Neitsyys meni mökillä

-..-.

Kylmä kostea ruoho kutitteli mun varpaita kävellessäni saunamökille. Lämmin kesäpäivä oli laskeutumassa mailleen ja vain silkkiuikun ääni kaikui peilityynellä järvellä. Mökistä kuuluvat juomalaulut sai mun suunpielet nykimään ylöspäin. Sukujuhlat mökillä… no nyt saatais ainaki olla loppu yö Maken kanssa ihan kahestaan. ” Huhuu mä toin nyt nää kynttilät ja tyynyt” huusin avatessani saunamökin oven.
Saunamökki on mun ehdoton lemppari, pieni kotoisa mökki aivan vesirajan tuntumassa. Yli 400m päässä isommasta mökistä. Hetken etsinnän jälkeen löysin Maken istumasta laiturin nokasta. Jäin vähän matkan päähän katselemaan salaa mun urhoa. Tänään me oltiin seurusteltu kaks kuukautta, tosin suhteen virallistamista ennen säätöä oli riittäny melkein puolvuotta. Maken paksut mustat hiukset oli ihan pörrössä ja ohut t-paita paljasti just sopivasti sen lihaksikkaat käsivarret. Ei tosiaan pojan salilla käyminen ollu menny hukkaan.
Kävelin hiljaa Maken taakse, kiedoin käteni sen kaulan ympäri ja pussasin sitä poskelle. Make naurahti hiljaa ja veti mut istumaan sen viereen laiturin nokkaan. Järven vesi tuntu varpaissa houkuttelevan lämpimältä, aurinko oli laskemassa mailleen ja kaikki tuntu täydelliseltä Maken kainalossa. ” Mitä mun pikku prinsessa miettii?” kysy Make hymy kasvoillaan. Katoin sitä suoraan sen nappisilmiin. ”Hmm m tiiät sä Make mä rakastan sua” vastasin. Mä en ollu ikinä ennen sanonu nii kenellekkää ja Makeki ties sen. Se nosti mut syliinsä ja suuteli mua pitkään, painauduin lähemmäks sitä. Aika pysähty ja oisin voinu olla siinä ikuisesti.
Me istuttiin laiturilla vielä pitkään puhuen kaikesta mahollisesta maan ja taivaan väliltä. Pian kuitenkin yön viileys pakotti meiät mökkiimme.
Maken pedatessa sänkyä sytytin piirongin ja ruokapöydän päälle kymmeniä kynttilöitä. Mökki oli isoäitini ajoilta, joten sähköä ei ollut eikä juoksevaa vettäkään. ” Vilma hei mä jätin kännykän laiturille voit sä laittaa nää loppuu” kysy make koiranpentuilme kasvoillaan. Taistellessani lakanoiden kanssa tunsin pian Maken kietovan kätensä ympärilleni. Yritin kääntyä ympäri, mut Make piti must kiinni. Tunsin miten lämmin olo täytti mut, se lähti sydämestä ja levis koko kehoon. Make suuteli hellästi mun niskaa vetäen mua lähemmäks itteensä. Käänsin pääni ja suutelin takasin, se oli taktinen veto sillä Maken ote hellitty ja käännyin ympäri. Me molemmat hymyiltiin suudellessamme. ”Hei kuule…” yritti Make alottaa lauseensa, mutta mä hiljensin sen ilkikurisesti hymyillen. Annoin mun käden liukua hitaasti sen rintakehää pitkin ja töytäisin sen kevyesti makaamaan selälleen sängylle. Make vetäs mut mukaansa ja kaaduin suoraan sen päälle. Tunsin miten sen käsi seikkaili mun paidan helman liepeillä löytäen viimein tiensä rintsikoiden hakasten luo. ” Ai ai ai mitäs sulla on oikee mielessä ” kuiskasin leikitellen. Make veti mun paidan pois.

Se oli aina tosi varovainen mun kanssa, peläten että mä meen rikki. Me oltiin usein harrastettu sänkyleikkejä, muttei menty koskaan loppuun asti. Make oli kokenu aikasemmasta suhteestaan johtuen, mut mä koskematon. Mä vedin maken paidan pois. Istuin hajareisin Maken päällä ja vedin sen paidan pois.
Halu valtas mut, suutelin sitä kiihkeesti ja yritin epätoivosesti saada sen farkkushortsien vyötä auki. Eikä aikaakaan kun meiän välissä ei ollu muuta kun boxserit ja pikkarit. Make tuli mun päälle, tunsin kuinka lämpimät huulet vaelteli pitkin mun mahaa välillä näykkien kiusoittelevasti. Aina huulien lähestyessä pikkarin reunaa tunsin sydämeni pompahtavan muutaman ylimääräisen lyönnin. Se ei ollut enää pelkoa niinkun ennen, nyt se oli himoa ja kiihkoa. Annoin käsieni vaeltaa pitkin sen vartaloa, boxserien sisältö oli jo juhlakunnossa teltasta päätellen. Make laitto kätensä mun pikkarien päälle, se pyöritti sormiaan ja tunsin miten mun mehut kasteli pikkarit. Leveä hymy nous Maken kasvoille sen vetäessä ne hitaasti pois mun päältä. Käännyin ympäri ja boxserien muodostama teltta oli aivan pääni yläpuolella, vedin ne pois ettei mikään olis enää meiän välissä. Suutelin kiveksiä ja annoin kielen liukua hitaasti varttapitkin, kunnes terskan kohalla aloin imeä tehden kielellä samalla pyörivää liikettä. Kuulin maken huokaavan ja jatkoin ottaen peniksen yhä syvemmälle suuhuni. Maken kieli härnäs mun klitorista ja sai mun selän painumaan kaarelle, yritin epätoivosesti nostaa lantiota ” ah kovempaa älä lopeta älä” vaikeroin kielen lipoessa klitoriksen ja reikäni väliä. Jatkoin suihin ottoa samalla hieroen kiveksiä käsilläni, samalla Make jatko mun nuolemista.
Kiemurtelin kiihkosta ja lämpimät aallot sai hien helmeilemään vartalollani. ” Mä mä tuun koht, jatka” sain vaikeroitua kun salaman iskusta Make lopetti. Se käänty ja alko suutelemaan mun niskaa samalla sormettaen mua.

Jatkuuko ?

2

17536

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Millakaisa Putkoline

      painoi paisuneen kalunsa mun litisevään pilluuni. Se työnteli edes takaisin seitsemän kertaa ja sitten mä laukesin. väristykset vavisutti mun vartaloa. Siinä samassa tunsin kun maken kulli alkoi värähdellä kovasti ja samassa se n liike pysähtyi ja kuuma neste suikaili pilluni perään. Se tuntui ihanalta. Silloin oli vappu.

      • klöjkljlk

        vika lause... aivan mahtava !! paras mitä tässä tekstissä oli


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      57
      5600
    2. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      23
      3557
    3. Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti

      Poliisit vaikenee ja paikallinen lehti ei kerro taposta taaskaan mitään. Mitä hyötyä on koko paikallislehdestä kun ei
      Kokkola
      28
      1682
    4. Miksi tytöt feikkavat saaneensa orgasmin, vaikka eivät ole saaneet?

      Eräs ideologia itsepintaisesti väittää, että miehet haluavat työntää kikkelinsä vaikka oksanreikään, mutta tämä väite ei
      Sinkut
      207
      1670
    5. Mitä ihmettä

      Kaipaat hänessä
      Ikävä
      83
      1126
    6. MAKEN REMPAT

      Tietääkö kukaan missä tämmöisen firman pyörittäjä majailee? Jäi pojalla hommat pahasti kesken ja rahat muisti ottaa enna
      Suomussalmi
      27
      1107
    7. Kuntoutus osasto Ähtärin tk vuode osasto suljetaan

      5 viikkoa ja mihin työntekijät, mihin potilaat. Mikon sairaalan lopetukset saivat nyt jatkoa. Alavudelle Liisalle tulee
      Ähtäri
      49
      917
    8. Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille

      Itämaisesta filosofiasta kiinnostuneille. Nämä linkit voivat auttaa pääsemään niin sanotusti alkuun. https://keskustel
      Hindulaisuus
      259
      846
    9. Välillä käy mielessä

      olisiko sittenkin ollut parempi, että emme koskaan olisi edes tavanneet. Olisi säästynyt monilta kyyneleiltä.
      Ikävä
      71
      829
    10. Mulla on kyllä

      Järkyttävä ikävä sua. Enkä yhtään tykkää tästä olotilastani. Levoton olo. Ja vähän pelottaa..
      Ikävä
      35
      818
    Aihe