Huumetesti

HörhöOngelma

Tällaine kysymys, että onko mahdollista teettää huumetesti, jossa näkee onko koskaan käyttänyt huumeita?

Homma on niin, että naapurin akka on 2kk levitellyt ympäri pitäjää juorua, että käytän huumeita ja olen niin huonossa kunnossa että asuntokin on lähdössä ja sukulaiset joutuu hoitamaan eläimetkin. Haluan tehdä hommasta rikosilmoituksen. Luulis jonkin kunnialoukkauksen tai muun nimenalla toimivan rikoksen tuohonkin pätevän.

Testeihin menen ihan mielellään, kun tiedän että en eläissään ole käyttänyt mitään kemikaaleja mitä suomenlaissa huumeiksi kutsutaan. Juon alkoholia (karhu kaljaa) väkevimpiä en osta. Poltan tupakkaa ihan liiaksikin, mutta huumeisiin en ole koskaa seonnut.

Tämä naapurin läski bertta nyt on saanut pistettyä sanaa kiertämään, että käytän huumeita ja hortoilen sekavana ympäri pitäjää. Se ei pidä paikkaansa ja haluan jotain lakia tuollaisille väitteille.

Asia ei muutn olis niinkään tärkeä,mutta nyt tutut ja tuntemottamatkin kyselee juoruken takia mitä aineita käytän ja kuinka pitkään olen niintä käyttänyt. Yritä siinä selittää että en osaa sanoa ja kemikaali yhdistelistäkään en paljoa tiedä.

En syö edes särkylääkkeitä. Pääkivut ja muutkin vaivat hoidan nukkumisella. Hullu kuulemma olen kun kipua kestän enkä syö Buranaa. No se on minun oma päätös olla syömättä buranoita ja asperiineja.
Hyvin olen pärjännyt ilman niitäkin.

Huumehörhö juorut ei sinäänsä vaivaa, mutta nyt on läskibertta laittanut mehevät juorut liikkeel, että oma Äiti ja siskokin soittelee ja kuulustelee vointia. Lähes joka päivä.

Haluan asialle stopin ja näyttää, että homma pitää viedä viranomaisille, ennen kuin läskibertta lopettaa paskan levittämisen.

Elikka lyhyessään... Onko mahdollista teettää testiä missä ilmenee mitä huumeita ja kuinka kauan ole muka käyttänyt. Ja minkä kautta olen niitä itseeni survonut. Jos on, niin paljon tuollainen tulee maksamaan rahallisesti. Mainehan on mennyt pitäjällä huumeongelma kiemuroiden takia, mutta kait siitä perättömästä asiasta yksi läskibertta saadaan jonkinlaisiin vastuuteen?

Kiitoksia asiallisista vastauksista. Itse olen ihan "kädet levällään" koko huume sekoilujen takia. En edes tiedä koko mömmöistä mitään muuta kuin sen että ne vaikuttaa käyttäytymiseen.

9

1054

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • eipäole

      Eipä taida olla mahollista testata onko kertaakaa elämänsä aikana aineita.

    • exsam............

      vaan olisi sun ex:ä? Jokaisessa juorussa on aina hitusen perää oli juoru sitten mistä asiasta tahansa.

    • vittprkl

      hiustesti olisi paras tapa todistaa onko huumeita ollut ikinä käytössä sillä jos on polttanut marijuanaa (en osaa sanoa muista huumeista) niin hiustesti näyttää aika pitkän ajan käytöstä. taisi olla jotakin semmosta että se näyttäys onko viimeisessä kolmessa vuodessa käytetty, mutta en itse osaa sanoa.

    • syvä kuoppa

      Yleensä tehokkain tapa on ollut eliminoida yhtälöstä disinformaation lähde.

    • maallikko oikeusavus

      Älä välitä kaikista noista epäasiallisista kommenteista. Minusta voisit tehdä poliisille tutkintapyynnön. Ehkä juorujen levittäjä edes säikähtäisi, kun tietää asian olevan poliisilla. Jos tutkinnassa ilmenee, että hän todella on levitellyt perättömiä juoruja, sinulla on mahdollisuus nostaa häntä vastaan syyte kunnianloukkauksesta ja hänet voidaan tuomita sakkoihin ja vahingonkorvaukseen sekä esittämään julkinen anteeksipyyntö tekosistaan.

    • kaljukäyttääaina

      Tehokkain tapa huomata huumeiden käyttäminen on tämä: jos mielellä on poninhäntä.

      Toinen varma tapa nähdä heti jos on kalju niin varmasti käyttää aineita jotta hiuksista ei voi testata, kuten nettipoliisi Fobba tekee :)

    • HörhöOngelma

      Onko kannabis huume? Polttelen kannabista piipussa, en sätkässä, nin eihän se voi olla mikään huume?. Asperiinia en käytä ja burana on niin vahvaa, etten käytä sitä, kun sehän on sellainen huume lääke. Kerran join kaksi karhu olutta, mutta sitten pidin toista tuntia taukoa, ennekuin vetäisin loput laatikosta ja kolme kossua päälle. Sit on sellainen juoppohulluus päällä, mut en huumeita käytä, niin kuin naapurin paksu pertta väittää. Nytkään en ole ottanut yhtään asperiinia, ainoastaan kaksi Tapsaa ja loota karhu olutta ja sit sitä kannabista piipussa polttelen ihan hitusen verran, en todellakaan paljoa. Voiko paksu pertta väittää että käytän huummeita, jos en ota edes asperiinia??

    • Sorbus25

      Kun selität tlanteen, varmaan on terv. kesku suorittaa testi tai sitten privaatti lääkärikeskukseeesa. Asiahan sevää nopeasti soittamalla. Ja tietysti oman kylän a-klinikka suorastaan riemastuu, kun joku haluaa vapaaehtoisesti testiin

    • unohda koko juttu

      Ei ole olemassa sellaista testiä etkä saa juorujen levittäjää koskaan mihinkään vastuuseen. Onhan se kunnianloukkaus mutta et tule saamaan ketään oikeuteen todistamaan häntä vastaan.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      67
      6629
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      27
      4283
    3. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      271
      2700
    4. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      26
      2060
    5. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      30
      1588
    6. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      97
      1417
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      55
      1121
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      304
      1117
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1084
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      39
      1041
    Aihe