pelle

ex jaron kannattaja

Eremenko junior. Menit lyömään toista.En yhtään ihmettele miksi pelaat suomessa. Pelaisit tai lopettaisit jalkapallon. Lyönnuit kuuluu eri lajeihin. mene johonkin terapiaan.

2

365

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • True fudis lover

   FudiXes kuuluu potgii ei hAgata!

   Mut oikeesti; tulisi tehdä sääntömuutos, jossa sallittaisiin tappelut osana fudista, joista saisi jäähyä, mutta lieventävinä asianhaaroina olisi esim. filmaus, valehtelu, kunnian loukkauxet, nyrpistely tai yleinen fudarimainen käytös.

   Tai vaihtoehtoisesti jalkapallosta hiljainen laji; kentällä ei saa puhua, koska fudarit eivät sitä kuitenkaan osaa. Unohtamatta lisävarustetta "säkki"; paperipussi jota fudari pitää päässään. Se voi olla esim. McD:n tai Hezen sponssaama.

   Fudixen haastavuutta &mielenkiintoisuutta voidaan lisätä lopettamalla kenttien ylläpito &siirtymällä pelaamaan esim. rantaveteen, pellolle, metsään, suota onkin jo kokeiltu, motox-radalle &ultimate-vaihtoehtona ampumaradalle.

  • leo leijona

   painu hornaan et muutenkaan ole hyvä jalkapalloilija vain pelkkä riitelijä ja öykkari , painu sinne mistä olet tullukkin jos huolivat turpiin saat jos tiemme kohtaavat.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Tämäkin vielä! Steppi suviseuroissa

   Nyt on maailmankirjat sekaisin, En ollut uskoa silmiäni. Selvänä teltassa lauloi muiden mukana.
   Kotimaiset julkkisjuorut
   78
   3480
  2. En minä alussa sua pitänyt kauniina

   Mutta nyt olet silmissäni maailman ihanin nainen. En edes käsitä, mitä tapahtui. Pikkuhiljaa muutuit silmissäni haluttavimmaksi naiseksi koko maailmas
   Tunteet
   205
   2599
  3. Voisitko mies kirjoittaa

   Jotain kivaa ja siten että tunnistaisin itseni varmasti? Ei ilkeilyjä..
   Ikävä
   56
   1244
  4. Homseksuaaliksi syntyminen - vuosisadan sumutus?

   Tieteellinen fakta on ettei homoseksuaaliksi voi syntyä vaan homoseksuaaliksi ruvetaan. Tätä kylmää ja itsestäänselvää tosiasiaa ei aivan viime vuosik
   Luterilaisuus
   308
   1021
  5. Kirjoitan sulle sydämestäni

   Syvin toiveeni on päästä kanssasi suhteeseen, saada tutustua sinuun ja että sinäkin tuntisit minut sellaisena kuin olen. Minulla on paljon rakkautta s
   Tunteet
   58
   933
  6. uskallatkohan laittaa

   Kerro jotain mistä sinussa pidän? Tunnemme toisemme riittävän hyvin tietääksemme toisistamme nämä asiat melko osuvasti.
   Ikävä
   36
   812
  7. Meillä on vain telepaattinen suhde

   Tai siis mulla suhun. Yksipuolinen se on, ja romanttinen kaikesta huolimatta. Mielikuvitus korvaa sen, mitä ei koskaan ollut.
   Ikävä
   61
   788
  8. Ei tiemme enää kohtaa

   Joten älä odota, että ilmestyisin elämääsi. Se, mitä on tapahtunut on mennyttä, eikä sitä enää saa takaisin. Voi olla, että et näe minua pitkään aikaa
   Ikävä
   69
   783
  Aihe