Majoitusta heinäkuussa

Juuso1234

Ollaan lähdössä heinäkuun toisella viikolla ajelee autolla ympäri Sveitsiä ja mietitään tarviikohan varata majoitukset etukäteen. Tarkoitus on yöpyä kylissä isojen kaupunkien ulkopuolella, edullisissa ja vaatimattomissa majapaikoissa. Kellään kokemuksia, onko tarjontaa hyvin tuohon ajankohtaan?

Kiitti vastauksista!

6

547

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qw

      .

    • Simixx

      Jos on vähän hajua mihinpäin olette menossa,sweitsi on kuitenkin pieni maa.Ollaako ranskan,italian vai saksankielisellä alueella.Ite oon 30.062010-03.072010,kesäkomalla 4.s kesä,katso interlaken.ch tai beatenberg.ch tai parhaat matkavinkit Myswitzerland.ch tai jotakin norja on palon kalliimpi.

    • P&S

      hotelleiden hintataso näyttää olevan 80 € - 160 €/yö riippuen paikasta. Esim. St. Moritzissa todella kalliita hotelleja. Monet hotelleista/majoituspaikoista perheiden pitämiä, joilla monelta löytyy nettisivut, kannattaa kysyä tarjousta ko. ajankohtana. Tosin löytää sitä majoituspaikkoja aivan takuulla varaamattakin, sesonkiaikana hieman hankalampaa.

      Me olemme lähdössä heinäkuun toisella viikolla Munchenista vuokra-autolla ensin Itävaltaan noin viikoksi ja sieltä Italian kautta Sveitsiin vielä muutamaksi päiväksi. Itse kysyimme sähköpostitse tarjoukset usemmmasta paikasta ja saimme hyvät tarjoukset ja varasimme kaikki majoitukset etukäteen. Yleisesti ottaen Itävalta (esim. meillä majoitus bed&breakfast 30 €/yö) puolet halvempi kuin Sveitsi, myös majoituksen osalta. Vaikkakin molemmat maat varmasti yhtä mahtavia!!

      • juuso1234

        Hyvä vinkki tuo sähköpostitus. Nettisivuilla löytyy joitain hintoja mutta nekin tuntuu aika kovilta vaikka ei ole edes vessaa/suihkua huoneessa. Majoitus näyttää olevan selkeästi kalliimpaa kuin Saksassa tai Itävallassa. Kohteena meillä Interlaken, Basel, Geneve (johon lennot), Lausanne, Luzern ja pari muuta paikkaa pohjoisesta.


      • Simixx
        juuso1234 kirjoitti:

        Hyvä vinkki tuo sähköpostitus. Nettisivuilla löytyy joitain hintoja mutta nekin tuntuu aika kovilta vaikka ei ole edes vessaa/suihkua huoneessa. Majoitus näyttää olevan selkeästi kalliimpaa kuin Saksassa tai Itävallassa. Kohteena meillä Interlaken, Basel, Geneve (johon lennot), Lausanne, Luzern ja pari muuta paikkaa pohjoisesta.

        Ite olen varannut hotellit tämän palvelimen kautta/hrs.de on toinen,itellä on hotelli heinäkuun alulla Dorint Beatenberg ei halpa,mutta aamupala sika hyvä.Yleensä guntterit ilmoittaa hinnan ilman aamiaista.
        Jos aamulla tankkaa täysillä jaksaa ilta 18.00 asti,paikalliset ravintolat aukee ainakin Interlaken.ch siihen aikaan.Hotelli Beatenberg,lähettivät Post auto aikataulut,pääsee visitor cardilla ilmaiseksi Post Autolla alas kaupunkiin syömään (ostos helvettiin).3yötä 357 chf.


    • paras vaihtoehto

      Omat kokemukset on sellaisia, että majoitusta löytyy pilvin pimein ainakin hiihtokeskusten läheisyydestä, kun ei siellä kesällä hiihdellä. Mutta järkevintä ja halvinta on varata lomahueneisto viikoksi sopivasta paikasta. On mukavaa ja helppoa lomailla, kun oma asunto on aina odottamassa ja ei ole väliä viivytäänkö päivän reissulla pitempäänkin. Vaikka Sveitsi on pieni maa, ei sitä viikossa voi nähdä, vaan korkeintaan pienen alueen. Kun on oma huoneisto esim lähellä Zermatia tai Jungfrauta, niin lähettyviltä löytyy näkemitsä, kokemista ja vaeltamista koko viikoksi yllin kyllin. Kun on auto käytössä, kannattaa ajella alppien ylitystiet edestakaisin - komeampia maisemia ei löydy. Voipi pistäytyä vaikka Italiassakin. Eikä maksa paljon, yksiöt ja kaksiot 200-400e. Löytyy kaupunkien nettisivulta, yksityisltä halvimmalla.Helpoiten Interhomen kautta, joka toimii Suomessakin. Kannattaa varata vasta viime tingassa viikkoa ennen lähtöä, alennukset on silloin huomattavia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Monenko kanssa olet harrastanut seksiä

      tänä aikana kun olet kaivattuasi kaipaillut?
      Ikävä
      140
      4295
    2. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      125
      1681
    3. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1497
    4. Timo Soini tyrmää Tynkkysen selitykset Venäjän putinistileiristä

      "Soini toimi ulkoministerinä ja puolueen puheenjohtajana vuonna 2016, jolloin silloinen perussuomalaisten varapuheenjoht
      Maailman menoa
      283
      1422
    5. Kalateltta fiasko

      Onko Tamperelaisyrittäjälle iskenyt ahneus vai mistä johtuu että tänä vuonna ruuat on surkeita aikaisempiin vuosiin verr
      Kuhmo
      18
      1304
    6. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      51
      1207
    7. Nainen voi rakastaa

      Ujoakin miestä, mutta jos miestä pelottaa näkeminenkin, niin aika vaikeaa on. Semmoista ei varmaan voi rakastaa. Miehelt
      Ikävä
      79
      1141
    8. Rakastan sinua

      Olen tiennyt sen pitkään mutta nyt ymmärsin että se ei menekään ohi
      Ikävä
      30
      1126
    9. IS Viikonloppu 20.-21.7.2024

      Tällä kertaa Toni Pitkälä esittelee piirrostaitojansa nuorten pimujen, musiikkibändien ja Raamatun Edenin kertomusten ku
      Sanaristikot
      60
      1091
    10. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      66
      1083
    Aihe