burana + alkoholi

tyhmä

tietääkö joku voiko juoda jos on ottanut buranaa? bileet olis tiedossa mutta menkat alkamassa ja kovien menkkakipujen takia joudun ottaa lääkettä. Eli voiko ottaa jotain limua vahvempaa?

15

4368

Äänestä

  Vastaukset

  Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
  5000
  • Shadow Warrior

   Voit sä juoda, mutten mä usko että sen jälkeen enää mitään juot. Voihan kaikkia sieniäkin syödä. Joitain tosin vain kerran...

   • tyhmä

   • Tamminen
    tyhmä kirjoitti:

    en mä ainakaan tuolta löytänyt mitään tietoa buranan ja alkoholin yhteisvaikutuksista...

    09 4711. Myrkytyskeskus, voit soittaa nimettömänä


  • Tietoinen

   Voi menna vatsa vatsa kuralle ja paskat housuun.Eikä lääke vaikuta niinkuin sen pitäisi.
   Jotkut ääliöt luulevat olevansa ns. sekakäyttäjiä; vetävät buranaa,panadolia,disperiiniä,ketoriinia tms. siideriä ja luulevat tulevansa pillerihumalaan! :D hehhehheh... Sitten plasebopilvessä riehutaan ja ollaan niin vitun kovia,yrjötään ja paskannetaan.
   Parempi jättää lääkkeet ja alkoholi erikseen,vaikutti ne yhdessä tai ei!!!Sitäpaitsi alkoholilla itsellään on rentouttava ja kipua lievittävä vaikutus(paitsi seuraavana aamuna!).

   • tyhmä

    Ehkäpä mä sitten jätän sen buranan pois... Älkää teinit ottako musta mallia, juokaa vasta sitten kun se on laillista. Itse olen jo täysi-iän ylittänyt joitakin vuosia sitten, mutta ajattelin kirjoittaa tänne palstalle kun tämä on sen verran suosittu että voisin saada vastauksen nopeasti...


   • Mies -79

    Paskat siitä käy yhtään mitään. Mulla on usein tullut päänsärky kun olen ottanut viinasta. Syönyt päälle Buranaa ja Ketoriiniä. Päänsärky lähtee, mutta mitään muuta "ikävää" vaikutusta se ei aiheuta, ei niin mitään. Vaikka vetäisit koko purkin, niin se ei muuta tilannetta mihinkään.


   • Anonyymi
    Mies -79 kirjoitti:

    Paskat siitä käy yhtään mitään. Mulla on usein tullut päänsärky kun olen ottanut viinasta. Syönyt päälle Buranaa ja Ketoriiniä. Päänsärky lähtee, mutta mitään muuta "ikävää" vaikutusta se ei aiheuta, ei niin mitään. Vaikka vetäisit koko purkin, niin se ei muuta tilannetta mihinkään.

    Moi
    Yks ystävä usein juo olutta ja käyttää Buranaa saman päivänä
    Onko vaarallista?


  • Fiilis85

   Itse aion kokeilla viikonloppuna viinaa ja nitroja!

   • Joku

    Ei ei... Ota essoja, nitroja ja viagraa. Jaksaa näet nussia koko yön ilman sydänkohtausta.


  • minä

   ns. suojattu lääke eli sillä ei ole haitta vaikutuksia alkoholin kanssa. Jos siltä tuntuu voit tarvittaessa ottaa yhden buranan vaikka joisit alkoholia.

  • Rowen

   Burana on ns. tulehduskipulääke eikä vaikuta aivoihin, joten sillä ei pitäisi olla mitään yhteisvaikutuksia alkoholin kanssa. Se ei siis voimista tai muuta alkoholin aiheuttamaa päihtymystä miksikään. Burana on hiukan mahan limakalvoja ärsyttävää, ja alkoholi imeytyy verenkiertoon mahasta, joten se voi niistä yhdessä hiukan ärsyyntyä. Jos kuitenkin vatsa on ihan kunnossa eikä ärsyynny herkästi, niin tuskinpa yksi Burana mitään vatsakipuja tms. aiheuttaa.

   • *Duhgimo*

    Olen monta kertaa ottanut ihan vahvempiakin lääkkeitä alkoholin kanssa kuin buranaa (en kylläkään TARKOITUKSELLISESTI) ja eipä ole pahemmin vaikuttanut..


  • farmaseutti

   Voit ottaa, kuten muitakin Ibuprofen:iini valmisteita. Burana on kyllä yksi kalleimpia Ibuprofen:iini valmisteita (on tosi hyvin ihmisille markkinoitu), vastaavia löytyy esim. Ibumax (400 mg) yms. (puolet halvempi-muuten sama) -> kysy aina apteekista halvempia valmisteita!

  • toinen farmaseutti (ihan oi...

   Alkoholilla ja Buranalla (sisältää ibuprofeenia vaikuttavana aineena) ei ole haitallisia yhteisvaikutuksia. Itse suosittelin alkoholin aiheuttamaan päänsärkyynkin mieluiten juuri ibuprofeenivalmisteita, koska ne ovat ehkä turvallisimpia. Burana on tosiaankin kallein ibuprofeenivalmiste, muita vastaavia valmisteita ovat Ibuxin, Ibumetin, Ibusal(täysin identtinen Buranan kanssa, erilaiset kuoret vain, molemmat ORIONin valmisteita)Ibuprofen ratiopharm jne.
   Alkoholin kanssa ei suositella otettavan parasetamolivalmisteita(mm. Panadol, Paracetamol ratiopharm), koska se saattaa rasittaa turhan paljon maksaa, etenkin jos juo paljon. Parasetamoli on muutenkin haitallista maksalle, jos sitä ottaa suurempia annoksia kuin on ohjeistus.
   Suosittelen tietenkin, että et juo alkoholia ollenkaan, koska hauskaa voi pitää ilmankin, alkoholi rasittaa elimistöäsi kovin paljon ja altistaa pidempään käytettyinä monille sairauksille. Mutta itsepähän teet valintasi.

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Takaisin ylös

  Luetuimmat keskustelut

  1. Kohunäyttelijä Aku Hirviniemi täyttää tänään pyöreät 40 vuotta. Onnea kaikesta huolimatta!

   Näyttelijä, juontaja Hirviniemi on ollut otsikoissa ja hänen keikkojaan sekä tuotantojaan on peruttu julkisuuteen nousse
   Kotimaiset julkkisjuorut
   166
   3366
  2. Miten sinä juhlistat Suomen itsenäisyyttä 6.12. - Onko millaisia perinteitä?

   Itsenäisyyspäivä on näinä aikoina entistä tärkeämpi osa suomalaisuutta ja merkittävä juhlan aihe meistä monelle. Miten s
   Maailman menoa
   391
   1830
  3. Kiitos että olet

   Tiedän, että sinä olet ja ajattelet minua välillä. Se tuo minulle voimaa, et tiedäkään miten paljon. Vaikka meistä ei tu
   Ikävä
   41
   837
  4. Eläköönhuuto veteraaneillemme!

   Huomenna 6.12. valtiojohto kutsuvieraidensa kera juhlii jotain olematonta - itsenäisyyttämme, jota ei enää ole! Tuon ol
   Maailman menoa
   289
   773
  5. Sinä siellä

   Kerro vielä oliko se aitoa rakkautta ja olet päässyt eteenpäin
   Ikävä
   101
   771
  6. Laita tähän ketjuun jokin tunniste teistä mistä hän voisi sinut

   tunnistaa. Jokin teidän kahden välillä tapahtuneesta tai mistä olette kahden kesken keskustelleet. Älkää laittako nimiä
   Ikävä
   21
   756
  7. Ei sydäntään voi pettää loputtomiin

   Vielä me toisemme löydetään.
   Ikävä
   59
   754
  8. Sofia & Stefan

   Kas kummaa, yhtäaikaa Dubaissa? Pääsikö Sofia pitkästä aikaa Dubain kotiin? 😂 Instaan muistettu laittaa kuva "vesi ton
   Kotimaiset julkkisjuorut
   82
   733
  9. Nainen, joudutko muuttamaan pois vuokseni

   Koska koko ajan olet vaarassa törmätä minuun ja se on tosi kiusallinen ja vaivaannuttava tilanne sinulle. Miten olla koh
   Ikävä
   75
   675
  10. Muistan kuinka isovanhemmat kertoivat teinipoikia VIEDYN VÄKISIN kodeistaan SOTAAN

   Suomen sotien aikaan erittäin nuoria teinipoikia vietiin väkisin kodeistaan ja lähetetiin sotimaan. Meinaatteko ettei t
   Maailman menoa
   246
   668
  Aihe