Matkavakuutus

matkaaja

Kuinka paljon matkavakuutus maksaa suunnilleen ja onko ihan sama mistä sen hakee? ja kuinkan kauan siinä kestää kun sen hakee vai onnistuuko se käden käänteessä? Olen lähdössä toukokuun alussa ulkomaille ja pitäisi hankkia vakuutus tätä reissua varten..

7

1675

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vakuutus ympäri vuoden

      Meillä on Tapiolan asiakkaina ympärivuotinen matkavakuutus. Jos olisimme ottaneet vain tiettyä matkaa varten olisi hinta ollut vain pari euroa halvempi. Siis kannattaa ottaa saman tien koko vuodeksi. Kattaa myös kotimaassa kotoa yli 50 km päähän suuntautuvat matkat, lapset kuuluvat mukaan ja tavarat myös. Kysypä omasta matkatoimistostasi. Meisän vakuutuksen hinta oli muuten n. 25-30 €/vuosi/hlö. Eli ei todellakaan kallista! Saa saman tien, on voimassa tilauspvstä lähtien kunhan muistat maksaa ajoissa. Postissa tulee vakuutuskortti jonka otat matkalle mukaan eli pidät kotimaassakin aina lompakossa. Hyvää matkaa! Itsekin lähdemme perheen kanssa toukokuun alussa pariksi viikoksi kreikan suuntaan.

      • pankista....

        Tapiolan vakuutuksen voit tehdä myös pankissa...ainakin Osuuspankki..tai soitto Tapiolaan,sieltä lähettävät paperit tulemaan ja maksulapun.


      • Anni
        pankista.... kirjoitti:

        Tapiolan vakuutuksen voit tehdä myös pankissa...ainakin Osuuspankki..tai soitto Tapiolaan,sieltä lähettävät paperit tulemaan ja maksulapun.

        Esim www.eurooppalainen.com - maksu nettipankin kautta. Ainakin Nordealla on myös omassa nettipankissaan mahdollisuus ottaa ao vakuutus. Tällä hetekllä E on pari euroa halvempi, mutta tilanne näkyy vaihtelevan.

        Ja se koko vuoden voimassaoleva vakuutus tulee kyllä kovin nopeasti maksaneeksi itsensä jos vähänkin matkustaa (riippuu kyllä vähän yhtiöstä; jos ainoa vakuutus on matkustajavakuutus, joutuu siitä maksamaan suhteessa enemmän kuin jos samassa yhtiössä on muitakin vakuutuksia.)


    • Sanni

      Jos Eurooppalaisen kautta ottaa matkavakuutuksen, se tuli muistaakseni jotain 17 €/vko/hlö.
      Me otettiin lopulta matkavakuutus omasta vakuutusyhtiöstä, koska lomaillaan ulkomailla keskimäärin 2-3 kertaa vuodessa. Keskittämällä vakuutukset samaan yhtiöön saa parhaat edut, koskee tietenkin myös matkavakuutuksia. Meillä kahden henkilön matkavakuutukset tulee vuodessa 22 € (alennukset yms. edut huomioitu hinnassa) joten noi lomakohtaiset vakuutukset ei pitemmän päälle todellakaan kannata, ja tuleehan sitä aina Suomessakin liikuttua ympäriinsä vuoden mittaan.
      Mun neuvo on, että soitat omaan vakuutusyhtiöösi ja otat sen sieltä. Noissa oman vakuutusyhtiön matkavakuutuksissa on se hyvä puoli, että se on AINA voimassa kunnes se irtisanotaan ja jos haluaa matkatavaravakuutuksen siihen lisäksi, se tulee paljon edullisemmaksi kuin esim. Eurooppalaisella.

      • matka-mikko

        tarkista nyt mistä se sinun matkavakuutesi on loppujen lopuksi,ettei vaan eurooppalaisesta.....


      • Sanni
        matka-mikko kirjoitti:

        tarkista nyt mistä se sinun matkavakuutesi on loppujen lopuksi,ettei vaan eurooppalaisesta.....

        Ei oo vakuutus Eurooppalaisessa, vaan ihan muualla. Halpa hinta, siihen kuuluu myös matkatavaravakuutus. Jos matkustelee tosi harvoin, tollanen matkakohtainen vakuutus esim. Eurooppalaisesta on kätevä. Me mennään rantalomalle 2-3 krt vuodessa, joten ei olisi mitään järkeä maksaa 17 € / vko / hlö kun niin usein matkustaa. Tosiaan tolla reilulla parilla kympillä saa matkavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, vastuuvakuutuksen perheelle, ja se on voimassa myös Suomessa yli 50 km kotoa matkoilla.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Valkeakosken 15-v tapauksessa ihmettelen ??

      On sääli, että pahoja ihmisiä liikkuu aina vapaana eri puolilla Suomea, mutta minkä ihmeen takia 15-vuotiaan nuoren täyt
      Maailman menoa
      618
      19201
    2. Valkeakosken tappo

      "Tyttö löytyi poliisin mukaan kuolleena läheisestä metsästä muutaman sadan metrin päässä kotoaan. Uhrin löysivät hänen k
      Henkirikokset
      70
      16052
    3. Nyt ahdistaa

      Joku nuori tyttö on surmattu Valkeakoskella. En tunne ihmistä, mutta silti se koskettaa. Uutisissa oli hiljattain, että
      Valkeakoski
      394
      9519
    4. Kuka oli tekijä?

      Jos tekijä oli suomalainen, onko hänen vanhempiaan jo tavoitettu? Mitä mieltä ovat aikamiespoikansa teosta? Entä puoliso
      Valkeakoski
      83
      6755
    5. 15-vuotiaan ruumis valkeakoskella

      Nuoria tyttöjä tappavat miessaalistajat ja toiset nuoret. Miessaalistajille ruumiin kätkeminen tai tuhoaminen ei ole on
      Poliisi
      19
      4964
    6. Valkeakosken murhaaja-raiskaaja on kantasuomalainen mies tiedottaa poliisi

      Some- ja palstapersut ehtivät jo moneen kertaan julistaa tekijän maahanmuuttajaksi. Miten meni niin kuin omasta mielestä
      Maailman menoa
      213
      3971
    7. Kantasuomalainen mies pidätetty - ulkomaalaiset syyttömiä tekoon

      Verityöstä on pidätetty vuonna 2005 syntynyt mieshenkilö. Ulkomaalaisilla ei mitään yhteyttä tekoon.
      Valkeakoski
      127
      2222
    8. Mitä hänellä oli päällään kun viimeksi näit hänet?

      Avoimia vastauksia saa kirjoitella... Ehkä joku saattaa tunnistaa itsensä kommenttien joukosta :)
      Ikävä
      62
      1485
    9. Meidän tarinako on ohi?

      Ootko niin päättänyt?
      Ikävä
      111
      1437
    10. Miksi kaupunki toivoo nuorilta malttia?

      https://www.hs.fi/suomi/art-2000010453236.html "Älkää suunnitelko kostoa" Mistä on kyse? ”Toivomme, että nuorten taho
      Valkeakoski
      41
      1287
    Aihe