Matkavakuutus

matkaaja

Kuinka paljon matkavakuutus maksaa suunnilleen ja onko ihan sama mistä sen hakee? ja kuinkan kauan siinä kestää kun sen hakee vai onnistuuko se käden käänteessä? Olen lähdössä toukokuun alussa ulkomaille ja pitäisi hankkia vakuutus tätä reissua varten..

7

1716

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • vakuutus ympäri vuoden

      Meillä on Tapiolan asiakkaina ympärivuotinen matkavakuutus. Jos olisimme ottaneet vain tiettyä matkaa varten olisi hinta ollut vain pari euroa halvempi. Siis kannattaa ottaa saman tien koko vuodeksi. Kattaa myös kotimaassa kotoa yli 50 km päähän suuntautuvat matkat, lapset kuuluvat mukaan ja tavarat myös. Kysypä omasta matkatoimistostasi. Meisän vakuutuksen hinta oli muuten n. 25-30 €/vuosi/hlö. Eli ei todellakaan kallista! Saa saman tien, on voimassa tilauspvstä lähtien kunhan muistat maksaa ajoissa. Postissa tulee vakuutuskortti jonka otat matkalle mukaan eli pidät kotimaassakin aina lompakossa. Hyvää matkaa! Itsekin lähdemme perheen kanssa toukokuun alussa pariksi viikoksi kreikan suuntaan.

      • pankista....

        Tapiolan vakuutuksen voit tehdä myös pankissa...ainakin Osuuspankki..tai soitto Tapiolaan,sieltä lähettävät paperit tulemaan ja maksulapun.


      • Anni
        pankista.... kirjoitti:

        Tapiolan vakuutuksen voit tehdä myös pankissa...ainakin Osuuspankki..tai soitto Tapiolaan,sieltä lähettävät paperit tulemaan ja maksulapun.

        Esim www.eurooppalainen.com - maksu nettipankin kautta. Ainakin Nordealla on myös omassa nettipankissaan mahdollisuus ottaa ao vakuutus. Tällä hetekllä E on pari euroa halvempi, mutta tilanne näkyy vaihtelevan.

        Ja se koko vuoden voimassaoleva vakuutus tulee kyllä kovin nopeasti maksaneeksi itsensä jos vähänkin matkustaa (riippuu kyllä vähän yhtiöstä; jos ainoa vakuutus on matkustajavakuutus, joutuu siitä maksamaan suhteessa enemmän kuin jos samassa yhtiössä on muitakin vakuutuksia.)


    • Sanni

      Jos Eurooppalaisen kautta ottaa matkavakuutuksen, se tuli muistaakseni jotain 17 €/vko/hlö.
      Me otettiin lopulta matkavakuutus omasta vakuutusyhtiöstä, koska lomaillaan ulkomailla keskimäärin 2-3 kertaa vuodessa. Keskittämällä vakuutukset samaan yhtiöön saa parhaat edut, koskee tietenkin myös matkavakuutuksia. Meillä kahden henkilön matkavakuutukset tulee vuodessa 22 € (alennukset yms. edut huomioitu hinnassa) joten noi lomakohtaiset vakuutukset ei pitemmän päälle todellakaan kannata, ja tuleehan sitä aina Suomessakin liikuttua ympäriinsä vuoden mittaan.
      Mun neuvo on, että soitat omaan vakuutusyhtiöösi ja otat sen sieltä. Noissa oman vakuutusyhtiön matkavakuutuksissa on se hyvä puoli, että se on AINA voimassa kunnes se irtisanotaan ja jos haluaa matkatavaravakuutuksen siihen lisäksi, se tulee paljon edullisemmaksi kuin esim. Eurooppalaisella.

      • matka-mikko

        tarkista nyt mistä se sinun matkavakuutesi on loppujen lopuksi,ettei vaan eurooppalaisesta.....


      • Sanni
        matka-mikko kirjoitti:

        tarkista nyt mistä se sinun matkavakuutesi on loppujen lopuksi,ettei vaan eurooppalaisesta.....

        Ei oo vakuutus Eurooppalaisessa, vaan ihan muualla. Halpa hinta, siihen kuuluu myös matkatavaravakuutus. Jos matkustelee tosi harvoin, tollanen matkakohtainen vakuutus esim. Eurooppalaisesta on kätevä. Me mennään rantalomalle 2-3 krt vuodessa, joten ei olisi mitään järkeä maksaa 17 € / vko / hlö kun niin usein matkustaa. Tosiaan tolla reilulla parilla kympillä saa matkavakuutuksen, matkatavaravakuutuksen, vastuuvakuutuksen perheelle, ja se on voimassa myös Suomessa yli 50 km kotoa matkoilla.


    • Anonyymi

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      139
      4051
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      121
      1581
    3. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1402
    4. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      70
      1396
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1254
    6. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1131
    7. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      47
      1128
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1086
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1071
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      60
      1028
    Aihe