Kirjoitusroolipelejä seiskaluokkalaiselle

Pliis?

Hakisin jotain hyvää fantasiaroolipeliä joka sopisi seiskaluokkalaiselle. Suomenkielinen, KIRJOITUSroolipeli ja ei mitään sellaista rakkausroolipeliä vaan ihan oikea juoni, toimintaa siis. Räiskintäpelejäkään ei, kiitos. Jos nyt näiden rajoitteiden puitteissa mitään löytyy, niin kirjoittakaa tänne.

6

416

Vastaukset

  • Eikö kukaan keksi mitään?

  • Ensinnäkin.. Mikä vittu on kirjoitusroolipeli? Ja noita suomenkielisiä roolipelejä ei ole kai ollekkaan..

  • 6.-7. luokalla aikanaan tuli lainattua kirjastosta ja pelattua Ian Livingstonen kaikki 5 sooloseikkailua (Velhovuoren aarre, Mustan tornin valtias, Kauhujen metsä, Avaruuden vangit ja Varkaiden kaupunki). Kirjastosta löytyy. Edelleenkin parhaat sooloseikkailut joita on löytynyt.

  • Hmm. Minä ehdotan charppausta. Kirjoitus ja vuoropohjainen vapaa roolipelimuoto. Minä aloitin 14 vuotiaana ja pelaan edelleen. Kaverin kanssa on helppo sopia hahmot, maailmna, genre... Helppo pelata vaikka vihkokirjoituksella, kirjeillä tai msn messengerillä. Vain mielikuvitus rajana ja omasta mielestäni tämä on paras tapa roolipelata :) Vain hyvä charppaus kaveri tarvitaan, ja pitää asettaa säännöt peliin, muuta ei tarvitse. Ilmainen ja loistava harrastus. Netistä charppaajia löytyy useimmiten foorumeilta mutta hyvät, itselle sopivat vastapelaajat on harvassa :)

  • Foorumiroolipelit on myös yksivaihtoehto, jossa samallailla kuin charppauksessa, mutta kirjoittaminen tapahtuu foorumilla. Tuo ei välttämättä vaadi niin suurta aktiivisuutta vastapuolelta kuin charppaus, jos vastaamiiseen ei siis ole annettu aikarajaa. Tietoa molemmista löytyy varmasti netistä lisää, jos kiinostaa.

  • No siis sun kannattaa kattoo kohtalonkynnet.boards.com se on ihan hyvä kirjoitusroolipeli

Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.