Uskon Jumalaan ja olen lesbo

Ylpeästilesbo

Rakastan Jumalaa ja tiedän, että Jumala rakastaa myös minua. Ihan sama mulle, mitä te tekopyhät muka uskovaiset mesoatte meistä "sairaista väärinrakastajista". Minkä minä sille voin, että pidän ja kiihotun naisista? Jumala on minut tällaiseksi luonut.

Minun ei tarvitse käydä siinä tekopyhässä rakennuksessa, jota kirkoksi nimitetään todistaakseni uskoni Jumalaan. "Rakasta lähimmäistä niin kuin itseäsi", kirkkohan sen todella hienosti on vuosisatojen varrella opettanut, vai mitä? Usko tai kuolet.

Sitä paitsi, me ollaan kaikki syntisiä tavalla tai toisella. Eikös siellä kirkossa opeteta, että jokaisella on perisynti jo syntyessään ja vain Jeesus on täydellinen?

Te luulette olevanne niin täydellisiä. Mesoatte ja valitatte jos joku ei elä teidän tavallanne. Miksi ette vain voisi rakastaa lähimmäistä ja elää sovussa ihmisten kanssa. Onhan se jo monta kertaa nähty, mikä lopputulos sodalla on.

10

1013

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • - - - . . .

      Olen varma, että Jumala rakastaa sinua! Ja olen varma, että Jumala vihaa sitä syntiä, joka minussa on!
      Miten on sinun laitasi tämän asian suhteen? Oletko valmis siihen, että Jumalan hyvä tahto voisi tapahtua sinun elämässäsi? Itse ainakin joudun kilvoittelemaan siinä, että voisin edes yrittää toteuttaa Hänen tahtonsa.
      Sillä Hänen tahtonsa tiellä on siunaus, joka kuitenkaan ei välttämättä ole sellainen maailman kuninkuus, jota täällä tavoitellaan, vaan se voi olla yksinkertaisesti ja pelkästään huolenpito pahana aikana. Kyllä Jumala antaa hyvien ja pahojen asioiden tapahtua ihmisille riippumatta siitä ovatko he Hänen opetuslapsiaan ja seuraajiansa, vai eivät? Mutta Jumalan siunaus kuitenkin seuraa vain Hänen hyvän tahtonsa tähden niissä teoissa, sanoissa, ajatuksissa ja tekemättä jättämisissä, jotka ovat Hänen tahtonsa mukaisia. Muilla teillä ei meitä ole luvattu siunata?

      Hyvää kesän jatkoa, kun on niin kauniit kelitkin.

    • koskettava juttu

      Ihan varmasti Jumala sinua rakastaa vaikka näyttää siltä ettei tätä sun viestiä ole löydetty,minäkin vahingossa.Kun omasta lähisuvusta nuori nainen valitsi naisen elämänkumppankseen niin tulipa mietintämyssyyn ennen niin kaukainen asia.Ja niin vain sain todeta että en voi lakata rakastamasta tätä nuorta läheistäni ja tuen häntä kun hän hirveän identiteettikriisin jälkeen löysi onnen ja tasapainon elämäänsä. Tuen myös hänen äitiään joka on nyt vuosia ollut suvun hampaissa "huonon lapsenkasvatustaitonsa" takia. Ihan tavallinen perhe,ei avioeroa,rakkautta lapsille riitti sekä isältä että äidiltä.
      Näin Jumala mulle näytti että hän on luonut l'äheiseni homoseksuaaliksi ja koska elämänkumppani on myös,eivät he rakkaudellaan ketään vahingoita.Sen sijaan heteroliitoissa on runsaasti toisen alistamisen ja muuta narsismiin liittyvää syntiä josta ns.tosiuskovat eivät paskaakaan välitä.
      Siunaan heidän parisuhdettaan ja pyydän sille ja heille siunausta,ainakin hyvin yritteliäitä,ahkeria,isot verot maksavia ovat.Suloisia nuoria naisia. Ihan sama kuin oman tyttäreni heteroliitto,molemmat liitot yhtä arvokkaita.
      Sinun kiusaajiesi pitäisi pyytää sitä syntiä anteeksi,että sinua tuomitsevat ja erottavat Jumalan rakkaudesta. Rukoilen puolestasi että saavuttaisit oman onnesi myös parisuhdeasioissa. Älä katkeroidu,olemme niin pikkusieluisia ettemme huomaa omia syntejämme kun niin ahkeraan pitää olla toisten elämää vahtimassa.

    • Steward Hetero

      En ole itsekään täydellinen. Mutta eikö ylpeys ollut juuri se ensimmäinen synti, jonka tähden lusifer niminen ylistyksenjohtaja enkeli lankesi syntiin tahtoessaan nousta Jumalan Pojan valtaistuimelle?

    • AjS

      Raamatussa opetetaan että on väärin tuomita toista.
      Matt. 7:1 Älkää tuomitko, ettei teitä tuomittaisi.
      Me olemme Jumalan kuvia kaikki.
      Rauhaa ja siunausta.

      • Aida66

        Ja Jumala puhui kaikki nämä sanat ja sanoi:
        1. Minä olen Herra, sinun Jumalasi, joka vein sinut pois Egyptin maasta, orjuuden pesästä. Älä pidä muita Jumalia minun rinnallani.

        2. Älä tee itsellesi jumalankuvaa äläkä mitään kuvaa, älä niistä, jotka ovat ylhäällä taivaassa, älä niistä, jotka ovat alhaalla maan päällä, äläkä niistä, jotka ovat vesissä maan alla. Älä kumarra niitä äläkä palvele niitä. Sillä minä, Herra, sinun Jumalasi, olen kiivas Jumala, joka kostan isien pahat teot lapsille kolmanteen ja neljänteen polveen, niille, jotka minua vihaavat; mutta teen laupeuden tuhansille, jotka minua rakastavat ja pitävät minun käskyni.

        3. Älä turhaan lausu Herran, sinun Jumalasi, nimeä, sillä Herra ei jätä rankaisematta sitä, joka hänen nimensä turhaan lausuu.

        4. Muista pyhittää lepopäivä. Kuusi päivää tee työtä ja toimita kaikki askareesi; mutta seitsemäs päivä on Herran, sinun Jumalasi, sapatti; silloin älä mitään askaretta toimita, älä sinä älköönkä sinun poikasi tai tyttäresi, sinun palvelijasi tai palvelijattaresi tai juhtasi älköönkä muukalaisesi, joka sinun porteissasi on. Sillä kuutena päivänä Herra teki taivaan ja maan ja meren ja kaikki, mitä niissä on, mutta seitsemäntenä päivänä hän lepäsi; sentähden Herra siunasi lepopäivän ja pyhitti sen.

        5. Kunnioita isääsi ja äitiäsi, että kauan eläisit siinä maassa, jonka Herra, sinun Jumalasi, sinulle antaa.

        6. Älä tapa.

        7. Älä tee huorin.

        8. Älä varasta.

        9. Älä sano väärää todistusta lähimmäisestäsi.

        10. Älä himoitse lähimmäisesi huonetta. Älä himoitse lähimmäisesi vaimoa äläkä hänen palvelijaansa, palvelijatartaan, härkäänsä, aasiansa äläkä mitään, mikä on lähimmäisesi omaa.


    • ngaw

      Joo usko vaan, mut kohteesta en tiiä. Mikä olet raamatusta puhumaan, koska elät sitä vastaan??

    • hnhnhnjhhh

      Raamatussa lukee että demonitkin uskovat ja vapisevat. Jeesus sanoi älkää eksykö, eivät varkaat, juomarit, miehimykset jne pääse taivasten valtakuntaa ja ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Jumalaa. Miten sitten irtosuhteita harrastavat heterot tai samaa sukupuolta olevat irstailijat pääsisivät taivaaseen.Jeesus sanoi myös että joka katsoo naista himoiten häntä on jo tehnyt huorin sekä että se portti on ahdas ja tie kaita joka vie elämään ja harvat sen löytävät. Miksi sitten Jumala tuhosi Somorran ja Comorran. Jumala ei syntiä katso läpi sormien ei mitään syntiä ja jos Jumala vaan rakastaa niin miksi Jeesus käskee repiä silmän päästä jos se houkuttelee sinua syntiin siksi että parempi mennä silmäpuolena taivaaseen kuin molemmat silmät tallella helvettiin.Jumala on pyhä kuka uskaltaa mennä Hänen eteensä syntisenä ilman parannusta ja Jeesuksenveren puhdistusta.

    • en tajua

      Onko jumala luonut myös pedofiilit? saako tulevaisuudessa myös serkun tai isän kanssa mennä naimisiin???

      jokainen lapsi haluaisi tälläiset vanhemmat, ou yeah
      http://commons.wikimedia.org/wiki/File:3730_-_Dopo_il_Gay_Pride_di_Milano,_2007_-_Foto_Giovanni_Dall'Orto,_23-Jun-2007.jpg

      Jumala rakastaa ihmistä, mutta ei rakasta tekoja jotka ovat vääriä.
      Te haluatte vain muuttaa raamattua kun ette halua muuttaa itseänne jumalan tahdon mukaiseksi.

    • hjnmnmjhhh

      pitää jättää jos mielii taivaaseen.Kyllä uskovaisten täytyy varoittaa jos näkee jonkun elävän tavalla joka johtaa kadotukseen.Pyhittykää sillä ilman pyhitystä ei kukaan ole näkevä Jumalaa. Ei kukaan luvattomissa seksisuhteissa elävä ole pyhä, seksi kuuluu vain elinikäiseen avioliittoon, meitä on paljon jotka niin elämme.

    • Anonyymi

      Voit varmasti ajatella rakastavasi Jumalaa, mutta tässä nyt jää vähän auki mitä rakastaminen sinulle tarkoittaa. Onko se jonkinlaista tunnetta toista kohtaan vai mitä se on? Raamatun mukaan se menee näin: "jos Jos joku rakastaa minua, niin hän pitää minun sanani" pidätkö hänen sanansa? Pidätkö myös siltä osin mitä Raamattu kertoo homoseksuaalisuudesta? Sanoit uskovasi Jumalaan. Niin uskoo Jumalaan myös vihtahäntä. Se ei vielä tee kenestäkään kristittyä.

    Ketjusta on poistettu 3 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2516
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1645
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1454
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      59
      1305
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1232
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1162
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      84
      1039
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      998
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      942
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      103
      896
    Aihe