Majoitusta heinäkuussa

Juuso1234

Ollaan lähdössä heinäkuun toisella viikolla ajelee autolla ympäri Sveitsiä ja mietitään tarviikohan varata majoitukset etukäteen. Tarkoitus on yöpyä kylissä isojen kaupunkien ulkopuolella, edullisissa ja vaatimattomissa majapaikoissa. Kellään kokemuksia, onko tarjontaa hyvin tuohon ajankohtaan?

Kiitti vastauksista!

6

539

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • qw

      .

    • Simixx

      Jos on vähän hajua mihinpäin olette menossa,sweitsi on kuitenkin pieni maa.Ollaako ranskan,italian vai saksankielisellä alueella.Ite oon 30.062010-03.072010,kesäkomalla 4.s kesä,katso interlaken.ch tai beatenberg.ch tai parhaat matkavinkit Myswitzerland.ch tai jotakin norja on palon kalliimpi.

    • P&S

      hotelleiden hintataso näyttää olevan 80 € - 160 €/yö riippuen paikasta. Esim. St. Moritzissa todella kalliita hotelleja. Monet hotelleista/majoituspaikoista perheiden pitämiä, joilla monelta löytyy nettisivut, kannattaa kysyä tarjousta ko. ajankohtana. Tosin löytää sitä majoituspaikkoja aivan takuulla varaamattakin, sesonkiaikana hieman hankalampaa.

      Me olemme lähdössä heinäkuun toisella viikolla Munchenista vuokra-autolla ensin Itävaltaan noin viikoksi ja sieltä Italian kautta Sveitsiin vielä muutamaksi päiväksi. Itse kysyimme sähköpostitse tarjoukset usemmmasta paikasta ja saimme hyvät tarjoukset ja varasimme kaikki majoitukset etukäteen. Yleisesti ottaen Itävalta (esim. meillä majoitus bed&breakfast 30 €/yö) puolet halvempi kuin Sveitsi, myös majoituksen osalta. Vaikkakin molemmat maat varmasti yhtä mahtavia!!

      • juuso1234

        Hyvä vinkki tuo sähköpostitus. Nettisivuilla löytyy joitain hintoja mutta nekin tuntuu aika kovilta vaikka ei ole edes vessaa/suihkua huoneessa. Majoitus näyttää olevan selkeästi kalliimpaa kuin Saksassa tai Itävallassa. Kohteena meillä Interlaken, Basel, Geneve (johon lennot), Lausanne, Luzern ja pari muuta paikkaa pohjoisesta.


      • Simixx
        juuso1234 kirjoitti:

        Hyvä vinkki tuo sähköpostitus. Nettisivuilla löytyy joitain hintoja mutta nekin tuntuu aika kovilta vaikka ei ole edes vessaa/suihkua huoneessa. Majoitus näyttää olevan selkeästi kalliimpaa kuin Saksassa tai Itävallassa. Kohteena meillä Interlaken, Basel, Geneve (johon lennot), Lausanne, Luzern ja pari muuta paikkaa pohjoisesta.

        Ite olen varannut hotellit tämän palvelimen kautta/hrs.de on toinen,itellä on hotelli heinäkuun alulla Dorint Beatenberg ei halpa,mutta aamupala sika hyvä.Yleensä guntterit ilmoittaa hinnan ilman aamiaista.
        Jos aamulla tankkaa täysillä jaksaa ilta 18.00 asti,paikalliset ravintolat aukee ainakin Interlaken.ch siihen aikaan.Hotelli Beatenberg,lähettivät Post auto aikataulut,pääsee visitor cardilla ilmaiseksi Post Autolla alas kaupunkiin syömään (ostos helvettiin).3yötä 357 chf.


    • paras vaihtoehto

      Omat kokemukset on sellaisia, että majoitusta löytyy pilvin pimein ainakin hiihtokeskusten läheisyydestä, kun ei siellä kesällä hiihdellä. Mutta järkevintä ja halvinta on varata lomahueneisto viikoksi sopivasta paikasta. On mukavaa ja helppoa lomailla, kun oma asunto on aina odottamassa ja ei ole väliä viivytäänkö päivän reissulla pitempäänkin. Vaikka Sveitsi on pieni maa, ei sitä viikossa voi nähdä, vaan korkeintaan pienen alueen. Kun on oma huoneisto esim lähellä Zermatia tai Jungfrauta, niin lähettyviltä löytyy näkemitsä, kokemista ja vaeltamista koko viikoksi yllin kyllin. Kun on auto käytössä, kannattaa ajella alppien ylitystiet edestakaisin - komeampia maisemia ei löydy. Voipi pistäytyä vaikka Italiassakin. Eikä maksa paljon, yksiöt ja kaksiot 200-400e. Löytyy kaupunkien nettisivulta, yksityisltä halvimmalla.Helpoiten Interhomen kautta, joka toimii Suomessakin. Kannattaa varata vasta viime tingassa viikkoa ennen lähtöä, alennukset on silloin huomattavia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      179
      1418
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      55
      942
    3. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      63
      731
    4. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      51
      667
    5. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      32
      645
    6. Ne alkaa aina yhdeltä

      jos mies et ole sattunut huomaamaan!
      Ikävä
      81
      641
    7. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      110
      624
    8. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      36
      614
    9. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      64
      588
    10. Täällä iImenee vihamielisyys kristinuskoa kohtaan

      Ei taida sielunvaellus-/jälleensyntymisväellä olla omasta asiastaan mielekästä sanottavaa, kun pitää kiivaasti hyökätä e
      Hindulaisuus
      303
      587
    Aihe