Lento SUN EXPRESS;llä

koke77

Ollaan suunniteltu matkaa turkkiin ja näyttäisi että alanyan matkat taitetaan sun expressin koneilla.
Onko kokemusta ko. lentoyhtiöstä? Millaiset ateriat, palvelu yms?

15

11683

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • kuivat

      huonot, emot ei puhu mitää sivistyskieltä, ruoka kallista ja kalja kanssa jos saa sitä, jos on ramadan niin muslinit ei myy mitää viinaa, siinät sit ustut suu kuivana

      • koke77

        tärkeintä on että koneet pysyy ilmassa ;) kaljaa ehtii sitten paikanpäällä nauttia..


      • ne sitä
        koke77 kirjoitti:

        tärkeintä on että koneet pysyy ilmassa ;) kaljaa ehtii sitten paikanpäällä nauttia..

        enklantia jonkin verran ymmärtää. Ihan siistit koneet ja pysyvät ilmassa. Ateriat ok, bisse maksaa 5€ tölkki samoin muut juomat melko kalliita. Lentokonesafka nyt on aina lentokonesafkaa. Kuuluu kuitenkin hintaan.


      • pimeetä
        koke77 kirjoitti:

        tärkeintä on että koneet pysyy ilmassa ;) kaljaa ehtii sitten paikanpäällä nauttia..

        tankero englantii osaa ja viinää myydään vaan auringonlaskun jälkeen, siksi ne kaikki lentää iltaisin öisi ett saa myydä viinaa ja kaljaa. islamit kun ei läträä viinan kanssa, mutta auringon laskun jälkeen saa sitten


    • jaakkoolavi

      Luulajasta Antalyaan 2.5. ja viikon päästä takaisin. Lufthansan ja Turkish Airlinesin perustama yhtiö joka lentää tilaus- ja reittilentoja. Koneemme oli Boeing. Kaluston keski-ikä on yhtiöllä muistaakseni 7-8 vuotta. Varasimme istumapaikat etukäteen netistä ensimmäiseen penkkiriviin. Henkilökunta jonka kanssa itse asioin puhui erittäin hyvää englantia - voi olla muitakin kieliä osataan, reittejähän on paljon mm. Saksaan. Normaalit lentokone-eväät, lapsille oli oma ruokaboxi ja menu. Viinit ja väkevät (5 cl) 4 euroa, tarjolla oli myös vettä, mehuja, limukoita, olutta jne. Maksut käteisellä: euroja, liiroja, Ruotsin kruunuja. Myyntivalikoimat eivät ole Finnairin luokkaa, mutta lentokentillä on riittävästi puoteja akuutteihin ostotarpeisiin - Antalyan tuloaulan taxfreessä voi vielä käydä jos siltä tuntuu. Olemme lentäneet Turkkiin Finnairilla, KLM:llä, Atlasjetillä, kyproksen koneilla ja nyt SunExpressillä - mitään merkittävää eroa ei ole ollut, kaikki on pelannut kiitettävästi. Aurinkoisia Turkin matkoja.

    • ?.

      Lennettiin Sun Expressillä noin kuukausi sitten.
      Kauniita ja erittäin ystävällisiä sekä kielitaitoisia lentoemäntiä.
      Paljon ystävällisempiä kuin Finnairin hapannaamat.
      Erikoista oli se, että menomatkalla pistivät todella pitkäksi aikaa turvavyövalon palamaan, jotta ihmiset eivät päässeet liikkumaan vessoihinkaan. Kuitenkaan koko aikana ei ollut minkäänlaista merkkiä turbulenssista. Yleensä nyt jonkun verran hytkyttää ennen kuin valot sytytetään.
      Koko tuona aikana ei tietty tarjoiltukaan.
      Koneet olivat mennen tullen siistejä (nahkapenkit) ja jotenkin tilavamman oloisia kuin Finnairin lomalentojen koneet istuimet ja jalkatila.
      Meidän mielestämme ruoka oli harvinaisen hyvää. Sanoisin ruokaisaksi salaatiksi, joka oli maukastakin. Mieluummin sellainen kuin Finnairin "melkein-kuin-pihvi-mutta-ei-sinne-päinkään"- annokset :)

      • koke77

        kommenteista =) joten taidamme valita nyt lomamatkamme luottavaisin mielin ;))


      • Turkki!!
        koke77 kirjoitti:

        kommenteista =) joten taidamme valita nyt lomamatkamme luottavaisin mielin ;))

        Lennettiin juuri eilen kotiin sun expressillä. Takasin tullessa oli ihan pränikkä kone. Otettu käyttöön toukokuun alusta. Lentoon kuuluu oikeen hyvä ruoka sekä lapsille omansa :) Limutölkki maksoi 2e, Kalja tölkki (efes) 3e, vesipullo 1e, mehut 2e. Kahvi / tee kuuluu ruokaan. Voin vaan suositella!!!!


    • joelta

      muutama viikko sitten lennettiin sunexpressin koneella. Nazarin sivuilla mainitaan, että konetyyppi on ab 320 tai 321, meillä ainakin oli boeing 737-800 kone... tuolla asialla ei merkitystä, mutta :D

      Jos konetta vertaa finskin vastaavaan, niin... kone on penkkejä lukuunottamatta pitkälti samaa tasoa, penkit kulahtaneita ja hiukan nuhjuisempi yleiskuva, mutta muuten ihan jees.

      Ruoka oli jopa harvinaisen hyvää, Turkkilaista ruokaa! Palvelu pelasi kuten lennoilla pitääkin, ei mitään marinoita sen ihmemmin.

      • TietäjäIV

        Kui vastavaa finnairilla ei ole B737 koneita finnairin ainoo Boeing koneista B757


    • RIKU

      27. kerta Turkkiin...nyt SUNEXPRESS-yhtiöllä...kaikenlaisilla lennetty mutta aina tultu maahan...älä osta halpaa ja vaadi tasoa :-)

    • Eka lentoni

      olen nyt kohta 40 vuotias ja tänä keväänä ekan kerran lentokoneessa no laivoilla olenkin sitten seilannut johtuu tosta ammativalinnasta :D Lennettiin vaimoni kanssa Turku-Antalya ja mennessä oli vanhempi kone mut palvelu pelasi. tekniikans kans oli pikkasen propleemaa elokuvaa ei meinattu saada päälle ja sitten toinen vessa meni rikki mut tekniikka on semmosta, lentoemot osasivat hyvin englantia ja yks osasi suomeakin pikkasen. Tulomatkalla sitten lento oli myöhäs mut silloin oli kaikkien lennot koska turkissa oli mysrkyjä ollut niin joutuivat varmaan kiertämään alueen. Pikkasen oli ilmakuoppia tulomatkalla mutta silloin oli paljon paremmat ruuat kuin meno matkalla ja saatiin vielä jätskitkin. Emot oli jälleen osaavaa porukkaa. Kone oli aika paljon uudempi.

    • SunExpress on hyvä

      4. kerta Turkkiin 25.5.13 eli aikas pian. Koneet pysyy ilmassa, ruoka on suht. hyvää ja lentoemot yleensä Turkin kielisiä tai Saksan kielisiä.. mutta mitään ei oo lennoilla käynyt, pahemmin. Voin siis vain suositella!! :-)

      • zanar

        Punaviinit syliin tarjoilijalta,joka ei reagoinut tapahtumaan mitenkään.. kollega toi paperia pyynnöstä. Paluulento ylösveto 50 metristä.. harvoin olen nähnyt suomalsisten itkevän, huutavan ja rukoilevan samaan aikaan koneessa. Tokalla yrittämällä haparoiden maahan. Sen suhteen olen eri mieltä kuin joku aikaisempi kommentoija; ei pysy ilmassa, vaan tulee alas ja lujaa. Hyvä matka, karmea lentoyhtiö.


      • Luterilaiset muka
        zanar kirjoitti:

        Punaviinit syliin tarjoilijalta,joka ei reagoinut tapahtumaan mitenkään.. kollega toi paperia pyynnöstä. Paluulento ylösveto 50 metristä.. harvoin olen nähnyt suomalsisten itkevän, huutavan ja rukoilevan samaan aikaan koneessa. Tokalla yrittämällä haparoiden maahan. Sen suhteen olen eri mieltä kuin joku aikaisempi kommentoija; ei pysy ilmassa, vaan tulee alas ja lujaa. Hyvä matka, karmea lentoyhtiö.

        Suomalaiset rukoilemassa??? En usko paitsi, jos alkot suljettaisiin tuntia luvattua aiemmin. Stoorisi ei ollut mitenkään hauska edes.


    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      59
      3047
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      544
      2886
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      37
      2068
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      49
      1942
    5. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      120
      1795
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      304
      1761
    7. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      9
      1492
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      99
      1247
    9. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      63
      1198
    10. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      22
      1152
    Aihe