Voi vittu miten ärsyttävää

....................

Pinna palaa saatana, kun jatkuvasti valitetaan ja nalkutetaan. En koskaan korota ääntäni tai kiroile, kun puhun vanhempien kanssa, ja silti minua kokoajan moititaan ja haukutaan laiskaksi ja huonokäytöksiseksi. Teen kotityöt, kuivaan lattian suihkun jälkeen, laitan itse omat vaatteeni kiltisti pyykkiin, autan tiskaamisessa, siivoan huoneeni, teen ruokaa ym. ja silti en saa vastaukseksi mitään muuta kuin narinaa. Jos olen keittiössä tekemässä ruokaa (siististi, korjaan aina omat jälkeni) niin minulle suututaan ja käsketään naama punaisena menemään pois tieltä omaan huoneeseen. Ja kun olen omassa huoneessa, niin sinne tullaan koputtamatta ja aletaan vaahdota siitä, että kun "et tee mitään ja olet vaan omissa oloissas". Mitä satanaa mun sitten pitäisi tehdä? Ja aina vanhemmat puhuu siitä että "mitä ne naapurit nyt ajattelee?" tai "älä puhu noista asioista ääneen, kun ohikulkijat kuulee." Kun ei saa koskaan puhua MISTÄÄN eikä tehdä MITÄÄN normaalia ja kokoajan pompotetaan ympäriinsä ja käsketään ja valitetaan. Olin 15 minuuttia suihkussa, ja vanhemmat valitti sen jälkeen puoli tuntia siitä, että naapurit ihmettelee, kun suihku on päällä "kokoajan".
Äitikään ei ole hymyillyt mulle viimeiseen viiteen vuoteen. Isä valittaa kokoajan siitä että "nilkkaan koskee, päähän sattuu, kättä kutittaa" ja kuulemma on liikaa töitä, vaikka omistaa pienyrityksen ja on töissä kaksi tuntia päivässä. Sitten kun liityin vanuun, niin alkoi vaahtoaminen siitä, että kuinka kaverit ja sisko on aivopessyt minut ja että olen huonotapainen pentu. "Eihän ne penskat siellä mitään muuta tee, kun polttavat pilveä ja läträävät viinin kanssa." Tietääköhän herra isä edes itsekään, että mistä puhuu.
Johan tässä tuntee itsensä jo ihan tuhkimoksi, kun kokoajan päällepäsmätään ja pistetään töihin ja nalkutetaan, eikä koskaan kysytä että "miten päivä meni?" tai "millanen olo on?".
Kunhan lukiosta pääsen, niin muutan heti pois kotoa mahdollisimman kauas vanhemmista ja aloitan uuden, mielekkään elämän omassa rauhassa ilman jatkuvaa nalkutusta.

Sori, oli vaan pakko purkaa vähän negatiivista latausta, kun en tykkää tilittää kavereille saatikka sitten huutaa vanhemmille. Mielummin kirjottelen nimettömänä tänne palstalle.

57

7677

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • jotain vaan

      käytöstä vanhemmiltasi. Ehkä he ovat rasittuneet töissä tai jotain, mutta noin ei saisi käyttäytyä, jos nuori tekee kotityöt ynm. hyvin. Kaikki nuoret eivät edes tee lainkaan tai ainakaan paljoa kotitöitä, itse kuulun ehkä niihin. :D Siivoan kyllä oman huoneeni, mutta siihen se yleensä sitten jääkin. Voisit joskus ihan leikilläsi kysyä vanhemmiltasi, että miksi he eivät hymyile vaan koko ajan valittavat. Saat varmaan vastaukseksi jotain aika kärkeviä mielipiteitä, mutta kannattaa kuitenkin kertoa heille mielipiteensä asioista.

    • äkkiä alta pois

      Täysin sama tilanne..
      Pitenmpään jatkunu ja pahemmaks vaan menee. Ei auta hirveesti edes keskustella, huutoo tulee vaan lisää jos yrittää puhua. Oon tehny kaiken niin hyvin ku osaan enkä muuta voi. Joten muutan hetkeks muualle ja palataan asiaan myöhemmin että onko mikään muuttunut kun kukaan ei tee enää niitä kotitöitä.

      Mahdollisesti voi johtua vanhemman stressistä.

    • Achtung Baby!

      Ajauduin satunnaisklikkailuilla tällaiseen keskusteluun ja tuntui että pitää kommentoida.

      Tökeröä käytöstä vanhemmiltasi mutta muistan omasta nuoruudesta (olen itse yli kolmekymppinen ja perheellinen) samanlaista ruikutusta ja rutinaa täysin tyhjästä. Tein kotona osuuteni, koulussa sain hyviä arvosanoja jotka lopulta kantoivat minut yliopistoon ja maisteriksi enkä juurikaan huutanut tai riehunut. Mielestäni vanhempani pääsivät siis varsin helpolla. Meillä ruikutettiin suihkujen pituuksista, kenkien asettelusta eteisessä ja liian paksuista juustosiivuista, siis milloin mistäkin. Ikäänkuin teini-ikäinen poika ei olisi aina nälkäinen ja halukas pysymään puhtaana.

      Mutta tosiaan, se päivä kun pääset muuttamaan pois kotoa on varmaan muutaman vuoden päässä. Muistan itse kuinka aikanaan vihdoin pääsin lukion jälkeen muuttamaan pois kotoa ja kuinka onnellinen olin vapaudesta. Vaimoa naurattaa kuinka vieläkin selitän hänelle tavan takaa että "tässä taloudessa saa kökkiä suihkussa juuri niin kauan kuin huvittaa ja juustoa saa leikata vaikka puukolla!" Vanhempieni kanssa olemme nykyään oikeinkin hyvissä väleissä mutta edelleenkään en pysty heillä yhtä yötä kauempaa viettämään kun järjettömät säännöt alkavat ottaa kupoliin.

      Luulen että sinä olet ja minä aikanani olin erittäin hyviä nuoria. Juuri sellaisia jonkalaisiksi toivon omien lasteni aikanaan kasvavan. Ehkä vanhemmat eivät vain tajua/tajunneet sitä aikanaan.

      T: Vähän vanhempi vasemmistolainen

    • vähän myöhässä

      Tämä on jo vanha aihe, mutta pakko oli kommentoida kun jotain muuta etsiessäni tähän törmäsin. Tuo kohta

      " Vaimoa naurattaa kuinka vieläkin selitän hänelle tavan takaa että "tässä taloudessa saa kökkiä suihkussa juuri niin kauan kuin huvittaa ja juustoa saa leikata vaikka puukolla!" "

      hymyilytytti. Omassa lapsuudessa oli omat ongelmansa, mihin liittyi se, että vanhemmat ehkä joskus purkivat suhteensa ongelmia lapsiinsa, inhimillisiä ihmisiä kun olivat. Enimmäkseen oli kuitenkin kohtuullista, enkä voi kovin kovasti kasvuoloja kritisoida.

      Tästä huolimatta vieläkin mieheni kanssa eläessä huomaan olevani iloinen siitä, että jos jompikumpi kämmää jonkin asian suhteen, ei toisen tarvi siihen päälle valittaa: "oliko pakko, kuinka tyhmä voi ihminen olla, nyt on kaikki huonosti ja olisi sun pitänyt tietää paremmin". Ihan tarpeeksi sitä aina itse moittii itseään (minä varsinkin), eikä tarvitse siihen päälle vielä lisäsyytteitä. Tästä kärsin pienempänä, ja olen iloinen ja helpottunut siitä, ettei samasta tarvitse enää mieltänsä pahoittaa :)


      Aloittajalle: Aluksi aloin lukea tekstiä olettaen sen olevan tavanomainen "vanhemmat on ihan epiksiä ja mälsiä"-vuodatus. Vaan eipähän ollutkaan. Toivottavasti olet jaksanut, ja pääset, jos et ole jo päässytkin, elämään omaa elämääsi. Vaikutat ihan järkityypiltä, etkä sellaiselta joka katkeroituu ja kostaa myöhemmin viattomille sen mistä itse on kärsinyt. Valoisaa tulevaisuutta sinulle ja muille!

    • Sekasin

      Sama tilanne, äippä ja isä eronnut kun olin 4v ja oon kiltti et en viiti panna vastaan, puhun aina äipän selän takana et se on paskin orjapiiskuri! AARGGH! isälle pitäs muuttaa kun äiti pompottaa koko ajan ja puitakin pitäs mennä halkoon koko ajan! vaikka on vast kesä! saakeli et se on idiootti! ja se on perhepäivä hoitaja ja välittää vaan hoitolapsista! MINKÄLAINEN ÖITI SE TUOMMONEN ON KU EI OMAA LASTA RAKASTA?

      • Anonyymi

        Sama mullakin äiti koko ajan määrää ja näin..


    • Inhottavaa

      Mun äiti vei just mut syömää! Pakotti laittaa pienen takin, jolla ei veritahroja(mullon kuukautiset) piiloteta! Terveysside oli huonosti ja tuntu inhottavalta ja äiti vaan huus: "NYT KYLLÄ LÄHETÄÄN!" Muo inhotti enkä syöny mitää(vaikka oli mun lempparia sushia). Äiti huusi että se makso mun ruuan ja että mun oli pakko syödä. Äiti väitti et mä huusin joka päivä sushia ja että se halus olla mulle ystävällinen(mukamas ystävällinen). Äiti löi avaimet pöytään mun eteen ja huusi että LÄHE KOTIIN!
      Täällä kotona mä sitten riisuin sen hikisen takin ja heittelin, potkin ja raatelin sitä takkii.... nyt se on tuolla roskiksessa! Ärsyttää ku äiti ei kuuntele mitään!

    • törkeetvanhemmat

      Niil varmaa stressiä yritä saada ne lomalle jossa ne rauhottuu :)

    • alrFE

      oo sit vaa ulkona

    • moottoriss01

      mul kävi nii et säästi monta vuotta kotitöistä rahaa kun vanhemmat ilo sanonu et saan mitä tahansa muuta ostaa jos rahat riittää mut en karvasta lemmikkii sit mul riitti viljakäärmeeseen johon olin säästäny vanhemmat oli ensi et katotaan kotona ja sit meinattii ostaa mut kuitenki äiti huutaa EN HALUU TÄNNE LIMASTÄ KÄÄRMETTÄ MIELUMMIN LISKO ......

      • käärmekammo

        Jotenki mä ymmärrän jos sun vanhemmat ei haluu käärmettä taloonsa, jos mun kotona ois käärme en varmaa uskaltais käydä siel kuukauteen sen poistamisen jälkeen..


    • Aaarrrrrrrrrgh!

      Inhottaa! Myönnän etten oo kovin ahkera kotityön tekijä tai mikään mutta halusin nyt avautua tänne. Tää on kyllä aika vanha letju mutta whatever. Eniten ärsyttää nää asiat:
      1. Kokoajan tullaan huoneeseen kurkkimaan tai utelemaan tai höpöttämään kun haluan olla rauhassa!!!!
      2. Äiti on just semmonen "mitä sää sielä konneella nyt taas teet" "oikeesti nyt vähän reippautta ei tuolla tommosella asenteella voi ikinä päästä töihin"
      3. Ja lisäystä äsköseen niinku se on jostaki asiasta nalkuttanu niin se lisää loppuun :"mää sua koitan vaan opettaa ettet ihan ojjaan jouvu aikuisena!" Voi vittu ku inhottaa!
      4. Sitte ku mää saan ylleensä kokkeista jotaki ysejä ja kaseja ja harvoin mutta joskus kymppejä (yleensä ne kympit on enkusta) niin sitte ku saan jostain matikasta tai saksasta (johon mut pakotettiin) kutosen, niin alkaa hirvee nalkutus ja sannoo että "nyt et kyllä mee ainakaan viikkoon sinne konneelle ku kertaat vitun saksan kieltä" ku se ite on hirvee saksan kielen opiskelun vittu kannattaja! Ja sitte ku meen ommaan huoneeseen jotaki tekemään nii tullee taas raivoammaan että etko sää nyt opiskele sitä SAKsaa!!!! InHoTTTaaa!!!
      5. Sitte on semmonenki ongelma ku meillä on mökki ja äiti haluaa aina olla siellä (se ei oo kaukana) ja ku meille tuli koira vuos sitte, niin nyt se varsinki on siellä kokoajan ku se inhoaa noita koiria ja jos on ees nykyään ikinä kotona niin tullee sieltä ihanalta mökiltänsö ja huutaa täällä että hyi koiranomistaja siis niinkö koiranomistajana pitäs ditä ja tätä jos näkkee jossain ees yhen koirankarvan! Ja koittaa kaikkeen mitä se haluaa mun tekevän niin laittaa syyks joko tän " ei tommosella asenteella mihinkään pääse " tai sitte tän " koiranomistajan pitäs kyllä iha itekki hoksata tätä ja tuota! "

      Sama mullaki heti ku oon ylioppilas niin mää muutan vaikka sitte sinne ojjaan kuhan en ainakaan asu täällä!! Tätä tunnettilas cois yhellä sanalla kuvailla: ahistavaksi! Pittää varmaan asentaa vittu lukko tuohon ovveen jos ei mee perille muuten !

      • isä on mun ongelma

        mul ongelma on se että mun iskä on hirviö ei se anna lupaa tehä kotona mitää mut se vaa rakastaa meit lapsii ja pitää huolta ja onhan se kivaki mut välil tiukka pipo ku äiti aina ihana. se stressaa.


      • harmi:(

        Voi ei!! Mun mielest toi koirajuttu oli kamala .. :( taisillee... Se koira ois ehkä kannattanu ottaa silleen et koko perhe ois halunnu sen koiran.. :/ eimull muuta.... Tiiän sun tunteen hyvin...


      • Anonyymi
        isä on mun ongelma kirjoitti:

        mul ongelma on se että mun iskä on hirviö ei se anna lupaa tehä kotona mitää mut se vaa rakastaa meit lapsii ja pitää huolta ja onhan se kivaki mut välil tiukka pipo ku äiti aina ihana. se stressaa.

        Mun iskä anto mun tehdä mitä vaan esim: kattoo videoita 7.00 aamulla mut se kuoli 2018 ja joudun olla tän äärsyttävän äidin kaa jes


    • surullinen2

      äitini käskee että, vie roskat, vaihda käsipyyhkeet, siivoa keittiö, siivoo piha ynnämuuta. Sen jälkeen pikkuvelijelle ja isosiskolle ei jää mitään kotitöitä. Äitini on muutenkin minulle ärsyttävä ja epäreilu esim. Ei vastaa kysymyksiini eikä vittu anna mun olla rauhassa. Kun olen 18 vuotta teen kaikkea mitä äitini ei haluaisi mun tekevän. Enkä todellakaan päästä luokseni kylään.

    • asd9991

      Heh, itsellä oli samanlainen vaihe. Äitykkä oli YV äiti, kasvattanut 3 muksua ja vanhemmat veljet oli muuttaneet pois ( olivat 5 ja 7 vuotta vanhempia ). Äidillä oli työkyvyttömyys paperit onnettomuuden takia ( huono selkä ) ja aika paljon muitakin huolia. Yleensä vanhemmilla on itsellään stressiä, ja siksi purkavat sitä muihin ihmisiin.

      Muista kuitenkin että he ovat sinut kasvattaneet, ja jos olet noin rauhallinen ( kyllä tuo on rauhallista ) niin sulla on oikeen jees elämä edessä. Jos kuitenkin riivaa niin paljon että haluat sen loppuvan, joko sun on huudettava takaisin, ja LUJAA. Tai sitten vaan kerrot rauhallisesti mitä tunnet. Ei sun vanhemmat mitään himmeitä mulkkuja voi olla, kyllä ne ymmärtää jos vaan avaudut.

    • saaaatanaa

      Mun äiti on semmonen et se tulee penkomaan mun huonetta kun en ole kotona -.-
      Sit se lukee mun päiväkirjaa, ja kun kaverit oli kylässä oltiin kattomas olkkarissa tv:tä
      Se vaan kysyy siitä keittiöstä et : "onkos sulla viel ne menkat vai loppuiks ne jo?"
      Kaverit kikattaa vieressä ja mä oon naama punasena turpakiinni -.-
      Mua ahistaa mun äipä ja oon sanonu sille näist asioist et lopettais ne ja se vastaa: " joo mä lupaan." kumminkin seuraavana päivänä heti jäi kiinni päivärin lukemisest..
      Oon 13v eli en voi muuttaa pois kotoa ja iskä on kuollu... Kun olin 3v

      • julen

        jos mun äiti ois ärsyttävä niin mä menisin halii sitä ja sanoisin sille
        äidille maseentuneella äänellä että voisiksää olla ärsyttämättä mua ja sanoisin viel että ei pahalla


      • Anonyymi

        Sun kannattaa vaa piilottaa se sun päiväkirjas jos äitisi lukee sitä tarkoituksella ilman lupaa ja tietää ettei sais oikeesti. Sanot vaan sille suoraa mitä mieltä oot ja saat sanoo sen aika karskisti et menee perille:/ tiedän tunteen mun äiti on ihan samanlainen, paitsi sei lue tai kato mun kirjoihin (arvatenkin veli kuiteski on)


    • MURRURH.

      Mmhh.. Mua itteeni *ituttaa ihan ketaleesti kun mun äiti ei koskaan ilmoita mistään ajoissa. Tänään oisin halunnut mennä meidän koiran kanssa koirapuistoon, mutta voi, kello on jo paljon. Kun äiti vielä meni ite rannalle uimaan ja sit ku tulee niin sanoo vasta et mennään sinne huomenna. NO JUST! -.-'' Ja tää on jo TIES_KUIN_MIONES_KERTA........ Huusin tietty sille et ''En voi ikinä mennä mihinkään ku mul ei oo omaa autoo!'' nojoo oon vasta 14- vjotein eip' oo ihmekään, mut siis oikeesti.. Kyl muuten *ituttaa. -_______-'' Btw se itse sanoi että mennään sinne illemmalla, kun on viileämpää koska päiväl oli 33 astettä lämmintä. Ja munkin äiti kans huomauttelee iha v'ääristä asioista ihan väärillä hetkillä. Siihen auttaa tasan yksi asia - se että maistaa omaa lääkettään! Ja kun se on saanut samalla mitalla takaisin ja ragebuustaa sulle et miks teit näin, niin on oiva aika muistuttaa miten hän itse toimii. >:)

      Noni, nyt iskä sit huutaa et lähetään >:O Ku yhet ei osaa päättä että mennäänkö vai eikö mennä.. no vattu en enään kyl lähe ton ragekohtauksen jälkeen että kiitos vain. -.-

    • öäh

      Itellä sujuu koulu ihan jees, kaverit on niitä maailman parhaita, kotitöitä teen yms eikä muutkaan asiat oikee oo mitenkää vinksallaan. Silti mua haukutaan täällä saamattomaks kuka ei tee ikinä yhtään mitään ja kykkii aina koneella. Olin siivonnu alakerran joskus ja äiti ei näköjää huomannu muutosta ja tuli taas huutamaan miten kauhee oon nii sanoin vaa takasin että voinhan mä sit samantien aloittaa kännäämään ja ottamaan huumeita ja voinpa ruveta jopa perheenäidikskin näin 15-vuotiaana. Mitään näistä en toteuta ikinä, mutta sainpa senkin pitämään suunsa kiinni.

    • Loading name...

      Rasittunut töilläkö joku väitti? Ja paskat. 2 tunnin työllä ei väsy edes heinäsirkka...

    • eeeyup

      Sama tilanne, Ja vituttaa kun äitillä on reuma ja se nukkuu kokoajan ja ei jaksa viedä kavereitten luokse. (ne asuu jtn 30km meiltä)
      Joten istun kaiket päivät koneella...

      • murahtaa

        Noni eli oon 11v ja on pakko purkaa tunteita kun vanhemmat vaan valittaa vaikka olisin kipee ja väsyny. Koko aika ne valittaa et oon laiska ja semmosta.
        Sit kun luen kokeisiin niin en mä opi kunnolla lukemalla vaan kun käy läpi vanhempien kanssa asiat läpi mut ne puhuu semmoisella äänsävyllä ja vittuilee.
        Sit koulussa ei oo kivaa kotona ei oo kivaa ja ei oo ketään kunnon kavereita kun jotkut on semmosiin joilla on pakkomielle hakata ja tönii.
        Mut parempi olo :-) siinä on virheitä yrittäkää kestää


    • 10 v marsufani

      Vitun vittu iskä on ihan sairaan ärsyttävä se tietää et mulla on revähtänyt polvilumpioja siitä tapaturmasta on nyt 2 päivää mut se sanoo silti et jos et pysty tekee kotihommii ni häivy helvettiiin ja eti toinen huoltaja ( mulla ei oo äitii) tekis mieli tehä itsemurha mitä teen

      • julen

        10v marsufani eihän sun iskäs noin saa sanoa ihan kamalaa kun sulla pitää olla
        noin kauhia isä mut voimia lämpimästi ja sun nimestäs puheen ollen mul onkin 2
        marsuu niillä vaan 3 kuukautta ikäeroa


    • saatansaataa

      Pitäis kai mennä arkadian apinatalon eteen vittuilee opetusministerille ja käskee lopettaa perseily koulu laitos vittu saatana

    • ...

      Joo mulla on ihan sama tilanne kun kaikil teillä! Oikeestaan oon vasta 12 v, mut silti rasitaa kun iskä valittaa joka asiasta! Ja joo tiiän kyl että kun "Olen murrosiässä" nii saattaa tuntuu että vanhemmat ei ymmärrä mitään.

      1.Aina pitää syyttä mun äitii ihan kaikesta, esim. Älä huuda lapsille jos sulla on ittelläs huono päivä. Vaikka iskä ite huutaa, ja paljon kovempaa!
      2. Esittää tietävänsä kaiken paremmin kuin muut.
      3. Ei ite tajua, miks muut aina valittaa sille, ja sanoo: Miks kaikki kaadetaan mun niskaan?
      Tänäänkin heti kun tulin koulusta kolmelta, ja pääsiäis loma alko, jouduin siivoamaan, ja taas sama valitus: Miks et tuo pyykkejä alakertaa YMS.
      Ja joo on äitikin välillä rasittava, mut iskä ei ikinä kuuntele sitä!
      Sori, mut oli pakko vaan päästä purkaan. Tekis niin mieli huutaa iskälle päin naamaa: Haista #####!!!

    • Mullakin on välillä noi samat jutut. Ja mulla on 2 siskoo ja kaikki on aina mun syytä heti!

      • Anonyymi

        Sama
        2.muuta siskoo ja tuntuu et niitä lellitään

        Entenki varsinkin kouluasioissa (Oon aika hyvä koulussa ) mut se on ärsyttävää että minkäänlaista koenumero ei riittä jos vaik saan seiskan niin aletaan raivoon ja jos mun yks pikkusisko saa seiskan niin aina silitämässä päätä .... ARGHHHHHH


    • Samat

      Mäki voisin tehä tollasen viestin mutta en jaksa. Tip, älä hanki thaimaalaista rage vaimoa paitsi et voi asialle mitään jos se on jo synnyttänyt sinut. Ne on pahimpii varsinkin kun on tottunu viidakko sääntöihin ei tee lapselle mitä haluat. Tietääkö kukaan milloin huoltajuus loppuu/milloin voisi muuttaa kotoota pois. (Mulla on päivälaskija sovellus joka kertoo että1631 päivää kun oon 18v). Lähen sitten mahdollisimman nopeasti pois

      • julen

        kyllä sitä voi aikaisemminkin muuttaa vaikka 17 vuotiaana


    • julen

      mää ainaski tykkään paljon mun äidistä ja isästä :D ei oo huonoja välejä
      ja vaikka se äiti sanoiskin pahasti tai komentelee niin on se silti kiva mun äiti mut
      mun iskä ei komentele yhtään koittakaa ny kaikki saada vanhempienne välit
      kuntoon eiks niin ;) mutta jos sinulla on hyvät välit isän ja äidin kanssa niin
      ei siinä mitään ps: ei tarvii välittää jos äiti ja iskä huutaa tai komentaa mutta jos
      mulle tulee aikuisena lapsia niin rakastaisin niitä en sanoisi mtn pahasti
      ja jos sanon nii pyydän anteeks

      • im sorry

        En kestä enää mun perhettä se pilas mun elämän turmeli mielen ja sielun.
        Joten jos kuulette seuraavana päivänä uutisissa että turkulainen 13v teki itsemurhan se olin minä. Antakaa anteeks jos en kirjottanut aiheesta mutta kirjoitan viimeisiksi sanoikseni näin: Im sorry but thisis a pure revenge.


    • samaa juttua täällä-

      mulla on 2 sisarta 1 veli 1 sisko aina vaan passataan mun veliä aina se saa kaiken sormia napsauttamalla kun mun pitää oottaa monta vuotta se iha saatanan ärsyttävää ja sit ku mulla on yks jtn vamma :( niin ne alkaa kailottaa sitä koko suvulle ja minut jätetään vaa rätiksi nurkkaan mielummin menisin lasten kotiin -.-

    • Väärinymmärretty?

      Noh..
      Ei mulla ny noin pahoi vanhempii oo, mut silti kerron vähä omistani. Elikkäs rajottaa vähä kaikkee (esim saan pelata 3 h per vko. Sain ekan puhelimeni 2 vk. sit) oon 13 v. ja koulu menee hyvin (parhaan poikaoppilaan stipendi). Teen kotityöt kiltisti, mutta silti niin rajotettua. En valita/huuda vanhemmille. Muut samanikäset pitää outona ja asun lähimmästä kaverista 15 km. Asun semmosen n. 80 henk. kylän laidalla ja en saa mennä sinne yksin, koska 'se on täynnä murhaajia' -_-
      Vapaa-ajat vietän suurimmaks osakseen kirjaa lukien. Tossa ois tommone pintaraapasu mun elämästä.
      Help?

    • kokemuss

      Jospa puhuisit vanhempies kans tosta?

    • ajatelkaas

      jep oon samaa mieltä siinä että vanhemmat valittavat välillä aivan kaikesta mihinkään ei olla tyytyväisiä vittu oewirjåoierjgåoijewrgjoaodijergpoiergwepgij silloin haluan vain hakata niiltä naaman sisään viiltää kurkun auki ja kaapia lusikalla silmät ulos ja jättää mätänemään.....MUTTA vanhemmat ovat kuitenkin hyvin tärkeitä kasvun kannalta ja voimme olla kuitenkin kiitollisia että meillä on edes sellaiset kun joillakin ei edes ole :/ pitää osata antaa sellainen käytös anteeksi ja unohtaa sellaiset muuten ei voi nauttia mistään myöhemmin niiden kanssa.

    • deata

      täisin sama juttu tosi ärsyttävää siivoa huone laita tiskit laita ruokaa vie koirat ulos laita kissoille ruokaa imuroi huone moppaa huone

    • 12.vtyttö

      Siis vittu oikeesti tiiän miltä teistä tuntuu. ja joskus ku vahingos jotain unohdan tehä nii hirveet raget. Sit tietty suutun ja sanon et unohdin sit huudetaan et täälä sitä vaa keskisormi pystys ollaan vanhemmille ja painutaan omaan huoneeseen ovet paukkuen ja puhelin on muka kasvanu käteen kiinni. Joskus äiti jopa lyö mua, takavarikoi puhelimen, uhkailee lastenkodeilla ja sillee vituttaa ihan kivasti... Oon niin kyllästyny tähän huutoon help me!!

    • Äidinvihajaaj

      Mua ärsyttänyt siis kun minä ja mun äiti tultii lenkiltä niin kaiki oli hyvin vaan nyt mulle nalkutetaan et joo jätämut rauhjaa ja älä puhu mulle arvaa kun alkaa joka päivä tulee vaan huutoo ja kinaa mista sit kun oon iso niin muutan kauaksi äitistä

    • VanhempienVihaaja

      Kirjotan tänne nyt 100 vuotta myöhässä.. mut mun vanhemmat on kans kauheita.. Ne ei välitä musta yhtään .. Kompastuin maahan kun olin vanhempien kanssa kävelyllä ja sano et oon kauheen nolo eikä ne kehtaa mennä mun kanssa enää mihinkään. Uhkas viedä mut laitokseen jos nolostutan niitä liikaa tai "pilaan niiden maineen".. Jaa että pikkusen ärsyttää. Sitten mun pikkuveljeä ne rakastaa yli kaiken. Pikkuveli potkii ja lyö koko ajan. Jos sanon siitä äidille niin aina sama vastaus: "Ei Ville suo ikinä kiusais." Ja sitten sain kotiarestia siitä että pikkuveljeni valehteli vanhemmilleni että olisin mukamas kiusannut häntä. Minut pakotettiin huoneeseeni viikoksi. Isä paiskasi oven kiinni ja sanoi etten saa tulla ulos viikkoon. Hiipparoin aina kun he eivät olleet kotona syömään tai käymään vessassa. Aina kun äiti keksii mulle uuden haukkumanimen niin alkaa soittelee kavereille, kutsuu kylään ja kertoo uuden haukkumanimen ja sitten ne nauraa mulle päin naamaa. Mutt pointti on, että vihaan vanhempiani. Ps. Sori et tuli pitkä...

      • Kauha-Guru

        yhyhyhyhyhyhyhyhyhhyyhyhhyhyyh!!!!


      • ärsyttävätvanhemmat

        mun vanhemat ei varmaan rakasta mua tai ainakin niin luulen,
        Ja sit se vitun hiljaisuus ja olemattomuus alkaa ärsyttäää mua.
        Ja oon yrittänyt et saisin oman kodin mutku ei oo rahaa niin paljon et vois ostaa talon niinku äiti sanoo isä ei oo kommentoinu siihen mitään.


    • ohohh

      Olisipa oman perheeni nuoriso yhtä ahkeraa kuin ap! Tuo on jo paljon kotitöitä tuon ikäiselle, vanhemmissa on nyt se vika jos ei miellytä... Niitäkin nuoria on paljon jotka ei vaivaudu tekemään yhtikäs mitään, edes lautastaan ei voi/osaa tiskikoneeseen laittaa, saati sitten oma-aloitteisesti imuroida tms. pienimuotoista joka ei paljon vaatisi.

    • Paskasanko

      Jod ikinä elät noin paskojen vanhempien jaloissa niin muuta omaan asuntoon. Heidän kanssa keslustelu tulee vain lisäämään kitkaa. Itse tein sen virheen ja isä veti turpaan ja antoi kaksi päivää aikaa painua helvettii. Sen tein ja sama paska jatkui vaikka asuin poissa, puhelin soi päivittäin täys tehtäviä joista ei maksettu edes matkakuluja. Jos ei kiinnostanut niin haukkuminen meni siihen pisteeseen että muutin yli tuhannen kilometrin päähän. Sitten multa ruvettiin vaatimaan tekaistuja velkoja. Mutta, tämä loppui siihen kun äiti sairastui syöpään ja kuoli. Isä jatkaa samaa vielä paskaa rataa hamaaseen loppuun asti. Opin sen että parempi on olla kaukana heistä eikä ikinä pitää yhteyttä. Menkööt helvettii... En voi edes purkaa sitä määrää paskaa mitä mun vanhemmat ovat aihettaneet mulle. He tuhosivat mun nuoruuden täysin.

    • Purinitsenitähän

      Joo tiiän teiän kaikkien tunteet. Iskä on meillä välillä ihan vitun ärsyttävä. Teen ties mitä, niin aina se sanoo että laitapas nyt kahvia kun hän itse aina istuu sohvannurkassa ja katsoo telkkarista auto-ohjelmaa! Isä ei tee mitään kotitöitä, mutta puhuu aina pahaa äidistä sen selän takana. Iskällä on myös joku fetissi, että sen pitää tulla pukemaan mun huoneeseen joka vitun aamu. Se tulee sinne housut kädessä, muniaan raapien. Välillä jos se huutaa mulle ja mä huudan sille takaisin, niin se vaan jää tuijottamaan mua sillai murhaavasti. Samoin myös se että iskähän ei ole ikinä väärässä. KAIKKI MUUT aina kuulee väärin, mutta hän sanoo aina kaiken oikein. Välillä haluisin vaan huutaa vanhemmille "HAISTAKAA PITKÄ VIT...!"

      Kuitenkin vaikka välillä tekee mieli kaivaa niiltä silmät päästä ja säilötä ne purkkiin, vanhemmat on aina rakkaita mull,e tekis ne melkein mitä vaan.

    • Aboy

      Vanhemmat on paskoja

    • Anonyymi

      No vanha keskustelu mutta vastaanpahan kuitenkin. Kun olin joku 14w teini niin mua ärsytti mun vanhemmat ihan sairaasti. Ne joskuskin vaan valitti kun nurisin kun jouduin laittamaan omat astiani tiskikoneeseen nii ne vaan sano jtn tähän tyyliin: ei oo kuule sulta paljoo vaadittu laittaa astioita tiskikoneeseen, mietippä paljonko me nähdään täällä sun eteen vaivaan. Ja joo sillon kyllä meni hermo mutta kai nyt 14 vuotiaan pitäis pystyä laittaan omat astiat tiskikoneeseen.

    • Anonyymi

      Mun vanhemmat on ihan samanlaisia!!!!!!!!!!!

    • Anonyymi

      Mua vituttaa myös aivan saatanasti koska mun pikkusisko on leikitty kakara joka ei osaa tehä mitään ja mun vanhemmat ei anna mun koskaan ostaa mitään kivaa omalla rahalla ja mä oon 12.v mä puhun/harjoittelen 5 kieltä (Suomi,englanti,ruotsi,saksa ja Venäjä) mä hoidan yksin 17 kanaa ja autan vanhempia lehmien kanssa, teen ruokaa, hoidan kotityöt ja saan kokeista ysejä ja kymppejä mutta silti mun sisko saa vapaa päiviä koulusta ja tosi paljon kaikkea kivaa mut mä en

    • Anonyymi

      Munkin äiti on vituttava as fuck. Se alkaa vaahtoamaan heti ku tulee kotiin. Ja jos se paskakasa ei saa tahtoaan läpi niin alkaa kiristämään rahalla. Ei saatana ku en vaan vittu jaksa sitä ämmää

    • Anonyymi

      Olisi kiintoisaa tietää mitä AP:lle nykyään kuuluu. Tämä lapsen vitutus ei ole mikään uusi ilmiö. Itsekin teininä halusin vain pois kotoa, kun mutsi vaan ryyppäs, myös pakotti ottamaan opintolainaa ja ryyppäsi nekin ja isän kanssa en ollut tekemisissä.
      Itse olen kärsinyt aivan jumalattomasti tästä paskasta kasvatuksesta ja itse olen joutun korjaamaan paljon vahinkoa. Älkää vaipuko synkkyyteen vaikka olikin kurjaa. Pitäkää elämästänne kiinni ja PANOSTAKAA koulunkäyntiin, niin pääsette jumalaisen paljon helpommalla elämässänne.
      *Mic drop*

    • Anonyymi

      No siis sama meillä!

    • Anonyymi

      Mulla on nii toi sama juttu teen kivaa mut valitetaa

    • Anonyymi

      Siis mul on ihan sama asia kotona ku pittää kokoajan olla kaikesta jumalauta valittamassa eli se in vähä niiku se että kun mä teen ruokaa kukaan ei huomaa kun mä hoidan pyykkejä kukaan ei huomaa kun mä imuroin koko talon kukaan ei huomaa mit sitte ku meen imaan huoneesee puhelimelle nii heti ollaan valittamassa

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Cynthia Woods

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 💋 ­­­N­­y­m­­­f­o­­m­­a­­a­­­n­i -> https://x18.fun/girl04372247#CynthiaWoods 🔞💋❤️💋❤️💋🔞�
      YIT-Yhtymä
      2
      14871
    2. Aimee Dvorak

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 💋 ­­N­­­y­­­m­­f­o­m­a­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl02740429#AimeeDvorak 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞💋💋
      Yleistä iskelmämusiikista
      0
      3059
    3. Stephanie Love

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 ❤️ ­­N­y­­­m­f­­o­­m­­­a­a­­n­­­i -> https://x18.fun/girl01692207#StephanieLove 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Lappi
      0
      3056
    4. Molly Graham

      😍😋😍😋😍😋😍😋😍 😍 ­­N­­­y­­m­­­f­­­o­­m­­a­a­n­i -> https://x18.fun/girl02277975#MollyGraham 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞❤️
      Puhelimet
      0
      3055
    5. Rachelle Reynolds

      😋😍😋😍😋😍😋😍😋 🔞 ­N­­­y­­m­f­­­o­­m­­­a­­a­n­i -> https://x18.fun/girl03175674#RachelleReynolds 🔞❤️💋❤️💋❤️
      Etelä-Savo
      0
      3055
    6. Becky Steele

      🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑🍑 💋 ­­N­y­­­m­­f­­­o­­­m­­a­a­­­n­­i -> https://x18.fun/girl05250014#BeckySteele 🔞❤️💋❤️
      Arkkitehtuuri
      0
      3055
    7. Allison Queen

      🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒 ❤️ ­N­­­y­m­­­f­­­o­­m­a­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl07854217#AllisonQueen 🔞❤️❤️❤️❤️❤️🔞
      Vedonlyönti
      0
      3054
    8. Pamela Orr

      😋😋😋😋😋😋😋😋😋😋 🍒 ­­­N­y­­m­f­­o­­­m­a­­­a­­­n­­­i -> https://x18.fun/girl06055581#PamelaOrr 🔞❤️💋❤️💋❤️🔞
      Star Wars
      0
      3054
    9. Lakeisha Coleman

      🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑🍒🍑 💋 ­­N­y­­­m­f­­o­­m­a­­­a­n­­i -> https://x18.fun/girl08105348#LakeishaColeman 🔞💋❤️💋❤️💋🔞
      Synnytys
      0
      3050
    10. Nancy Taylor

      😍😍😍😋😋😋😋😍😍😍 ❤️ ­­­N­­­y­m­­­f­o­m­­­a­­­a­n­­­i -> https://x18.fun/girl01560856#NancyTaylor 🔞💋❤️💋❤️💋
      Kauris
      0
      3044
    Aihe