Mopoautot vittuun.

kakkapyllypierupylly

Kuka (typerä) vanhempi menee nykyään ostamaan lapselleen m-auton? Nämä saastuttavat öljypannu lelulaatikot menevät 50km/h ja vaarantavat kaikki kanssaliikkujat!

9

834

Äänestä

    Vastaukset

    Anonyymi (Kirjaudu / Rekisteröidy)
    5000
    • deeheehe

      Mopoautoissa ei ole muuta vikaa, kuin isoilla teillä jalkoihin jääminen/autoilijoitten asenne mopoautoja kohtaan. Taajamissa erittäin asiansa ajavia kulkineita. Syy "onnettomuuksiin" löytyy AINA ratin ja penkin välistä.

      • joonii

        Mene vituun itte.....


    • huolestunutkin

      Samaa mieltä! Kalliita turhia härpäkkeitä ja vaarallisia kulkea muun liikenteen seassa. Kannattaisi näiden vanhempien miettiä sitä lapsen turvallisuutta ja etua. Ostakoon vaikka sitten sen auton samalla rahalla myöhemmin. Oikeasta autosta vaikea arvioida toisen nopeutta kerta pieneltä autolta näyttää ja hups onkin nokan edessä. Sentään nykyään niissä kolmiot takana mikä kertoo mopoauton hitauden ja niin hieman vähentää kolaririskiä. Ja tuo on ihan faktatietoa, ennen niitä kolmioita kolareita sattui enemmän.
      Mopoautot eli siis kevyen nelipyöräisten kuljettajat harvemmin osaavat liikennesääntöjä mikä lisää kolarointiriskiä. Mopokortin kun lapset saavat ihan hatusta heittämällä vastaukset koneelle. Vastuuttomia keksintöjä lapsille joiden ei tarvitse vielä vaarallisessa liikenteessä liikkua.

    • beta hero

      niitähän on kiva ohitella betalla

      • dcfgvhbjn

        oikea asenne : ) (ei sarkasmia)
        olen täysin samaa mieltä..


      • Käytöstavatkin opitt

        oPETTELE ENSIKSI KIRJOITTAMAAN YKSIKIN ASIALLINEN SANA TUON KIROILUSI VÄLIIN ENNEN KUIN TULET NETTIIN RIEHUMAAN.


    • Autoilijatar

      Milloinkahan mopoautoilijoille tulee pakollinen ajokoe ja kunnollinen teoriakoe? Niitä kaivattaisiin kipeästi. Kas kun ei voi sitoa vain ikään sitä, että kuka on kypsä liikenteeseen ja kuka ei. Joku 16-vuotias voi ihan hyvin ymmärtää ja noudattaa sekä liikennesääntöjä että nopeusrajoituksia ja olla joustava kuski; joku 50-vuotias taas voi olla korviensa välistä sellainen, ettei osaa käyttäytyä liikenteessä ollenkaan. Nuorisolla kokemattomuus heijastuu ajamisessa ja kanssa-autoilijoiden pitäisi ottaa se huomioon.

      Kunnollisten kokeiden lisäksi mopoautokurssilla olisi hyvä saada nuoret ymmärtämään, ettei siellä pienen kopin sisällä ole turvassa, ei varsinkaan kolaritilanteessa. Kaksipyöräisellä semmoista valheellista tunnetta turvallisuudesta ei taida tulla, en osaa sanoa kun en itse ole semmoisella milloinkaan ajellut. Erilaisilla autoilla kylläkin.

      Hintapolitiikkaa en paljon kommentoi... kun samalla hintaa saa uuden varsinaisen autonkin ja hyvän käyttöauton muutamalla sadalla eurolla, jos ei kaipaa luksusta.

      • Heidd2

        Tässä on ihan faktatietoa tuosta mopoauton turvallisuudesta. Ne kyllä kestää yllättävän paljon: Pikkusisko ajoi mopoauton kaksi kertaa katonkautta ympäri ja auto on edelleen ajokunnossa. Mitä nyt toisen puolen sivulasit ja tuulilasi vaihdetaan. Katto ei painunut kasaan mutta kori meni vähän kieroon (on jo oikastu). Ja tietysti naarmuja tuli ja peilit lähti. Mutta auto oli kyllä todella turvallinen, olisin luullu että se menee täysin kasaan. Ja olen kyllä sitä mieltä että tuossa tilanteessa missä hän joutu onnettomuuteen oli kyllä paljo mieluummin siellä mopoautossa mitä mopossa!!

        Entisenä mopoautokuskina nykyisenä autokuskina kannatan ajokoetta. Mutta oli se vaan helppoa lähteä ajamaan oikealla autolla kun oli saanut mopoautolla harjotella liikenteessä oloa! Ja jos vaan autoilijat malttaa ottaa mopoauton huomioon niin ei niitä vaaratilanteita synny. Autokuskit ne suurimmat ongelmat aiheuttaa eikä mopoautokuskit kuten on väitetty.

        Mopoauton hinnasta vielä sen verran, että miksi ei ostais sekä mopoautoa ja myöhemmin sitte oikeaa autoa? Näin meillä tehdään. Mopoauton ostaa meillä vanhemmat koska ne HALUAA LASTENSA KULKEVAN TURVALLISESTI alaikäisenäkin ja auton saa sitte ostaa itse.

        Ja kuka täällä on sellainen autoilija joka ei osaa arvoida edellä kulkevan ajoneuvon nopeutta jos siinä on kolmio perässä?!?!


    • Mopoautut...

      Ovat kuitenkin sen verran isoja "lelulaatikoita", että tuskimpa kenenkään "vittuun" mahtuvat =)

      Aloittajalle toivon, että tarkistaisi omia asenteitaan! Taajamaliikenteessä mopoautot menevät muun liikenteen seassa, koska rajoitus on 40-50 km/h taajaman ulkopuolella näkyy jo pitkälle hitaan ajoneuvon kolmio, joten on aikaa hidastaa omaa nopeuttaan, kuten myös traktoreille, ja etsiä sopiva ohituspaikka.

    Ketjusta on poistettu 1 sääntöjenvastaista viestiä.

    Luetuimmat keskustelut

    1. Nesteen bensapumput pois, tilalle latausasemat

      Näin se maailma muuttuu, kun Suomessakin liikenneasemat lopettavat polttoaineiden myynnin ja tarjoavat enää sähköä autoi
      Maailman menoa
      254
      2566
    2. Mietin sinua nainen

      Ikävöin sinua enemmän kuin voin myntää. Ajattelin et laitan sinulle viestriä (kirjoitin jo puhelimeen viestin) Sitten
      Ikävä
      65
      1685
    3. Haluan sinua mies

      Saat minut kuumaksi.
      Ikävä
      74
      1494
    4. Kyllä suoraan

      Sanottua vi.tu.taa. Miksi en toiminut silloin. Sama kun olisi heittänyt smagardin menemään.
      Ikävä
      60
      1333
    5. Voisitko nainen kertoa mulle

      Tykkäätkö sä musta, vai unohdanko koko jutun? Mä en viitti tulla sinne enää, ettei mua pidetä jonain vainoajana, ku sun
      Suhteet
      161
      1242
    6. Härsilällä jännät paikat, saako hän 30 päiväsakkoa Rasmuksen tapauksesta

      Syyttäjä vaatii peräti kolmekymmentä päiväsakkoa Härsilälle, vaikka todistajan mukaan Rasmus aloitti nuhjaamisen, jossa
      Lapua
      95
      1182
    7. Oisko jii-miehelle jollakin asiaa

      Jos vaikka on jäänyt joku asia sydämen päälle.
      Ikävä
      87
      1076
    8. Voitaisiinko harjoitella rakas

      Näiden tekoa? 👶👶👶👶👶👶
      Ikävä
      87
      1033
    9. Nainen, viime aikoina olen itkenyt sinua yhä useammin

      Niin kuin juuri äsken. Aamulla näin myös unta sinusta. Koskin unessa hiuksia päälaellasi, ja pyytelin sitä heti anteeksi
      Ikävä
      57
      952
    10. Perustele miksi hän ei

      Ole sopiva sinulle
      Ikävä
      104
      930
    Aihe