Cafe Picnic

auttakaaa

Voisko joku nopeesti kertoo, että minkälainen palkka ja onko kiva työ?
Huomenna ois haastattelu.
Onko vaikea oppia?

7

7640

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • mo

      ihan perseestä toi duuni. en suosittele. paska palkka, liian vähän työntekijöitä. Joudut tekee ihan helvetisti duunia. Eikä mitään kiitosta. Ja siivomaan! koska picnicit on tunnetusti ihan sika sotkuisia, hyi.

    • Paska Picnic

      Samaa mieltä, vaikka ahkera olen, aivan perseestä.. Työntekijöitä kohdellaan huonosti ja palkka surkea työmäärän suhteen. Ei kannata...

    • Journalist

      Hei te, jotka olette kirjoittaneet tähän ketjuun, erityisesti viimeinen kommentoija - olen toimittaja ja tekemässä juttua Picnicin työolosuhteista, ja etsin haastateltavaa/tietolähdettä juttuun (voi esiintyä myös nimettömänä). Olisipa hienoa, jos ottaisitte minuun yhteyttä osoitteeseen [email protected] Kuulumisiin!

    • Kierrä kaukaa!

      Mistä tahansa palvelualan työpaikasta saat yllin kyllin aineisto juttuusi! Lähes kaikki on palvelualalla hanurista! Työn kuva, työolosuhteet, työsuhteen purkaminen koeaikana on tapa, palkkaus, työajat, työsuojelu, työnantajan tarjoama koulutus, alan ammattiliiton toiminta (ei aja parempaa palkkausta, etuja) jne., jne.

      Toimittajalle sanoisin, että kierrä vähittäiskaupat, kioskit, huoltoasemat, kahvilat, hampurilaisketjut, pizzeriat, kebab-paikat, pikaruokapaikat ja muut palvelualan paikat ja haastattele työntekijöitä. Uskomatonta mutta totta!

      Työaika on 0 tuntia / viikko tai vastentahtoinen osa-osa-aikatyö 5h-30h / viikko. Kehno perehdytys työhön. Epämukavat työajat. Ei ole koulutusta, ei haasteita, ei etenemismahdollisuuksia. Yksitoikkoinen, haasteeton työ. Ei ole työnkiertoa, vaikka työntekijä sitä haluaa. Pätkätyövuorot 3-4 h / vuoro. Huono palkka. Joissakin paikoissa vaaditaan menemään töihin jopa sairaana! Ei saa pitää lakisääteisiä taukoja ja ruokatuntia. Työsuojelua ei ole. Yksintyöskentely ja ryöstön uhka. Koet pahimmissa paikoissa henkistä kiusaamista työnantajan, työkavereitten ja asiakkaitten taholta.

      Ap, kierrä kaukaa kahvilat sun muut epämääräiset työpaikat! Opiskele itsellesi kunnon ammatti ja hae muuta kuin palvelualan työtä!

    • hkigal90

      Kuka tätä ketjua vielä lukeekin, suosittelen: ÄLÄ MENE PICNICIIN TÖIHIN.

      Paitsi jos haluat tehdä ajanpuutteessa työsi kiireellä sinne päin sekä kuulla haukut siitä, ottaa vastaan nollasopimuksen, seurata työkkärin sivuja huomataksesi että että hakevat uutta työntekijää tarjoamatta tunteja sinulle ensin, olla osallistumatta henkilökunnan virkistyjäisiltamiin (niitä ei ole ellette satu voittamaan jotain haista-paska-myyntikilpailua, jonka voittaa samat naamat vuosittain koska näissä kisoissa koolla on väliä).

      Erityismaininnan ansaitsee myös täydellinen reseptien joustamattomuus, joka on sinun syysi asiakkaan mielestä ja paskaa tulee niskaan (tuttua huttua asiakapalvelun tiimoilta muutenkin, mutta esimies ei paikallaollessaan edes puolusta orjiaan). Viikonloppuun ei ole varauduttu ja saa olla selittelemässä miten "tää ja tää on loppu mutta me voidaan korvata se tällä..." Tai sitten ollaan hipihiljaa ja toivotaan ettei asiakas tiedä mitä annokseen kuuluu. Hävikit ovat myös sinun vikasi, eivät typerät reseptit joihin tulee mitä mielikuvituksellisimpia sekä herkästi pilaantuvia aineksia, joita kukaan ei osta. Niitä on silti oltava koska mainokset niitä mainostaa ja pitää olla aina täten valmiina.

      Tau...ko? Joo, olen kuullut. Osta kuppi kahvia 1,50 € hintaan ja pyri juomaan se ennen kuin se jäähtyy. Turha toivo. Mutta toivottavasti nautit tästä tauostasi.

      Perehdytys on niin huono vitsi että nälänhätäkin on ratkiriemukasta.

      Luottamusmiehestä olen kuullut lähinnä TES:issä.

    • Artikkeli

      Hei teille, jotka olette kirjoittaneet tähän ketjuun, erityisesti viimeinen kommentoija - olen toimittaja ja tekemässä juttua Picnicin työolosuhteista, ja etsin haastateltavaa/tietolähdettä juttuun (voi esiintyä myös nimettömänä). Olisipa hienoa, jos ottaisitte minuun yhteyttä osoitteeseen [email protected] Kuulumisiin!

    • Niinpäniinjuuu

      No kiirettä ja liian vähän työntekijöitä. Suunnilleen sitä, mitä on kerrottu. Olitpa kuinka hyvä ja reipas tahansa, aina tulee sanomista. Tavoitteet ja työtahti epärealistisia.

    Ketjusta on poistettu 0 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. 4 tuntia töitä kerran viikossa on naisen mukaan liian raskasta

      Tämä ei taija olls lieksalaine vaikka "tuntomerkkiin" perusteella nii vois eppäillä! 🤣 31-vuotias Maya ei kykene tekemä
      Lieksa
      89
      3770
    2. Riikka Purra rosvosi eläkeläiset!

      1900 euron eläkkeestä rosvottiin 350 euroa. Kohtuullista vai? Perussuomalaisia ei enää ole olemassa meille eläkeläisille
      Maailman menoa
      592
      3549
    3. Baaritappelu

      Hurjaksi käynyt meno Laffassa. Jotain jätkää kuristettu ja joutunu teholle...
      Kokkola
      43
      3472
    4. Näytit nainen sanoinkuvaamattoman ihanalta

      En voi unohtaa sinua. Pohdin nyt sinua.
      Ikävä
      53
      2199
    5. Tappo Kokkolassa

      Päivitetty tänään Iltalehti 17.04.2024 Klo: 15:23..Mikähän tämä tapaus nyt sitten taas on.? Henkirikos Kokkolassa on tap
      Kokkola
      13
      2171
    6. SDP:n kannatus edelleen kovassa nousussa, ps ja kokoomus putoavat

      SDP on noussut Helsingin Sanomien tuoreessa kannatuskyselyssä kokoomuksen ohi Suomen suosituimmaksi puolueeksi. SDP:n ka
      Maailman menoa
      321
      1947
    7. Ihastuksesi persoonalliset piirteet ulkonäössä?

      Onko jotain massasta poikkeavaa? Uskallatko paljastaa? Aloitan; todella kauniit kädet ja sirot sormet miehellä.
      Tunteet
      123
      1927
    8. Kansaneläkkeiden maksu ulkomaille loppuu

      Hyvä homma! Yli 30 miljoonan säästö siitäkin. Toxia.
      Maailman menoa
      170
      1694
    9. Ketä ammuttu ?

      Ketä sielä Juupajoela ammuttu ei kait mainemies alkanu amuskelemaan , , Kyösti H ?
      Juupajoki
      26
      1381
    10. Nainen, meistä tulisi maailman ihanin pari

      Mutta tosiasiat tosiasioina, on liian monta asiaa, jotka sotivat meidän yhteistä taivalta vastaan. Surulla tämän sanon,
      Ikävä
      66
      1342
    Aihe