Suomi24 Keskustelussa on viikonlopun aikana ollut poikkeuksellisen paljon bottien automaattiseti luomia kommentteja. Pahoittelemme tästä aiheutunutta harmia. Olemme kiristäneet Keskustelujen suojausasetuksia ja kommentointi on toistaiseksi estetty ulkomailta.

4 muijaa lomailee

viivi 20.v

löytäessäni tän palstan päätin rohkaista itseni kertoen toissa kesän tapahtumista.
mä en ole mikään kirjailija joten kielioppi- sekä kirjoitus virheet on mahdollisia.
mä,kaverini sanna 20.v ja jaana 19.v,poikakaverini pikkusisko mira 17.v päätettiin lähteä ns.kesälomalle,saimme isäpuoleni asunto-auton viikoksi käyttöömme,aikomukenamme oli käydä myös sannan vanhempien mökillä keskisuomessa,yhdet festaritkin ois samaan aikaan...
niin viimein lähdimme matkaan,mä halusin eka ajovuoron koska oli aikainen aamu ja liikennettä vähänlaisesti.
yhdentoista aikaan joku ehdotti et mennään johonki rannalle palvoon aurinkoa,muutaman kilsan ajettuani näimme uimaranta kyltin,siispä sinne..
ranta oli pieni mutta aivan ok muuten,pari mopo poikaa pelas jalista muita ei rannalla näkynyt.
"onks kellään kaksia bikineitä,mulla on jääny yläosa matkasta,huuteli sanna" ,"ei täällä tarvi yläosaa,eipä jää rusketus raitoja,tuu tänne vaan,vastas jaana"
kohta sanna käveli isot ja kiinteät tissit paljaana rantaa kohti,"kuka levittäis rasvaa mun selkään,kait nää tissitkin täytyy voidella et ei tuu palovammoja" samalla tarttuen käsillään tisseihinsä.
mira rasvas juuri jaanan selkää joten mä pyysin sannaa pyyhkeeni päälle ja aloin rasvan levityksen.
jalkoja rasvatessa sanna levitti hiukan jalkojaan,huomasin stringi mallisen alaosan näkyvän läpi,näky sai aikaan kumman tunteen sisälläni,"hmm,kylläpä tuntuu ihanalta,en ole käynytkään hierojalla pitkään aikaan" "sun yläreites onkin ihan jumissa,alaselästä puhumattakaan,vastasin" sanna levitti jalkojaan,pylly nousi samalla enemmän koholleen,näin suoraan sannan ajellun alapään edessäni,"eix oo sexyt bikinit,kysyi sanna" mä menin aivan hämilleen ja änkytin jotain myöntävää.
"ostin nää turkin lomalta,oisitpa nähny miten jengi kuolas kun heiluin nää päällä aamusta iltaan"
"ompa kumma,melkein sama vaik ois pillusillaan kun noi näkyy läpikin noin selvästi,sanoin"
"tykkäätkö näkemästäsi,tuijottelethan sä aina mun tissejäkin" samalla hän nosti pyllyään niin että sai vedettyä bikinit niin että koko pillu oli paljaana.
"mun mielestä sulla on sexyt tissit,ei tuo posliinikaan sen sexyttömämpi oo,millon sä tuon oot ajellu?" "nyt viikonloppuna,tai itseasiassa jaana sen ajeli,olin niillä saunomassa,otettiin sen jätkäkin samaan aikaan saunaan,se oli ajellu jaanan,kun kehuin näkyä siistiksi nappas jaana sheiverin ja kävi alapääni kimppuun"
"vaude,oli jätkällä varmaan vaikee olla tyynenä"
"niin oli,siinä se istu kulli kovana,kyllä mäkin olin aivan extaasissa,arvaa helpottiko jaanan pillulla pyörivät sormet oloani,nytkin kun sun sormet on noin lähellä alkaa sisälläni tuntuun poltetta"
sanna nosti viel pyllyään,hipaisin muka vahingossa sannan pillua,sanna nytkähti ja päästi pienen voihkaisun,tytöt oli uineet suhteellisen kauas rannasta,vilkaisin mopo poikien peliä,rohkaisin mieleni ja hivelin paljasta häpyä lisää,sanna huohotti kuuluvasti,kontallaan olessaan pillu oli niin liki kasvojani että tunsin eritteiden tuoksun sieraimissani,laitoin kaksi sormeani sannan sisään,sanna nussi itseään sormiani vasten,tunsin loppu huipennuksen lähestyvän,laitoin viellä yhden sormeni sannan anukseen,en kerennyt kuin aloittaa ,laukesi sanna mahtavaan orkkuun.sanna jäi makaamaan pyyhkeelleni,mä uin tytöt kiinni,aikamme pulikoituamme rantaanuimme,sanna oli riisunut myös ala osan pois,siinä hän nukku täysin alasti.
päätimme lähteä jatkaan matkaa,jaanan vuoro ajaa,jaana kietoutu pelkkään frotee pyyhkeeseen märät bikinit riisuttuaan,sanna oli vielläkin alasti,mä pelkissä stringeissä,miralla oli vain t-paita joka peitti juuri ja juuri paikat.
avasimme kylmät siiderit,jaana sai redbullia et jaksaa ajaa,sidu jos toinekin tyhjeni,välillä piipahdettiin pissalla,jossain pikku kylän huoltsikalla mira kävi ostaan lisää tupakkaa,ukot katso silmät pitkällä kun t-paidan alta vilahteli paljas pimppi,me ei sannan kans annettu sen laittaa edes pikkareita,luvattiin et jos se käy siel pelkässä t-paidassa kukaan ei käytä tällä reissulla pikkareita,autoon tultuaan mira alkoi kiskoon mun stringejä alas,lupaus on lupaus,"sulla on kuitenkin karvoja suojana,vaikkakin vähän laisesti,on tuo sannan posliinikin kyl makeen näköinen"laukas mira ja tuijotti paljasta pyhintäni häpeilemättömästi.
"no kuin sulla itsellä,posliini,viiva vai pensas,kikatti sanna miraa silmiin katsoen" "kai tää viivaa lähimpänä on ja nosti paidan helmaa,miralla oli pikku tupsu kilttan päällä,muuten aivan posliini,se oli viel värjätty punaiseksi" "jaana on hyvä trimmaaja jos jompikumpi haluu aivan paljaaksi" "haluuko viivi ? " "sama kai se,uus loma look..vastasin"
"entä mira,otetaanko loputkin vek ?" "jep,onhan se siistii kun 4 posliinia vilahtelee,ja nosteli helmaansa"
saavuimme isolle p-paikalle johon päätimme jäädä yö parkkiin,paikalla oli muutama muukin asunto auto,sivummalla näin pienen teltan jonka vieressä oli kaks prätkää parkis,paikan vieressä oli joku "lätäkkö",rannassa oli myös grilli katos jossa näkyi olevan porukkaa istumassa. jaana vetas pelkästään verskapuvun päällensä,mulla ja sannalla oli kietaisuhameet,sannalla toppi mulla tiukahko hiaton paita,mira vetas erittäin niukat farkku shortsit t-paitansa lisäksi...
grilli paikalla saimme ainakin huomiota puoleemme,4 muijaa,3 aika pätkässä,valehtelimme olevamme siskoksia,olimme kiertelemässä suomea tarkoituksenamme löytää miralle hellu.
mira istui penkillä niin että oli nostanu myös jalkansa samalle penkille,näky oli aika rivo,shortsit oli syvällä pilluvaossa,miralla paistoi melkein pillu toisesta lahkeen aukosta.
jaanakin alkoi pikkuhiljaa humaltua,päätimme paistaa viel makkarat ja vetäytyä nukkumaan.jaana möläytti pokkana,
"tällä vois kyllä tehdä muutakin kun paistaa ja syödä",vieden samalla makkaran suuhunsa imeskeltäväkseen,grillipaikalla samaan aikaan istuva noin kolmikymppinen pariskunta hymyili jaanan jutuille,jaana jatkoi " on tääkin,4 kiimasta muijaa keskenään liikkeellä ja kukaan
ei huolehtinu edes yhtä sauvaa mukaan matkalle"
"kamalaa huolimattomuutta,teidän pitää asioida sexi kaupassa pika puolin,mun hani kyllä muistaa
ottaa lelunsa mukaan matkalle lähtiessään,puuttui puheeseen paikalla olleen parin mies"
"käydään ostaan sellainen mis on kaks päätä,mulla on jo tavallisia sauvoja mut ei semmosta,jatkoi sanna"
mira kertoi omistavansa sellaiset anus pallot ja kullan värisen sauvan, "mulla on 3 eri paksusta ja pitusta,geisha kuulat ja semmonen perhonen mitä voi pitää vaik kaupungilla liikkuessa,kerroin"
nainen kertoi miten hänkin joskus esim.kartsalla ollessaan pitää sisällään semmosta mini sauvaa,värinä saa aikaan ennen pitkää orgasmin.
"merja on saanu orkut joskus kauppajonossa,silloin junassa 2 ukkoo meinas pyörtyä kun aloit viel hieroon ittees hamees alta,jalat rintaa vasten koukussa sormet pillussa,kyllä ukot vahtas"
"lähdetään koko kopla tonne meidän autoon jatkaan juttuja,mä ainakin palelen kun ei oo mitään tän puvun alla,pyysi jaana"
"autossa mira kikatti,mua kans paleltaa,missähän mun "jamit" on,riisuen sortsejaan"
"milloin mira haluu parturin penkkiin,vitsaili sanna"
"vaik heti jos vaan parturilla aikoja on"
vieraamme kuunteli sanan vaihtoamme.
"ok,kaivan työkalut esille,hihkas jaana"
kerroin merjalle ja kimille posliini ja pikkari jutustamme,hymyillen kumpikin odotti parturi kohtausta.
"käy tähän pöydälle selälleen,jalat levälleen,laitetaan tyyny sulle pyllyn alle niin olet siinä kuin tarjottimella"opasti jaana miraa.
näky oli todella kiihottava.
"sullahan on pimppi kosteena,senkin pikku pervo,täähän ihan valuu nesteitä,katsokaa nyt,jaana levitti aavistuksen miran häpy huulia jotka oli aivan turvoksissa kiihoituksesta"
"nuole omia mehujas" ja työnsi sormensa miran suuhun,mira imi silmät ummessa jaanan sormia,jaana työnsi toisen käden omiin housuihinsa,hieroi itseään parikertaa,laittoi miran suuhun vuorostaan oman mehunsa kostuttamat sormet.
"onko hyvää,taidat pitää pillun mausta,ootko maistellu muuta kun omaa makuas"
"mmm..mmm,ihanaa...,oon yhtä mun kaverii,en oo silti mikään lesbo,huokaili mira"
sanna käski miraa hieroon itteänsä,mira puristeli aluksi tissejään,lopuksi sormet pääty märkää pillua hoitaan,näky oli tosi irstas,miran toisen käden sormet seikkaili levittämässä mehuja anuksen päälle,huomasin myös merjan käden livahtaneen hameensa alle,jaana laski housunsa lattialle hieroi itseään hetken,viimein kiipesi pöydälle käyden miran kasvoille istumaan niin että pillu oli nuoltavissa,kimin pää oli merjan hameen alla,sanna hieroi pilluaan,"nuolkaa joku miran pillua,huokaili sanna"kimi tuli pois hameen alta ja alkoi lipoon miran pillua,merja alkoi pussaileen mun niskaa ja kaulaa,kohta hyväili myös tissejäni,sanna tuli eteeni polvilleen vieden kielensä pillulleni,merja nuoli pyllyäni,välillä tunsin sormen uppoavan taaempaan reikääni,kimi vaihtoi merjansa kans paikkoja,minut kaadettiin vuoteelle,sanna tuli kasvoilleni istumaan,sanna nosti jalkani pääni viereen tarjoten näin kimille molemmat aukkoni naitavaksi,tunsin kimin kovan kalun painuvan sisälleni,merja tuli pussaileen mun ja sannan tissejä,"vaihda reikää,viivin pitää saada kunnon tyydytys,käski sanna kimiä"
olin kuolla,niin hyvältä tuntui kulli anuksessani,nussin samalla sannan anusta sormillani,merja ja jaana oli lattialla 69:ssä,mira nuoli päällä olevaa jaanaa takaa päin,viimein kaikki saivat nautintonsa,tää oli lomamme eka päivä,kerron joku toinen kerta miten lomamme jatkui....

3

14060

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • tuning&fucking

      sun on pakko jatkaa ihan tässä lähi päivinä en jaksa odottaa jatkoaaa.....

    • focus

      Olipas teillä iso perheauto, kun siellä venyttiin mitä ihmeellisimpiin asentoihin, pöytäkin siellä tais olla, ei marssista tullut ketää naimaan vasempaan sieraimeen samlla kun tarjosit tulta rekkamiehelle ja imutit sen vänkärin palleja..

    • panomies

      tarina mulla tuli 5 orkkuu kun luin tätä joten voisitko jatkaa

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      69
      2247
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2083
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      78
      1688
    4. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      41
      1510
    5. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1506
    6. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      10
      1397
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      31
      1364
    8. 52
      1258
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      62
      1200
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      28
      1179
    Aihe