ARVOSTELKAA!!

Kirjoittaja

Tää on mun keksimä novelli ja toivon POSIIVISTA palautetta saa kirjottaa myös negatiivstäki
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
klo.14 oppilaat istuivat luokassa käsimättöminä.Varsinkin Daniella Dephort.Hän oli taas kuullut koulussa ilkeää huutelua.Hän oli erinlainen kuin muut.Hän ei jaksanut enää.Hän halusi pois.Luokan muut oppilaat haukkuivat häntä hänen painonsa,pukeutumisen ja muun erinlaisuuden vuoksi.Häntä myös pahoin pidellään.Ei niin kovaa kun luulee,mutta kuitenkin se on kipua.Todella kovaa kipua.Monia mustelmia,arpia ja muita iskun jälkiä ympäri kehoa.Daniella lähti kotiin.Hänen kävellessään kadulla hän kuuli Ilkeän huudon:LÄSKI!.Se oli luokan kovis:Jane Daon.Se ilkeä Akka Daniella ajatteli.Jos hän olisi hiljaa häntä ei lyötäisi niin kovaa,mutta jos hän puhuisi,Kipu olisi kova.Joten hän päätti olla hiljaa.Jane lähestyi Daniellaa.Daniella lähti juoksemalla pois,Mutta Jane sai hänet pian kiinni.Daniella tiesi että kipu olisi kova.Mitäs Läski tietää Jane sanoi.-Se ei kuulu sulle Daniella sanoi hermostuen.Jane löi Daniellaa.Daniella tunsi kivun.Se oli kova.Daniellan nenästä tuli verta,mutta vain vähän.Daniella juoksi kotiin.Miten koulupäivä sujui Daniellan Äiti Kloe kysyi.Ihan jees Daniella sanoi hiljaa.Daniellan äiti huomasi Daniellan nenästä tulevan verta,mutta ei kiinnittänyt siihen huomiota.Daniella teki läksyjä.Häntä ei olisi yhtään huvittanut.Daniella päätti.Hän päätti sen.Hän päätti että kuolisi tänään.Siitä ei tulisi kivaa.Hän otti paperia ja kynän.Hän kirjoitti: Rakkaat Äiti ja Isä!
Mun piti lähtee.Mulla ei ollu hyvä olla.se johtu mun kamuista.Ne hakkas ja haukku mua.Mä rakastan teitä Kovasti.Me nähdään vielä joskus.Mä lupaan sen.Tervesin:Daniella
Daniella otti unilääkkeitä ja monta buranaa.Ja tietysti viinaa.Hän kuoli.Hän pääsi pois niinkun oli myös toivonut.Hän pääsi parempaan paikkaan...
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------
LOPPU

2

507

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Kirovirhe

      Jätä sata hän sanaa pois ja syvennät hahmon ajatuksia. Kovin on juonellisesti heppoista, että saa lukea itsarin tuollaisella taustatietomäärällä. Noin lyhyessä novellissa ei kaipaa tarkoja nimiä kun ihmiskuvauksetkin on olemattomat. Kerro kirjoittamalla tarinaa, älä totea vain asioita. tee tekstistäsi kertovampaa, niin kyllä se siitä lähtee :-)

    • oppeliini

      Daniella avasi silmänsä. Missä minä olen? Kaikkialla oli valkoista ja hiljaista. Fokustaessaan näkoaistinsa hän huomasi valkoisia asuja vaateripustimilla seinällä. Joissakin oli musta vyo, joissakin keltainen, useimmissa valkoinen.

      Kohta joku seisoi hänen vieressään. "Kylläpä sinulla on unenlahjat! Olet nukkunut yhtämittaa jo 18 tuntia. Nyt on hyvä aika herätä ja saada kunnon energiaa sinuun" Nuori voimakas mies ojensi hänelle lasillisen sakeaa ..jotain. "Aivan tarpeettomasti näytät epäluuloiselta, Maista ensin, tämä jos mikään luo sinuun voimia."

      Daniella maistoi vähän. Miten se voikin olla niin raikasta ja hyvää!

      Kohta kun aivot selvenivät, hän sai teitää olevansa itsepuolustusleirillä. Tämä on paikka jossa treenataan -ei vain liiat läskit vaan myos sisäinen minä - huippukuntoon. Alussa edetään pienin akselin, dietti muutetaan ettei yhtään tyhjää kaloriaa tule mistään. Samalla aloitetaan fyysiset treenaukset. Ensin kunnon lenkkeilyllä, siihen lisätään painon nostot ja venytykset. Jokainen päivä rakentuu edellisen päälle.

      Pian Daniella oli valmis karate ja kick boxing treenaukseen. Sitä mukaa kuin hänen fyysinen kuntonsa kohentui, hänen itseluottamuksensa paisui! Parin kuukauden päästä Daniella tuskin tunsi itseään peilistä. Missä olivat ne läskit? Miten hyvältä ja keveältä olo tuntuikaan. Nyt minä voin alkaa valloittamaan koko maailmaa, hän ajatteli.

      Oli aika palata takaisin kouluun ja tenttimään opinnot joita varten oli lukenut koko leirin ajan. "Opettaja" vaati että Daniella tulee jatkamaan treenausta joka päivä, aina normaalien koulutuntien jälkeen. Siihen Daniellaa ei tarvinnut kahdesti pyytää!!

      Jane lähestyi Daniellaa tuo samainen ilkeä ilme kasvoillaa ja valmiina huutamaan tutun "hei läski". Mutta se pysähtyi kesken. Daniella EI ollut läski. Enää. Jane hyokkäsi Daniellan kimppuun yrittäen lyodä kasvoihin. Daniella väisti tehden harkitun, pienen käden liikkeen. Jane lensi suinpäin maahan. Se kaikki kävi niin nopeasti ettei Jane tiennyt mitä tapahtui. Hän nousi ylos ja yritti lyodä takaapäin. Nyt Daniella kumartui, otti Janen ranteesta ja taas Jane loysi itsensä maasta. Daniela nopeasti kiepautti Janen vatsalleen, vääntäen käden niskan päälle. Lujempaa ja lujempaa. "Onko sinulla mitään sanottavaa, Janeseni?" "äääh" "Vielä hiukan vääntoä niin saat ikioman kipsin, haluatko sen?" "EN, laske minut pois!"

      Tien toisella puolella John seurasi tapahtumien kulkua. Hän osallistui samalle itpuolustuskurssille kuin Daniella.

      jatkuu

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Millä voin

      Hyvittää kaiken?
      Ikävä
      96
      2635
    2. Jotain puuttuu

      Kun en sinua näe. Et ehkä arvaisi, mutta olen arka kuin alaston koivu lehtiä vailla, talven jäljiltä, kun ajattelen sinu
      Ikävä
      101
      2233
    3. Haluan sut

      Haluatko sinä vielä mut?
      Ikävä
      87
      1971
    4. Ampuminen Iisalmessa

      Älytöntä on tämä maailman meno.
      Iisalmi
      11
      1695
    5. Hei A, osaatko

      sanoa, miksi olet ihan yhtäkkiä ilmestynyt kaveriehdotuksiini Facebookissa? Mitähän kaikkea Facebook tietää mitä minä en
      Ikävä
      44
      1681
    6. Haluaisin aidosti jo luovuttaa ja unohtaa

      Ei tästä mitään tule koskaan.
      Ikävä
      78
      1636
    7. Pohjola kadulla paukuteltu

      Iltasanomissa juttua.
      Iisalmi
      36
      1626
    8. 91
      1563
    9. Synnittömänä syntyminen

      Helluntailaisperäisillä lahkoilla on Raamatunvastainen harhausko että ihminen syntyy synnittömänä.
      Helluntailaisuus
      128
      1437
    10. Mitä tämä tarkoittaa,

      että näkyy vain viimevuotisia? Kirjoitin muutama tunti sitten viestin, onko se häipynyt avaruuteen?
      Ikävä
      41
      1274
    Aihe