SOITTAJALLE... OSA 1

Rumputtaja

Olin soittamassa rumpalina siinä ravintolassa. Katselin nuorta naista joka näytti olevan miesten mieleen, usein tanssilattialla. Hänen muotonsa houkuttelivat enkä yhtään ihmetellyt, että miehet himosivat niitä puristelemaan ja imemään ja tunkeutumaan lopulta hänen sisälleen. Näin ajattelin, kun huomasin hänen huomanneen minut ja hiukan flirttailevankin. Flirttailin takaisin ja kun aloitimme taukoa, hän käveli orkesterilavamme ohi. Pysäytin hänet ja sanoin kömpelöllä englannillani, että oletpa sinä hyvä tanssija. Hän vastasi, että on kiva, kun me soitamme niin hyvin, että ovatko kaikki Puolassa noin musikaalisia. Juttelimme hetken jolloin kerroin, kun hän kysyi, että asuimme sen hotellin yläkerrassa. Lopulta ehdotin, että voin seuraavalla tauolla näyttää, millaisia huoneita hotellilla oli.

Taas hulmahteli hänen lyhyt, kevyt kesähameensa seuraavan settimme aikana ja minä katselin vesi kielellä. Toivoin, että hänelläkin oli ja kuvittelin hänen naisellista, pientä kieltään, joka varmaan tänäkin yönä tulisi tuottamaan hänelle ja jollekin muulle nautintoa.

Odottamani tauko tuli ja hän tuli luokseni. Tule, sanoin ja nousimme portaat ylös, hotellin huoneita kohti. Hän nousi edelläni ja minä ihailin mekon alle, pyöreitä reisiä. Kun pääsimme ovelleni, annoin hänelle avaimen, että hän aukaisisi oven, koska oli edellä. Kun hän räpelsi lukon kanssa tunnustelin kädelläni hänen pakaroitaan. Olivatpa pyöreät ja pehmeät mutta kuitenkin kiinteät. Tyttö ei häiriintynyt tunnusteluistani yhtään, joten ehdin viedä käteni hameen alle ja pikkuhousujen sisään. Ehdin vielä kuljettaa sormiani uraa pitkin jalkojen väliin. Siellä se oli, kuuma kolo, joka, kuten toivoinkin, oli kostea, miesten viettelyjen kostuttama. Se ihan imi sormeani kuumaan pesäänsä.

Ovi aukesi ja astuimme sisään. Tartuin naiselliseen lantioon ja painauduin pyöreää takamusta vasten. Kaluni oli jo kova, sovitin sitä vaatteiden läpi tuntuvaan pakaroiden väliseen koloon. Sanoin kuumissani, että minun pitää olla viidentoista minuutin kuluttua takaisin soittolavalla. Hän ilmeisesti ymmärsi vihjaukseni, koska antoi painaa itsensä polvilleen vuoteen viereen, vuoteelle vatsalleen. Nostin hameen ylös ja ihailin hetken paljastunutta takamusta. Sitten vedin hitaasti pikkuhousut pois. Nyt pylly oli paljaana ja reisien välissä jo näkyi maalitauluni, naisen ihanan pillun häpyhuulet. Raotin niitä ja kok punainen ihanuus oli siinä kulliani odottamassa. Koska olin kiireessä, painoin paljaan kullini suoraan hänen sisäänsä. Hänen tunnelinsa oli kuuma ja liukas, en voinut kauan vastustaa hänen ihanuuttaan, vaan sulin syvälle hänen sisäänsä. Ei ollut aikaa hoitaa hänen tyydytystään, mutta pyysin, noustessamme ja pukiessamme häntä tulemaan uudelleen, kun soittohukimme kokonaan yöllä loppuisi.

Hän tanssi seuraavat kaksi settiä, kuin mitään ei olisi äsken tapahtunut, viekoittelevana, uhkeana. En varmasti ollut edes ainoa, jonka kulli turposi häntä katsellessa. Työiltamme tuli vihdoin päätökseen. Näytin hänelle merkkiä ja hän tuli taas mukaani. Mutta niin tulivat myös basisti ja kitaristi. Asuimme nimittäin kaikki samassa huoneessa.

Olin huoneeseen päästyämme niin kiimassa, että vein hänet suoraan sängylleni, poistin hänen pikkuhousunsa ja painoin suuni hänen pehmeään, karvojen koristamaan jalkoväliinsä. Soittokaverini katselivat hetken ihmeissään, mutta myöskin iloitsivat näkymästä, joka paljastui, kun käänsin tytön jalkoja erilleen. Lisää näkymiä paljastui kun siinä häntä nuollessani aukaisin hänen mekkonsa yläosan napit, käänsin rintaliivit ylös ja paljastin ihanat puolipallot joissa ruskeat nännit jököttivät kuin tummat pikkusormen päät houkutellen imemään...

1

3910

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Arvoatelija....

      Hyvin kirjootettu, ei siinä mitään.
      Go ahead...

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Melkein lähetin viestin.

      Onneksi tulin järkiini. Mukavaa kesää
      Ikävä
      129
      1757
    2. Sulla on nainen muuten näkyvät viiksikarvat naamassa jotka pitää poistaa

      Kannattaa katsoa peilistä lasien kanssa, ettet saa ihmisiltä ikäviä kommentteja.
      Ikävä
      71
      1567
    3. Ikävöimäsi henkilön ikä

      Minkä ikäinen kaipauksen kohteenne on? Onko tämä vain plus 50 palsta vai kaivataanko kolme-neljäkymppisiä? Oma kohde mie
      Ikävä
      56
      1273
    4. Liikenne onnettomuus

      Annas kun arvaan -Nuoriso -Ajokortti poikkeusluvalla -Ylinopeus
      Orimattila
      68
      1102
    5. Kuka jäi auton alle

      Kuka jöi kantatiellä auton alle eilen
      Kuortane
      2
      745
    6. Oli kyl kunnon reissu

      Jopa oli bileet hotellissa! Kunnon menot ja Kuhmon rytkyt liikenteessä. Onneksi ei ollu tuulipukua päällä! 😂👍🏻
      Kuhmo
      10
      739
    7. Muistatko ensimmäisen kahdenkeskisen hetken

      kaivattusi kanssa?
      Ikävä
      45
      727
    8. Vähän pelottaa

      Että ten suuren mokan. Tämä muuttaa nyt liikaa asioita.
      Ikävä
      41
      705
    9. Plösö ja synttäriruusut

      Joko Plösö sai hommattua ne 100 ruusua sankarille vai vieläkö sankarin odotus jatkuu?
      Kotimaiset julkkisjuorut
      150
      692
    10. Tiedätkö autereen?

      Se on vähän niinkuin sinä. Eräänä päivänä se hehkuttaa eteerisenä, laiskan hauen tavoin. Toisena se iskee kuin nälkäinen
      Tunteet
      8
      688
    Aihe