turkkilainen mies

side000

olen muuttamassa kesäkuussa yhteen turkkiin turkkilaisen mieheni luokse ja haluaisin neuvoja miten voisin olla hänelle hyvä nainen ja miten tehdä vaikutus hänen perheeseensä?eli mitkä ovat ne jutut mitä en missään nimessä saa tehdä ja mitkä ovat sellaisia asioita joita turkkilaiset miehet arvostavat?eli kertokaa kaikki joilla on kokemusta turkkilaisista miehistä.

14

1544

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • sivusta seurannut

      Vie ihmeessä passisi siellä suomen konsulaattiin säilöön, niin ainakin pääset takaisin suomeen kun tulet toisiin ajatuksiin. Älä missään nimessä luovuta sitä sille turkkilaiselle avomiehellesi !!!!!!!

    • guhierwöoigho

      Paras mahdollinen nainen turkkilaiselle miehelle olet unohtamalla identiteettisi,
      omat halusi, tarpeesi ja uskontosi. Koraaniin kannattaa tutustua a.s.a.p.
      Kaikki avonaiset paidat, lyhyet hameet ja joissain tapauksissa (miehen ollessa naista lyhyempi)
      myös korkokengät voit jättää Suomeen. Vieraille miehille et saa yksin puhua.
      Osta tarpeeksi peittävää pakkelia, että saat nyrkinjäljet naamasta piiloon. Isot aurinkolasit myös hyvät.
      Vaikka miehesi vaikuttaa kuinka länsimaiselta hyvänsä tällä hetkellä, totuus peri-turkkilaisuudesta tulee ilmi ja yleensä siihen ei kauaa mene. Ota reissu seikkailun kannalta, voi kyllä muodostua survival-tripiksikin...
      Niin, vielä maininta jos et rivien välistä tajunnut, että kokemus puhuu!

    • tapa !!!!

      Osta lammas miehellesi, jota karvaranne saa hakata ja nussia, näin säästyt pahoinpitelyiltä.

    • TURK

      heti ensipanon jälkeen, HIV kuppa klamydia testeihin. Seksi esim. lampaiden ja vuohien kanssa on Turkissa sallittua, eli kannattaa testata myös eri eläintaudit samalla. Ei sitten muuta kuin perunasäkkiä kehon peitoksi ja hellan ja nyrkin väliin!

    • Askim Askim...

      Onnea :)
      Olen seurustellut vuoden verran Turkkilaisen miehen kanssa (kihloissa)
      Olen asunut Turkissa Alanyassa mieheni luona ja en voi sanoa kuin positiivista.
      Mieheni on aivan ihana, parempaa miestä saa Suomesta etsiä.
      Hellä, herkkä muut ihmiset huomioonottava sekä minua, että lapsiani kohtaan.
      Sinulle sanoisin neuvoksi, että maassa maan tavalla, ole oma itsesi mutta muista kunnioittaa tämän maan tapoja. Jos miehesi sinua todella rakastaa niin hän rakastaa sinua miettimättä sen enempää miten voisit tehdä häneen vaikutusta. Totta on että Turkkilaiset miehet eivät pidä siitä että naiset kulkevat liian avonaisissa vaatteissa, Turkkilainen mies kun haluaa olla ylpeä vaimostansa, mutta kukapa ei haluaisi?

      • lapsellista

        Taidat olla haaavemaailmassa eläjä .Enpä usko turkkilaisen nuoren miehen arvostavan suomalaista vanhenpaa naista enkä varsinkaan sen lapsia . Taitaa pojalla olla vain pääsylipppu suomeeen. Seurustelua vuoden ja ilmeisesti lomamatkalla asuttu yhdessä ,sinää ajassa ,et paljon miehestä selvää saa.


    • Zidukka

      turkkilainen arvostaa ns. perinteisiä arvoja.
      vaikkakin nykyaikana turkkilainen nainen yhä yleisemmin käy töissä kodin ulkopuolella, on miehelle suuri ylpeydenaihe, jos hän pystyy elättämään perheensä, eikä naisen "tarvitse käydä töissä". naisen paikka on kotona, yhteiskunnallinen asema on melko passiivinen. naisilla on tiivis sosiaalinen verkosto toisten naisten kanssa; keskenään naiset laittavat ruokaa, ovat lasten kanssa, ja keskustelevat ruuanlaittoon ja kodinhoitoon liittyvistä asioista. Nainen ei voi olla kaverit miehen kanssa; tosin miehesi perhe ja kaverit todennäköisesti osoittavat arvostusta ja kunnioitusta sinua kohtaan, ja ovat uteliaita perhetaustoistasi ym.

      turkkilaiset ovat hyvin vieraanvaraisia ja ottavat avosylin keskuuteensa. tulet kokemaan olosi tervetulleeksi. älä kuitenkaan unohda sitä, ettei turkissa nainen ole itsenäinen, vaan ennenkaikkea miehensä tukija.
      tulet alkuun todennäköisesti nauttimaan uudenlaisesta elämästäsi ja asemastasi. jos olet valmis mukautumaan ja muuttumaan turkkilaisen naisen kaltaiseksi, voit elää hyvinkin onnellisena. tosin riippuu miehesi arvoista ja rehellisyydestä. jos hän on kunniallinen mies, ahkera, perheeseensä ja naiseensa sitoutunut, eikä myöhemminkään kikkaile muiden naisten perään, ja itse olet valmis mukautumaan, voi yhteiselämänne olla tyydyttävää. päästäksesi sisälle yhteiskuntaan suosittelen kielen opiskelemista.

      turkkilaismies osaa olla huomaavainen, naisensa huomioiva, romanttinen, lämmin ja hurmaava. "alkukosiskelun" jälkeen, kun nainen on "nalkissa" (menette naimisiin, saatte lapsia tms) tämä varmasti pikkuhiljaa muuttuu. turkkilaismies on mustasukkainen, joten todennäköisesti joudut luopumaan miespuolisista kaverisuhteistasi, ja exät ovat aihe, joka on ikuisesti pannassa.

      8 vuotta turkkilaisen kanssa naimisissa olleena ja muutama vuosi sitten eronneena voin sanoa, että mielenkiintoinen ja rikastuttava elämänvaihe. suomalainen nainen on vahva, riippumaton ja itsenäinen. en suosittele kenellekään parisuhdetta machojen turkkilaisten kanssa.

    • huonokokemus:/

      Olen ollut suhteessa turkkilaisen miehen kanssa. Mies oli alkuun tosi ystävällinen ja huomaavainen, mutta päätti haluta sitten anaaliseksiä. Mulle oli okei kokeilla, mutta sattui kuitenkin sen verran, etten sitten halunnut jatkaa pitemmälle. Liukastevoide ja totuttelu olisi voinut olla kiva ja niiden kanssa olisin voinutkin yrittää uudelleen. Mutta tämäpä mies sitten päätti, että väkisin menee. Menihän se ja varmasti voi arvata miltä tuntui, kun sitä vertakin tuli ihan mukavasti..

      Siihen päättyi se suhde.

    • ihana olla suomessa

      hyvä tyttö, kun lähdet turkkilaisen miehen kelkkaan. Itse olin reilut 10 v naimisissa turkkilaisen kanssa ja elämä oli yhtä helvettiä 8 vuotta. Olet täysin miehesi armoilla, ja miehen vanhemmat määrää jopa vaatteesi, mitä saat käyttää. Unohda kokonaan omat tarpeesi ja valmistaudu orjaksi perheeseen. Jos kyseessä on ns. vanhoillinen turkkilainen perhe, niin saat passata anoppisi ja appiukkosi ja vielä naapuritkin ja heidänkin vieraat, sattuvat nimittäin tulemaan jatkuvasti kyläilemään ja katsomaan "eurooppalaista"miniää. Varaa sen verran rahaa (SALASSA,muuten vievät rahasi), että tiukan paikan tullen voit ostaa lentolipun suomeen ja muista pitää passisi tallessa, ja ota varoilta kopiot siitä, jos tarttet konsulaatin apua. Onneksi itse pääsin takaisin Suomeen ja eroon koko helvetistä, huom. kesti 8 vuotta säästää rahaa lentolippuun, turkkilaisen miehen akalla kun ei saa olla rahaa. Aluksi kaikki on hyvin, mutta muutaman vuoden päästä saat tuntea nahoissasi,mitä on olla turkkilaisen vaimo.Ole sinä viisampi kuin minä, ja älä lähde sinne. En haluaisi kenellekään sitä elämää, mitä itse koin.

      • side sull on...

        ei sitten koskaan sen 8-vuoden aikana käynyt yhtään omaa sukulaista tai ystävää kattomassa siellä peräkylässä??? Piti ihan säästää rahaa että pääsit pois. Eikö olisi ollut helpompaa "kilauttaa kaverille" ja pyytää hakee pois?
        PROVO!!!


    • ehkä todella

      on parempi että menet sinne, koska silloin suomalaisten naisten älykkyyden keskiarvo paranee huomattavasti. vai turkkilainen mies.....heh

    • Minihame-mimmi

      6 vuotta takana. Ja monta edessä....

      Tässä on niin asiallista kommenttiakin ettei tähän oikeen muuta tarvitse lisätä, mutta: ulkomaalaisen puolison valinta on tietoinen päätös myös miehesi osalta- ei ainoastaan sinun tarvitse ajatella sopeutuvasi, vaikka Turkissa asuisittekin (kuten me). Pidä tämä mielessäsi alusta asti, niin ongelmia tulee vähemmän tulevaisuudessa. Usko pois.

      • maailmalta 22v kokem

        On kyseessä ulkomaalainen (tumma)nainen tai mies , suhteet kariutuvat 80% ahneuteen ,joko suku tai kumppani tekee tämän asian ,yleensä yhdessä . Alku ihastus kestää 2kk-1v tämän pidempi suhde tuhoaa ihmisen henkisesti, mutta kuitenkin hitaasti. itsekin seurannut n,20-25 tapausta kuka on päätynyt itsemurhaan näissä seka avioliitoissa. NEUVO SUOMALAISILLE : JOS IHASTUKSESI ON LÖYTYNYT TURISTI KOHTEISTA ONNISTUMIS
        %1-2 . Eikä tällä kokemusksella tarvi heitellä mitään provoja vaan aitoa totuutta eletystä elämästä ja 14 eri maasta


      • tai kaveruutta vaan

        Pakkoko se on heti avikseen rynnätä ? Voisiko ihan koeluontoisesti asua vaan kimpassa ensin muutaman vuoden ?


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tykkään sinusta tosi tosi paljon

      Siksi en pysty sisäistämään sitä, että se ei ole molemminpuolista. Sattuu liikaa. En osaa käsitellä sitä tunnetta, koska
      Ikävä
      57
      3789
    2. Mikä sai sut ihastumaan

      Mitä tapahtui?
      Ikävä
      167
      2357
    3. Kaupan kassalla kannataa olla kylmä käytös

      https://www.is.fi/taloussanomat/art-2000010488540.html "19-vuotias Minja ja 59-vuotias Anne työskentelevät sillä todelli
      Sinkut
      212
      2085
    4. Mitä tehdä asialle?

      Jos laitan deitti-ilmon "40-vuotias nainen etsii seuraa" niin ketään ei kiinnosta (korkeintaan paria runkkaripenaa joill
      Sinkut
      141
      1989
    5. Mitä helvettiä pakolaisille pitäisi tehdä RAJALLA?

      Jos Venäjä työntää rajalle pakolaisia ja tekee Suomelle selväksi että heidän puolelleen ei ole pakolaisilla asiaa - mitä
      Maailman menoa
      412
      1401
    6. 79
      1231
    7. Ethän syytä itseäsi

      siitä miten asia menivät. Mä en antanut sulle tilaisuutta.
      Ikävä
      137
      1160
    8. Hyvää heinäkuuta

      Hyvää huomenta ihanaa. 🦗🌾☔🤗🌻❤️
      Ikävä
      235
      1135
    9. Olen pahoillani mies

      Olen surullinen puolestasi, ettet saanut kaipaamaasi naista. Yrititkö lopulta edes? Teistä olisi tullut hyvä pari
      Ikävä
      55
      1060
    10. Olet mies varmasti peto

      Makkarin puolella. 🤤
      Ikävä
      74
      1020
    Aihe