Lento SUN EXPRESS;llä

koke77

Ollaan suunniteltu matkaa turkkiin ja näyttäisi että alanyan matkat taitetaan sun expressin koneilla.
Onko kokemusta ko. lentoyhtiöstä? Millaiset ateriat, palvelu yms?

15

7918

  Vastaukset

  • huonot, emot ei puhu mitää sivistyskieltä, ruoka kallista ja kalja kanssa jos saa sitä, jos on ramadan niin muslinit ei myy mitää viinaa, siinät sit ustut suu kuivana

   • tärkeintä on että koneet pysyy ilmassa ;) kaljaa ehtii sitten paikanpäällä nauttia..


   • koke77 kirjoitti:

    tärkeintä on että koneet pysyy ilmassa ;) kaljaa ehtii sitten paikanpäällä nauttia..

    enklantia jonkin verran ymmärtää. Ihan siistit koneet ja pysyvät ilmassa. Ateriat ok, bisse maksaa 5€ tölkki samoin muut juomat melko kalliita. Lentokonesafka nyt on aina lentokonesafkaa. Kuuluu kuitenkin hintaan.


   • koke77 kirjoitti:

    tärkeintä on että koneet pysyy ilmassa ;) kaljaa ehtii sitten paikanpäällä nauttia..

    tankero englantii osaa ja viinää myydään vaan auringonlaskun jälkeen, siksi ne kaikki lentää iltaisin öisi ett saa myydä viinaa ja kaljaa. islamit kun ei läträä viinan kanssa, mutta auringon laskun jälkeen saa sitten


  • Luulajasta Antalyaan 2.5. ja viikon päästä takaisin. Lufthansan ja Turkish Airlinesin perustama yhtiö joka lentää tilaus- ja reittilentoja. Koneemme oli Boeing. Kaluston keski-ikä on yhtiöllä muistaakseni 7-8 vuotta. Varasimme istumapaikat etukäteen netistä ensimmäiseen penkkiriviin. Henkilökunta jonka kanssa itse asioin puhui erittäin hyvää englantia - voi olla muitakin kieliä osataan, reittejähän on paljon mm. Saksaan. Normaalit lentokone-eväät, lapsille oli oma ruokaboxi ja menu. Viinit ja väkevät (5 cl) 4 euroa, tarjolla oli myös vettä, mehuja, limukoita, olutta jne. Maksut käteisellä: euroja, liiroja, Ruotsin kruunuja. Myyntivalikoimat eivät ole Finnairin luokkaa, mutta lentokentillä on riittävästi puoteja akuutteihin ostotarpeisiin - Antalyan tuloaulan taxfreessä voi vielä käydä jos siltä tuntuu. Olemme lentäneet Turkkiin Finnairilla, KLM:llä, Atlasjetillä, kyproksen koneilla ja nyt SunExpressillä - mitään merkittävää eroa ei ole ollut, kaikki on pelannut kiitettävästi. Aurinkoisia Turkin matkoja.

  • Lennettiin Sun Expressillä noin kuukausi sitten.
   Kauniita ja erittäin ystävällisiä sekä kielitaitoisia lentoemäntiä.
   Paljon ystävällisempiä kuin Finnairin hapannaamat.
   Erikoista oli se, että menomatkalla pistivät todella pitkäksi aikaa turvavyövalon palamaan, jotta ihmiset eivät päässeet liikkumaan vessoihinkaan. Kuitenkaan koko aikana ei ollut minkäänlaista merkkiä turbulenssista. Yleensä nyt jonkun verran hytkyttää ennen kuin valot sytytetään.
   Koko tuona aikana ei tietty tarjoiltukaan.
   Koneet olivat mennen tullen siistejä (nahkapenkit) ja jotenkin tilavamman oloisia kuin Finnairin lomalentojen koneet istuimet ja jalkatila.
   Meidän mielestämme ruoka oli harvinaisen hyvää. Sanoisin ruokaisaksi salaatiksi, joka oli maukastakin. Mieluummin sellainen kuin Finnairin "melkein-kuin-pihvi-mutta-ei-sinne-päinkään"- annokset :)

   • kommenteista =) joten taidamme valita nyt lomamatkamme luottavaisin mielin ;))


   • koke77 kirjoitti:

    kommenteista =) joten taidamme valita nyt lomamatkamme luottavaisin mielin ;))

    Lennettiin juuri eilen kotiin sun expressillä. Takasin tullessa oli ihan pränikkä kone. Otettu käyttöön toukokuun alusta. Lentoon kuuluu oikeen hyvä ruoka sekä lapsille omansa :) Limutölkki maksoi 2e, Kalja tölkki (efes) 3e, vesipullo 1e, mehut 2e. Kahvi / tee kuuluu ruokaan. Voin vaan suositella!!!!


  • muutama viikko sitten lennettiin sunexpressin koneella. Nazarin sivuilla mainitaan, että konetyyppi on ab 320 tai 321, meillä ainakin oli boeing 737-800 kone... tuolla asialla ei merkitystä, mutta :D

   Jos konetta vertaa finskin vastaavaan, niin... kone on penkkejä lukuunottamatta pitkälti samaa tasoa, penkit kulahtaneita ja hiukan nuhjuisempi yleiskuva, mutta muuten ihan jees.

   Ruoka oli jopa harvinaisen hyvää, Turkkilaista ruokaa! Palvelu pelasi kuten lennoilla pitääkin, ei mitään marinoita sen ihmemmin.

   • Kui vastavaa finnairilla ei ole B737 koneita finnairin ainoo Boeing koneista B757


  • 27. kerta Turkkiin...nyt SUNEXPRESS-yhtiöllä...kaikenlaisilla lennetty mutta aina tultu maahan...älä osta halpaa ja vaadi tasoa :-)

  • olen nyt kohta 40 vuotias ja tänä keväänä ekan kerran lentokoneessa no laivoilla olenkin sitten seilannut johtuu tosta ammativalinnasta :D Lennettiin vaimoni kanssa Turku-Antalya ja mennessä oli vanhempi kone mut palvelu pelasi. tekniikans kans oli pikkasen propleemaa elokuvaa ei meinattu saada päälle ja sitten toinen vessa meni rikki mut tekniikka on semmosta, lentoemot osasivat hyvin englantia ja yks osasi suomeakin pikkasen. Tulomatkalla sitten lento oli myöhäs mut silloin oli kaikkien lennot koska turkissa oli mysrkyjä ollut niin joutuivat varmaan kiertämään alueen. Pikkasen oli ilmakuoppia tulomatkalla mutta silloin oli paljon paremmat ruuat kuin meno matkalla ja saatiin vielä jätskitkin. Emot oli jälleen osaavaa porukkaa. Kone oli aika paljon uudempi.

  • 4. kerta Turkkiin 25.5.13 eli aikas pian. Koneet pysyy ilmassa, ruoka on suht. hyvää ja lentoemot yleensä Turkin kielisiä tai Saksan kielisiä.. mutta mitään ei oo lennoilla käynyt, pahemmin. Voin siis vain suositella!! :-)

   • Punaviinit syliin tarjoilijalta,joka ei reagoinut tapahtumaan mitenkään.. kollega toi paperia pyynnöstä. Paluulento ylösveto 50 metristä.. harvoin olen nähnyt suomalsisten itkevän, huutavan ja rukoilevan samaan aikaan koneessa. Tokalla yrittämällä haparoiden maahan. Sen suhteen olen eri mieltä kuin joku aikaisempi kommentoija; ei pysy ilmassa, vaan tulee alas ja lujaa. Hyvä matka, karmea lentoyhtiö.


   • zanar kirjoitti:

    Punaviinit syliin tarjoilijalta,joka ei reagoinut tapahtumaan mitenkään.. kollega toi paperia pyynnöstä. Paluulento ylösveto 50 metristä.. harvoin olen nähnyt suomalsisten itkevän, huutavan ja rukoilevan samaan aikaan koneessa. Tokalla yrittämällä haparoiden maahan. Sen suhteen olen eri mieltä kuin joku aikaisempi kommentoija; ei pysy ilmassa, vaan tulee alas ja lujaa. Hyvä matka, karmea lentoyhtiö.

    Suomalaiset rukoilemassa??? En usko paitsi, jos alkot suljettaisiin tuntia luvattua aiemmin. Stoorisi ei ollut mitenkään hauska edes.


  suomi24-logo

  Osallistu keskusteluun

  Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

  Luetuimmat keskustelut

  1. Avustettuja CoVid murhia ruotsissa?

   >> “Ruotsissa iäkkäiden koronapotilaiden kuolemia on joudutettu morfiinilla" – Sairaanhoitaja Sonja Aspinen kertoo järkyttävistä kokemuksistaan >> Yle
   Maailman menoa
   193
   8902
  2. Vihdoinkin Stefan avautuu Martinan röyhkeydestä

   Tätä ollaan odotettu. Stefan kertoo että Martina yrittää kiristää 200000 e Stefanilta . Näin me tää nähtiinkin. Muija sai harrastaa mitä halusi Stefan
   550
   8526
  3. Niko Ranta-Aho vihjaa perhehaaveistaan

   Miten voi olla, että tätä typerää rikollista paapotaan ja glorifioidaan joka tuutissa? Haastattelua annetaan ja otetaan sinne sun tänne. Ovatko kaikk
   Kotimaiset julkkisjuorut
   115
   3944
  4. Murha Varkaudessa

   Eli kuka tekijänä ja kuka mahtoi olla uhri?
   Varkaus
   112
   3556
  5. Niin alhaista toimintaa Martinalta!

   Nyt kun Stefu ja Sofia pitävät matalaa profiiliä niin Martina yrittää väkisin ärsyttää Stefua.Haluaa kai että hän suttuu ja ärähtää niin että porukat
   Kotimaiset julkkisjuorut
   122
   1588