Tosi pienet valkoiset näpyt

Kiitosvastaajille

Moi, toivon että joku voisi vastata tähän.

Onko normaalia, että alapään limakalvoilla klitoriksen yläpuolella ja toisessa sisemmässä häpyhuulessa on pienen pieniä valkoisia näppylöitä? Huomasin nämä näppylät viikko sitten ja silloin niitä oli vain muutama, nyt hieman enemmän. Näppylöitä ei voi huomata jos niihin ei kiinnitä huomiota. Ne näyttävät hieman finneiltä, mutta ovat pienempiä. Outoa on myös se, ettei näppyjä ole kuin toisella puolella häpyhuulia, toinen on täysin normaali ja "sileää" limakalvoa. Selasin joitakin kondylooma ja herpes kuvia netistä, mutta en löytänyt mitään näitä näppylöitä vastaavia kuvia. Voivatko tällaiset pienet näpyt olla ihan normaaleja vai voisiko kyse olla jostakin sukupuolitaudista? Suuseksiä olen harrastanut viimeksi noin vuosi sitten (olen neitsyt), enkä ole tällä aikavälillä saanut mitään muita "oireiluja".

Näppylät siis todella ovat ihan pikkuruisia, muutama suurempi. Ne ovat hieman samankaltaisia kuin suuremmissa häpyhuulissa olevay talirauhaset. Onko kenellekään esiintynyt esimerkiksi kondylooman alkuvaiheissa tuollaisia? Jos on, niin kuinka suuri todennäköisyys on että nämä pienet näpyt kehittyisivät suuremmiksi syyliksi?

Sitten vielä, jos joku nyt sattuisi tietämään, että kuinka nopeasti haavat parantuvat limakalvoilla? Sain jokin aika sitten hankaamisen seurauksena haavan alapäähän. Se tavallaan "kuroutui" umpeen ja nyt haavan kohdalla on ikään kuin ylimääräistä limakalvoa/ihoa, joka katoaa jos sitä venyttää, vähän niin kuin raskausarvet. Lähteekö tämä ylimääräinen ihopoimu koskaan pois? Se ei kutise eikä häiritse, mutta se on melko suuri esteettinen haitta: näyttää ikään kuin minulla olisi 3 sisempää häpyhuulta.

8

10388

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • okfrogr

   Hei. Minulla on myös samanlaisia finnimäisiä näppyjä klitoriksen yläpuolella. Ne muistuttavat ikään kuin iho olisi kananlihalla. Puristin yhtä niistä ja siitä tuli sellasta talia niinkuin finneistäkin tulee. Mulla on ollut niitä jo lähemmäs 6 vuotta eikä ole mitään haittaa ollut. Kysyin lääkäriltäkin ja hän vain sanoi että jokaisella on erilainen värkki, on yksilöllistä kaikki tuollaiset asiat... mielenkiintoinen vastaus. Mutta ei mitään vaivaa ole ollut niistä ainakaan minulle :)

  • eipä liene hätää...

   Talirauhasilta nuo kuulostaa, mulla on niitä myös. Yksi niistä on jopa paisunut vähän isommaksi, ja pyysinkin gynekäynnillä lääkäriä kurkkaamaan sitä. Hänen mielestään ihan normaalia, eikä anna aihetta toimenpiteisiin. Jossain vaiheessa joku noista rauhasista voi ärtyä ja tulehtua, ja silloin se käyttäytyy kuin mikä tahansa finni - paranee ajan kanssa ja puhtaudesta huolehtimalla.

  • eisyytähuoleen

   Minulla oli pienenpieni valkoinen näppy siellä uomassa ja gynekolokini poltti sen pois ja sanoi sen olevan visvasyylän? Epäilin sitä.

  • a10000

   Tuskin sulla mitään kondyloomaa on, kun neitsyt olet, joten sen suhteen voit olla huoletta.

   • ETKÖTIEDÄ

    Kyllä neitsyilläkin voi olla sukupuolitauteja!!! Aloittaja kertoi harrastelleensa suuseksiä ja siinäkin voi saada tartunnan. Ei tarvitse olla harrastanut mitään seksiin liittyvää, mutta silti voi olla sukupuolitauti.


  • 14vtyttö

   minulla on samanlaisia paljon , on ollut jo jonkin aikaa ja alkaa pelottaa ettei vaan olisi mitään vakavaa kyseessä. klitoriksen yläpuolella paljon valkoisia , ei mitenkää pienenpieniä mutta pienempiä kuin finnit, vaaleita näppylöitä joille ei tapahdu mitään puristaessa. ne ei kutise tai mitään , on vain siellä.

  • Anonyymi

   Vanha keskustelu, mutta onneks löysin tän! Mullakin on just tollasia mitä kuvailit. Huomasin ne tänään jotenkin vahingossa eli en tiedä onko ne ollu aina. Rupes heti pelottaa mutta nyt vähän rauhotuin kun mietin että ne saattaa olla vaan talirauhasia.

   • Anonyymi

    Kondylooma,eli visvasyylä,niitä penslataan lääkärissä pois..


  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Linnanjuhlat: Tiina Kaukasen asu aivan kauhea lankaviritelmä

   Ja loukkaus arvokkaita juhlia, maata, veteraaneja, Salea ja muita juhlijoita kohtaan. Siis miten joku kehtaa alittaa riman niin pahasti, koska voisi t
   Maailman menoa
   203
   1578
  2. Olet mielenkiintonen ja kiehtova. Erikoinen epänormaali ihminen

   Siksi kiinnostava. Hyvää yötä. Saan kai sanoa ystäväni? Saanhan ?
   Ikävä
   50
   1368
  3. Oho! Dannyyn liitetty Helmi Loukasmäki poseeraa sensuellissa pitsiasussa! Some kuumana: "Merenneito"

   Onko tämä sitten Suomineito vai merenneito? Helmi Loukasmäki tuli julkisuuteen Dannyn assistenttina. Nuori nainen on totuttu näkemään somessa varsin
   Kotimaiset julkkisjuorut
   40
   1222
  4. Mikä nyt on

   Ihmisiä katoaa, ruumiita löytyy. Suntista löytynyt ruumis...
   Kokkola
   77
   1199
  5. Nyt mies ryhdistäydytään

   molemmat IRL. Jos molemmilla on tunteita. Ei heitetä niitä roskiin. Hyvää yötä.
   Ikävä
   124
   1165
  6. Haapaveden hiippari

   Jokos sen kylillä pyörivät hiipparin henkilöllisyys on selvinny joka tuijottelee ikkunoista ja tulee yöllä taloihin sisälle?
   Haapavesi
   27
   952
  7. Nyt on irvokas kuva Sannasta

   Sanna Marinille lämmin vastaan­otto Albaniassa suomen itsenäisyyspäivänä https://is.mediadelivery.fi/img/658/c0b897a1f79adf3fb623b0485bdec65f.jpg.web
   Maailman menoa
   253
   874
  8. Ano Turtiaisen kättely huipentaa Linnan juhlat!

   Koska kaikki kansanedustajat on aina kutsuttu Linnan juhlin, siellä tulee pian näkymään myös Ano Turtiaisen mahtava urheilijanvartalo! Ei ole epäilys
   Maailman menoa
   106
   767
  9. Mulle kyllä riittäisi

   🥰 kun ekaksi vaan pitäisit kädestä kiinni 🤝 ja katselisit silmiin. 👀
   Ikävä
   43
   750
  10. Sille Rakkaudelle joka on tarkoitettu

   Meijän on pakko yrittää kun muita vaihtoehtoja ei ole. Eikä sitä voi jättää tekemättä.
   Rakkaus ja rakastaminen
   83
   659
  Aihe