Blue Star Cosmopolitan

matkamamma

Onko paikalla ko hotellissa lomailleita?

Olemme lähdössä ko hotelliin lomalle lasten kanssa ja nyt pohdin noita lisämaksullisia palveluita eli aamiaista ja parveketta uima-altaalle päin.

Miten kattava aamiainen on, kannattaako se mielestäsi ottaa? Aikaisemmin olemme aina laittaneet aamupalan loma-matkalla huoneistossa, kun nuorin lapsista herää puurolle jo seitsemältä ja isommat nukkuu pidempää, on kätevää kun saa jokainen omassa aikataulussa syödä. Kutkuttava vaihtoehto vain olisi tuo valmis aamupala suurperheen äidille :)

Entäs kannattaako parveke uima-altaalle päin ottaa, olemme majoittumassa uudelle puolelle ja kun nuorin menee aikaisin nukkumaan niin kantautuuko hotellin järjestämä ohjelma häiritsevänä meluna huoneeseen? Muuten tuo olisi varmaan mukava kun voisi isompia lapsia "vahtia" parvekkeeltakin käsin. Ovatko nämä huoneistot aurinkoon päin ja ei-altaalle olevat sitten varjossa, kukas sitä varjossa haluaisi istua? Tosin tärkempi kai kuitenkin pienimmän unirauha iltaisin ja päiväunilla.

10

646

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • Myös Marmarikseen!

      Olemme myös lähdössä kyseiseen hotelliin n. kuukauden kuluttua. Emme valinneet aamiaista, koska olen kuullut ystäviltäni että se ei ole kovin kummoinen. Parveke kannattaa ottaa uima-altaalle päin, ainakin ystävieni ja tuttujeni mielestä. On kuulemma hyvä hotelli! Uima-altaat eivät ole varjossa.

    • 2 + 2

      Oltiin kyseisessä hotellisssa syksyllä 2010 2 2 henkeä. Hyvä ja kiva hotelli, rauhallista...iltaohjelmaa altaalla, lapsille myös sopivaa. Melu ei häiritse, kun parvekkeen ovi kiinni..meidän huone oli heti altaan baaritiskin yläpuolella, ja ei yhtään melua!
      Tietenkin huone kannattaa ottaa uudelta puolelta ja altaalle - paistaa aurinko koko päivän :) Uusi puoli ja EI altaalle, on ikävälle takapihalle..autiomaata!

      Kaksi allasaluetta - uusi ja vanha , voi olla toisessa ja toisessa. Vanha allasalaue rauhallinen ,lämpöisempi vesi, uusi enemmän virikkeitä, telmiöitä..... ihan kiva!

      Aamupala oli ostettu, oikein mukava ja hyvä, monipuolista, ei mitenkään erikoinen, mutta syötävää ja helppoa sellaista.

      Lähistöllä, siis n. 500 m hotellista eteenpäin hyvä ja edullinen suuri market, josta löytyy kaikkea! Siellä käytiin päivittäin - suosittelen! Ei kannata käydä keskustassa ruokaostoksilla, kun lähellä parempaa ja edullista.

      Suosittelen finmatkojen kaupunkikierrosta, jossa mm. nahkakaupaa, kaupunkikävely ja ruoka! Tuon jälkeen helppo liikkua kaupungilla.

      Ajakaa dolmuksella - se helppoa, vaivatonta - käsi pystyyn tai pysäkille....helppoa! Käykää dolmuksella markkinoilla Iclemerissä - ovat suuret ja näkemisen arvoiset - kaikkea löytyy ja TINKIKÄÄ!!!

      Satamassa hyvät ruokapaikat, finnmatkojen suosittelemat paikat osoittautui ruuan arvoisiksi.

      Käykää basaarissa..älkää välittäkö myyjistä , ei ne syö! Ottaka rento asenne, ja tinkikää..mitään ei tarvitse ostaa.....!

      Rannalla ei käyty, näytti jotenkin tympeeltä, ja hotellissa oli niin hieno allasalue, että ei tarvinnut lähteä muualle, paitsi Iclemerin ranta on hieno.

      Hauska paikka :) Me mennään syksyllä Alanyaan...tykästyttiin eka kerrsta Turkkiin :)

      • Vanha puoli altaalle

        Meillä on ilmeisesti kaksio vanhalla puolella, koska ei mainintaa uudesta puolesta?
        Maksettuna on näkymä uima-altaalle, joka voi siis ilmeisesti olla joko uudelle altaalle päin, jolloin aurinko paistaa aamupäivällä tai vanhalle altaalle päin, jolloin aurinko paistaa enemmän aikaa.

        Millainen hotellin ympäristö on? Olen ymmärtänyt jutuista, että Kipamarketti on lähellä, mutta mitä muuta hotellin lähistöltä löytyy?


    • mama78

      Meillä oli puolihoito joka on lapsilta ilmainen ja meiltä kahdelta aikuiselta koko viikko maksoi 150e eli ei korkealta tipahda jos joku ruoka ei miellytä. Eipä tarvinnut miettiä kaupassa käyntejä ja varsinkin minä äitinä nautein kun pääsin viikon verran valmiiseen pöytään :) Me tykättiin aamupalasta..mahat täyttyi sopivasti ja se buffet seisovapöytä oli taivaalliista :).

      Mukavaa lomaa Cosmopolitaniin..se on huippu hotelli :D

    • KIPIKIPI

      MUKAV SIISTI HOTELLI KORKEATASOINEN, KUIN TEHTY LAPSILLE JA VIIHTYVYYTTÄ HALUAVILLE. KIPA ON TOSIN LÄHELLÄ JA LÖYTYY IHAN MITÄ VAAN,MUTTA EI JUURI JUOMIA KANNATA RAAHATA SILLÄ AIVAN HOTELLIA VASTA PÄÄTÄ ON TIEN TOISELLA PUOLELLA MARKETTI JOSTA SAA JUOMAT YM .LÄHES SAMAAN HINTAAN KUIN KIPASTA ERO AIVAN MINIMAALINEN JA KYSEISESTÄ MARKETISTA N. 50M. KESKUSTAAN PÄIN ON PROSENTTI KAUPPA NIIN HINNAT MYÖS KIPAN TASOA.

      • HELVETTIKÖ

        SIINÄ HUUDAT!


      • Fiksumpiko?
        HELVETTIKÖ kirjoitti:

        SIINÄ HUUDAT!

        Mitäs sää teet?


    • matkamamma

      Kiitos kaikille vastanneile, taidamme ottaa sekä huoneen altaalle päin että aamiaisen. Viideltä hengeltä kun tuo viikon aamiaiset maksaa vain reilu 100 euroa niin ei paha hinta ja jos halutaan lisäksi sitten keittää nuorimman aamupuuro aikaisemmin huoneessa niin ei se matkabudjettiamme kaada :D

      On se aina helootus perheenäidille kun ruokaa ei tarvitse itse laittaa. Muuten syödään sitten kaupungilla eri ravintoloissa niin saadaan vaihtelua.

      Vielä jos on vinkkejä tai matkauvia ko hotellista niin viestiä vaan tulemaan, kaikkia vinkkejä otetaan vastaan lomakuumetta nostatellessa :)

      • mama78

        Kun olimme Cosmossa 2008 kesällä..niin silloin jouduimme tosi aikaisin heräämään ja viemään pyyhkeet aurinkotuoleille eli varaamaan tuolit. Muuten jäätiin päiväksi ilman tuoleja!! Tämä oli paskamaista..koska olimmehan lomalla ja jouduttiin välillä heräämään tosi aikaisin viemään pyyhkeitä. Hotellin seinillä oli lappuja joissa tämä kiellettiin, mutta silti työntekijät eivät puuttuneet asiaan..vaan näin teki kaikki asukkaat. Meillä tämä karu tapa selvisi, kun eka aamuna menimme hyväuskoisina aamupalan jälkeen muka allasalueelle uimaan..no eipä saatu enään klo:9.00 aikoihin yhtään aurinkotuolia :/. Kyllä otti päähän..mutta minkäs teit kun kaikki varasivat tuolit joten mekin aloimme samaan tyyliin!!
        Muuten ei moittimista Cosmosta..ihana hotelli on!!


      • hyvää matkaa!
        mama78 kirjoitti:

        Kun olimme Cosmossa 2008 kesällä..niin silloin jouduimme tosi aikaisin heräämään ja viemään pyyhkeet aurinkotuoleille eli varaamaan tuolit. Muuten jäätiin päiväksi ilman tuoleja!! Tämä oli paskamaista..koska olimmehan lomalla ja jouduttiin välillä heräämään tosi aikaisin viemään pyyhkeitä. Hotellin seinillä oli lappuja joissa tämä kiellettiin, mutta silti työntekijät eivät puuttuneet asiaan..vaan näin teki kaikki asukkaat. Meillä tämä karu tapa selvisi, kun eka aamuna menimme hyväuskoisina aamupalan jälkeen muka allasalueelle uimaan..no eipä saatu enään klo:9.00 aikoihin yhtään aurinkotuolia :/. Kyllä otti päähän..mutta minkäs teit kun kaikki varasivat tuolit joten mekin aloimme samaan tyyliin!!
        Muuten ei moittimista Cosmosta..ihana hotelli on!!

        Todella monessa hotellissa niin espanjassa, turkissa kuin kreikassakin olen törmännyt vuosien varrella samaan tapaan. Toisissa on auttanut kun asiasta sanoo hotellin henkilökunnalle, ova keränneet pyyhkeet pois, toisissa tekevät tätä muutenkin.

        Jossain hotelleissa olen itse nätisti pinonnut ja viikannut pois ne pyyhkeet, jotka viety varaamaan paikkoja heti aamusta, mutta omistajia ei näy missään vielä puolen päivän aikaankaan - ja ottanut aurinkotuolit omaan käyttööni. Yleensä nämä "aamuvaraajat" tulevat paikalle vasta iltapäivällä ja löytävät kyllä pyyhkeensä ja etsivät uudet paikat.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Tärkeä kysymys!

      Haluatko sinä, mies, minut?
      Ikävä
      90
      1260
    2. Asiallinen lähestyminen

      Mitä on asiallinen lähestyminen?? Tietääkö tai tajuaako kukaan, varsinkaan miehet??? Eilen NELJÄNNEN kerran jouduin isk
      Sinkut
      151
      1056
    3. En tiedä..

      Yhtään minkälainen miesmaku sinulla on. itse arvioin sinua moneenkin otteeseen ja joka kerta päädyin samaan lopputulokse
      Ikävä
      63
      797
    4. Jennika Vikman avoimena - Isosisko Erika Vikman ohjeisti napakasti Tähdet, tähdet -kisaan: "Älä.."

      Jennika ja Erika - niin ovat kuin kaksi marjaa! Ilmeiltään, ääneltään ja eleiltään hyvinkin samanlaiset - toinen on kyll
      Suomalaiset julkkikset
      14
      750
    5. Vedalainen metafysiikka

      Termi ”metafysiikka” kuuluu Aristoteleelle. Metafysiikka tarkoittaa ”fysiikan jälkeen” eli tietoa siitä, mikä on tavalli
      Hindulaisuus
      290
      706
    6. Mitäs nainen

      Meinaat tehdä viikonloppuna.
      Ikävä
      60
      694
    7. Ai jaa sinä oletkin ahnas

      Ja romanttinen luonne, nyt vasta hiffasin että olet naarastiikeri. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan.
      Ikävä
      107
      688
    8. Milloin viimeksi näit ikäväsi kohteen?

      Oliko helppo tunnistaa hänet? Millaisia tunteita tuo näkeminen herätti sinussa?
      Ikävä
      39
      661
    9. Suhde asiaa

      Miksi et halua suhdetta kanssani?
      Ikävä
      60
      648
    10. En oikeastaan usko että sinä tai kukaan

      Olisi oikeasti ihastunut tai rakastunut. Se on joku harhakuva joka minusta miehestä syntyi. Ja kun se särkyy, niin "tunt
      Ikävä
      42
      634
    Aihe