu myös 2 2 kombinaatiota eri osoitteissa. Tuosta tarinan tapahtumasta lähtien on tainnut olla yksi ainoa vuosi, jolloin ei olla tavattu ja joskus on tavattu ilman seksiä. Olemme pitäneet tärkeänä, että kipinää tähänkin ei menetetä.

    Uskoisin, että ainakin meillä Outin kanssa tuo on ollut sellainen sallittu henkireikä ja se on pitänyt seksielämämme virkeänä tähän asti.

    Ok, kiitos, kiihoittavampaa juttua saa kyllä hakea, varsinkin kun Outi tarjoaa sulle kaunista pyllyään, mulla tuli orgasmi ja LUJAA kun luin kuumana just tätä kohtaa, hyvää jatkoa teille kaikille ! ! !


  • sabiens

   Aivan loista ja hyvin kiihottava. Sinusta tulisi hyvä kirjailija.

   • Germaani69

    Minä ihan oikeasti haluaisin kuulla näistä leikeistä lisää... Ties kuinka monta kertaa olen tämän ketjun lukenut läpi. Kiitos vaivannäöstä jo etukäteen!


  • Bi83hki

   huhhuh, ja pillu märkänä koko ajan. ihanaa luettavaa....

  • nainen

   Ihana tarina:) Oletteko jo kokeilleet sitä että toinen teistä on jommankumman naisen pepussa ja toinen emättimessä tai peräti mollemmat emättimessä yhtäaikaa?:)

  • Matson_Vaenanen

   Aaah. Vaimonikin luki tämän. :)

   Tulisipa meillekin samanlainen tapaus spontaanisti. Järjestetyt jutut ei oikein kiinnosta.

  • Germaani69

   Eikö tähän tarinaan saisi jo jatkoa...

   • Jussipussi1000

    Ohhoh! Yhäkö tämä tarina on listoilla?

    En ole aikoihin ehtinyt kirjoitushommiin, joten jatkotarinat ovat jääneet odottamaan.

    Tulossa on silti. Ihan mahtavia kokemuksia. Tapailumme jatkuu yhä, joten sieltä voi poika vielä lisääkin.


   • Aikuinen Pariskunta
    Jussipussi1000 kirjoitti:

    Ohhoh! Yhäkö tämä tarina on listoilla?

    En ole aikoihin ehtinyt kirjoitushommiin, joten jatkotarinat ovat jääneet odottamaan.

    Tulossa on silti. Ihan mahtavia kokemuksia. Tapailumme jatkuu yhä, joten sieltä voi poika vielä lisääkin.

    Jatka nyt ihmeessä, jos kokemuksia riittää :) Tämä on paras lukemamme novelli!


  • Anonyymi

   Ihana <3

  • Anonyymi

   Tämä oli kyllä ihan parasta luettavaa aikoihin täällä! Iso kiitos kirjoittajalle!

  • Anonyymi

   Kyllä täytyy sanau että tosi hyvin kerrottu ja puettu sanoiksi tämä kokeilu. Tykkäsin ihan älyttömänä kyllä ja ois aika hauska kuulla kyllä jatkoa ja uusista seikkailuista.

  • Anonyymi

   Hyvin kerrottu, kiitos siitä!

  • Anonyymi

   Jostain vuosien takaa yksi yksittäinen viikonloppu:

   Olimme sopineet taas spesiaaliviikonlopun Laurin ja Outin kanssa. Tapasimme heillä kotona ja oli tarkoitus jatkaa sieltä välittömästi määränpäähän. Erikoisuutena tällä kertaa oli viettää viikonloppu erillään sekapareina. Lauri oli tehnyt varaukset hänelle ja Saralla, minä puolestani itselleni ja Outille. Voin sanoa että olimme Saran kanssa panostaneet tähän viikonloppuun paljon. Selibaattia oli vietetty ja tunnelmaa viritetty äärimmilleen. Laukkuihin pakattiin sopivaa rekvisiittaa pariksi yöksi. Sain jopa toimia makutuomarina Saran alusvaateostoksille. Fiilis oli enemmän kuin innostunut.

   Saavuimme heidän asunnolleen. Outi odotti täydessä tällingissä joka antoi mukavia lupauksia tulevasta. Asussa oli vaikutteita fiftarityylistä. Syvä kaula-aukko puserossa, vyötäröä korostava vyö ja pitkä kellohame. Nilkkaremmikorkkarit ja laadukkaat sukat antoivat toivoa seksikkäästä aluspukeutumisesta.

   Sara ja Outi halasivat lämpimästi, iskimme Laurin kanssa silmää koska kumpikin rouvista näytti yksinkertaisesti tyrmäävältä. Sovimme että jotta naapurusto ei oivaltaisi suunnitelmiamme, lähtisimme omien vaimojemme kanssa pihasta ja vaihtaisimme parit vasta matkalla.

   Ajoimme huoltarille josta tiemme erkanisivat. Nopea ja huomaamaton pysähdys, Outi ja Sara vaihtoivat autoja ja jatkoimme matkaa entistä ripeämmin. Outi näytti kerrassaan tyrmäävältä pienin vilkaisuin katsottuna. Ajamisesta ei meinannut tulla mitään ja matkaa oli parisen sataa kilometriä. Vierestä katsottuna hän vaikutti huomattavasti aikaisempaa rintavammalta ja vako dekolteessa oli jotain sietämättömän kaunista. Ilmeisesti alla olisi ainakin tiukat push-up rintaliivit. Laskeutuva hame, alushameen reunus ja mustat piikkikorkokengät veivät huomion muodokkaisiin sääriin ja niitä verhoaviin sukkiin. Tältä etäisyydeltä ne vaikuttivat jopa aidoilta nyloneilta.

   Emme olleet hetkeen tavanneet mutta keskustelu katosi estot varsin nopeasti. Nopeat kuulumiset, molemmat kertoivat puolisonsa hetkeä aikaisemmin nähdystä innostuksesta ja arviot siitä mitä tulisivat tekemään. Sitten keskustelu menikin meihin ja tulevaan viikonloppuun.

   "En sitten ole suunnitellut mitään ohjelmaa hotellihuoneen ulkopuolella, haittaako?", kysyin.

   "No mennään tällä suunnitelmalla. Mulla ainakin riittää leluja koko ajalle", Outi innostui. Sitten keskustelu siirtyikin seksiin ja tuleviin leikkeihin. Kehuin hänen asuvalintaansa maasta taivaisiin ja mainitsin sen olevan "odotuksia herättävä". En saanut mitään sanallista vinkkiä tulevasta mutta Outi vastasi hilaamalla hameen helmaa ylemmäs paljastaen sukan sileän reunavahvikkeen ja siihen kiinnitetyn sukkanauhan. Parin viikon selibaatti takana - näky oli niin kiihottava että motari alkoi tuntua kapealta ja ajo vaikeutui. Pulssi tuntui korvissa ja housut alkoivat kiristää.

   Outi jatkoi pieniä vihjailuja koko matkan ajan. Illan eka kerta on paras joten päätimme että nautiskelisimme pitkään. Lopulta saavuimme varaamaani kylpylämajoitukseen.

   Kirjautumisessa oli suoranaista magiaa. Matkan syy oli tosiaankin vapaa-aika. Virkailija varmasti aisti vallitsevan jännityksemme. Varmaan luuli meitä salapariksi mutta mitä siitä, jopa hauskempaa niin. Outin korkojen kopsahtelu aulan lattialla jäi erityisesti mieleen kiiruhtaessamme hissille. Jättäydyin tarkoituksella jälkeen jotta näkisin hänen pyllynsä keinunnan.

   Ei saa häiritä kyltti ripustettiin sviitin ovenkahvaan. Raskas desibeliovi jysähti kiinni takanamme ja varmuusketju paikoilleen. Yksityiskohdilla on merkityksensä.

   Purin laukkuni ripeästi ja korkkasin viinipullon. Seurailin samalla Outin laukun sisältöä jota hän purki kaappiin. Mittava määrä pitsiä ja satiinia eri väreissä, korkokenkiä ja sukkia. Hänen suorasukaisuutensa yllätti siinä vaiheessa kun hän latoi pöydälle kokoelman dildoja ja hieromasauvoja, mukana oli myös krominvärinen anustappi.

   "Taitaa olla että en jää tänä viikonloppuna ilman", totesin.

   "Pelattaisiinko tätä aluksi", Outi sanoi ja otti laukusta vielä seksiaiheisen lautapelin. No pelattiinhan me.

   Peli koostui nopanheitosta ja etenemisestä laudalla, tehtäväkortteja ja kysymyskortteja. Sääntöjen mukaan eteneminen olisi johtanut kliimaksiin liian nopeasti joten aloimme varsin nopeasti soveltamaan peliä. Jätimme nopeasti pelilaudan käyttämättä ja siirryimme kysymyskortteihin joita nostimme nopan heiton perusteella. Seksielämästä, mieltymyksistä ja toiveista keskustelu tuntui innostavan molempia.

   Pullo tyhjeni ja aloitimme toisen. Kortit loppuivat ja siirryimme pullonpyörityksen ja tehtäväkorttien yhdistelmään. Liekö Outi jopa yrittänyt minun voittavan tässä mutta menestyin paremmin pyörityksissä. Aloin vähitellen voittamaan häneltä vaatteita. Ensimmäisenä tosin pyysin hänet laittamaan korkokengät takaisin jalkaan. Outin riisuessa puseroaan, alta paljastui yllätykseksi musta korsetti, oikeastaan ilmeisesti korseletti. Läpikuultavan alushameen alta näkyi sukkanauhat ja satiiniset stringit.

   Jatkuu...

   • Anonyymi

    Olin itse jo alusvaatteisillani kun sain lopulta voitettua Outin alushameenkin. Korsetti korosti upeasti hänen vyötäröään ja nosti rinnat pullottamaan kupeista. Seuraavien kierrosten jälkeen alkaisi todella tapahtumaan.

    Hävisin kierroksen ja Outi halusi bokserini. Minulla oli tähän varattuna pieni yllätys. "Terveisiä Saralta. Hän epäili sinun pitävän tällaisesta", sanoin ja pudotin bokserit hitaasti nilkkoihin. Olin sheivannut itseni kokonaan karvattomaksi ja kova kankeni näytti entistä suuremmalta. Outi selkeästi häkeltyi näkemästään. Hän ei selkeästi saanut huomiotaan kullistani. Havaitsin hieman punastustakin samalla kun rinnat pullistelivat korsetista hengityksen tahtiin.

    Hävisin toisenkin kierroksen. Nyt Outi halusi minun riisuvan häneltä pikkarit. Hänkin oli selkeästi siistinyt karvoitustaan. Tunsin vielä seksikkään parfyymin tuoksahduksen. Olimme hetkeä aikaisemmin keskustelleet kaikki pornoelokuvien parhaat niksit joita haluaisimme kokeilla. Suuseksiä olisi seuraavaksi vuorossa mutta antaja ja saaja olisi vielä ratkaistava. Pyöräytin pulloa ja voitin....

    Jatkuu


   • Anonyymi
    Anonyymi kirjoitti:

    Olin itse jo alusvaatteisillani kun sain lopulta voitettua Outin alushameenkin. Korsetti korosti upeasti hänen vyötäröään ja nosti rinnat pullottamaan kupeista. Seuraavien kierrosten jälkeen alkaisi todella tapahtumaan.

    Hävisin kierroksen ja Outi halusi bokserini. Minulla oli tähän varattuna pieni yllätys. "Terveisiä Saralta. Hän epäili sinun pitävän tällaisesta", sanoin ja pudotin bokserit hitaasti nilkkoihin. Olin sheivannut itseni kokonaan karvattomaksi ja kova kankeni näytti entistä suuremmalta. Outi selkeästi häkeltyi näkemästään. Hän ei selkeästi saanut huomiotaan kullistani. Havaitsin hieman punastustakin samalla kun rinnat pullistelivat korsetista hengityksen tahtiin.

    Hävisin toisenkin kierroksen. Nyt Outi halusi minun riisuvan häneltä pikkarit. Hänkin oli selkeästi siistinyt karvoitustaan. Tunsin vielä seksikkään parfyymin tuoksahduksen. Olimme hetkeä aikaisemmin keskustelleet kaikki pornoelokuvien parhaat niksit joita haluaisimme kokeilla. Suuseksiä olisi seuraavaksi vuorossa mutta antaja ja saaja olisi vielä ratkaistava. Pyöräytin pulloa ja voitin....

    Jatkuu

    Kiihotukseni värisi kropassani kun Outi kysyi "Haluatko riisua multa tämän korsetin vai otanko sulta ensin suihin"?

    "Ei kun laitetaan ensin sut esille". Ohjasin Outin sängylle kontalleen. Kiihottuneelle miehelle tuo näky hipoi täydellisyyttä. Selkää köyristelevä daami pylly pystyssä. Naisen takamus näyttää juuri tuolla tavalla sukkanauhoihin kehystettynä parhaimmalta. Korkokengistä tuli vielä ylellinen pornoelokuvafiilis. Hän saisi esitellä sulojaan tällä tavoin vielä useasti.

    Kiusoittelin Outia pitkään ja nautin tilanteesta. Lopulta levitin hänen häpyhuuliaan ja hyökkäsin kielelläni hänen klitorikseen. Vaikutus oli juuri halutunlainen. Outi hypähti ja ulvoi nautinnosta. Lisäsin painetta ja ääni jatkui kovempana. Vieras paikkakunta ja voisimme herättääkin huomiota käytävälle asti. Hän oli nyt todella helppo tyydytettävä. Jatkoin sormellani klitoriksen pyörittelyä, nussin kielelläni pillua ja kutitin toisella kädellä pyllyreikää. Lisäsin painetta klitoriksella ja vapinasta päätellen orgasmi oli lähellä. Lopetin klitoriksen lipsuttelun ja painoin määrätietoisesti sormellani samalla kun työnsin kieleni syvälle hänen sisäänsä. Outi hyrähteli ja vapisi samalla kun valui hervottomana mahalleen.

    "Voi hyvä ihme. Voiko tuo paremmalta tuntuakaan...".

    Jatkuu...


  • Anonyymi

  Ketjusta on poistettu 11 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kamala onnettomuus

   Miten tällaiset mönkijäonnettomuudet yleensä tapahtuu? Liikaa vauhtia? Saako mönkijöillä ajaa lasten kanssa ja ilman kyp
   Suomussalmi
   170
   7491
  2. Mönkijäpnnettomuus

   Harmillinen homma. https://www.hs.fi/suomi/art-2000010557170.html
   Suomussalmi
   37
   2046
  3. Tilitoimisto!!!

   Mikä tilitoimisto jäi kiinni rikoksesta Rovaniemellä?
   Rovaniemi
   27
   1447
  4. Tietäisitpä miten haluaisin sinut kohdata

   Vaikka vaan katsella ohimennen. Voisitko telepaattisesti lähettää viestiä, - löytyisikö kohtauspaikkaa?
   Ikävä
   63
   1376
  5. Kerro kaivatustasi jotakin mukavaa.

   Itse aloitan: hyvännäköinen ja ahkera ❤️‍🔥
   Ikävä
   77
   1068
  6. Milloin oot nähnyt kaivattusi

   ensimmäistä kertaa?
   Ikävä
   55
   985
  7. Missä päin suomea kaivattusi asustelee?

   Oma kaivattuni (mies(J) asuu Uudenmaan läänissä.
   Ikävä
   50
   884
  8. Oon pahoillani sun puolesta

   kun olit muuttunut niin paljon ulkoisesti. Ja huonompaan suuntaan. Koeta pärjätä. Naiselle mieheltä vuosien takaa
   Ikävä
   38
   844
  9. Tiesitkös nainen että mulla on paljon vientiä?!

   Sänkyseuraa riittää, valinnan vaikeus.
   Ikävä
   85
   809
  10. Tikanmäen vastaus Haavistolle

   Aika erikoinen puolustautuminen valtuuston puheenjohtajalla kaupunkilaisen kirjoitukseen. Haavisto ihmetteli niitä tunn
   Pyhäjärvi
   103
   794
  Aihe