Rikoit minut

Laura

kirpeän aurinkoinen aamupäivä

Aamupäivän auringon ujosti valaisemassa kahvilassa tapahtui kahden ihmisen kohtaaminen. Toisilleen tuntemattomat sielut raapaisivat toistensa maaperää pelkällä katseella. Hieman liian pitkään ja intensiivisesti miehen silmät seurasivat ohi kulkevaa naista. Toisen polte tarttui toiseen. Istuva nautiskeli estottomasti olostaan. Liikkuvan käynti kävi varmasta horjuvaksi, kuin olisi siirtynyt valvetilasta unien maailmaan. Naistenhuoneeseen löytäminen muistutti yösuunnistusta.

Kuinka kaksi kohtaavaa katsetta voivatkaan synnyttää näin voimakasta tilannetta! Toinen halusi valloittaa, saada yhden osuman lisää itsetuntoa valheellisesti hivelevään mielensisäiseen listaansa. Toisen sytytti saadun huomion ennen kokematon intensiivisyys ja miehen terävän avoin saalistushalu. Naisen sisällä roihusi orjuuttavan voimakkaasti. Sisäiset varoitusäänensä viettien varaan heittäytymisen pahuudesta pakenivat naisen tietoisuudesta. Hän halusi pysähtyä paikoilleen ja nauttia alistumisen aiheuttamista seurauksista. Pahuuden kokemus muuttui katkeraksi janoksi tuota arroganttia liikkeen seuraajaa kohtaan. Silmät paloivat, sielut kärvistelivät kuin loppuun poltetut, alitajunnan voimat räjähtelivät läpi tiukan tietoisen järjen.

Naistenhuoneen ovi lukittiin syvän helpotuksen huokauksen purkautuessa vapautuneesti yksinäiseen tilaan.

1

6165

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Laura

      Hän ajatteli olevansa kuin kuka tahansa. Tämä korosti naisesta huokuvaa aistikkuutta ja herkkyyttä. Muiden suhtautumisesta itsekriittisempi tai tarkkaavaisempi olisi kuitenkin huomannut, ettei kohtelu ole sellaista, mitä kuka tahansa saa osakseen. Tai kyllähän nainen oli itse asiassa koko ikänsä ollut tietoinen voimastaan, mutta koska se saattoi pelottaa, hän oli opetellut olemaan piittaamatta siitä, pitämään sitä kuin salassa itseltään.

      Nainen ei ollut aristokraatti. Hänen karismansa suhteessa muihin oli kuitenkin aristokraattista tai vähintäänkin kunnioitusta herättävää. Naisen voimakas olemus vangitsi ohikulkijat ja tuttavatkin olematta kuitenkaan päällekäyvä tai tunkeileva. Nainen rakasti rankkatahtista urheilua ja se kuvastui tietysti myös hänen suorassa ja vakaassa ryhdissään ja itsevarmassa liikkumisessa. Itse karismaan muutama lisäkilo ei olisi vaikuttanut, vaikka sellaisia olisi päässyt muodostumaan. Nainen halusi olla mahdollisimman vapaa toimimaan ja liikkumaan, vaikuttamaan ja esittämään. Hän oli oppinut kauniin ja terveyttä hehkuvan vartalon olevan mitä mainioin väline näiden tavoitteiden saavuttamiseksi.

      Päästyään naistenhuoneeseen ja lukittuaan kopin oven, nainen uskaltautui hengittämään syvään. Hänen täytyi ottaa tukea seinästä, niin tainnuttava oli juuri koetun katseen vaikutus. Naisen sisällä oli alkanut palaa, kuin rutikuiva pensas olisi syttynyt aggressiiviseen roihuun. Tämä ei ollut tavallista. Mikä tuossa miehessä oli sellaista, että oleminen kävi näin sietämättömäksi ja kuitenkin niin ihanaksi!

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Naiset miltä kiihottuminen teissä tuntuu

      Kun miehellä tulee seisokki ja ja sellainen kihmelöinti sinne niin mitä naisessa köy? :)
      Sinkut
      114
      8504
    2. Olet sä kyllä

      ihme nainen. Mikä on tuo sun viehätysvoiman salaisuus?
      Ikävä
      40
      2585
    3. Teuvo Hakkaraisesta tulee eurovaalien ääniharava

      Persuissa harmitellaan omaa tyhmyyttä
      Maailman menoa
      124
      2303
    4. Hiljaiset hyvästit?

      Vai mikä on :( oonko sanonut jotain vai mitä?
      Ikävä
      23
      1966
    5. Miksi kohtelit minua kuin tyhmää koiraa?

      Rakastin sinua mutta kohtelit huonosti. Tuntuu ala-arvoiselta. Miksi kuvittelin että joku kohtelisi minua reilusti. Hais
      Särkynyt sydän
      15
      1704
    6. Turha mun on yrittää saada yhteyttä

      Oot mikä oot ja se siitä
      Suhteet
      11
      1519
    7. Kyllä poisto toimii

      Esitin illan suussa kysymyksen, joka koska palstalla riehuvaa häirikköä ja tiedustelin, eikö sitä saa julistettua pannaa
      80 plus
      16
      1462
    8. "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu"..

      "Joka miekkaan tarttuu, se siihen hukkuu".. Näin puhui jo aikoinaan Jeesus, kun yksi hänen opetuslapsistaan löi miekalla
      Yhteiskunta
      14
      1409
    9. Näkymätöntä porukkaa vai ei

      Mon asuu yksin. Mitas mieltä ootte ?
      Ikävä
      15
      1282
    10. Kristityt "pyhät"

      Painukaa helvettiin, mä tulen sinne kans. Luetaan sitten raamattua niin Saatanallisesti. Ehkä Piru osaa opetta?!.
      Kristinusko
      13
      1203
    Aihe