Vauva!

Droplet­

Maailmassa on jo liiaksi lapsia ja tämän takia elävät äärimmäisessä köyhyydessä, lapsityövoimassa, hyväksikäytettävänä ja kuolevat jo ennen 15 ikävuotta... Mieti vielä kerran millaisen elämän pystyt lapselle tarjoamaan. Jos ei edes perus-taloudellisia asioita ole hoidettu kuntoon ja aiot kituutella sossun rahoilla yhteiskunnan parasiittina, et ole valmis vanhemmaksi.

Se vaati sitoutumista, vuosi toisensa jälkeen huolen pitoa ja hoivaa, yöllä heräämistä. Jos ei rahkeet riitä, kyllästyt lapseen kun se ei enää ole pieni pallero, se oppii puhumaan ja sillä on omat tarpeensa, etkä edes voi ostaa kunnon ravitsevaa ruokaa, virikkeitä ja vaatteita lapselle, ET OLE VALMIS VANHEMMAKSI!

4

1435

  Vastaukset

  • Hmmm.. No jos tuosta nyt yhtään lukee rivien välistä, niin vaan rikkaat uraihmiset tai hirveän perinnön saaneet ovat valmiita anhemmiksi!!

   Itse olen siivoojan ja sähkömiehen tytär, minulla on neljä sisarusta. Koskaan ei ole puuttunut vaatteita päältä, ei kenelläkään meistä. Ja usein vielä ovat merkkivaatteita (toki vaatteita ei saatu joka viikko) Ja aina on ollut jääkaappi täynnä ruokaa! Ja ihan hyvässä kodissa asunut, vaikka vuokra-asunto olikin!
   Itse asun tällä hetkellä vuokra-asunnossa olen työssä vain kaupassa mieheni on autoasentaja. Ikää löytyy 25 ja 24 Ja PieniPrinsessa on 4kk! Hyvin on riittänyt rahaa ruokaan, vaippoihin, vaatteisiin ja lainaakaan ei ole tarvinnut ottaa, kun ei tarvitse elää mitään luksuselämää ulospäin! Luksus elämä on näiden seinien sisäpuolella, minulla on perhe ja rakastava sellainen!

  • jotain asiaakin????

  • pitää poistaa, haloo seriffiiiiiii !

  • Eli siis kun ensin ollaan hyvätuloisia/keskituloisia, mutta toinen vanhemmista tai pahimmassa tapauksessa molemmat joutuvat työttömiksi ja sossun luukulle, niin lapset pitäisi tämän vuoksi ottaa pois?

  SEISKA.FI

  • Vau, mikä stringipeppu: Sara Chafak esittelee jumalaisia kurvejaan rantakuvassa!
  • Yllätysvauva! Suosikkikoomikko Pirjo Heikkilä on raskaana!
  • Juhani Palmun järkytys! Taiteilijaa uhkaa häätö kodistaan!

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Opettaja koulutus uusittava välittömästi. Ei vastaa tätä päivää.

   Kun näiden kiusaamisten ja tunnilla häiriköinti tapausten määrä näyttää vain lisääntyvän ja pahentuvan on opettajakoulutusta pakko muuttaa. Kolme asi
   Maailman menoa
   510
   3897
  2. Maisahan sen aloitti - pettämisen

   Tässä se nähtiin. Maisa petti Jaria JO viikko kihlajaisten jälkeen. Ai ai mikä tytsy. https://www.is.fi/ralli/art-2000006654320.html Ota ja lue totuus
   122
   2142
  3. Linnan juhlat on peruttu!

   Ne järjestetään toisella tavalla: https://yle.fi/uutiset/3-11568594
   Maailman menoa
   337
   1626