hotellissa.......

*murmur*

hyvät ihmiset!tää on mun eka novelli tänne,joten antakaahan paljon palautetta:


kello lähenteli jo puolta yötä,kun olimme ringettejoukkueemme kanssa majoittuneet pelimatkan ajaksi hotelliin ja päässeet viimein huoneisiimme.ketään ei kuitenkaan väsyttänyt ja muutama joukkueen tyttö oli minun,birgitan,marjan ja jasminin kanssa asettuneet huoneeseemme istumaan iltaa.

siinä läppää heittäessämme tuli puheeksi seksi naisen kanssa.se oli varmasti ainoa seksiin liittyvä asia mitä ketään ei ollut kokenut.
-äääh,valitkaa joku muu keskustelun aihe,sanoi marja vaivaantuneena ja näpsäytti telkkarin päälle.kaikki havahtuivat,kun telkkarista tulikin pornoa....mikä lie maksullinen kanava.

telkkarissa kaksi naista oli auton takapenkillä 69 asennossa,ja nämä jumalattaret nuolivat kiimaisina toistensa pilluja.auton ikkunat huurustuivat naisten jatkaessa lemmiskelyä ja toisen naisen työntäessä isoa dildoa toisen kosteaan pesään.

olin niin leffan lumoissa,että havahduin vasta jasminin ynähdykseen.hämmästys oli suuri,kun näin hänen masturboivan siinä kaikkien nähden.omaakin pimsaa alkoi jo pakottaa ja jasminin aloitettua aloin myös liikuttelemaan sormeani klitoriksella.miten hyvältä se tuntuikaan.hetkessä kaikki olivat jo toiminnassa ja porukan rohkeimmat marja ja birgitta rohkenivat ehdottaa,jopa riettaita leikkejä.epäuskoiset ilmeet vaihtuivat nopeasti yhteiseen hyväksyntään.

marja ja birgitta suutelivat kiihkeästi ja marjan käsi hapuili jo birgitan rintaliivien hakasia,jotka aukesivat napsahtaen.vaatteet vähenivät nopeaa tahtia pian tytöt olivat jo alasti.marja nuoli birgitan isoja,jopa d-koon rintoja birgitan työntäessä kahta sormea marjan sisään.huokaillen tytöt alkoivat 69 asennossa nuolemaan toistensa pilluja.kielet vaeltelivat aluksi klitoriksella ja lemmiskelyn äänet täyttivät huoneen.

tarkemmin katsottuani huomasin olevani ainut jolla ei ollut partneria.oli kuitenkin kiihottavaa katsella sivusta noiden seksikkäiden 18-vuotiaiden naisten leikkejä ja siinä samalla hieroa itse itseään.aikani marjaa ja birgittaa katseltuani katsahdin sängylle,jossa jasmin ja kaksi muuta meidän joukkueen tyttöä naivat erikoisessa asennossa.jasmin makasi selällään sängyllä riinan työntäessä valtavaa dildoa häneen.limasta kiiltävä dildo oli ´kiihottava näky,mutta vielä kiihottavampi näky oli katsella jaanaa,joka istui jasminin naamalla nuoltavana.märkä pimsa suorastaan vuosi mahlaa,jota valui jo jasminin naamalle.

äänet,jotka huoneesta tulivat, olivat kiimaista huotuksen ja huudon sekamelskaa.olisin hyvin voinut laueta jo pelkästä kuuntelusta.kävelin kylpyhuoneeseen ja jäin lumoutuneena katselemaan tiinaa ja meijua,joiden leikit löivät kaikki muutkin laudalta.

tiina istui suihkukopin nurkassa jalat sivuille sidottuina täysin meijun armoilla.tiinan pienien rintojen nännit nöpöttivät terhakkaina ja ääntely oli todella voimakasta.no kyllähän sen ymmärsi,kun katsoi meijua,joka suihkutti kovalla paineella vettä tiinan klitoriksen päälle.tiinan saadesssa todella rajun orgasmin hän yritti puristaa jalkansa yhteen,mutta se ei onnistunut ja siten hän sai monta orkkua peräperään.meiju taas oli sitonut värisevän dildon vyölle ja sitä kautta kiinni pilluunsa,joten värisevä muna sisällä sai hänetkin ääntelemään orgasmin kourissa.mietin,miksi niin moni oli ostanut itselleen dildon....

poisuessani kylpyhuoneen ovelta,kuulin miten huoneen ovelle koputettiin.olin jo lähes varma,että joku henkilökunnasta tulisi heittämään meidät hotellista pellolle ja siksi yllätyin kovasti nähdessäni valmentajani ovella.tämä harteikas noin 50 vuotias mies kiiltävällä kaljullaan astui sisään ja tahtoi tietää mitä huoneessa oikein tapahtui.sanoin hänelle,että eikö hän itse haluisi nähdän ja talutin hölmistyneen miehen ovensuusta sisälle.ilmeettömänä ja raskaasti hengittäen tämä mies katseli huoneessa lemmiskeleviä nuoria naisia.väkisinkin katseeni kohdistui miehen housuissa olevaan kohoumaan.

-no,mutta koutsi...sullahan seisoo sanoin kiimaisesti ja koskin housujen läpi tuolta valtavaa elintä.valmentajankin estot katosivat ja hän riisui paitani.muut tytöt eivät kiinnittäneet meihin huomiota,sillä heidän leikkinsä olivat vielä pahasti kesken.katselimme paikkaa jossa olisi helppoa naida ja havaitsimme ainoaksi vapaaksi paikaksi tavallisen kirjoituspöydän.katselin alastonta valmentajaani,joka vahvoilla käsivarsillaan nosti minut pöydälle makaamaan.hän hieroi vatsaani ja jatkoi alemmas kothi häpykumpuani.-nuole sitä käskin ja koutsihan nuoli.kieli leikki nappulallani ja sormi työntyi sisääni.aloin ynähedellä ja lopulta se muutui huohotukseksi.juuri,kun olin saamassa valmentaja lopetti ja nosti minut alas pöydältä.hän ohjasi määni kohti tuota valtavaa lemmen valtikkaa ja aloin nuolla sitä ensiksi hitaasti terskan ympäriltä,käteni tehdessä vartta pitkin hiljalleen nopeentuvia vetoja.kuulin koutsin karjahduksista,että kohta tältää tulisi ja aloin puristelemaan myös kasseja.kohta nielin spermaa oikein urakalla ja sain kuin sainkin kaiken nieltyä.

siirryimme vessaan ja valmentaja istui wc-pöntölle taas kovana sykkivä kalu pystyssä.ohjasin elimen turvenneille huulilleni ja aloitin hitaan ratsastuksen.lopulta meno kiihtyi ja kiihtyi,kunnes saimme koutsin kanssa mahtavat orgasmit.

koko illan laikki olivat minulle kateellisia,koska olin ainoa,joka oli saanut oikeaa "veitikkaa"...ja huomisen ottelun peliaikakin oli taattu=)

voin tietenkin kirjoittaa eriaihepiireihinkin,jos tämä tarina yhtään ketään miellytti...

4

7624

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • *murmur*

      pahoittelen erityiseti lopussa esiintyviä kirjoitusvirheitä!!! tarkoitus on kiinnittää huomio itse tarinaan!

      • minna

        juu, ihan mukava tarina oli.......
        :)


    • erox

      kiihottava juttu.lisää esim.tyttö hieroo toista tyttöä ja siinä hieroja alkaa kiihottua..toinen kokematon..

      • joo

        tosi hyvä! tosi hyvä!!


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      103
      1615
    2. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      78
      1244
    3. Mitä oikein

      Näet minussa? Kerro.
      Ikävä
      88
      1157
    4. Lopeta tuo mun kiusaaminen

      Ihan oikeasti. Lopeta tuo ja jätä mut rauhaan.
      Ikävä
      139
      1086
    5. Mika Muranen juttu tänään

      Jäi puuttumaan tarkennus syystä teolle. Useat naapurit olivat tehneet rikosilmoituksia tästä kaverista. Kaikki oli Muras
      Sananvapaus
      2
      1072
    6. Uskoontulo julistetun evankeliumin kautta

      Ja kun oli paljon väitelty, nousi Pietari ja sanoi heille: "Miehet, veljet, te tiedätte, että Jumala jo kauan aikaa sitt
      Raamattu
      586
      1039
    7. Kotipissa loppuu

      Onneksi loppuu kotipizza, kivempi sotkamossa käydä pitzalla
      Kuhmo
      20
      970
    8. Hanna Kinnunen sai mieheltään tiukkaa noottia Tähdet, tähdet -kotikatsomosta: "Hän ei kestä, jos..."

      Hanna Kinnunen on mukana Tähdet, tähdet -kisassa. Ja upeasti Salkkarit-tähti ja radiojuontaja onkin vetänyt. Popedan Lih
      Tv-sarjat
      8
      932
    9. Oho! Farmi-tippuja Wallu Valpio ei säästele sanojaan Farmi-oloista "Se oli niin luotaantyöntävää..."

      Wallu oikein listaa epämiellyttävät asiat… Monessa realityssä ollut Wallu Valpio ei todellakaan säästele sanojaan tippum
      Tv-sarjat
      12
      857
    10. Helvetin hyvä, että "hullut" tappavat toisensa

      On tämä merkillistä, että yritetään pitää hengissä noita paskaperseitä, joilla ei ole muuta tarkoitusta, kuin olla riida
      Kokkola
      9
      741
    Aihe